Liczba odwiedzin: 12786 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Rajdowa Szkoła Jazdy

  313 opinii w tym 242 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.03.2020

Sylwester Dwojewski

Sylwester Dwojewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Świetni fachowcy Pan istruktor Marcin rzetelna osoba .Polecam tą szkołę z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2020

Kajetan Rębiś

Kajetan Rębiś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła świetnie przygotowuje do egzaminów a instruktorzy bardzo dobrze wprowadzają nas w ruch drogowy. Świetna szkoła, teoria na 74 a praktyka bezbłędnie za pierwszym razem!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.02.2020

Kasia Bzinkowska

Kasia Bzinkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i dobre podejście do kursanta !!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.01.2020

Kostek Śledzik

Kostek Śledzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.01.2020

Kamil Pacierz

Kamil Pacierz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszyscy trzej instruktorzy, z którymi miałem przyjemność współpracować byli, bardzo pozytywnie nastawieni do kursanta. Świetna atmosfera podczas jazd, jak i na wykładach. Egzamin wewnętrzny na prawdziwie profesjonalnym poziomie, ogromne podobieństwo do państwowego, szczególnie zachowanie instruktora. Polecam z całego serca!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 02.01.2020

Patryk Grzegorczyk

Patryk Grzegorczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo mili cierpliwi instruktorzy traktują każdego kursanta profesjonalnie dobrze uczą jeździć egzaminy wewnetrzne rzetelnie przygotowują do egzaminu panstwowego

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.01.2020

Łukasz Iwański

Łukasz Iwański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo szczegółowi i mili instruktorzy z dobrym podejściem. Cały kurs przebiegł bardzo sprawnie, terminy egzaminów wewnętrznych praktycznie od razu, najważniejsze jest to że w RSJ uczymy sie nie tylko jak zdać egzamin państwowy ale też jak jeździć co jest rzadkie w szkołach jazdy. Lepszego wyboru niż ta szkoła nie ma.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.01.2020

Gabriel Szcześniak

Gabriel Szcześniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła stawiająca poprzeczkę dla kursanta na bardzo wysokim poziomie, żetelne przygotowywanie do jazdy w ruchu ulicznym, zwracanie uwagi nawet na drodze szczegóły. Dzięki takiemu podejściu sam egzamin państwowy wydaje się o wiele prostrzy i mniej strasujący.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.01.2020

Szymon Kasza

Szymon Kasza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam toria i p4aktyka zdane za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.01.2020

Karolina Kłudziak

Karolina Kłudziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam Rajdową Szkołę Jazdy ze względu na przemiłą atmosferę w czasie nauki, wysoki profesjonalizm oraz indywidualne podejście do kursanta. Doświadczenie instruktorów oraz ich wiedza i kompetencje przekładają się na bezproblemowe zdanie egzaminu wewnętrznego jak i również państwowego. Absolutnie nie żałuję swojego wyboru!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.12.2019

Szymon Śmiglarski

Szymon Śmiglarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wyjeździłem godziny z dwoma instruktorami. Obaj profesjonalnie uczyli mnie i pomagali doskonalić moje umiejętności za kierownicą. Gdy nadszedł czas egzaminów państwowych bez większych problemów udało mi się je ukończyć.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.12.2019

Miłosz Kurpiński

Miłosz Kurpiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko było tak jak powinno być. Profesjonalizm w połączeniu z dobrą atmosfera dają najlepsze wyniki. Podchodząc do egzaminu nie obawiałem się o zdanie go, tylko kiedy odbiorę plastik. Bardzo mile wspominam każda jazdę z instruktorami. Szkoła godna polecenia!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.12.2019

Oliwier Sobczyk

Oliwier Sobczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera na wykładach, mili instruktorzy z elastycznym grafikiem, dokladnie pokazują możliwe trasy egzaminu i przygotują na każdą ewentualność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2019

Anna Ostrowska

Anna Ostrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy! Przyswojona na szkoleniu teoretycznym wiedza i zdobyte podczas jazd umiejętności nie tylko zaowocowały zdanym za pierwszym razem egzaminem, ale również świetnie sprawdzają się w praktyce w życiu codziennym. Szczególne podziękowania dla instruktora Marcina za profesjonalizm, zaangażowanie i świętą cierpliwość!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.10.2019

Marzena Styczeń

Marzena Styczeń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady przeprowadzone mega profesjonalnie. Instruktorzy bardzo rzetelnie tłumaczyli, nigdy zadanego pytania nie zostawiali bez odpowiedzi. Dzięki egzaminom wewnętrznym, stres na egzaminach państwowych tylko w 30%, bo 70% stresu zostało na egzaminach wewnętrznych ;) Dzięki otrzymanej wiedzy na wykładach i na jazdach egzamin zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdany za PIERWSZYM RAZEM :) W 300% polecam Rajdową Szkołę Jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 10.10.2019

Paulina Eska

Paulina Eska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowna Szkola Jazdy, wspaniali , bardzo cierpliwi instruktorzy. Naprawdę bardzo solidne przygotowanie do egzaminu i do jazdy w życiu codziennym. Polecam!!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.09.2019

Rafal Chmiel

Rafal Chmiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetną, syn po 5 godzinach jazd z instruktorem z Rajdowej zdał za 1 razem

Plusy

dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.08.2019

Maciek Stanek

Maciek Stanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor świetnie przygotował mnie do egzaminu dzięki czemu udało mi się zdać ,,za pierwszym". Wykłady bardzo interesujące oraz można było z nich dużo wynieść

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.08.2019

Rafał Łukasik

Rafał Łukasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo duże zaangażowanie instruktorów w wykonywaną prace. Super atmosfera. Polecam "Rajdową Szkołę Jazdy".

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.06.2019

Monika Met

Monika Met
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super Szkoła Super instruktorzy . Najlepsza na świecie p.Sylwia. Polecam jazdę z p. Sylwią. :):):)

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.05.2019

Michał Riabcew

Michał Riabcew
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Uważam, że szkoła jazdy Rajdowa była bardzo dobrym wyborem Szkolenie odbyło się szybko, bez problemowo. Do kursanta podchodzą bardzo profesjonalnie co pomaga w opanowaniu jazdy. Nie spotkałem się z nieprzyjemnościami podczas kursu i jeśli miałbym polecić jakąś szkole to właśnie była by to rajdowa.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.04.2019

Kornelia Salwerowicz

Kornelia Salwerowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, utrzymany wysoki poziom, wszystkie egzaminy zdane ze świetnymi wynikami :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.03.2019

Wiktor Waldon

Wiktor Waldon
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, świetni instruktorzy gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.03.2019

Klaudia Piekarska

Klaudia Piekarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do kursanta , dobra atmosfera najlepszy instruktor Marcin :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.03.2019

Grzesiek Świerczewski

Grzesiek Świerczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko w jak najlepszym porządku. Rajdowa ma swój sposób szkolenia, który jest trafny i się sprawdza. Elastyczność, atmosfera oraz egzaminy wewnętrzne jak najbardziej na plus

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.02.2019

Oskar Dobrowolski

Oskar Dobrowolski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Rajdową szkołę jazdy !! Instruktorzy bardzo sympatyczni, bardzo dobrze mnie nauczyli teori i jazdy samochodem. Egzamin praktyczny przeprowadzony w bardzo profesjonalny sposób, pozwoliło mi to przygotować się mentalnie do Egzaminów Państwowych.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.02.2019

Michał Biernacki

Michał Biernacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, instruktorzy wymagający i cierpliwi, dobrze przygotowujący do egzaminu na prawo jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.02.2019

Konrad Kuśmierczyk

Konrad Kuśmierczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

3 kategoria i trzeci raz świetne przygotowanie. Świetni instruktorzy szczególnie Michał i Piotr. Szczerze polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.02.2019

Kasia Krężołek

Kasia Krężołek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna atmosfera, polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.02.2019

Paulina Maraszewska

Paulina Maraszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo wyrozumiali ludzie, z duza wiedza i doswiadczeniem, widac, ze kochaja to, co robia. Dbaja o to, zeby podczas kursu czuc sie swobodnie:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak