Quattro Nauka Jazdy

 331 opinii w tym 287 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Quattro Nauka Jazdy
ul. Karmelicka 39/3 (własne, niezależne biuro i sala wykładowa)
31-128 Kraków

Kontakt

Opis

Cześć, witaj na naszym profilu. Cieszymy się, że do nas trafiłeś i chcesz poznać nas lepiej.
NASZA ZDAWALNOŚĆ - od lat w ścisłej czołówce w Krakowie i Nowym Sączu Teoria - 75,7% - o 9,2% wyższa niż ośrodka egzaminacyjnego Praktyka - 54,3% - o 16,4% wyższa niż ośrodka egzaminacyjnego. Wyniki za II półrocze 2020. Pełną historię zdawalności znajdziesz na naszej stronie: www.quattro.szkola.pl/zdawalnosc.

SZCZEGÓLNIE DOCENIENI za: 1. Przyjazne i bardzo partnerskie podejście.2. Bardzo cierpliwych i świetnie przygotowanych instruktorów.3. Rewelacyjne przygotowanie samodzielnego radzenia sobie z autem i na egzaminie państwowym. Dane na podst. Ankiet Satysfakcji Klienta

SZKOLIMY na: HYUNDAI i20 - tak jak na egzaminie (nowe auto egzaminacyjne wprowadzone przez MORD 19.11.2018). Jesteśmy w pełni gotowi do realizacji kursów na tym samochodzie.

KIEDY ROZPOCZYNAMY KURSY? Średnio co 2 tygodnie - zadzwoń i sprawdź najbliższy termin: 882 82 21 21

WYBIERAJA NAS BO MAMY:1. Wysoką zdawalność 2. Opinie o wysokim poziomie instruktorów 3. Sprawną organizację kursów oraz miłą obsługę w biurze 4. Atrakcyjne promocje oraz wygodny system płatności ratalnych 5. Bardzo dobre pojazdy szkoleniowe 6. Skuteczny i nowoczesny system szkolenia oraz e-learning na korzystnych warunkach

Nasze oddziały: Kraków i Nowy Sącz dostępne są w łatwy sposób ze względu na lokalizację biur w centrum miasta. Zadzwoń do nas 882 82 21 21 lub odwiedź w biurze na Karmelickiej 39 w Krakowie. Jesteśmy również bardzo aktywni w mediach społecznościowych: Facebook - Instagram - Snapchat - YouTube

Mamy nadzieję, że już wkrótce zobaczymy się na kursie. Do zobaczenia w Quattro :)

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

al. Wolności 6 - Promocja: kurs za 1799 zł, 33-300 Nowy Sącz

tel: 793956868;185470606

Nowy Sącz

Instruktorzy

Zbyszek Ziarko

Zbyszek Ziarko

Mariusz Kaczor

Krzysiek Kaniewski

Krzysiek Kaniewski

Paweł Niedźwiadek

Paweł Niedźwiadek

Robert Sito

Basia Bazan-Drygała

Basia Bazan-Drygała

Mateusz Mróz

Mateusz Mróz

Kasia Kłaput

Kasia Kłaput

Ewelina Romanek

Ewelina Romanek

Gosia Kowal

Gosia Kowal

Krzysztof Fugas

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne

2599 zł

codziennie

ul. Karmelicka 39/3 (własne, niezależne biuro i sala wykładowa)

WIĘCEJ KURS KLASYCZNY w cenie standardowej

Pojazdy: HYUNDAI i20 w wersji egzaminacyjnej

Tempo kursu
- Jazdy szkoleniowe: ok 8-9 tygodni
- Teoria: max 2 tygodnie. Wykłady odbywają się w trybie ekspresowym, średnio nawet w ciągu 10 dni.

Co zawiera kurs?

- 30 godzin wykładów (godz. lekcyjne)
Wykłady przeprowadzane są w naszej sali wykładowej w oddziale Quattro na ul. Karmelickiej 39/3, Kraków.
Forma jest bardzo przystępna, a prezentowane przez nas informacje są praktyczne i podparte przykładami z życia, z których z pewnością każdy kierowca skorzysta.
Obecnie w ramach promocji każdy kursant otrzymuje zestaw materiałów szkoleniowych rozszerzony o dostęp do kursu online w formie platformy szkoleniowej e-learning > (normalna cena 49zł).

- Kurs pierwszej pomocy > Prowadzącymi są praktykujący ratownicy medyczni

- 30 godzin jazd szkoleniowych > (godz. zegarowe)

- Egzamin wewnętrzny > z teorii i praktyki - Przejście przez taki egzamin jest kluczowe dla późniejszego sukcesu.

- Materiały szkoleniowe:
+ książka
+ aktualne testy egzaminacyjne (2021)
+ platforma szkoleniowa online (promocja: e-learning za 0 zł | Nowość

- Możliwość jazd szkoleniowych od poniedziałku do soboty w godz. 7-22

- Szkolenie w cyklu miejskim oraz w terenie niezabudowanym

- Szkolenie na placu manewrowym (oświetlonym)

- Szkolenie na autostradzie

- Szkolenie w warunkach obniżonej widoczności

- Kompleksowa obsługa kursu prowadzona przez konsultantkę Biura Obsługi Klienta

- Płatność w ratach > bez dodatkowych opłat

kat. B, Wykłady i praktyka

Ekspresowy, Raty własne, Specjalny

3099 zł

codziennie

ul. Karmelicka 39/3 (własne, niezależne biuro i sala wykładowa)

WIĘCEJ KURS EXPRESS

Tempo kursu:
- Jazdy szkoleniowe: max 4 tygodnie - gwarancja min. 4 jazd w tyg.
- Teoria: max 1,5 tygodnia - wykłady odbywają się w trybie ekspresowym.

Pojazdy: HYUNDAI i20 w wersji egzaminacyjnej

Co zawiera kurs?

- 30 godzin wykładów (godz. lekcyjne)
Wykłady przeprowadzane są w naszej sali wykładowej w oddziale Quattro na ul. Karmelickiej 39/3, Kraków.
Forma jest bardzo przystępna a prezentowane przez nas informacje są praktyczne i podparte przykładami z życia, z których z pewnością każdy kierowca skorzysta.
Obecnie w ramach promocji każdy kursant otrzymuje zestaw materiałów szkoleniowych rozszerzony o dostęp do kursu online w formie platformy szkoleniowej e-learning > (normalna cena 49 zł).

- Kurs pierwszej pomocy > Prowadzącymi są praktykujący ratownicy medyczni

- 30 godzin jazd szkoleniowych > (godz. zegarowe)

- Egzamin wewnętrzny > z teorii i praktyki - Przejście przez taki egzamin jest kluczowe dla późniejszego sukcesu.

- Materiały szkoleniowe:
+ książka
+ aktualne testy egzaminacyjne (2021)
+ platforma szkoleniowa online (promocja: e-learning za 0 zł | Nowość

- Możliwość jazd szkoleniowych od poniedziałku do soboty w godz. 7-22

- Szkolenie w cyklu miejskim oraz w terenie niezabudowanym

- Szkolenie na placu manewrowym (oświetlonym)

- Szkolenie na autostradzie

- Szkolenie w warunkach obniżonej widoczności

- Kompleksowa obsługa kursu prowadzona przez konsultantkę Biura Obsługi Klienta

- Płatność w ratach > bez dodatkowych opłat

kat. B, E-learning i praktyka

Raty własne, Specjalny

2599 zł

codziennie

ul. Karmelicka 39/3 (własne, niezależne biuro i sala wykładowa)

WIĘCEJ KURS E-LEARNING
Teoria w formie e-learningu.

Pojazdy: HYUNDAI i20 w wersji egzaminacyjnej

Co zawiera kurs?

- 4 godzin (godz. lekcyjne) - kurs pierwszej pomocy.
Kurs pierwszej pomocy przeprowadzany jest w naszej sali wykładowej w oddziale Quattro na ul. Karmelickiej 39/3, Kraków.
Forma jest bardzo przystępna a prezentowane przez nas informacje są praktyczne i podparte przykładami z życia, z których z pewnością każdy kierowca skorzysta.
Obecnie w ramach promocji każdy kursant otrzymuje zestaw materiałów szkoleniowych rozszerzony o dostęp do kursu online w formie platformy szkoleniowej e-learning > (normalna cena 49 zł).

- Kurs pierwszej pomocy > Prowadzącymi są praktykujący ratownicy medyczni

- 30 godzin jazd szkoleniowych > (godz. zegarowe)

- Egzamin wewnętrzny > z teorii i praktyki - Przejście przez taki egzamin jest kluczowe dla późniejszego sukcesu.

- Materiały szkoleniowe:
+ książka
+ aktualne testy egzaminacyjne (2021)
+ platforma szkoleniowa online (promocja: e-learning za 0 zł | Nowość

- Możliwość jazd szkoleniowych od poniedziałku do soboty w godz. 7-22

- Szkolenie w cyklu miejskim oraz w terenie niezabudowanym

- Szkolenie na placu manewrowym (oświetlonym)

- Szkolenie na autostradzie

- Szkolenie w warunkach obniżonej widoczności

- Kompleksowa obsługa kursu prowadzona przez konsultantkę Biura Obsługi Klienta

- Płatność w ratach > bez dodatkowych opłat

kat. B, Wykłady i praktyka

J.Angielski

3200 zł

ul. Karmelicka 39/3 (własne, niezależne biuro i sala wykładowa)

WIĘCEJ DRIVING COURSE IN ENGLISH

DRIVING INSTRUCTOR: Mateusz Mróz.

The first thing you need to do is to apply for a Driver Candidate Profile - PKK (official name: Profil Kandydata na Kierowce).

To apply for PKK you need to gather documents and report them to the Department of Transport Authority - Wydział Komunikacji Urzędu Miasta Krakowa, address: al. Powstania Warszawskiego 10, Kraków or in accordance with the place of residence)

The course consists of 3 parts:
1) Theory
o E-learning, self-study at home (you get all necessary learning materials with no extra costs)
o First aid course (mandatory)
o Bonus: +2 hours individual lectures with a driving instructor in the lecture room at our school (on demand)
Bear in mind that after completing your learning, you must pass the state theoretical exam to start driving lessons (theoretical exam is available in English)
2) Driving lessons (practice) - 30 hours (2 hours each lesson with max 1 lesson a day) on Hyundai i20 (manual transmission) - the same as the ones in Examination Centre.
3) Internal Examination - after completing the practical part, the student takes internal practice examination arranged by a driving school. You need to pass a test to complete the course.


Pricing:
The Full Driving Course for B category driving licence - 3150 PLN
Manual transmission car - Hyundai i20 - the same as the one in Examination Centre

The price includes:

Theory classes:
• E-learning for self-study - you get access to the professional e-learning platform
Podręcznik kierowcy kat. B, B+E i płyta w języku angielskim - Materiały na prawo jazdy | SPH Credo
• 2 hours of individual lectures with a driving instructor, who presents exam’s most important issues. The lecturer will explain all the issues you might not understand. You will have the opportunity to ask all the questions you need.
• First Aid Course in English with professional medical rescuer

Practice:
• 30 hours of practice
• Internal Practice Exam


Additional costs associated with getting a driving licence:
• Medical examination - 200 PLN (paid at the doctor’s office)
• Sworn translator fee for national exam - practical part (separate payment for the translator)
• National Exam fee 30 PLN Theory + 140 PLN Practice (fixed price all over the country, paid at the Examination Centre)

English speaking driving instructor and lecturer - Mateusz Mróz
Driving instructor with years of experience and passion. He’s got a driver’s license for B category as well as for C, C+E, D, D+E, T. Interested in land transport, automotive and music. Mateusz is very patient, calm and very positive person. You can talk to him freely on any subject. Always very conscientious in what he does.

Our pass rate
Theory: 75.7% of our students pass the exam on the first try.
It’s 9,2% higher than the average in Cracow.

Practice: 54,3%
It’s 16,4% higher than the average in Cracow. The highest rate in Cracow among the largest, the most popular driving schools in Cracow.

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne, Specjalny

2499 zł

ul. Karmelicka 39/3 (własne, niezależne biuro i sala wykładowa)

WIĘCEJ - 30 godzin jazd szkoleniowych > (godz. zegarowe)

- Egzamin wewnętrzny > z teorii i praktyki - Przejście przez taki egzamin jest kluczowe dla późniejszego sukcesu.

- Materiały szkoleniowe:
+ książka
+ aktualne testy egzaminacyjne (2021)
+ platforma szkoleniowa online (promocja: e-learning za 0 zł | Nowość

- Możliwość jazd szkoleniowych od poniedziałku do soboty w godz. 7-22

- Szkolenie w cyklu miejskim oraz w terenie niezabudowanym

- Szkolenie na placu manewrowym (oświetlonym)

- Szkolenie na autostradzie

- Szkolenie w warunkach obniżonej widoczności

- Kompleksowa obsługa kursu prowadzona przez konsultantkę Biura Obsługi Klienta

- Płatność w ratach > bez dodatkowych opłat

kat. B, Tylko wykłady

Raty własne, Specjalny

299 zł

ul. Karmelicka 39/3 (własne, niezależne biuro i sala wykładowa)

WIĘCEJ WYKŁADY z zakresu Ruchu Drogowego - zawsze aktualne przepisy

Tempo kursu - max 2 tygodnie. Wykłady odbywają się w ciągu max 10 dni.


- 30 godzin wykładów (godz. lekcyjne)
Wykłady przeprowadzane są w naszej sali wykładowej w oddziale Quattro na ul. Karmelickiej 39/3, Kraków.
Forma jest bardzo przystępna, a prezentowane przez nas informacje są praktyczne i podparte przykładami z życia, z których z pewnością każdy kierowca skorzysta.
Dostępne odpłatny zestaw materiałów szkoleniowych rozszerzony o dostęp do kursu online w formie platformy szkoleniowej e-learning > na życzenie kursanta

- Kurs pierwszej pomocy dla kandydatów na kierowców i kierowców > Prowadzącymi są praktykujący ratownicy medyczni

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ JAZDY DOSZKALAJĄCE - pakiet 10 godzin w PROMOCYJNEJ cenie 850zł.
Cena za pojedyncze godziny: 90zł / godz.

Szkolimy na Hyundaiu i20 - auto egzaminacyjne.

Sprawdź dostępne terminy- zadzwoń: 882 82 21 21. Jazdy szkoleniowe od poniedziałku do niedzieli w godz: 7-22.

Jazdy doszkalające obejmują:
- Szkolenie intensywne w ruchu miejskim i na placu manewrowym
- Szkolenie na trasach egzaminacyjnych + wskazanie newralgicznych miejsc
- Szkolenie z obsługi pojazdu krok po kroku - jak na egzaminie
- Nauka złożonych manewrów z naciskiem na eco driving pod kątem egzaminu
- Praktyczne wskazówki odnośnie przebiegu egzaminu - jak zachować pewność siebie i pokonać stres
- Eliminacja złych nawyków i błędów poprzednich szkoleń
- Ocena umiejętności kursanta koniecznych do zdania egzaminu i samodzielnej jazdy
- Darmowy udział w wykładach realizowanych na kursach podstawowych w naszej szkole.

Jazdy dodatkowe wykonywane tuż przed egzaminem państwowym dotyczą w całości przygotowania do bezproblemowego poradzenia sobie z nim.

Interesuje Cię inna ilość godzin? Zadzwoń, a nasza Konsultantką przekaże szczegółowy cennik.
-> tel. 882 82 21 21

cena za pakiet: 850 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Tina Mmtz

Tina Mmtz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moje główne zajęcia były z Mariuszem i bardzo mi się podobały. Mariusz jest bardzo miły, bardzo cierpliwy i bardzo tolerancyjny nawet z moim kiepskim językiem :) . Był bardzo profesjonalny i bardzo spokojny podczas całego kursu. Również administracja była miła. Moje zajęcia były zawsze na czas i były organizowane co tydzień.

Odpowiedź:

Tina, bardzo dziękujemy za Twoje ciepłe słowa oraz docenienie pracy Mariusza i Biura.
Cierpliwość do drugie imię Mariusza i nie ma dla nas przeszkód z którymi sobie nie poradzimy więc nawet bariery językowe jesteśmy w stanie przełamać. Trzymamy kciuki za egzaminy :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oksana B ........k ip: 194.42.110.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła obsługa i najlepszy instruktor Paweł ????

Odpowiedź:

Dziękujemy! Trzymamy mocno kciuki za egzaminy :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Agnie Szka

Agnie Szka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo profesjonalnie podchodzi do kursanta, przygotowanie do egzaminu najwyższej jakości. Osoby prowadzące kurs mają świetne podejście. Elastyczne terminy jazd dodają tylko do tego wielkiego plusa.

Odpowiedź:

Agnieszko serdecznie dziękujemy za Twoją opinię i docenienie naszej pracy. :) Powodzenia na egzaminach :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marzena Piecuch

Marzena Piecuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

zdecydowanie polecam

Odpowiedź:

Marzena, dziękujemy za polecenie :) Trzymamy kciuki za egzaminy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Milena W .......a ip: 46.134.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Pana Piotra, najlepszy instruktor na jakiego mogłam trafić???? Pan Piort jest zawsze punktualny, na klatce dzień dobry mówi i od wejścia zaraża swoim dobrym humorkiem???? Porady dotyczące jazdy łączy z żarcikami (których ma mnóstwo w zanadrzu), dzięki czemu łatwo i przyjemnie przyswaja się przekazywaną wiedzę. Zdałam zarówno teorię, jak i praktykę za pierwszym razem, tzy miesiące temu, a do dziś tęskno mi za jazdami z Panem Piotrem. Jak Pan to czyta to pozdrawiam serdecznie i w imieniu całego grona namiotniczek, zapraszam na wspólne namiotowanie!

Odpowiedź:

Mileno, bardzo dziękujemy Ci za tak szczere słowa! Cudownie się to czyta, że wspominasz nas z uśmiechem. Gratulujemy zdania egzaminów za pierwszym razem! Widzimy się na drodze! :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Monika Sychta

Monika Sychta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra atmosfera, jeździłam z Panią Basią i czuję się dobrze przygotowana na egzamin, Pani zwracała uwagę na każde szczegóły. Na jazdy przychodziło się z przyjemnością.

Odpowiedź:

Moniko, dziękujemy za super opinię i docenienie pracy Basi! Dla nas przyjemnością była współpraca z Tobą. :) Powodzenia na egzaminach :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Jakub M .....k ip: 5.173.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszyscy bardzo mili i pomocni. Bardzo dziękuję Krzyśkowi za cierpliwość w uczeniu mnie oraz Anecie za dopasowanie terminów.

Odpowiedź:

Kuba, a my dziękujemy za wspólnie spędzony czas. :) Powodzenia na egzaminach :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Przyjemska

Wiktoria Przyjemska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia. Świetna atmosfera w biurze, profesjonalizm instruktorów, a przede wszystkim elastyczność terminów jazd. Wszystko dostosowane pod kursantów.

Odpowiedź:

Wiktoria dziękujemy za docenienie naszej pracy! Czekamy na wieści odnośnie egzaminów państwowych, będziemy trzymać kciuki całym zespołem!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Buła

Weronika Buła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Świetna atmosfera na jazdach, bezstresowa i czuje się dobrze przygotowana (moim instruktorem był Pan Krzysiek). Panie w biurze również przemiłe i pomocne :)

Odpowiedź:

Weroniko, dziękujemy za miłe słowa i polecenie! Trzymamy kciuki za egzaminy :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Kowarzyk

Wiktoria Kowarzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Generalnie szkołę oceniam pozytywnie. :) Sympatyczna atmosfera w biurze, naprawdę ŚWIETNA organizacja terminów jazd- wszystko dostosowane do dyspozycyjności kursanta. Panie z biura pomocne, cierpliwe i życzliwe. Miałam okazję jeździć z kilkoma instruktorami- wszyscy profesjonalni, punktualni i przede wszystkim cierpliwi. Moim instruktorem prowadzącym była Pani Ewelina- spokojna, z poczuciem humoru, nie zabierze Was na pierwszych jazdach nie wiadomo gdzie, stopniowo zwiększa poziom trudności jazdy. Jedyne czego mi osobiście trochę brakowało to pochwalenia od czasu, że coś robi się dobrze, choć nie to jest najważniejsze. Do egzaminu zostałam świetnie przygotowana- zdany za pierwszym razem. Obawiałam się o terminy jazd przed egzaminem, jednak niepotrzebnie. Bez problemu udało się je zrealizować w dni, które chciałam. Samochody sprawne, a gdy już coś się z nimi dzieje, od razu są serwisowane. Szczerze, po opowieściach znajomych uważam, że jest to jedna z najlepszych szkół nauki jazdy w Krakowie. Polecam:)

Odpowiedź:

Wiktoria, bardzo dziękujemy Ci za Twoją opinię! Będziemy bardzo miło wspominać współpracę z Tobą na kursie. :) Dziękujemy za docenienie pracy Eweliny i gratulujemy całym zespołem zdanych egzaminów za pierwszym razem! :) Szerokości :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oskar Krygier

Oskar Krygier
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam. Świetne podejście do kursanta w biurze, instruktorzy bardzo profesjonalni (szczególnie Paweł), a atmosfera w samochodzie wspaniała. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Cześć Oskar, serdeczne gratulacje! Dziękujemy za Twoje polecenie i miłe słowa! Szerokości :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Wiola Wróbel

Wiola Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor bardzo cierpliwy, miły, spokojnie tłumaczył wszystkie niejasności. Nauka jazdy była dla mnie przyjemnością i każdemu przyszłemu kierowcy z całego serca polecam tą szkołę!

Odpowiedź:

Wiolu, dziękujemy za opinię i polecenie! :) Gratulujemy zdanych egzaminów i widzimy się na drodze :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maks Jurka

Maks Jurka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorem uczącym mnie był Mateusz. Pełen profesjonalizm i jasne polecenia co do wykonywanych manewrów. Miła atmosfera panująca w samochodzie. Polecam!

Odpowiedź:

Maks, dzięki za opienię i docenienie pracy Mateusza! Trzymamy kciuki za egzaminy państwowe :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julian Mazur

Julian Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszyscy instruktorzy, a szczegolnie Paweł bardzo pomocni i doswiadczeni. Ekipa w biurze zgrana i az chcialo sie tam wracac i przychodzic. Polecam bardzo ciepło

Odpowiedź:

Julian, bardzo dziękujemy! Ahh na takie słowa się czeka, że chce się wracać! Powodzenia, i widzimy się na drodze!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Katarzyna P .....a ip: 89.73.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Dobre podejście do kursanta. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Katarzyno dziękujemy za polecenie, szerokiej drogi! :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Magdalena B ......... ip: 80.49.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przez rok zbierałam się do zaczęcia kursu. Robienie prawa jazdy po 30 wydaje się straszna i niemożliwa rzeczą. Gdy w końcu się zdecydowałam wybrałam szkole Quattro dlatego że była blisko ale okazało się to strzałem w 10! Instruktor (Paweł) był wobec mnie super cierpliwy, zawsze spokojnie powtarzał sposoby wykonywania manewrów i na koniec jazd zawsze tłumaczył dokładnie jakie błędy popełniłam i na co powinnam zwracać uwagę żeby więcej ich nie powtórzyć. Po 20h jazd czułam się na tyle pewnie za kierownicą żeby nie dostawać ataków paniki. Po 30h instruktor doradził mi dobranie 6h dodatkowych i jestem mu za to bardzo wdzięczna. Te dodatkowe godzin sprawiły że pewność za kierownicą wzrosła znacznie. Egzamin zdałam za 2 razem i teraz świat jest mój!

Odpowiedź:

Pani Magdaleno, DZIĘKUJEMY! :) Jest nam bardzo miło czytać taką opinię! Cieszymy się, że trafiła Pani do Nas i sprostaliśmy Pani oczekiwaniom! Świat jest Pani, teraz będziemy widzieć się w trasie!
Szerokości! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Igor O .......i ip: 37.47.69.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Na jazdach bardzo mili i rozsądni ludzie, którzy wszystko spokojnie potrafią wytłumaczyć. Do tego super lokalizacja.

Odpowiedź:

Igor, dziękujemy za opinię! Widzimy się na drodze! :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Nadybska

Natalia Nadybska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny, cierpliwy i zabawny instruktor. Wszystkie wyjeżdżone godziny od samego początku były dla mnie przyjemnością :) No i egzamin zdany za pierwszym razem!

Odpowiedź:

Pani Natalio, gratulujemy! Dziękujemy za wspólnie spędzony czas na kursie, dla nas to też była przyjemność!
Szerokiej drogi :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Andrzej Bandura

Andrzej Bandura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła obsługa, profesjonalne podejście instruktorów, jazdy w miłej atmosferze. Polecam!

Odpowiedź:

Andrzej, bardzo dziękujemy za polecenie. Trzymamy kciuki za egzaminy :)

+ Zaletydobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Paulina Rączka

Paulina Rączka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Całość kursu oceniam bardzo pozytywnie zaczynając od pań w sekretariacie pomagających załatwić wszystkie sprawy formalne, do bardzo profesjonalnych i pomocnych instruktorów. Atmosfera w szkole jest bardzo przyjazna, a planowanie jazd jest bardzo elastyczne przez co nie trzeba zmieniać planu dnia dodatkowo bardzo cierpliwe panie dopasowują terminy do zmieniających się planów. W Quattro udało mi się również przezwyciężyć lęk przed prowadzeniem samochodu co jest w moijej ocenie ogromnym atutem. Polecam całym swoim serduszkiem :)

Odpowiedź:

Paulino, a my całym serduszkiem dziękujemy za wspólnie spędzony czas i za te miłe słowa. :)
Cieszymy się, że pomogliśmy w przełamaniu lęku i kurs będziesz wspominać z uśmiechem. :) Teraz trzymamy kciuki za egzaminy państwowe! Pokaż im co potrafisz! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Weronika Walka

Weronika Walka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam każdemu, część teoretyczna przeprowadzona bardzo sprawnie, świetny kontakt z biurem. Jazdy z p. Krzyśkiem w wyjątkowo przyjemnej atmosferze przy zachowaniu ogromnego profesjonalizmu, cierpliwości i życzliwości!

Odpowiedź:

Weronika, dziękujemy za opinie i polecenie :) miło nam, że wyróżniłaś wszystkie aspekty kursu, od teorii, przez biuro, kończąc na jazdach :) Życzymy powodzenia na egzaminach i do zobaczenia!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Olek Karbowniczek

Olek Karbowniczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przygotowanie zarówno teoretyczne jak i praktyczne na wysokim poziomie. Bardzo sprawnie działająca i zorganizowana szkoła jazdy. Poleciłbym każdemu.

Odpowiedź:

Cześć Olek, bardzo dziękujemy za polecenie. :) Trzymamy kciuki za egzaminy państwowe :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Anka Cebula

Anka Cebula
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Grafik jazd ustalany pod kursanta, p. Aneta w biurze pomoże wszystko załatwić, organizacja na wysokim poziome. Wykłady zrealizowane w ciągu dwóch tygodni, jazdy z p. Zbyszkiem w przyjemnej atmosferze, pomocne wskazówki i odpowiedzi na wszystkie pytania. Teoria zdana za pierwszym podejściem — polecam :)

Odpowiedź:

Aniu, bardzo dziękujemy Twoje polecenie i za wyróżnienie pracy Anety i Zbyszka. Cieszymy się, że kurs się podobał i egzaminy idą po Twojej myśli. Trzymamy kciuki teraz za praktykę. :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Martyna Swider

Martyna Swider
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy w Krakowie. Jakość usługi na najwyższym poziomie. Godziny jazd są ustalane elastycznie do możliwości czasowych klienta. Instruktorzy są bardzo mili, cierpliwi i wyrozumiali. Bardzo polecam :) Pełna profeska

Odpowiedź:

Cześć Martyna, bardzo dziękujemy Ci za te przemiłe słowa. Staramy się jak możemy aby jazdy były dostosowane do kursanta, a sam kurs przebieg w jak najlepszej atmosferze aby kurs zapamiętać do końca życia.
Trzymamy kciuki za egzaminy państwowe :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Agnieszka Wójs

Agnieszka Wójs
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam Quattro Naukę Jazdy.. Profesjonalne podejście do klienta.. Wykłady w bardzo miłej atmosferze.. Przekaz jasny i zrozumiały..informacje niezbędne doo późniejszej jazdy.. Pani w biurze bardzo sympatyczna.. Zawsze uśmiechnięta.. Służąca pomocą.. Coo najważniejsze Instukorzy.. Pan Dawid Pawlik i Piotr Śpiewak. Polecam gorąco.. Bardzo dziękuję za cierpliwość i wyrozumiałość.. Nigdy nie podniesiony ton głosu.. Too jest bardzo ważne dla nas uczących się poruszania w ruchu drogowym... Bardzo dziękuję i szerokości dla Wszystkich

Odpowiedź:

Pani Agnieszko, takie słowa uznania są dla nas bardzo cenne i motywujące. Dziękujemy za docenienie pracy naszego zespołu, Eweliny, Dawida i Piotrka.
Ma Pani racje, to bardzo ważne aby instruktorzy nie krzyczeli i z cierpliwością podchodzili do kursanta, dlatego cieszymy się że znalazła Pani to w naszej szkole.
Dziękujemy jeszcze raz za wspólnie spędzony czas na szkoleniu i trzymamy kciuki za egzaminy państwowe :)

+ Zaletydobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Sowa

Wiktor Sowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor Krzysztof prowadził kurs bardzo profesjonalnie. Na jazdach zawsze panowała miła atmosfera, a na wszystkie zadawane pytania instruktor odpowiadał jasno i zrozumiale.

Odpowiedź:

Cześć Wiktor, dziękujemy za opinie. Cieszymy się, że jazdy z Krzyśkiem podobały się :)
Trzymamy kciuki za egzaminy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Zięba

Michał Zięba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem mega zadowolony, zdałem praktyczny za pierwszym razem. Świetny instruktor (Paweł), genialna obsługa klienta (Aneta), wszystko komfortowo, szybko, profesjonalnie, wygodnie, a w dodatku w idealnej lokalizacji. 10/10

Odpowiedź:

Michale, dziękujemy Ci za docenienie pracy Pawła i Anety. Grtulujemy Ci zdanych egzaminów za pierwszym razem, tak to się robi!! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Filip K ..... ip: 5.173.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo miła atmosfera, panie instruktorki bardzo spokojne i cierpliwe :) Profesjonalne podejście. Jestem bardzo zadowolony. Egzamin zdałem za pierwszym razem i po kursie byłem do niego bardzo dobrze przygotowany. Polecam!

Odpowiedź:

Panie Filipie dziękujemy za wspólnie spędzony czas i opinie! Jeszcze raz gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem :) Do zobaczenia na drodze!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna K ......s ip: 31.0.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajne podejście instruktorów, miła i przyjazna atmosfera. Czas jazdy wykorzystywany maksymalnie. Szczerze polecam :)

Odpowiedź:

Aniu, dziękujemy za Twoją opinię. Gratulujemy zdanych egzaminów, widzimy się na drodze!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alicja Pieniążek

Alicja Pieniążek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dziękuję z całego serca za profesjonalny kurs przypominający. Dzięki Panu Zbyszkowi powrót na cztery kółka po długiej przerwie okazał się być bardzo prosty, a jazda stała się przyjemnością !!!

Odpowiedź:

Pani Alicjo, szalenie dziękujemy za te piękne słowa!
Bardzo doceniamy i cieszymy się razem z Panią.
Do zobaczenia na drodze! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak