ROBEX Ośrodek Szkolenia Kierowców

 149 opinii w tym 130 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

ROBEX Ośrodek Szkolenia Kierowców
al. Mickiewicza 5 (budynek Zespołu Szkół Mechanicznych Nr 1 - wejście od ul.Humberta)
31-120 Kraków

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Czw 15:00

Kontakt

12x xxx xxxPokaż numer
50x xxx xxxPokaż numer
12x xxx xxxPokaż numer
www.nau....Pokaż adres
@Robex-....Pokaż adres

Opis

Osk Robex pomoże Ci zrobić prawo jazdy w Krakowie. U nas nauka jazdy samochodem/Hyundai i20/ i motocyklem odbywa się w sposób fachowy i bezstresowy w oparciu o nowoczesne formy nauczania. To, czego się nauczysz na kursie prawa jazdy, będzie decydowało o tym, jakim będziesz kierowcą. Nasza szkoła jazdy tym różni się od innych, że nie tylko uczy umiejętności, które są sprawdzane na egzaminie, ale przede wszystkim umiejętności przepisowego i bezpiecznego zachowania się na drodze. Na kursie nasi wykładowcy zwracają uwagę na to, aby uczniowie dobrze zrozumieli przepisy. Dzięki temu w przyszłości unikniesz wielu niebezpiecznych sytuacji na drodze, spowodowanych nieznajomością kodeksu drogowego. Potwierdzeniem wysokiego poziomu szkolenia w naszym ośrodku są wysokie miejsca, jakie uzyskujemy corocznie w rankingach zdawalności egzaminów państwowych, za pierwszym podejściem, przez naszych kursantów,które publikowane są przez krakowskie ośrodki egzaminowania. W ostatnim roku zajęliśmy pierwsze miejsce wśród szkół jazdy działających na terenie Krakowa, osiągając wynik aż 54% zdanych za pierwszym razem egzaminów praktycznych na kat. B.
Zapraszamy na kursy i jazdy dodatkowe!!!
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2999 zł

codziennie

al. Mickiewicza 5 (budynek Zespołu Szkół Mechanicznych Nr 1 - wejście od ul.Humberta)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka.
Możliwość teorii w formie e-learningu-przy tej opcji rozpoczęcie kursu w dowolnym terminie.Możliwość płatności ratalnej.

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie,materiały dla kursantów,e-learning(50zł).

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2699 zł

codziennie

al. Mickiewicza 5 (budynek Zespołu Szkół Mechanicznych Nr 1 - wejście od ul.Humberta)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka,
materiały dla kursantów. Możliwość teorii w formie e-learningu-przy tej opcji rozpoczęcie kursu w dowolnym terminie.

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2699 zł

codziennie

al. Mickiewicza 5 (budynek Zespołu Szkół Mechanicznych Nr 1 - wejście od ul.Humberta)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka,
materiały dla kursantów. Możliwość teorii w formie e-learningu-przy tej opcji rozpoczęcie kursu w dowolnym terminie.

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Szymon Gaca

Szymon Gaca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uważam, że szkoła ta jest godna polecenia. Instruktor z którym odbyłem lekcje jazdy prowadził je w profesjonalny sposób i w miłej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Baster

Kacper Baster
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Albekier Grzyb

Klaudia Albekier Grzyb
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, najlepsze przygotowanie do egzaminów, bez problemu można ustalić dni i godziny jazd. Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Gosia Brzegowy

Gosia Brzegowy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fajna atmosfera, najlepsze przygotowanie do egzaminów, bez problemu można ustalić dni i godziny jazd. Wszystko zdane za 1 :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Bartosz Surowiec

Bartosz Surowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Dzięki nim teoria i praktyka zdane za pierwszym razem. Polecam z czystym sumieniem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Jankowski

Marcin Jankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem teoria i praktyka . Idealne przygotowanie pod egzamin

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karina Veltzé

Karina Veltzé
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie mam zastrzeżeń do zajęć. Teoria kalrowna, sprawnie przeprowadzona, jazdy w miłej atmosferze. Polecam. Ilość podejść do egzaminu bez szału, ale to z mojej winy, bo za bardzo się stresowałam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ola Bal

Ola Bal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Tomasz Biesaga

Tomasz Biesaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła naprawdę godna polecenia, super atmosfera, dostosowanie godzin pod kursanta, idealne przygotowanie pod egzamin, teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adrian Czekaj

Adrian Czekaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor za***, opanowany uczy wszystkiego dokładnie polecam ten ośrodek!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Adrian Szewczyk

Adrian Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie to egzaminu teoretycznego i praktycznego. Instruktorzy bardzo mili i fajni mają dużo cierpliwości do kursantów. Panuje bardzo fajna atmosfera. Gorąco polecam i zapraszam na naukę, dzięki Robexowi udało mi się zdać egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem.????

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Kruczek

Łukasz Kruczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjazna i miła atmosfera, bardzo duża elastyczność godzin, zadbane auta. Polecam sympatycznego Pana Piotra Kowalika, świetnie tlumaczy i jest bardzo wyrozumiały. Zdane za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Sowula

Szymon Sowula
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra atmosfera w czasie jazd, wszystko poszło szybko i sprawnie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna T .........a ip: 188.146.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobrze prowadzone wykłady, instruktor (pan Piotr) cierpliwy, prowadzący jazdy w bezstresowej atmosferze, dobrze szkolący, a terminy zajęć i jazd elastyczne- polecam tę szkołę jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Daniel Chwastek

Daniel Chwastek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera podczas jazdy, elastyczność jazd, profesjonalizm że strony instruktorów. Wszystko zdane za pierwszym razem, polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Mateusz S .......k ip: 91.227.215.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera. Wyrozumiali instruktorzy. Pomocna obsługa. Polecam jazdy u Pana Piotrka K. Bezstresowo i profesjonalnie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Kowalska

Oliwia Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Otwartość instruktorów na współpracę, dostosowanie się godzinami jazd do potrzeb indywidualnych kursantów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Mardosz

Mateusz Mardosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera na zajęciach, profesjonalne podejście do kursantów, terminy ustalane pod nas, dogodna cena - czego chcieć więcej

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jan Piszczek

Jan Piszczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor bardzo przykazny i serdeczny. Zapoznaje z nieoczywistymi sytuacjami na drodze, zarówno pod kątem jazdy jak i egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ewa R .......u ip: 91.189.255.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.05.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Lekcje w miłej atmosferze, bezstresowo. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Kacper Migdał

Kacper Migdał
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miło spędzony czas za kierownicą

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kinga Godziejewicz

Kinga Godziejewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Będę bardzo miło wspominać naukę jazdy ze szkołą jazdy Robex. Atmosfera super, co było dla mnie bardzo istotne podczas jazd, nerwowy nastrój skutecznie by mnie demotywował. Bardzo duża wiedza i cierpliwość Pana Piotra, no i oczywiście poczucie humoru. Brak jakichkolwiek problemów z umawianiem się na jazdy. Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Szczerze polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kamil Szlęk

Kamil Szlęk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam , wszystko za pierwszym:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Radek Wąsowicz

Radek Wąsowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Co najważniejsze Instruktor Pan Piotr jest bardzo wyrozumiały, atmosfera spokojna, jazdy odbywają się bez pośpiechu i bez stresu. Dzięki Panu Robertowi poznajemy już wszystkie najważniejsze znaki w ruchu drogowym dzięki czemu pierwsze godziny jazd samochodem są bez problemowe.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Damian Furman

Damian Furman
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolony z przebiegu całego kursu.Teoria została przedstawiona w sposób pełni profesjonalny.W szczególności polecam Pana Piotra !!!! ponieważ uważam ze jest to instruktor z powołania.Jazdy z Panem Piotrem to sama przyjemność , jazdy po mieście przebiegały w sposób bezstresowy i naprawdę na wysokim poziomie nauczania.właśnie te czynniki wpłyneły na to że egzamin teoretyczny i praktyczny zdałem za pierwszym razem ! Naprawdę polecam tę szkołę jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Gulak

Anna Gulak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W porównaniu z opiniami znajomych odbywającymi również kursy na bycie kierowcą, zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy! Pan Piotr jest cierpliwym, mądrym instruktorem z niesamowitym poczuciem humoru. Zawsze służył dobrą i konstruktywną radą. Na wykładach u Pana Roberta zostały wytłumaczone zasady ruchu drogowego przez co pierwsza jazda autem nie była stresująca. Do egzaminu po całym kursie byłam przygotowana perfekcyjnie. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adam Plebanek

Adam Plebanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.01.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera w relacjach z instruktorami, profesjonalne podejście do kursanta. Świetne umiejętności przekazania najbardziej potrzebnych materiałów potrzebnych do zdania egzaminów. Indywidualne podejście do kursanta w przypadku rozpoczęcia jazd po mieście, elastyczne terminy w różnych godzinach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Grzesiek Śliżewski

Grzesiek Śliżewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

POLECAM SERDECZNIE!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Hincyngier

Katarzyna Hincyngier
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs teoretyczny przebiega szybko i sprawnie, podczas jazd zostały omówione wszystkie elementy egzaminu, bardzo sympatyczna atmosfera, bezstresowa, przyjazny kontakt z instruktorem. Wystarczy się skupić i nie ma problemu ze zdaniem egzaminu państwowego. Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Patrycja C ........ ip: 94.254.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołe jazdy. Instruktor zapewnia spokojną i przyjemną naukę jazdy, każde zagadnienie jest wytłumaczone perfekcyjnie. Gwarantuje zdawalność egzaminów za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak