Liczba odwiedzin: 7085 Jesteś właścicielem tej szkoły?

ROBEX Ośrodek Szkolenia Kierowców

  119 opinii w tym 105 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2020

Marek Grzegórzko

Marek Grzegórzko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko było w porządku, profesjonalne i przyjazne podejście instruktora do kursanta, bezproblemowe umawianie na jazdy.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.12.2019

Szymon Gaca

Szymon Gaca
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Uważam, że szkoła ta jest godna polecenia. Instruktor z którym odbyłem lekcje jazdy prowadził je w profesjonalny sposób i w miłej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2019

Kacper Baster

Kacper Baster
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2019

Klaudia Albekier Grzyb

Klaudia Albekier Grzyb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, najlepsze przygotowanie do egzaminów, bez problemu można ustalić dni i godziny jazd. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.05.2019

Gosia Brzegowy

Gosia Brzegowy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna atmosfera, najlepsze przygotowanie do egzaminów, bez problemu można ustalić dni i godziny jazd. Wszystko zdane za 1 :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2019

Bartosz Surowiec

Bartosz Surowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Dzięki nim teoria i praktyka zdane za pierwszym razem. Polecam z czystym sumieniem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2019

Marcin Jankowski

Marcin Jankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem teoria i praktyka . Idealne przygotowanie pod egzamin

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.12.2018

Karina Veltzé

Karina Veltzé
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie mam zastrzeżeń do zajęć. Teoria kalrowna, sprawnie przeprowadzona, jazdy w miłej atmosferze. Polecam. Ilość podejść do egzaminu bez szału, ale to z mojej winy, bo za bardzo się stresowałam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2018

Ola Bal

Ola Bal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.12.2018

Tomasz Biesaga

Tomasz Biesaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła naprawdę godna polecenia, super atmosfera, dostosowanie godzin pod kursanta, idealne przygotowanie pod egzamin, teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2018

Adrian Czekaj

Adrian Czekaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor za***, opanowany uczy wszystkiego dokładnie polecam ten ośrodek!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.09.2018

Adrian Szewczyk

Adrian Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie to egzaminu teoretycznego i praktycznego. Instruktorzy bardzo mili i fajni mają dużo cierpliwości do kursantów. Panuje bardzo fajna atmosfera. Gorąco polecam i zapraszam na naukę, dzięki Robexowi udało mi się zdać egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem.????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.09.2018

Łukasz Kruczek

Łukasz Kruczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjazna i miła atmosfera, bardzo duża elastyczność godzin, zadbane auta. Polecam sympatycznego Pana Piotra Kowalika, świetnie tlumaczy i jest bardzo wyrozumiały. Zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.09.2018

Szymon Sowula

Szymon Sowula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera w czasie jazd, wszystko poszło szybko i sprawnie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.09.2018

Daniel Chwastek

Daniel Chwastek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera podczas jazdy, elastyczność jazd, profesjonalizm że strony instruktorów. Wszystko zdane za pierwszym razem, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2018

Oliwia Kowalska

Oliwia Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Otwartość instruktorów na współpracę, dostosowanie się godzinami jazd do potrzeb indywidualnych kursantów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2018

Mateusz Mardosz

Mateusz Mardosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera na zajęciach, profesjonalne podejście do kursantów, terminy ustalane pod nas, dogodna cena - czego chcieć więcej

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2018

Jan Piszczek

Jan Piszczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor bardzo przykazny i serdeczny. Zapoznaje z nieoczywistymi sytuacjami na drodze, zarówno pod kątem jazdy jak i egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.04.2018

Kacper Migdał

Kacper Migdał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miło spędzony czas za kierownicą

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.04.2018

Kinga Godziejewicz

Kinga Godziejewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Będę bardzo miło wspominać naukę jazdy ze szkołą jazdy Robex. Atmosfera super, co było dla mnie bardzo istotne podczas jazd, nerwowy nastrój skutecznie by mnie demotywował. Bardzo duża wiedza i cierpliwość Pana Piotra, no i oczywiście poczucie humoru. Brak jakichkolwiek problemów z umawianiem się na jazdy. Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Szczerze polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.04.2018

Kamil Szlęk

Kamil Szlęk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam , wszystko za pierwszym:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.03.2018

Radek Wąsowicz

Radek Wąsowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co najważniejsze Instruktor Pan Piotr jest bardzo wyrozumiały, atmosfera spokojna, jazdy odbywają się bez pośpiechu i bez stresu. Dzięki Panu Robertowi poznajemy już wszystkie najważniejsze znaki w ruchu drogowym dzięki czemu pierwsze godziny jazd samochodem są bez problemowe.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2018

Damian Furman

Damian Furman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zadowolony z przebiegu całego kursu.Teoria została przedstawiona w sposób pełni profesjonalny.W szczególności polecam Pana Piotra !!!! ponieważ uważam ze jest to instruktor z powołania.Jazdy z Panem Piotrem to sama przyjemność , jazdy po mieście przebiegały w sposób bezstresowy i naprawdę na wysokim poziomie nauczania.właśnie te czynniki wpłyneły na to że egzamin teoretyczny i praktyczny zdałem za pierwszym razem ! Naprawdę polecam tę szkołę jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2018

Anna Gulak

Anna Gulak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W porównaniu z opiniami znajomych odbywającymi również kursy na bycie kierowcą, zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy! Pan Piotr jest cierpliwym, mądrym instruktorem z niesamowitym poczuciem humoru. Zawsze służył dobrą i konstruktywną radą. Na wykładach u Pana Roberta zostały wytłumaczone zasady ruchu drogowego przez co pierwsza jazda autem nie była stresująca. Do egzaminu po całym kursie byłam przygotowana perfekcyjnie. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2018

Adam Plebanek

Adam Plebanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera w relacjach z instruktorami, profesjonalne podejście do kursanta. Świetne umiejętności przekazania najbardziej potrzebnych materiałów potrzebnych do zdania egzaminów. Indywidualne podejście do kursanta w przypadku rozpoczęcia jazd po mieście, elastyczne terminy w różnych godzinach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.01.2018

Grzesiek Śliżewski

Grzesiek Śliżewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM SERDECZNIE!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.01.2018

Katarzyna Hincyngier

Katarzyna Hincyngier
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs teoretyczny przebiega szybko i sprawnie, podczas jazd zostały omówione wszystkie elementy egzaminu, bardzo sympatyczna atmosfera, bezstresowa, przyjazny kontakt z instruktorem. Wystarczy się skupić i nie ma problemu ze zdaniem egzaminu państwowego. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2017

Agnieszka Garcarz

Agnieszka Garcarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni instruktorzy, dobrze przygotowujący do egzaminu i mający wiele cierpliwości do kursantów podczas jazd. Nauka w przyjaznej, bezstresowej atmosferze. Szczególnie polecam instruktora pana Piotra, który ma super podejście do każdego uczącego się jazdy. Możliwość umówienia się na jazdy dodatkowe w dogodnym dla każdego terminie. Gorąco polecam OSK Robex.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2017

Kuba Miśtak

Kuba Miśtak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane od pierwszego razu, super instruktor P. Piotr Kowalik, który wszystko wytłumaczył na tyle dobrze żeby poradzić sobie za pierwszym razem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.11.2017

Kornelia Berny

Kornelia Berny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bezstresowe jazdy i świetna atmosfera! Pan instruktor perfekcyjnie przygotował mnie do zdania praktycznego egzaminu. Wykłady treściwe, materiał dokładnie zrealizowany w szybkim czasie. Ośrodek poleciła mi przyjaciółka i stwierdzam, że lepszego wyboru nie można dokonać, więc i ja również gorąco polecam ROBEX każdemu!!! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak