Quattro Nauka Jazdy

 625 opinii w tym 430 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Quattro Nauka Jazdy
ul. Karmelicka 39/3 - Najwyższa zdawalność wśród największych szkòł w Krakowie
31-128 Kraków

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Śr 09:00

Kontakt

12x xxx xxxPokaż numer
88x xxx xxxPokaż numer
www.qua....Pokaż adres
@quattr....Pokaż adres
@quattr....Pokaż adres

Opis

Cześć, witaj na naszym profilu. Cieszymy się, że do nas trafiłeś i chcesz poznać nas lepiej.
NASZA ZDAWALNOŚĆ - od lat w ścisłej czołówce w Krakowie. Pełną historię zdawalności znajdziesz na naszej stronie: www.quattro.szkola.pl/zdawalnosc.

SZCZEGÓLNIE DOCENIENI za: 1. Przyjazne i bardzo partnerskie podejście.2. Bardzo cierpliwych i świetnie przygotowanych instruktorów.3. Rewelacyjne przygotowanie samodzielnego radzenia sobie z autem i na egzaminie państwowym. Dane na podst. Ankiet Satysfakcji Klienta

SZKOLIMY na: HYUNDAI i20 - tak jak na egzaminie (nowe auto egzaminacyjne wprowadzone przez MORD 19.11.2018). Jesteśmy w pełni gotowi do realizacji kursów na tym samochodzie.

KIEDY ROZPOCZYNAMY KURSY? Średnio co 2 tygodnie - zadzwoń i sprawdź najbliższy termin: 882 82 21 21

WYBIERAJA NAS BO MAMY: 1. Wysoką zdawalność 2. Opinie o wysokim poziomie instruktorów 3. Sprawną organizację kursów oraz miłą obsługę w biurze 4. Atrakcyjne promocje oraz wygodny system płatności ratalnych 5. Bardzo dobre pojazdy szkoleniowe 6. Skuteczny i nowoczesny system szkolenia oraz e-learning na korzystnych warunkach

Nasze oddziały: Kraków i Nowy Sącz dostępne są w łatwy sposób ze względu na lokalizację biur w centrum miasta. Zadzwoń do nas 882 82 21 21 lub odwiedź w biurze na Karmelickiej 39 w Krakowie. Jesteśmy również bardzo aktywni w mediach społecznościowych: Facebook - Instagram - Snapchat - YouTube

Mamy nadzieję, że już wkrótce zobaczymy się na kursie. Do zobaczenia w Quattro :)

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

al. Wolności 6, 33-300 Nowy Sącz

tel: 793956868;185470606

Nowy Sącz

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne, Manualna skrzynia

3299 zł

3500 zł

codziennie

ul. Karmelicka 39/3 - Najwyższa zdawalność wśród największych szkòł w Krakowie

WIĘCEJ KURS KLASYCZNY w cenie standardowej

Pojazdy: HYUNDAI i20 w wersji egzaminacyjnej

Tempo kursu
- Jazdy szkoleniowe: ok 8-9 tygodni
- Teoria: max 2 tygodnie. Wykłady odbywają się w trybie ekspresowym, średnio nawet w ciągu 10 dni.

Co zawiera kurs?

- 30 godzin wykładów - przeprowadzane są w naszej sali wykładowej w oddziale Quattro na ul. Karmelickiej 39/3, Kraków.

- Kurs pierwszej pomocy > Prowadzącymi są praktykujący ratownicy medyczni

- 30 godzin jazd szkoleniowych - Szkolenie w cyklu miejskim, w terenie niezabudowanym oraz na placu manewrowym (oświetlonym)

- Egzamin wewnętrzny > z teorii i praktyki

- Wszystkie materiały szkoleniowe w cenie kursu:
+ książka
+ aktualne testy egzaminacyjne (2023)
+ platforma szkoleniowa online (2023)

- Płatność w ratach > bez dodatkowych opłat

- Szkolenie na autostradzie oraz w warunkach obniżonej widoczności

- Kompleksowa obsługa kursu prowadzona przez konsultantkę Biura Obsługi Klienta

kat. B, Wykłady i praktyka

Ekspresowy, Raty własne, Specjalny, Manualna skrzynia

3799 zł

codziennie

ul. Karmelicka 39/3 - Najwyższa zdawalność wśród największych szkòł w Krakowie

WIĘCEJ KURS EXPRESS

Tempo kursu:
- Jazdy szkoleniowe: 2x szybciej niż klasycznie - max 4 tygodnie - gwarancja min. 4 jazd w tyg.
- Teoria: max 1,5 tygodnia - tryb Max Ekspres

Pojazdy: HYUNDAI i20 w wersji egzaminacyjnej

Co zawiera kurs?

- 30 godzin wykładów (godz. lekcyjne)
Wykłady przeprowadzane są w naszej sali wykładowej w oddziale Quattro na ul. Karmelickiej 39/3, Kraków.
Obecnie w ramach promocji każdy kursant otrzymuje zestaw materiałów szkoleniowych rozszerzony o dostęp do kursu online w formie platformy szkoleniowej e-learning > (normalna cena 49 zł).

- Kurs pierwszej pomocy

- 30 godzin jazd szkoleniowych

- Egzamin wewnętrzny > z teorii i praktyki

- Materiały szkoleniowe:
+ książka
+ aktualne testy egzaminacyjne (2024)
+ platforma szkoleniowa online (promocja: e-learning za 0 zł | Nowość

- Płatność w ratach > bez dodatkowych opłat

- Szkolenie w cyklu miejskim oraz w terenie niezabudowanym

- Szkolenie na placu manewrowym (oświetlonym)

- Szkolenie na autostradzie

- Szkolenie w warunkach obniżonej widoczności

- Kompleksowa obsługa kursu prowadzona przez konsultantkę Biura Obsługi Klienta

kat. B, E-learning i praktyka

Raty własne, Specjalny

3299 zł

3500 zł

codziennie

ul. Karmelicka 39/3 - Najwyższa zdawalność wśród największych szkòł w Krakowie

WIĘCEJ KURS E-LEARNING
Teoria w formie e-learningu.

Pojazdy: HYUNDAI i20 w wersji egzaminacyjnej

Co zawiera kurs?

- 4 godzin (godz. lekcyjne) - kurs pierwszej pomocy.
Kurs pierwszej pomocy przeprowadzany jest w naszej sali wykładowej w oddziale Quattro na ul. Karmelickiej 39/3, Kraków.

- Kurs pierwszej pomocy

- 30 godzin jazd szkoleniowych

- Egzamin wewnętrzny > z teorii i praktyki

- Materiały szkoleniowe:
+ Podręcznik Kierowcy
+ aktualne testy egzaminacyjne (2023)
+ platforma szkoleniowa online (promocja: e-learning za 0 zł | Nowość

- Płatność w ratach > bez dodatkowych opłat

- Szkolenie w cyklu miejskim oraz w terenie niezabudowanym

- Szkolenie na placu manewrowym (oświetlonym)

- Szkolenie na autostradzie

- Szkolenie w warunkach obniżonej widoczności

- Kompleksowa obsługa kursu prowadzona przez konsultantkę Biura Obsługi Klienta

kat. B, Wykłady i praktyka

J.Angielski, Manualna skrzynia, Raty własne, Specjalny

3800 zł

codziennie

ul. Karmelicka 39/3 - Najwyższa zdawalność wśród największych szkòł w Krakowie

WIĘCEJ DRIVING COURSE IN ENGLISH

DRIVING INSTRUCTOR: Mateusz Mróz.

The first thing you need to do is to apply for a Driver Candidate Profile - PKK (official name: Profil Kandydata na Kierowce).

To apply for PKK you need to gather documents and report them to the Department of Transport Authority - Wydział Komunikacji Urzędu Miasta Krakowa, address: al. Powstania Warszawskiego 10, Kraków or in accordance with the place of residence)

The course consists of 3 parts:
1) Theory
o E-learning, self-study at home (you get all necessary learning materials with no extra costs)
o First aid course (mandatory)
o Bonus: +2 hours individual lectures with a driving instructor in the lecture room at our school (on demand)
Bear in mind that after completing your learning, you must pass the state theoretical exam to start driving lessons (theoretical exam is available in English)
2) Driving lessons (practice) - 30 hours (2 hours each lesson with max 1 lesson a day) on Hyundai i20 (manual transmission) - the same as the ones in Examination Centre.
3) Internal Examination - after completing the practical part, the student takes internal practice examination arranged by a driving school. You need to pass a test to complete the course.


Pricing:
The Full Driving Course for B category driving licence - 3300 PLN
Manual transmission car - Hyundai i20 - the same as the one in Examination Centre

The price includes:

Theory classes:
• E-learning for self-study - you get access to the professional e-learning platform
Podręcznik kierowcy kat. B, B+E i płyta w języku angielskim - Materiały na prawo jazdy | SPH Credo
• 2 hours of individual lectures with a driving instructor, who presents exam’s most important issues. The lecturer will explain all the issues you might not understand. You will have the opportunity to ask all the questions you need.
• First Aid Course in English with professional medical rescuer

Practice:
• 30 hours of practice
• Internal Practice Exam


Additional costs associated with getting a driving licence:
• Medical examination - 200 PLN (paid at the doctor’s office)
• Sworn translator fee for national exam - practical part (separate payment for the translator)
• National Exam fee 50 PLN Theory + 200 PLN Practice (fixed price all over the country, paid at the Examination Centre)

English speaking driving instructor and lecturer - Mateusz Mróz
Driving instructor with years of experience and passion. He’s got a driver’s license for B category as well as for C, C+E, D, D+E, T. Interested in land transport, automotive and music. Mateusz is very patient, calm and very positive person. You can talk to him freely on any subject. Always very conscientious in what he does.

Our pass rate
Theory: 75.7% of our students pass the exam on the first try.
It’s 9,2% higher than the average in Cracow.

Practice: 54,3%
It’s 16,4% higher than the average in Cracow. The highest rate in Cracow among the largest, the most popular driving schools in Cracow.

kat. B, Tylko wykłady

Raty własne, Specjalny

499 zł

codziennie

ul. Karmelicka 39/3 - Najwyższa zdawalność wśród największych szkòł w Krakowie

WIĘCEJ WYKŁADY z zakresu Ruchu Drogowego - zawsze aktualne przepisy

Tempo kursu - max 2 tygodnie. Wykłady odbywają się w ciągu max 10 dni.


- 30 godzin wykładów (godz. lekcyjne)
Wykłady przeprowadzane są w naszej sali wykładowej w oddziale Quattro na ul. Karmelickiej 39/3, Kraków.
Forma jest bardzo przystępna, a prezentowane przez nas informacje są praktyczne i podparte przykładami z życia, z których z pewnością każdy kierowca skorzysta.
Dostępne odpłatny zestaw materiałów szkoleniowych rozszerzony o dostęp do kursu online w formie platformy szkoleniowej e-learning > na życzenie kursanta

- Kurs pierwszej pomocy dla kandydatów na kierowców i kierowców > Prowadzącymi są praktykujący ratownicy medyczni

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ JAZDY DOSZKALAJĄCE - pakiet 10 godzin w PROMOCYJNEJ cenie 1100zł.
Cena za pojedyncze godziny: 115zł / godz.

Szkolimy na Hyundaiu i20 - auto egzaminacyjne.

Sprawdź dostępne terminy- zadzwoń: 882 82 21 21. Jazdy szkoleniowe od poniedziałku do niedzieli w godz: 7-22.

Jazdy doszkalające obejmują:
- Szkolenie intensywne w ruchu miejskim i na placu manewrowym
- Szkolenie na trasach egzaminacyjnych + wskazanie newralgicznych miejsc
- Szkolenie z obsługi pojazdu krok po kroku - jak na egzaminie
- Nauka złożonych manewrów z naciskiem na eco driving pod kątem egzaminu
- Praktyczne wskazówki odnośnie przebiegu egzaminu - jak zachować pewność siebie i pokonać stres
- Eliminacja złych nawyków i błędów poprzednich szkoleń
- Ocena umiejętności kursanta koniecznych do zdania egzaminu i samodzielnej jazdy
- Darmowy udział w wykładach realizowanych na kursach podstawowych w naszej szkole.

Jazdy dodatkowe wykonywane tuż przed egzaminem państwowym dotyczą w całości przygotowania do bezproblemowego poradzenia sobie z nim.

Interesuje Cię inna ilość godzin? Zadzwoń, a nasza Konsultantką przekaże szczegółowy cennik.
-> tel. 882 82 21 21

cena za pakiet: 230 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Martyna Michalik

Martyna Michalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.06.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła! - wykłady prowadzone w bardzo miłej atmosferze -wykład z pierwszej pomocy był rewelacyjny (naprawdę nudy nie było) - jazdy miałam z panem Niedźwiadkiem (którego serdecznie pozdrawiam). Odbywały się w bardzo przyjaznej atmosferze także stresu nie było nawet na pierwszej jeździe. Bardzo dobrze przygotowują do egzaminów ❤️

Odpowiedź:

Martynka, dzięki za opinie i docenienie naszej pracy. Cieszymy się bardzo, że kurs się podobał! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Czopanowski

Kuba Czopanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.06.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy Quattro to absolutnie wyjątkowe miejsce! Instruktorzy są nie tylko profesjonalni, ale także bardzo cierpliwi i pełni pasji, co sprawia, że nauka jazdy staje się prawdziwą przyjemnością. Nowoczesne metody nauczania i indywidualne podejście do każdego kursanta gwarantują szybkie i skuteczne opanowanie umiejętności prowadzenia samochodu. Serdecznie polecam tę szkołę każdemu, kto chce nauczyć się jeździć w przyjaznej i wspierającej atmosferze!

Odpowiedź:

Kuba!!! Dzięki za polecenie i ciepłe słowa, ogromnie się cieszymy, że kurs sprostał Twoje oczekiwania! :) Powidzenia na egzaminach :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Barbara Bury

Barbara Bury
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.06.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Przyjazna atmosfera i dobre przygotowanie kursanta. Jeździłam z instruktorem Filipem i czułam się solidnie przygotowana nie tylko do egzaminu, ale też do późniejszej jazdy samochodem.

Odpowiedź:

Basiu, serdecznie dziękujemy za opinie i gratulujemy świetnie zdanego egzaminu. Cieszymy się, że z pomocą Filipa czujesz się gotowa do śmigania samochodem, widzimy się na trasie :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Helena M ......a ip: 46.204.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.06.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo bardzo polecam kurs. Lekcje z panem Filipem były w bardzo przyjemnej atmosferze. Tłumaczenie oraz nauka poprzez instruktora była prosto wytłumaczona i w sposób zrozumiały. Analalizowanie jazdy przeprowadzone kompletnie bezstresowo i profesjonalnie. Zajęcia prowadzone zawsze na czas oraz terminy bardzo elastyczne. Bardzo polecam pana Filipa który ma bardzo dużo cierpliwości i dobre poczucie humoru !! Zdane za pierwszym razem !!!

Odpowiedź:

Heleno, serdecznie gratulujemy pięknie zdanego egzaminu!!! :) Super wynik. Cieszymy się, że kurs się podobał i przyniosło to super efekt :) Dzięki za opinie i docenienie pracy Filipa :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Eduard S ....o ip: 37.47.113.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.06.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuję za tę naukę, od dawna chciałem nauczyć się jeździć i zrobić prawo jazdy, większość już zaliczona, pozostał egzamin główny i byłem dobrze przygotowany do tego egzaminu. Wysokiej jakości samochody i bardzo fajni instruktorzy.

Odpowiedź:

Dziękujemy za wspólnie spędzony czas!! :) Cieszymy się że czujesz się super przygotowany i będziemy trzymać kciuki za egzamin :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Barbara C ....j ip: 45.90.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.06.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Na swoich jazdach miałam przyjemność jeździć z Panią Kasią Kłaput i to jej zawdzięczać w 100% będę zdane prawo jazdy. Pani Kasia zawsze tworzy przyjazną, bezstresową atmosferę trzymając przy tym pełen profesjonalizm. Jazdy dzięki temu przebiegły bardzo sprawnie zarówno jak i miło. Z całego serca polecam jazdy z Panią Kasią gdyż z doświadczenia wiem że to oznacza z góry zdany egzamin!

Odpowiedź:

Basiu dziękujemy za wspólnie spędzony czas w biurze i z Kasią w samochodzie, bardzo się cieszymy że wybrałaś naszą szkołę, a kurs Ci się spodobał :) Trzymamy kciuki za egzaminy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Nordzik

Kinga Nordzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy quattro cały kurs przebiegł ekspresowo zaczynając od wykładów po jazdy 2-3 razy w tygodniu. Kontakt z biurem świetny wszystkie formalności w oka mgnieniu. Instruktorzy tej szkoły to najbardziej rzeczowi ludzie jakich poznałam z ludzkim podejściem, potrafiący zbudować przyjazną atmosferę. Pan Mariusz mój instruktor prowadzacy nauczył mnie wszystkiego od podstaw, starczyły mi niecałe 2 miesiące jazd a ja czuję się na drodze pewniej niż mogłabym sobie wyobrażać. Dzięki niemu kończąc kurs nie obawiam się niczego co będzie dalej, do egzaminów państwowych jestem przygotowana jak nigdy. Lepiej trafić nie mogłam, życzę każdemu takiego właśnie wsparcia. Dziękuję

Odpowiedź:

Kinga!!! Dzięki za piękną opinie i docenienie pracy naszej ekipy w szczególności Mariusza, cieszymy się że mogliśmy wspólnie spędzić czas na nauce! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Zuzanna S .. ip: 37.225.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołę Jazdy Quattro oceniam pozytywnie. Dobra, przejrzysta komuniakcja. Grafik jazd dostosowany do dostępnosci kursanta. 14 z 15 jazd miałam z instruktorem Mariuszem. Mariusz ma nieskończone pokłady cierpliwości, potrafi wyjść ze stoickim spokojem z każdej sytuacji jaką kursant spowoduje na drodze. Prezentuje wysoki poziom profesjonalizmu jednocześnie dbając o przyjazną, bezstresową atmosferę podzczas jazd. Widać ogromne zaangazowanie instruktora w szkolenie każdego kursanta, zawsze bardzo szczegółowo odpowiadał na każde zadawane pytanie, na każdą wątpliwość. Bardzo cenię rady i wskazówki, które otrzymałam pod Mariusza. Ogromnie polecam!

Odpowiedź:

Pani Zuzanno, serdecznie dziękujemy za polecenie i pozytywną ocenę naszej ekipy. Bardzo cieszymy się, że wybrała Pani nas i sprostaliśmy oczekiwaniom. Ogromne gratulacje za świetny wynik zdanego egzaminu państwowego, widzimy się na trasie :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Michał Popiela

Michał Popiela
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.05.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Instruktor profesjonalny i pomocny we wszystkim. Polecam na 100%

Odpowiedź:

Michał, dzięki za polecenie! :) Widzimy się na trasie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna T ...k ip: 37.47.90.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.05.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobry kontakt, profesjonalne podejście, polecam.

Odpowiedź:

Aniu dziękujemy za Twoje polecenie :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jan S ......o ip: 46.204.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, przyjazna atmosfera, luźne terminy, znakomity instruktor

Odpowiedź:

Janek! Gratulacje świetnego wyniku, dziękujemy za docenienie naszej pracy :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina M ....... ip: 46.204.106.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miałam kurs przyspieszony z wykładami on-line. Zajęcia praktyczne miałam z Panem Mariuszem - złoty człowiek. Mega luźna atmosfera, anielska cierpliwość nawet do mega opornych (jak ja ????). Wszystko spokojnie tłumaczone jak była potrzeba to wałkowaliśmy w kółko to co szło mi gorzej. Wszyscy w szkole są sympatyczni, pomocni. Wszystko załatwiane praktycznie od ręki. Polecam ☺️

Odpowiedź:

Karolino, serdecznie dziękujemy za opinie i ciepłe słowa :)
Cieszymy się Twoim sukcesem zdanego egzaminu za pierwszym razem, gratulacje :)
Widzimy się na trasie :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Filip W ........ ip: 46.204.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.05.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemna atmosfera, instruktor bardzo dobrze tłumaczy.

Odpowiedź:

Filip dzięki za opinie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kinga Połomska

Kinga Połomska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.05.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy. Pan Zbyszek jest najlepszym instruktorem jakiego można sobie wymarzyć, profesjonalny, z poczuciem humoru i anielską cierpliwością.

Odpowiedź:

Kingo dziękujemy za opinie i Twoje docenienie pracy Zbyszka. Powodzenia na egzaminach państwowych :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maja Kaszyca

Maja Kaszyca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.05.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Prze-polecam. Dziewczyny z biura bardzo pomocne, wykłady minęły jak z bicza strzelił, wszystko sprawnie i klarownie wyjaśnione. Jazdy z Panią Gosią- top. Pomimo rotacji między instruktorami cieszę się, że to właśnie ona była prowadzącą. Sposób tłumaczenia, same jazdy z nią i atmosfera była czystą frajdą od samego początku. Będę bardzo miło je wspominać, bo nawet nie wiem kiedy minęły. Baaardzo polecam i dziękuję :)

Odpowiedź:

Maju, serdecznie dziękujemy, za docenienie pracy naszych dziewczyn z biura oraz Gosi. Cieszymy się, że kurs się podobał i miło spędziłaś czas podczas jazd :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartłomiej Rydz

Bartłomiej Rydz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.05.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Profesjonalne, indywidualne podejście do kursanta. Miła atmosfera, która pozwala na skupienie podczas jazdy. Dzięki takiemu nauczaniu, z każdą godziną widać postęp.

Odpowiedź:

Bartłomiej serdecznie dziękujemy za opinie! :) Cieszymy się, że kurs się podobał :) Pozdrawiamy i życzymy powodzenia na egzaminach państwowych. :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Dziyana Matsiashuk

Dziyana Matsiashuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła! Świetna komunikacja z biurem, przyjazna atmosfera na jazdach. Szczególnie chciałabym polecić Pana Filipa, który jest bardzo cierpliwy, wyrozumiały, jazdy z nim to sama przyjemność.

Odpowiedź:

Dziyana, serdecznie dziękujemy za super opinie! :) Dziękujemy również za docenieni pracy Natalii oraz Filipa. Powodzenia na egzaminach :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ......a ip: 185.172.86.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam naukę jazdy w tej szkole! Przez cały kurs moją instruktorką była Pani Ewelina! I bardzo, ale to bardzo polecam lekcje właśnie z P. Eweliną. Bardzo sympatyczna, ma dużo cierpliwości (a ja nie byłam łatwym uczniem), profesjonalna i z dużym doświadczeniem. Udziela dużo pomocnych wskazówek! Miła atmosfera. A i p. Natalia z biura również super obsługa :)

Odpowiedź:

Kasiu, serdecznie gratulujemy cudownie zdanego egzaminu! :) Bardzo nas cieszy Twój sukces. Dziękujemy za docenienie pracy Eweliny i Natalii :) Widzimy się na trasach :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Olimpia Wolarczyk

Olimpia Wolarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniała szkółka, wybrałam ją z polecenia bliskich osób, a także czytając masę dobrych opinii, wykłady bardzo ciekawe, dodawanie dużo sytuacji z życia codziennego, pozytywna Pani Gosia. W obsłudze klienta przemiłe Panie, zawsze tłumaczące jasno wszystko o co się zapytałam. Najlepszy instruktor na świecie Pan Filip Marczyk, wspaniała energia i atmosfera, na wszystkie pytania odpowie z miłą chęcią. Ludzkie, życiowe podejście do człowieka, oaza spokoju. Po każdej jeździe nie mogłam się doczekać następnej. Punktualność na najwyższym poziomie. Quattro było fantastyczną przygodą, której nie zapomnę do końca życia. Zawsze będę gorąco polecać tą szkółkę. Stan techniczny pojazd perfekcyjny jak i wygląda zewnętrzny. Same pozytywne wspomnienia i smutek, że tak szybko to minęło. Skuteczność, punktualność, wygoda w postaci przeróżnych, dostępnych pakietów nauki. Cena bardzo przystępna. Dobra komunikacja między obsługą klienta, a kursantem. Szybkie przejrzyste terminy jazd (super jest także to, że można napisać swoją dyspozycyjność (czyli napisać kiedy jest się dostępnych w jakie dni tygodnia itd) a Quattro dostosuję terminy do Ciebie). Kolejnym plusem jest fakt, iż szkółka działa również w weekendy i wtedy też można mieć jazdy. Najlepsza szkółka w Krakowie, jak nauka jazdy to tylko w Quattro!!!♥️

Odpowiedź:

Olimpio, serdecznie gratulujemy zdanego egzaminu! Dziękujemy za tą opinie, wiele dla nas znaczą takie słowa! Dziękujemy Ci również za wspólnie spędzony czas na wykładach, w biurze oraz na jazdach! Widzimy się na trasie! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ada O ...s ip: 46.134.5.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy jeżeli chcecie nauczyć się jeździć samochodem w miłej i przyjemnej atmosferze a przy tym zdać egzamin.

Odpowiedź:

Ada serdecznie dziękujemy za opinie, gratulujemy zdanego egzaminu! :) Widzimy się na mieście

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Renata C .......... ip: 178.182.205.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.04.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam! Konkretnie, bez stresu, w miłej atmosferze. Miałam przyjemność jeździć z Panią Eweliną i również bardzo polecam. Na każdą jazdę przychodziłam z przyjemnością, a nie stresem, a to bardzo ważne :) Egzamin zdany pozytywnie!

Odpowiedź:

Pani Renato bardzo dziękujemy za opinię, cieszymy się, że mogliśmy pomóc Pani w zdobyciu wymarzonego prawka! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Cichoń

Szymon Cichoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.04.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam instruktorkę Panią Ole, genialne prowadzone jazdy po 30godzinach z Ola nie bedziesz mial problemu ze zdaniem a ni teori a ni praktyki.

Odpowiedź:

Dzięki Szymon za wsparcie, cieszymy się, że kurs z Olą się podobał! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia W .......a ip: 5.173.68.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Pana Filipa! Super atmosfera w aucie, zero stresu. Na każdą jazdę przychodziłam z wielką przyjemnością. Dzięki Panu Filipowi czułam się dobrze przygotowana do egzaminu. Zdane za pierwszym razem :)

Odpowiedź:

Natalia, bardzo dziękujemy za wsparcie swoją opinią! :) Gratulujemy serdecznie świetnie zdanego egzaminu. Filip jest wdzięczny za miłe słowa. Widzimy się na mieście :)

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Natalia M ....k ip: 37.47.117.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs odbyłam w zeszłym roku w lato. Jestem średnio zadowolona z instruktorki Eweliny( wiem ze mogłam zmienić, ale było już na to trochę za późno) poprawianie kierownicy na porządku dziennym. Możliwość jazd tylko 2 razy w tygodniu, przez co kurs się ciągnie. Po nie zdanym egzaminie nie odpowiadanie na telefony i smsy.

Odpowiedź:

Panie Natalio dziękujemy za opinię, tak jak Pani napisała instruktora można zmienić na każdym etapie kursu, nigdy nie jest za późno. Poprawianie kierownicy jest w przypadkach koniecznych. 2 jazdy w tygodniu jak najbardziej tak, zgodnie z ofertą, którą Pani wybrała. Na telefony i smsy zawsze odpowiadamy ponieważ z umawianych jazd zarabiamy pieniążki. Serdecznie gratulujemy, zdanego egzaminu za 2 razem :)

+ Zaletydobry stan pojazdów
- Wadydługi czas trwania kursunerwowa atmosferaskracanie czasu trwania jazd
Jan Popek

Jan Popek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super. Bardzo miły i wyrozumiały instruktor. Nauka to czysta przyjemność . POLECAM

Odpowiedź:

Dzięki Janek za Twoją opinię i polecenie! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Rafał G ...k ip: 194.53.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.04.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miałem przyjemność odbyć kurs praktyczny w szkole Quattro w Krakowie. Prawie wszystkie jazdy odbyłem pod opieką Filipa. Od początku jazd całe szkolenie było przeprowadzone na luzie, co szybko pozwoliło łatwo skupić się na nauce samej jazdy. Dzięki Filipowi szybko złapałem ogólne zasady. Ma on duże doświadczenie jako kierowca i przekazuje to podczas kursu. Potrafi świetnie technicznie i prosto wytłumaczyć technikę jazdy. Bardzo dobrze dobrał do mnie tempo nauki, dzięki czemu na koniec jazd czułem się już pewnie i doskonaliłem styl jazdy, wiedząc że jestem gotowy na egzamin wewnętrzny i później na praktyczny. Świetnym dodatkiem do spokoju, cierpliwości i profesjonalizmu Filipa jest jego humor, dzięki czemu jazdy nigdy nie były nudne :D. Trzeba jednak wiedzieć, że sama szkoła jest popularna i czasami terminy jazd ze względu na obłożenie mogą być trudniej dostępne.

Odpowiedź:

Panie Rafale, serdecznie dziękujemy za super opinie i docenienie pracy Filipa. Z tą popularnością też nam Pan schlebił! :D Jazdy zawsze rozpisujemy zgodnie z tym rodzajem kursu czyli klasyczny 2 razy w tygodniu, express 4-5 razy w tygodniu, dlatego terminy na dodatkowe jazdy mogą być trudniejsze do zdobycia bo musimy zapewnić kursantom podstawowym terminy. :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Yulia K .....a ip: 89.79.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.03.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nauczyłam się jeździć w szkole od podstaw, na początku bałam się jeździć, ale pod koniec jeździłam normalnie) Bardzo przyjazne i wspierające podejście. Gorąco polecam!

Odpowiedź:

Yulio! Cieszymy się, że pomogliśmy Ci w tej podróży :) Trzymamy kciuki za egzaminy :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, punktualność
- Wadybrak
Zibi Kania

Zibi Kania
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.03.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalny instruktor, dobra atmosfera i przyjemna nauka jazdy. Polecam.

Odpowiedź:

Zbigniewie serdecznie dziękujemy za Twoje polecenie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Gołdasz

Martyna Gołdasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Mariusz super nastawienie do kursanta, wspaniale uczy, efekt natychmiastowy, jazdy na kursie e-learningowym 2/3 razy w tygodniu także super, nie mam żadnych zastrzeżeń

Odpowiedź:

Cieszymy się Martyna, że Kurs się podobał! Widzimy się na trasie:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jagoda N .....c ip: 94.254.149.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs na profesjonalnym poziomie. Super instruktorzy. Bardzo dobrze funkcjonujące biuro obsługi, bez problemu można się dodzwonić. Podoba mi się długoterminowe ustalanie terminów, przez co wiadomo kiedy ma się jazdy przez cały miesiąc. Polecam :)

Odpowiedź:

Jagoda! Bardzo się cieszymy, że nasz system Ci się spodobał! :) Gratulujemy również świetnie zdanego egzaminu :) Widziemy się na trasie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak