Skręt Szkoła Jazdy

 490 opinii w tym 348 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Skręt Szkoła Jazdy
ul. Zygmuntowska 9a
35-025 Rzeszów

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Cześć
Witaj w nowym wymiarze nauki jazdy czyli świecie Skręta. Podstawową różnicą pomiędzy nami, a klasyczną szkołą jazdy jest to, że mamy tylko szybkie akcje czyli kurs na prawko kończysz maksymalnie w 2 miesiące. Bez czekanie, z dużą ilością godzin jazdy, sprawnie i bez przestojów.

Ponadto mamy własne, totalnie nowe sposoby szkolenia, (tak o dziwo da się wprowadzić innowację w szkole jazdy :), a bonusy który masz na kursie, (jest ich kilka) znacznie wyprzedzają wszystko co do tej pory w Osk można było spotkać.

Generalnie lecimy na propsie, jeńców nie bierzmy.

Także z fartem i do zobaczenia
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2899 zł

codziennie

ul. Zygmuntowska 9a

WIĘCEJ Cena dla uczniów i studentów - 2899 zł
Cena regularna - 2999 zł

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
Materiały szkoleniowe: książki, dostęp do testów
Materiały szkoleniowe na Youtube
Wykłady On-line
Tańsze o 150 zł badania lekarskie
Szkolenie na Autostradzie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ 85 zł/1h - kursanci naszej szkoły
99 zł/1h - kursanci innych szkół

cena za pakiet: 85 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Marcin M .....k ip: 188.147.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr M .... ip: 188.147.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie, prawo jazdy zrobiłem sprawnie i szybko za co duży plus. Jazdy z Panem Robertem były przyjemnością i czuję się w 100% przygotowany do egzaminu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Katarzyna B ..... ip: 5.173.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła do nauki. Wykłady bardzo ciekawe w prosty sposób objaśnione wszelkie tematy. Jazdy i nauka na najwyższymi poziomie Pan Bogdan z anielską cierpliwością włumaczył i objasniał wszystko . Jazdy ustalane pod kursanta. Polecam Polecam Polecam!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Krzysiek Ziomek

Krzysiek Ziomek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.12.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, wspaniali instruktorzy i mega dobra obsługa. Wszystko oczywiście z humorem ale i bardzo profesjonalnie. Praktyka zdana za 1, polecam każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Emilia R ....n ip: 91.240.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. To był mój pierwszy wybór i nie żałuję ❤️ Instruktor Krystian ma profesjonalne podejście i potrafi nauczyć jeździć nawet osobę, która nie ma o tym pojęcia ❤️ Cały program kursu jest idealnie zaplanowany i dogodny dla kursanta

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadyproblemy z umawianiem na jazdy,

Oliwier W Wil ip: 188.147.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Wojciech S ..... ip: 31.0.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, bardzo dobre podejście do kursanta, wysoki poziom szkolenia i miła atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a aga ip: 31.0.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Doskonałe przygotowanie do egzaminu jak i późniejszego samodzielnego przemieszczania się po drogach :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

emilia m ..........z ip: 89.64.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oliwier J ...a ip: 91.196.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam !

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Iza J .......z ip: 195.238.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Julia Kozioł

Julia Kozioł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Szymon Z ....a ip: 193.32.95.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Emilia P ...r ip: 31.130.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła! Jazdy z Panią Ewą to przyjemność, miłe rozmowy, bezstresowa atmosfera, ale przede wszystkim profesjonalizm. Podobnie z Panem Robertem i Gabrielem :) Pani Ania z biura przypomina o jazdach, pomaga z egzaminami, zawsze służy pomocą i z każdej sytuacji znajdzie wyjście. Bardzo polecam!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Arkadiusz M ..... ip: 5.173.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, wszystko poszło szybko i bezproblemowo. Polecam każdemu. Instruktor Robert najlepszy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Andżelika Prucnal

Andżelika Prucnal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

już od początku wszystko zapowiadało się super, dowiedziałam się o szkole z polecenia i każdemu również polecam :), pani w biurze przemiła osóbka wszystko wytłumaczyła jasno bez żadnych niedomówień, zawsze fajnie ustalała jazdy w zależności w jakich godzinach mi pasowało, instruktorów również bardzo polecam szczególnie Pana Roberta z którym jeździłam najdłużej, uczą wszystkiego bardzo dokładnie i z uśmiechem na twarzy, uczą jeździć wszędzie - przez co teraz nie boje się jeździć :), naprawdę polecam każdemu Skręt było naprawdę super

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Andrii B .......i ip: 91.225.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zachwycony ot szkoły, bardzo miła i przyjazna atmosfera, profesjonalizm i osobiste podejście do każdego kursanta. Łatwe i elastyczne umówienia o jazdach, dobra nauka we wszystkich szczegółach, Pani Ania z biura chętnie pomaga z ułatwieniem wszystkich spraw oraz zapisze na egzamin! Instruktorzy przyjazne, punktualne i profesjonalne z dobrym poczuciem humoru co pomaga, kiedy zjada ci stress. Dziękuję rzeszowskiemu Skręciku, jazda z Panem Zygmuntem od 0 do mistrza! Uwierzył we mnie, kiedy ja już chciałem wrzucić wszystko, upewnił, że jazda samochodem może być przyjemna i bez stresu! Jeździłem również z instruktorem Gabrielem, Jakubem, i Robertem. Świetnie instruktorzy, otrzymałem zadowolenie od każdej jazdy z Wami. Bardzo dziękuję za cierpliwość i profesjonalne podejście!!! Dziękuję całemu zespołu rzeszowskiego Skręciku, że uwierzyli we mnie, wspierali i pomogli ze wszystkim. Gorąco polecam wszystkim naukę jazdy ze Skrętem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maksymilian N ...k ip: 91.246.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła, super pan i struktur Robert, bardzo miły i dobrze uczy, na duży plus przypomnienia przed jazdami od pani Ani. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Józek Jurkowski

Józek Jurkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy Skręt Mielec, szczególnie instruktor Piotrek. Oba egzaminy za pierwszym razem ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Milena J ..... ip: 5.173.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super kurs prawa jazdy

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Krzysztof D ...k ip: 31.61.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atnoswera cierpliwość, bardzo sympatyczni i konkretni instruktorzy, dobre i spokojne podejscie do kursanta, świetna organizacja pełen profesjonalizm, serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Krzysztof Rzeszutek

Krzysztof Rzeszutek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Zuzanna K .... ip: 5.173.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła Top. Bardzo miła atmosfera, przygotowanie do egzaminu bardzo dobre. Bartek to najlepszy instruktor!! Prawko zdane za pierwszym razem. Polecam!!!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zuzanna W .....n ip: 91.225.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.06.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! świetna atmosfera i super instruktorzy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Karolina Z ....... ip: 5.173.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.06.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim naukę jazdy ze Skrętem. Super atmosfera podczas lekcji a nauczyciele genialni - przekonali mnie, że dam radę jeździć bez skasowania samochodu lub zrobienia jajecznicy z pieszego. Pani Ania z biura wspaniale ustawia grafik i organizuje wszystko tak, by nawet przy minimalnej ilości czasu, wszystko udało się zrobić szybko i sprawnie. Kurs ze Skrętem, to był strzał w dziesiątkę:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewa D .........a ip: 185.252.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.06.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Muszę napisać o cudzie jakim jest zdany egzamin praktyczny za przyczyną osób pracujących w szkole SKRĘT. Przede wszystkim Pani Ani z sekretariatu, która pozwoliła mi uwierzyć, że w wieku 55 lat można zacząć naukę i podnosiła mnie na duchu kiedy przestawałam w to wierzyć, a jazdy ustawiała w sposób najbardziej odpowiedni dla mnie. No i oczywiście mojemu mistrzowi Panu Zygmuntowi, który ucząc mnie jeździć powinien otrzymać dodatek za pracę w trudnych warunkach, był maksymalnie profesjonalny, cierpliwy i mądry. Podnosił mnie z kolan kiedy wydawało mi się, że już nie dam rady, a ze spraw bardziej przyziemnych, zawsze można było liczyć na coś słodkiego. Poza Panem Zygmuntem miałam również przyjemność jazdy z Panem Robertem spokojnym i wrażliwym. Cały czas podczas jazd bez poniżania i stresu. Reasumując bez zbędnej przesady, dzięki Wam mam wymarzone prawo jazdy oraz wspaniałe wspomnienia i cudowne relacje. Jesteście najlepsi. Proszę, żeby osoby którym tak jak mnie jazda samochodem wydawała się niemożliwa pamiętały, że w tej szkole są ludzie, którzy niemożliwe przekują w sukces. Dziękuję Wam i życzę dalszych sukcesów. Ewa Dobrowolska -kursantka specjalnej troski.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Gabriela M ...... ip: 31.130.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.06.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkola, jazdy przyjemne, bez stresu a Pan Robert to najlepszy instruktor!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kinga S .....a ip: 5.173.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ksawery Kowalski

Ksawery Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Nikola Orzech

Nikola Orzech
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy! Przydatne materiały i dobre przygotowanie do egzaminu. Cały kurs odbył się w miłej atmosferze, bez żadnych problemów :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak