Liczba odwiedzin: 6729 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Rock & Roll. Ośrodek szkolenia kierowców

  43 opinie w tym 27 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2020

Nina Bodasińska

Nina Bodasińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Instruktor życzliwy, cierpliwy, zawsze z chęcią odpowiada na wszelkie pytania, udziela wskazówek i rozwiewa wątpliwości kursanta. Jazda odbywała się w przyjaznej atmosferze, bezstresowo dzięki cierpliwości Pana Artura. Bardzo pomocny był też dostęp do dodatkowych materiałów szkoleniowych. Pełen profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.02.2020

Ewa Nowicka

Ewa Nowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Doskonały instruktor

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.02.2020

Robert Paniczko

Robert Paniczko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełny profesjonalizm w podejściu do nauki jazdy. Miła atmosfera poprzedzona cierpliwością instruktora

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.02.2020

Paweł Wyszyński

Paweł Wyszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nic dodać nic ująć

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.02.2020

Kryspin Szablan

Kryspin Szablan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Szkoła świetnie przygotowuje do egzaminu teoretycznego, a jazdy z Arturem to czysta przyjemność i zero stresu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.01.2020

Ola Matusik

Ola Matusik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.10.2019

Mariusz Rokicki

Mariusz Rokicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo solidna szkoła, mająca własne, bardzo skuteczne metody nauczania. Szczerze polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 31.10.2019

Ewelina Czerwińska

Ewelina Czerwińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, bardzo miła atmosfera, instruktor bardzo cierpliwy, wszystko obrazowo, wytłumaczone i wyrysowane, co bardzo pomaga w nauce, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2019

Maciej Wysocki

Maciej Wysocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, zdane za pierwszym razem, atmosfera podczas kursu wyśmienita, świetna relacja z Arturem rozładuje każdy stres ; ).

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.03.2019

Paulina Dryl

Paulina Dryl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosferta, milo spedzony czas bez niepotrzebnego stresu. Polecam wszystkim :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.01.2019

Aga Łuksza

Aga Łuksza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Absolutnie polecam szkołę Rock & Roll. Dzięki wiedzy i ogromnej dawki motywacji, które przekazał mi Artur zdobyłam upragnione prawo jazdy. Cierpliwość, konsekwencja i sposób przekazywania wiedzy to główne atuty instruktora. Udostępniono mi również dodatkowe bardzo interesujące materiały, dzięki którym mogłam poszerzyć wiedzę. Co ciekawe- więcej informacji zdobyłam podczas jazd doszkalających z Arturem niż w czasie kursu podstawowego w innym ośrodku. Bardzo dziękuję :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulacje. Chwała bohaterki wielokrotnie większa ponieważ, bezbłędnie zakończony egzamin odbył się w Warszawie. To powód do radości i dumy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2018

Jarek Jarusso

Jarek Jarusso
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole Rock & Roll. Bardzo merytoryczna i indywidualna postawa instruktora. Od poczatku do konca kursu, pelen profesjonalizm i nacisk na realizacje zadan. Egzamin zdany za pierwszym razem. Dziekoje za przygotowanie i polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.05.2018

Mateusz Orłowski

Mateusz Orłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor życzliwy, cierpliwy, godny polecenia, odpowiada na każde pytanie dotyczące jazdy, która odbywa się w dobrej atmosferze. Kurs teoretyczny przeprowadzony sprawnie i skutecznie . Zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdane bezproblemowo za pierwszym razem :D Szkoła godna polecenia!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 13.03.2018

Agata Proniewska

Agata Proniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkółkę. Plusem jest pełen profesjonalizm, elastyczne terminy, świetna atmosfera i bardzo dobre podejście instruktora do kurstanta

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.02.2018

Krzysiek Bach

Krzysiek Bach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Teoria przeprowadzona szybko, sprawnie i treściwie, równie dobrze wspominam też jazdy z instruktorem, profesjonalizm, dobre przygotowanie i doswiadczenie w szkoleniu kierowców. Ogólnie 10/10

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.01.2018

Eugenia Aleksiejuk

Eugenia Aleksiejuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie polecam pana Artura. Nie jest taki miły jak inni opisują. Dużo teorii, mało praktyki w czasie jazdy. Cena wysoka. Ogólnie żałuję, bo są lepsze szkoły.

Plusy

brak

Minusy

nerwowa atmosfera, problemy z umawianiem na jazdy, skracanie czasu trwania jazd, wysoka cena

Odpowiedź:

Rozpoczynając szkolenie podstawowe po kolei uczymy umiejętności, które ułożone w odpowiedni sposób tworzą pewną konstrukcję. Pani przyszła z bardzo poważnymi brakami w wyszkoleniu, brakami w technice kierowania i znajomości zasad ruchu drogowego. Praca nad takimi brakami wymaga wytłumaczenia, a tego nie da się zrobić w ruchu. Pani wielokrotnie próbowała wyjechać ze skrzyżowania o ruchu okrężnym pod prąd itp. Technika jazdy pozostawia wiele do życzenia o czym najwięcej może powiedzieć ten biedny samochód. Starałem się stworzyć przyjazną atmosferę, ale ponad ludzkie siły jest takie zadanie gdyż źródłem potwornego zdenerwowania były te braki z jakimi Pani przyszła i żądała ich wyeliminowania na kilku godzinach mówiąc, że Pani to chce tylko nauczyć się jak dojechać na działkę i tam zaparkować.
Jeżeli czas jazdy został skrócony, to albo zostało to odliczone od rachunku, albo “oddane” na kolejnym spotkaniu i Pani dobrze o tym wie

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2018

Julia Okurowska

Julia Okurowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemne, bezstresowe jazdy oraz super atmosfera:-) Pan Artur bardzo pomocny i cierpliwy, jak najbardziej polecam tę szkołę jazdy!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.12.2017

Olga Ciszkowska

Olga Ciszkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia!! Przydatne wskazówki instruktora oraz jego cierpliwość bardzo na plus :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 29.11.2017

Jan Kowalczuk

Jan Kowalczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazda z panem Arturem Dobrogowskim to gwarancja dobrej atmosfery i ciągłych wskazówek. W przeciwieństwie do innych szkół dostaje się także dostęp do jego materiałów szkoleniowych online, które są bardzo pomocne.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2017

Sylwia Dzieduszow

Sylwia Dzieduszow
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła! :) Pozdrawiam serdecznie Pana Artura :) Właściwy facet na własciwym miejscu! Konkretny, wymagajacy, ale zarazem kulturalny i z poczuciem humoru. Myśle że każdego jest w stanie nauczyc jeździć... nawet taką blondynke jak ja :D Polecam każdemu bez względu na wiek! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.11.2017

Marlena Janusz

Marlena Janusz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła! Instruktor niesamowity człowiek, z powołaniem,cierpliwy, pełen profesjonalizm, lekcje odbywały się w przyjaznej atmosferze ,gorąco polecam Artura Dobrogowskiego oraz szkołe Rock & Roll, z czystym sumieniem można pwiedzieć najlepsi w mieście !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.11.2017

Zuzanna Kita

Zuzanna Kita
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, bardzo cierpliwi instruktorzy, a przy tym konkretni i przyjaźni kursantowi. Zrobią dosłownie wszystko, aby pomóc, nauczyć i wytłumaczyć. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2017

Mateusz Machal

Mateusz Machal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Zarówno wykłady jak i jazdy przebiegały bardzo profesjonalnie i w miłej atmosferze. Polecam instruktora Pana Artura Dobrogowskiego. Jazdy z nim to była czysta przyjemność. Nigdy nie udało mi się go zdenerwować mimo że szczególnie na początku zdarzało mi się np wymusić pierwszeństwo :) Jest to instruktor z powołania. W czasie jazd panowała bardzo dobra atmosfera, zawsze było o czym porozmawiać i się pośmiać. Pan Artur bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu i zdałem za 1 razem. Większość czynności i tras które miałem na egzaminie, wykonywałem już na jazdach co na pewno przyczyniło się do wyniku. Moim zdaniem jest to najlepszy instruktor w mieście :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.10.2017

Janek Kownacki

Janek Kownacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, szybki kurs. Zdane za 1 podejściem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.08.2017

Sha Dow

Sha Dow
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jak najbardziej warta polecenia! Instruktor na spokojnie tłumaczy co i jak robić bez stresu i krzyków. Otwarty jest również na pytania. Na początku zostałem zapytany co bym chciał przećwiczyć, zrobiliśmy wszystko bez problemu. Co do godzin, w pełni zostały dostosowane do moich potrzeb a ponadto po dogadaniu otrzymałem maila ze wszystkimi informacjami (bardzo fajna opcja). Atrakcyjna cena godzin w porównaniu do innych osk w dodatku można liczyć na rabat przy zakupie większej ilości. Najlepszy instruktor z jakim miałem przyjemność jeździć tak że polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.07.2017

Artur Andrzej Daszczuk

Artur Andrzej Daszczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem, instruktor mega mily, dokladnie wyjasnia co, jak, gdzie i do czego, lepiej trafic chyba nie mozna! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2017

Kacper Augustynowicz

Kacper Augustynowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeżeli chodzi o instruktorów to polecam Artura Dobrogowskiego bardzo dobrze i spokojnie podchodzi do kursanta zero stresu pełen luz, potrafi wytłumaczyć wszystko w bardzo zrozumiały sposób. Bez problemu dało radę pogodzić godziny jazdy z godzinami pracy, wykłady prowadzone bardzo fajnie i bezstresowo ,wszystko zrozumiale i przejrzyście. Co do samochodów bardzo dobry stan i przyjemnie się prowadzi, bardzo elastyczne i dynamiczne. Ogólnie pełna profeska polecam gorąco.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak