Quattro Nauka Jazdy

 625 opinii w tym 430 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Quattro Nauka Jazdy
ul. Karmelicka 39/3 - Najwyższa zdawalność wśród największych szkòł w Krakowie
31-128 Kraków

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Śr 09:00

Kontakt

12x xxx xxxPokaż numer
88x xxx xxxPokaż numer
www.qua....Pokaż adres
@quattr....Pokaż adres
@quattr....Pokaż adres

Opis

Cześć, witaj na naszym profilu. Cieszymy się, że do nas trafiłeś i chcesz poznać nas lepiej.
NASZA ZDAWALNOŚĆ - od lat w ścisłej czołówce w Krakowie. Pełną historię zdawalności znajdziesz na naszej stronie: www.quattro.szkola.pl/zdawalnosc.

SZCZEGÓLNIE DOCENIENI za: 1. Przyjazne i bardzo partnerskie podejście.2. Bardzo cierpliwych i świetnie przygotowanych instruktorów.3. Rewelacyjne przygotowanie samodzielnego radzenia sobie z autem i na egzaminie państwowym. Dane na podst. Ankiet Satysfakcji Klienta

SZKOLIMY na: HYUNDAI i20 - tak jak na egzaminie (nowe auto egzaminacyjne wprowadzone przez MORD 19.11.2018). Jesteśmy w pełni gotowi do realizacji kursów na tym samochodzie.

KIEDY ROZPOCZYNAMY KURSY? Średnio co 2 tygodnie - zadzwoń i sprawdź najbliższy termin: 882 82 21 21

WYBIERAJA NAS BO MAMY: 1. Wysoką zdawalność 2. Opinie o wysokim poziomie instruktorów 3. Sprawną organizację kursów oraz miłą obsługę w biurze 4. Atrakcyjne promocje oraz wygodny system płatności ratalnych 5. Bardzo dobre pojazdy szkoleniowe 6. Skuteczny i nowoczesny system szkolenia oraz e-learning na korzystnych warunkach

Nasze oddziały: Kraków i Nowy Sącz dostępne są w łatwy sposób ze względu na lokalizację biur w centrum miasta. Zadzwoń do nas 882 82 21 21 lub odwiedź w biurze na Karmelickiej 39 w Krakowie. Jesteśmy również bardzo aktywni w mediach społecznościowych: Facebook - Instagram - Snapchat - YouTube

Mamy nadzieję, że już wkrótce zobaczymy się na kursie. Do zobaczenia w Quattro :)

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

al. Wolności 6, 33-300 Nowy Sącz

tel: 793956868;185470606

Nowy Sącz

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne, Manualna skrzynia

3299 zł

3500 zł

codziennie

ul. Karmelicka 39/3 - Najwyższa zdawalność wśród największych szkòł w Krakowie

WIĘCEJ KURS KLASYCZNY w cenie standardowej

Pojazdy: HYUNDAI i20 w wersji egzaminacyjnej

Tempo kursu
- Jazdy szkoleniowe: ok 8-9 tygodni
- Teoria: max 2 tygodnie. Wykłady odbywają się w trybie ekspresowym, średnio nawet w ciągu 10 dni.

Co zawiera kurs?

- 30 godzin wykładów - przeprowadzane są w naszej sali wykładowej w oddziale Quattro na ul. Karmelickiej 39/3, Kraków.

- Kurs pierwszej pomocy > Prowadzącymi są praktykujący ratownicy medyczni

- 30 godzin jazd szkoleniowych - Szkolenie w cyklu miejskim, w terenie niezabudowanym oraz na placu manewrowym (oświetlonym)

- Egzamin wewnętrzny > z teorii i praktyki

- Wszystkie materiały szkoleniowe w cenie kursu:
+ książka
+ aktualne testy egzaminacyjne (2023)
+ platforma szkoleniowa online (2023)

- Płatność w ratach > bez dodatkowych opłat

- Szkolenie na autostradzie oraz w warunkach obniżonej widoczności

- Kompleksowa obsługa kursu prowadzona przez konsultantkę Biura Obsługi Klienta

kat. B, Wykłady i praktyka

Ekspresowy, Raty własne, Specjalny, Manualna skrzynia

3799 zł

codziennie

ul. Karmelicka 39/3 - Najwyższa zdawalność wśród największych szkòł w Krakowie

WIĘCEJ KURS EXPRESS

Tempo kursu:
- Jazdy szkoleniowe: 2x szybciej niż klasycznie - max 4 tygodnie - gwarancja min. 4 jazd w tyg.
- Teoria: max 1,5 tygodnia - tryb Max Ekspres

Pojazdy: HYUNDAI i20 w wersji egzaminacyjnej

Co zawiera kurs?

- 30 godzin wykładów (godz. lekcyjne)
Wykłady przeprowadzane są w naszej sali wykładowej w oddziale Quattro na ul. Karmelickiej 39/3, Kraków.
Obecnie w ramach promocji każdy kursant otrzymuje zestaw materiałów szkoleniowych rozszerzony o dostęp do kursu online w formie platformy szkoleniowej e-learning > (normalna cena 49 zł).

- Kurs pierwszej pomocy

- 30 godzin jazd szkoleniowych

- Egzamin wewnętrzny > z teorii i praktyki

- Materiały szkoleniowe:
+ książka
+ aktualne testy egzaminacyjne (2024)
+ platforma szkoleniowa online (promocja: e-learning za 0 zł | Nowość

- Płatność w ratach > bez dodatkowych opłat

- Szkolenie w cyklu miejskim oraz w terenie niezabudowanym

- Szkolenie na placu manewrowym (oświetlonym)

- Szkolenie na autostradzie

- Szkolenie w warunkach obniżonej widoczności

- Kompleksowa obsługa kursu prowadzona przez konsultantkę Biura Obsługi Klienta

kat. B, E-learning i praktyka

Raty własne, Specjalny

3299 zł

3500 zł

codziennie

ul. Karmelicka 39/3 - Najwyższa zdawalność wśród największych szkòł w Krakowie

WIĘCEJ KURS E-LEARNING
Teoria w formie e-learningu.

Pojazdy: HYUNDAI i20 w wersji egzaminacyjnej

Co zawiera kurs?

- 4 godzin (godz. lekcyjne) - kurs pierwszej pomocy.
Kurs pierwszej pomocy przeprowadzany jest w naszej sali wykładowej w oddziale Quattro na ul. Karmelickiej 39/3, Kraków.

- Kurs pierwszej pomocy

- 30 godzin jazd szkoleniowych

- Egzamin wewnętrzny > z teorii i praktyki

- Materiały szkoleniowe:
+ Podręcznik Kierowcy
+ aktualne testy egzaminacyjne (2023)
+ platforma szkoleniowa online (promocja: e-learning za 0 zł | Nowość

- Płatność w ratach > bez dodatkowych opłat

- Szkolenie w cyklu miejskim oraz w terenie niezabudowanym

- Szkolenie na placu manewrowym (oświetlonym)

- Szkolenie na autostradzie

- Szkolenie w warunkach obniżonej widoczności

- Kompleksowa obsługa kursu prowadzona przez konsultantkę Biura Obsługi Klienta

kat. B, Wykłady i praktyka

J.Angielski, Manualna skrzynia, Raty własne, Specjalny

3800 zł

codziennie

ul. Karmelicka 39/3 - Najwyższa zdawalność wśród największych szkòł w Krakowie

WIĘCEJ DRIVING COURSE IN ENGLISH

DRIVING INSTRUCTOR: Mateusz Mróz.

The first thing you need to do is to apply for a Driver Candidate Profile - PKK (official name: Profil Kandydata na Kierowce).

To apply for PKK you need to gather documents and report them to the Department of Transport Authority - Wydział Komunikacji Urzędu Miasta Krakowa, address: al. Powstania Warszawskiego 10, Kraków or in accordance with the place of residence)

The course consists of 3 parts:
1) Theory
o E-learning, self-study at home (you get all necessary learning materials with no extra costs)
o First aid course (mandatory)
o Bonus: +2 hours individual lectures with a driving instructor in the lecture room at our school (on demand)
Bear in mind that after completing your learning, you must pass the state theoretical exam to start driving lessons (theoretical exam is available in English)
2) Driving lessons (practice) - 30 hours (2 hours each lesson with max 1 lesson a day) on Hyundai i20 (manual transmission) - the same as the ones in Examination Centre.
3) Internal Examination - after completing the practical part, the student takes internal practice examination arranged by a driving school. You need to pass a test to complete the course.


Pricing:
The Full Driving Course for B category driving licence - 3300 PLN
Manual transmission car - Hyundai i20 - the same as the one in Examination Centre

The price includes:

Theory classes:
• E-learning for self-study - you get access to the professional e-learning platform
Podręcznik kierowcy kat. B, B+E i płyta w języku angielskim - Materiały na prawo jazdy | SPH Credo
• 2 hours of individual lectures with a driving instructor, who presents exam’s most important issues. The lecturer will explain all the issues you might not understand. You will have the opportunity to ask all the questions you need.
• First Aid Course in English with professional medical rescuer

Practice:
• 30 hours of practice
• Internal Practice Exam


Additional costs associated with getting a driving licence:
• Medical examination - 200 PLN (paid at the doctor’s office)
• Sworn translator fee for national exam - practical part (separate payment for the translator)
• National Exam fee 50 PLN Theory + 200 PLN Practice (fixed price all over the country, paid at the Examination Centre)

English speaking driving instructor and lecturer - Mateusz Mróz
Driving instructor with years of experience and passion. He’s got a driver’s license for B category as well as for C, C+E, D, D+E, T. Interested in land transport, automotive and music. Mateusz is very patient, calm and very positive person. You can talk to him freely on any subject. Always very conscientious in what he does.

Our pass rate
Theory: 75.7% of our students pass the exam on the first try.
It’s 9,2% higher than the average in Cracow.

Practice: 54,3%
It’s 16,4% higher than the average in Cracow. The highest rate in Cracow among the largest, the most popular driving schools in Cracow.

kat. B, Tylko wykłady

Raty własne, Specjalny

499 zł

codziennie

ul. Karmelicka 39/3 - Najwyższa zdawalność wśród największych szkòł w Krakowie

WIĘCEJ WYKŁADY z zakresu Ruchu Drogowego - zawsze aktualne przepisy

Tempo kursu - max 2 tygodnie. Wykłady odbywają się w ciągu max 10 dni.


- 30 godzin wykładów (godz. lekcyjne)
Wykłady przeprowadzane są w naszej sali wykładowej w oddziale Quattro na ul. Karmelickiej 39/3, Kraków.
Forma jest bardzo przystępna, a prezentowane przez nas informacje są praktyczne i podparte przykładami z życia, z których z pewnością każdy kierowca skorzysta.
Dostępne odpłatny zestaw materiałów szkoleniowych rozszerzony o dostęp do kursu online w formie platformy szkoleniowej e-learning > na życzenie kursanta

- Kurs pierwszej pomocy dla kandydatów na kierowców i kierowców > Prowadzącymi są praktykujący ratownicy medyczni

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ JAZDY DOSZKALAJĄCE - pakiet 10 godzin w PROMOCYJNEJ cenie 1100zł.
Cena za pojedyncze godziny: 115zł / godz.

Szkolimy na Hyundaiu i20 - auto egzaminacyjne.

Sprawdź dostępne terminy- zadzwoń: 882 82 21 21. Jazdy szkoleniowe od poniedziałku do niedzieli w godz: 7-22.

Jazdy doszkalające obejmują:
- Szkolenie intensywne w ruchu miejskim i na placu manewrowym
- Szkolenie na trasach egzaminacyjnych + wskazanie newralgicznych miejsc
- Szkolenie z obsługi pojazdu krok po kroku - jak na egzaminie
- Nauka złożonych manewrów z naciskiem na eco driving pod kątem egzaminu
- Praktyczne wskazówki odnośnie przebiegu egzaminu - jak zachować pewność siebie i pokonać stres
- Eliminacja złych nawyków i błędów poprzednich szkoleń
- Ocena umiejętności kursanta koniecznych do zdania egzaminu i samodzielnej jazdy
- Darmowy udział w wykładach realizowanych na kursach podstawowych w naszej szkole.

Jazdy dodatkowe wykonywane tuż przed egzaminem państwowym dotyczą w całości przygotowania do bezproblemowego poradzenia sobie z nim.

Interesuje Cię inna ilość godzin? Zadzwoń, a nasza Konsultantką przekaże szczegółowy cennik.
-> tel. 882 82 21 21

cena za pakiet: 230 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Sara Morgan

Sara Morgan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy Quattro! Przyjemna atmosfera, sympatyczni i profesjonalni instruktorzy, ze świetnym podejściem do kursanta. Wielkie podziękowania dla instruktora Pawła Niedźwiadek, dzięki któremu czuję się w 100% przygotowana na egzamin praktyczny!

Odpowiedź:

Saro bardzo dziękujemy za Twoją piękną opinie. :) Dziękujemy Ci również za docenienie pracy Pawła! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Bajorska

Kasia Bajorska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nauka z P.Zbyszkiem Ziarko odbywała się w miłej i profesjonalnej atmosferze. Ciekawe wykłady, panie w biurze bardzo pomocne z załatwianiem zarówno papierologii jak i organizacją terminów. Same zalety, nic do zarzucenia! polecam :)

Odpowiedź:

Kasiu bardzo dziękujemy za docenienie pracy Zbyszka i dziewczyn z biura. :)
Trzymamy kciuki za egzaminy państwowe! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Jakubowski

Michał Jakubowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobry kurs. Instruktorzy mili, ale surowi, zwracający uwagę na błędy.

Odpowiedź:

Michał, dzięki za opinię! :)
Dokładnie tak, robimy wszystko aby nasi kursanci zdali egzaminy w pierwszych terminach, ale w fajnej atmosferze. :)
Powodzonka na egzaminach :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Bekier

Kacper Bekier
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor Paweł Niedźwiadek - godny polecenia, współpraca była czystą przyjemnością.

Odpowiedź:

Dzieki Kacper za polecenie! :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Mian S Faisal

Mian S Faisal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

really good attitude and helpfull. Thanks to instructor i pass my exam in first attempt.100% recomended for foriengers

Odpowiedź:

Thank you very much for your feedback and recommendation :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Adam K .......... ip: 46.204.101.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam tą szkołę jazdy dla wszystkich, których interesuje zdanie egzaminu praktycznego za pierwszym podejściem. 12 na 15 jazd szkoleniowych (+ jedną doszkalającą) odbyłem z Panią Eweliną, która w profesjonalny, a zarazem przyjazny dla kursanta, sposób przekazała mi całość wiedzy na temat obsługi oraz prowadzenia samochodu. Również instruktorzy, którymi miałem dwie pierwsze jazdy w bardzo przystępny sposób zaprezentowali mi jak się w ogóle jeździ. Temu wszystkiemu zawdzięczam zdanie egzaminu praktycznego za pierwszym razem. Brałem udział w kursie e-learningowej, jest to atrakcyjna opcja ze względu na to, że zaraz po zdaniu państwowej teorii oraz odbyciu kursu pierwszej pomocy w biurze szkoły można przystąpić do jazd. Tutaj również muszę pochwalić pracę biura. Wszelkie kluczowe informacje organizacyjne były wysyłane smsowo przez Panią Natalię. Jeśli mowa o terminach jazd, to za każdym razem były one zgodne z podaną dyspozycją, a dodatkowo otrzymywałem propozycje dodatkowych terminów, kiedy zwalniali je inni kursanci. Podsumowując, z czystym sercem mogę polecić szkołę jazdy Quattro w Krakowie.

Odpowiedź:

Adam, bardzo dziękujemy za Twoje polecenie i docenienie pracy Eweliny oraz Natalii :)
Gratulujemy zdanego egzaminu za pierwszym razem! :) Szerokości :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Godfrey M .....e ip: 46.204.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

I had the best instructor "Mateusz" always explained everything in detail making easy to understand. Reception was astonishingly welcoming the pricing is reasonable and they have comfortable payment terms.

Odpowiedź:

Godfrey, thank you for your feedback! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia S ...... ip: 37.47.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Duży profesjonalizm. Zawsze można liczyć na pomoc i radę.

Odpowiedź:

Natalio, bardzo dziękujemy za Twoją piękną opinię :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Karol k ......i ip: 46.204.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera ocena 11/10

Odpowiedź:

Dzięki Karol za Twoją opinię :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Szymon Niewęgłowski

Szymon Niewęgłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super !

Odpowiedź:

Dzięki Szymon za opinie!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Sergey Fedin

Sergey Fedin
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Daję ocenę 5 gwiazdek za profesjonalizm instruktorów, nauczą wszystkiego co jest niezbędne do jazdy????

Odpowiedź:

Dzięki Sergey za Twoje 5 gwiazdek :)

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak

Nikodem M ..a ip: 31.0.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super!

Odpowiedź:

Dzięki Nikodem :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Siwek

Paulina Siwek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem mogę polecić szkole jazdy Quattro. A przede wszystkim instruktora Mariusza. Posiada on bardzo dobre, indywidualne podejście do ucznia. Lekcje przebiegały bez stresu, komfortowo w przyjemnej atmosferze, ale jednocześnie były pełne wskazówek i wiedzy, która była przekazywana w prosty do zrozumienia sposób. Dzięki Panu Mariuszowi zdałam swój egzamin za pierwszym razem! Jeśli chodzi o terminy jazd, zawsze były ustalone tak, jak według wcześniej podanej dyspozycji.

Odpowiedź:

Paulino, dzięki za piękną opinię i docenienie pracy Mariusza. Gratulujemy zdanego egzaminu za pierwszym razem i życzymy szerokści na trasie :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jani B .........k ip: 87.239.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Matthew is real professional in handling the driving classes.His fair feedback after and during the driving class helped me identify the problems with my driving and correct them.I have learnt to drive safely and properly with this course. Quattro is the best place to learn driving.

Odpowiedź:

Thanks Jani for your feedbac. We keep our fingers crossed for the state exam. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Ewa H ......... ip: 31.178.7.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Intruktorki/rzy, z którymi jeździłam, wnieśli do mojej nauki rzeczy, które pięknie się uzupełniły i chyba dzięki temu zdałam za pierwszym razem, choć moje nastawienie po pierwszej jeździe sugerowało raczej, że mooooże zdam za 8 ;) Najwięcej jeździłam z Gosią i bardzo polecam, bo na egzaminie, dzięki niej, jeździłam tak płynnie i pewnie, że nawet przy jakichś drobnych potknięciach egzaminator traktował mnie bardziej jak doświadczonego kierowcę, niż osobę zdającą egzamin. Miesiąc po egzaminie zaliczyłam road trip po Europie (w tym Włochy i Grecja) bez stłuczek, kolizji i mandatów. Panie w biurze bardzo pomocne, egzamin wewnętrzny w atmosferze pt. "na pewno pani zaliczy, przecież pani umie" i to nastawienie zostało mi w głowie do państwowego. Wiedziałam, że gdybym nie była gotowa, instruktorzy poleciliby mi dodatkowe jazdy, bo każdy otwarcie mówił co myśli od pierwszej jazdy, więc czułam się pewnie idąc na państwowy. No i pewnie byłaby to zwykła opinia, gdyby nie fakt, że mam 40 lat i mało kto wróżył tu taką historię :D

Odpowiedź:

Pani Eweo Gratulujemy i dziękujemy za wspólnie spędzony czas :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jędrzej Bartoszcze

Jędrzej Bartoszcze
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cool

Odpowiedź:

Dzięki Jędrzej :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Asia Okrzesik

Asia Okrzesik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszyscy instruktorzy, z którymi miałam do czynienia, są bardzo mili, opanowani i cierpliwi. Udzielają wyczerpujących odpowiedzi na wszystkie pytania. Ćwiczenia poszczególnych manewrów są powtarzane dopóty dopóki nie wyjdą i kursant ma pewność, że potrafi je wykonać, co jest na duży plus, przy czym instruktorzy są mili i nie widać po nich, żeby byli zdenerwowani, że coś komuś nawet kilka razy nie wyszło. Wprost przeciwnie starają się wytłumaczyć dokładnie, w czym leży problem i pomóc. Wiele się nauczyłam i z chęcią polecam tę szkołę jazdy wszystkim. Panie z recepcji zawsze miłe, nie ma również problemu z dopasowaniem terminów jazd.

Odpowiedź:

Asiu, bardzo Ci dziękujemy za piękną opinię i docenienie pracy naszych instruktorów.
Dziewczyny z biura też szeroko się uśmiechają :)
Powodzonka na egzaminach :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Valera Haydashev

Valera Haydashev
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

I have never doubted the choice of Quattro driving school, since from the very first lesson I have felt all the care and desire to help me to get a drivers license. Instructors are smart, kind and reasonable. It is clearly seen that they love their job and can teach others. Highly recommend for those who are planning to get a license - you will not regret it!

Odpowiedź:

Hi Valera, thank you very much for such a great review and appreciation of Mateusz work.
Congratulations on passing the practical exam on the first try.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna S ......... ip: 37.47.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra organizacja, miła instruktorka

Odpowiedź:

Kasia, dzięki za opinię :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabriela Wyrostek

Gabriela Wyrostek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W szkole panuje przyjazna atmosfera, panie z recepcji cierpliwie udzielają wszystkich niezbędnych informacji. W cenie otrzymałam wszelkie materiały przydatne mi do przygotowania się na egzamin z teorii. Szczególnie polecam mojego instruktora - pana Zbigniewa Ziarko. Bardzo sympatyczny i profesjonalny, widać, że zależało mu na tym, żeby jak najlepiej mnie przygotować.

Odpowiedź:

Gabrysiu gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. :)
Dzięki za opinię, za docenienie pracy dziewczyn z biura oraz Zbyszka :)
Szerokiej drogi :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Emilia Kołodziej

Emilia Kołodziej
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyszłam do Quattro z polecenia i naprawdę nie zawiodłam się. Pierwsze, co mnie ogromnie zaskoczyło, to wspaniała organizacja biura- z Panią Natalią można było uzgodnić wszystko szybko i konkretnie, kwestia dopasowania grafików nie stanowiła najmniejszego problemu. Kolejnym plusem byli sami instruktorzy- udało mi się jeździć z kilkoma, każdy totalnie profesjonalny i roztaczający pozytywną aurę. Nawet nie wiedziałam, że tak polubię jazdę autem ;) Tutaj muszę wspomnieć o moim instruktorze prowadzącym- Panu Mateuszu, który wykazywał ogrom cierpliwości, nie traktował mnie jak kolejną osobę do tzw. 'odklepania' , tylko rozłożył mój przypadek na części pierwsze i dokładnie wszystko wspólnie wypracowywaliśmy. Czułam się swobodnie, zawsze przychodziłam na jazdy bez stresu. Polecam!

Odpowiedź:

Emilio, dziekujemy za tak piękną opinie!
Cieszymy się, że nie zawiodłaś się na kursie i podobal się :)
To że polubiłas jazde samochodem jest dla nas najwspanialszą informacją ponieważ o to w tym chodzi! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność
- Wadybrak

Hubert B ......i ip: 156.67.88.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna organizacja, kurs skończyłem szybciej niż przewidywałem. Bardzo dobra współpraca z instruktorem. W czasie jazd poznałem miejsca, gdzie jeździ egzamin oraz sprawdziłem się na nowych, nieznanych mi wcześniej drogach. Wykłady konkretne oraz przyjemne, pomocne w szybkim przyswojeniu teorii.

Odpowiedź:

Hubert, dzięki za docenienie wszystkich aspektów kursu. :)
Powodzonka na egzaminie

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Alicja G ..... ip: 37.47.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uczestniczyłam w kursie e-learning, więc teoria w domu i dopiero wtedy jazdy praktyczne. Panie w sekretariacie gotowe odpowiedzieć na każde pytanie, przystępne. Dodzwonić się nie problem, również kontakt SMS bardzo szybki. Terminy jazd ustalane zgodnie z moim grafikiem. Nie było dużo trudności ze zmianą daty jazd, zazwyczaj w ciągu godziny gotowa była propozycja nowej daty jazdy. Same jazdy z Panią Barbarą, uspokoiły moje nerwy. Instruktorka mówi konkretnie co jest nie tak, co mi odpowiadało jak najbardziej. Po lekcjach ewentualne pytania zawsze były rozjaśniane. Dużym plusem było zaczynanie i kończenie jazd w centrum (Karmelicka), co wiem nie zawsze jest normą w szkołach.

Odpowiedź:

Alicjo bardzo dziękujemy za opinię.
Dzięki za docenienie Basi, dziewczyn z biura i naszego systemu ustalanie jazd!
Powodoznka na egzmainach :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność
- Wadybrak

Mikołaj R ...... ip: 5.173.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Dużo praktycznych wskazówek, warto zadawać jak najwięcej pytań. Instruktorzy ewidentnie chcą tobie pomóc oraz zależy im na tym żebyś zdał. Pan Krzysztof K. zawsze punktualny oraz na luzie. Wystarczy słuchać instruktora i stosować się do każdej z rad, żeby zdać. Dodam, że panie na recepcji bardzo miłe i pomocne. Pozdrawiam.

Odpowiedź:

Mikołaj! Super rady dla przyszłych kursantów.
Dzięki za docenienie pracy Krzyśka i dziewczyn z biura! :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Iwona K ....a ip: 37.47.83.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy! Podczas jazd panowała miła i bezstresowa atmosfera. Pani instruktor Basia zawsze cierpliwie i ze spokojem odpowiadała na nurtujące mnie pytania. Podczas kursu otrzymałam mnóstwo praktycznych wskazówek oraz słów wsparcia! Podchodząc do egzaminu czułam się w pełni przygotowana, co zaskutkowało zdanym egzaminem za pierwszym razem! Organizacja kursu przebiegała bez żadnych zastrzeżeń, jazdy zawsze rozpoczynamy się o ustalonej wcześniej godzinie. Panie z biura były bardzo pomocne i sympatyczne :) Z całego serca pragnę podziękować Pani Basi oraz reszcie zespołu szkoły Quattro za gruntowne przygotowanie mnie do egzaminu oraz opiekę! :)

Odpowiedź:

Cześć Iwona, dziękujemy za wybór naszej szkoły.
Cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania, a sam kurs przebiegł pomyślnie. Jesteśmy bardzo dumni, że zdałaś egzaminy za pierwszym razem.
Życzymy szerokiej drogi :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daria Śmiarowska

Daria Śmiarowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.09.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, pełen profesjonalizm! Jazdy przebiegały w mega luźnej, bezstresowej i przyjemnej atmosferze. Instruktorzy przekazywali mnóstwo cennych wskazówek i wykazywali się ogromną cierpliwością. Dziękuje za wszystkie odpowiedzi na moje pytania, które rozwiały wszelkie wątpliwości, a to z pewnością wpłynęło na moją pewność za kierownicą :) Panie z biura – ogromny szacun za organizacje na najwyższym poziomie, przez co całość kursu przebiegała o wiele sprawniej. Wielkim atutem była komunikacja sms oraz brak problemu z dostosowaniem godzin jazd. Bardzo Wam dziękuje, z pewnością wybrałabym tą szkołę ponownie i jestem w stanie ją polecić każdemu!!! :)

Odpowiedź:

Dario, dziękujemy za piękną opinię, docenienie pracy instruktorów i naszych dziewczyn z biura!
Trzymamy kciuki za egzaminy państwowe! :) Powodzonka!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dagmara Chodnik

Dagmara Chodnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serducha jazdy z instruktorem Mariuszem! Jest bardzo cierpliwy, wszystko wyjaśnia w jasny sposób. Ogólnie najlepsza szkoła jazdy w Krakowie, miła atmosfera, pełen profesjonalizm.

Odpowiedź:

Dziękujemy Daga za Twoją opinię i docenienie pracy Mariusza. :)
Powodzonka na egzaminach, będziemy trzymać kciuki :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Anna R ...o ip: 31.0.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs w szkole Quattro okazał się być dla mnie bardzo dobrym wyborem. Profesjonalizm, przemiła atmosfera na jazdach, jak i w biurze, wzorowa organizacja oraz przede wszystkim podejście indywidualne i proklienckie sprawiły, że czas spędzony w aucie płynął jak szalony ;) Chciałabym serdecznie podziękować Pani Ewelinie za poświęconą uwagę i czas, za wszystkie rady i wskazówki oraz ogromną wyrozumiałość i cierpliwość. Także chciałabym podziękować Paniom z biura za opiekę i zaangażowanie we wszystkie sprawy organizacyjne. Dziękuję i pozdrawiam!

Odpowiedź:

Ani bardzo dziękujemy Ci za te ciepłe słowa!
Cieszymy się, że kurs się podobał i mogliśmy spędzić wspólnie czas na szkoleniu i w naszym biurze! :)
Powodzenia i szerokiej głowy! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Sporek

Daniel Sporek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, super organizacja jak i instruktorzy - dzięki Gosi prawko zdane za pierwszym razem :)

Odpowiedź:

Daniel, dzięki za oponie i polecenie!
Razem z Gosią gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszy razem! :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Julian Glos

Julian Glos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, polecam.

Odpowiedź:

Julian dzięki za polecenie! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak