Liczba odwiedzin: 2590 Jesteś właścicielem tej szkoły?

POLSKA JAZDA

  29 opinii w tym 23 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.02.2020

Adrian Adik

Adrian Adik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo wszystkim polecam tę szkołę jazdy. Instruktorzy bardzo starają się aby kursant jak najlepiej jeździł samochodem i czuł się pewnie za kierownicą. Szybko trwają jazdy srednio 1,5 miesiąca, średnio 3 razy w tygodniu po 2 godziny, Instruktorzy DOSTOSOWYWUJĄ się do kursanta co do jazd co jest bardzo dużym plusem i dzięki temu kursant nie musi się stresować że nie będzie mógł. Jazdę można odwołać wcześniej bez żadnych komplikacji i żadnych sporów. Pracownicy szkoły to bardzo mili, uśmiechnięci oraz wyrozumiali pracownicy. Naprawdę wszystkim polecam. Szczególnie osobom takim którzy nigdy nie mieli styczności z samochodem. Każdy z instruktorów jest cierpliwy i wszystkiego potrafi nauczyć. Ja nigdy nie miałem styczności z samochodem a dzięki tej szkole jazdy czuję się pewnie za kierownicą. Obsługi samochodu uczą i służą dobrą radą oraz podpowiedziami co do samochodów. Jestem zadowolony że wybrałem tę szkołę przypadkowo ponieważ był to najlepszy z możliwych wyborów. POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.01.2020

Artur Zygmunt

Artur Zygmunt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najpierw uczyłem się podstaw z jednym instruktorem. Byłem bardzo zadowolony. Całkowity profesjonalizm, bardzo przyjemna atmosfera. Pan Andrzej dbał o pogłębianie mojej wiedzy teoretycznej w trakcie praktyki, co pozwalało mi się w pełni zaangażować. Po umówieniu terminu egzaminu państwowego rozpocząłem szlifowanie z drugim instruktorem i w innym aucie, aby zwiększyć ilość doświadczeń. Pan Radek pomógł mi doszlifować parkowanie oraz zapoznać się lepiej z zaawansowanymi manewrami jak wyprzedzanie. Bez tego treningu dodatkowego nie zdałbym na bank. Zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie elastyczność w umawianiu się na spotkania. Miałem obawę, że po wyjeżdżeniu podstawowych godzin będę miał przerwę w jazdach przed egzaminem, ale tutaj instruktorzy wykazali się 100% zaangażowaniem i pomocą. Jeździłem w Sylwestra i zaraz po! Ku swojemu zaskoczeniu zaliczyłem egzamin za pierwszym razem, bez większych stresów. Serdecznie polecam osobom, którym zależy na wysokiej efektywności szkolenia.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię, do zobaczenia na drodze:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.10.2019

Michał Świętochowski

Michał Świętochowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy. Pan Radosław nauczy każdego. Profesjonalizm i świetne podejście do kursanta.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.10.2019

Aldona Zięta

Aldona Zięta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę gorąco! Ciekawe i mądre wykłady z teorii, dużo uwag praktycznych, filmików instruujących jak wykonywać popranie manewry, ale też pokazujących błędy, których należy unikać. Bardzo są pomocne. Dodatkowo wszystko podane w formie mobilizującej już w trakcie nauki teorii do myślenia, o tym co będzie później na drodze. Pełen profesjonalizm, ogromne pokłady cierpliwości i wytrwałości w nauce praktycznej. Jeździłam z p. Andrzejem i p. Henrykiem, obaj godni polecenia. Nauka jazdy w miłej i spokojnej atmosferze, także z dużą dozą żartu. Cierpliwość i zdolności do mobilizacji ogromna! Świetne przygotowanie do egzaminu, ale przede wszystkim do bezpiecznej i sprawnej jazdy już po egzaminie. Nie było też problemu z umawianiem jazd, ich częstotliwościowa i godzinami, włącznie z tym, że jazdy mogłam zaczynać o 6 rano, bo tak mi pasowało. Rewelacyjny też kontakt z p. Magdą z biura. Gorąco polecam! Swoim znajomym też poleciłam, i są zadowoleni. WARTO!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię:) Gratulujemy zdanego egzaminu i do zobaczenia na drodze:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2019

Maciek Kołodziej

Maciek Kołodziej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę nauki jazdy z czystym sercem. Pan Radosław profesjonalnie podchodzi do nauczania jazdy, na jazdach z nim panuje miła atmosfera, po nauce egzamin państwowy zdany za pierwszym razem dzięki jego wskazówkom.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2019

Małgorzata Bąk

Małgorzata Bąk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim! Miałam połowę jazd z panem Radkiem, następna połowę z panem Henrykiem. 30 godzin zdecydowanie wystarczyło, żeby zdać za 1 razem oraz opanować stres na egzaminie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię:) Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2019

Artur Wawryszewicz

Artur Wawryszewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić OSK Polska Jazda. Zajęcia teoretyczne prowadzone prowadzone były bardzo profesjonalnie przez p. Andrzeja Guzika, mnóstwo filmików nakręconych podczas jazdy z innymi kursantami (p. Andrzej jest również instruktorem) przedstawiających typowe błędy kierowców; dla mnie przy aktywnym słuchaniu i zadawaniu pytań wykłady te były wystarczające do przerobienia 2000 pytań z części teoretycznej. Pani Magda w biurze bardzo miła, zawsze chętna do pomocy. Daje również płytki z aktualnymi pytaniami do części teoretycznej egzaminu (bardzo przydatna!) Jeśli chodzi o część praktyczną kursu to jest ona prowadzona Kią Rio (taka jak na egzaminie w WORD) lub Toyotą Yaris (jest ona podstawiana na pierwszy egzamin w WORD, za kolejnym razem za opłatą). Miałem jazdy z p. Radosławem Biegańskim, człowiekiem z niesamowitą pasją do prowadzenia zawodu. 30 godzin z nim zupełnie wystarcza do zdania egzaminu w WORD za pierwszym razem (zdałem zarówno teorię, jak i praktykę za pierwszym razem). Podczas jazd zostały mi przedstawione wszystkie trudne miejsca na egzaminie praktycznym. Ponadto p. Biegański pokazuje wszystkie manewry w sposób prosty i zrozumiały. Na plus również atmosfera podczas jazd, z jednej strony zawsze można się pośmiać, z drugiej instruktor potrafi zmotywować i konstruktywnie skrytykować, gdy robi się za dużo błędów. JEŚLI MIAŁBYM WYBRAĆ SZKOŁĘ JAZDY JESZCZE RAZ, WYBRAŁBYM POLSKĄ JAZDĘ.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię, życzymy szerokiej drogi:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.04.2019

Norbert Karczewski

Norbert Karczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam kurs na prawo jazdy OSK Polska Jazda ze względu na profesjonalne przygotowanie teoretyczne i praktyczne. Godziny wyjeżdżone z instruktorem panem Andrzejem to przyjemność, przekazał mi niezbędną wiedzę aby bez problemu zdać egzamin państwowy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.03.2019

Rafał Młody

Rafał Młody
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem. Odpowiednie podejście i wiedza wykładowcy oraz instruktora. Na egzaminie państwowym nic mnie nie zaskoczyło.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2019

Milosz Holodniuk

Milosz Holodniuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam robienie kursy na prawo jazdy w Polskiej Jezdzie. Ja z Panem Radoslawem to sama przyjemność, dużo śmiechu, wszystko na luzie. Doskonale pokazane techniki parkowania jak i wszystkie manewry które wykonuje się na placu manewrowym. Podczas jazdy po mieście zostały mi pokazane wszystkie miejsca, w których najczęściej osoby podchodzące do egzaminu oblewają. Praktyka i teoria zdane za pierwszym razem, po zakończeniu praktyki dostałem informację od egzaminatora że musiałem mieć dobrego instruktora bo moja jazda byla wzorowa, Pozbawiona wszelkich bledow. Serdecznie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Pozdawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.12.2018

Patrycja Marchelek

Patrycja Marchelek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała szkoła jazdy! Nienaganną podejście do kursanta, wszystko dobrze wytłumaczone, jazda to sama przyjemność. Nauka bezstresowa, aczkolwiek dużo ucząca i wymagająca. Wspaniali intruktorzy, którzy potrafią się pośmiać, porozmawiać, doradzić, ale gdy trzeba również postawić do pionu. Bardzo miło wspominam kurs w tej szkole i śmiało mogę polecić ją każdemu!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię, życzymy szerokiej drogi:)
Pozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.11.2018

Kamilka Kopeć

Kamilka Kopeć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem zadowolona z podejścia do kursanta, wszystko świetnie tłumaczą jestem bardzo zadowolona, że nauczyli mnie dobrze prowadzić

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2018

Vitalek Kravchuk

Vitalek Kravchuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tą szkolę. Jestem zadowolony ze wspólpracy z kierownictwem. Wykładowca logicznie i strukturalnie przekazuje wiedze dla kursantów. Najmocniej polecam Pana Jacka Rosteckiego, świetny i profesjonalny instruktor. Ponadto jest on z zawodu pedagogiem, dlatego łatwo i przyjemnie z nim się jeżdzi. Zawsze pochwali, a gdzie trzeba to i ochrzani, ale zawsze z poszczególnym tlumaczeniem skomplikowanej sytuacji. Zdałem wszystkie egzaminy z pierwszego razu, i to dzięki Panu Jacku!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.08.2018

Lilianna Głąb

Lilianna Głąb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam OSK Polska Jazda. Kurs robiłam w Akademii Dobrej Jazdy, ale po zdaniu egzaminu wewnętrznego wybrałam tę szkolę na jazdy doszkalające. Dzięki profesjonalnemu podejściu instruktora Pana Radosława Biegańskiego w końcu moja jazda przestała być chaotyczna, a elementy, które wymagały podszlifowania bardzo szybko zostały dopracowane. Największym zaskoczeniem był dla mnie sposób wykonania łuku przedstawiony przez instruktora w tej szkole. Element ten mimo wyjeżdżenia dodatkowych godzin w poprzedniej szkole nie wychodził mi za każdym razem. Dzięki metodzie jaką uczą w tej szkole, łuku po prostu nie da się zepsuć. Nauka odbywała się w miłej i bezstresowej atmosferze. Podczas jazd wszystkie sytuacje na drodze i manewry były rzetelnie na bieżąco tłumaczone i nie zdarzały się sytuacje, kiedy instruktor przez większość czasu wisiał na telefonie wysyłając smsy, co w ADJ było normą. To co dla mnie było szczególnie istotne, w tej szkole dbają o pozytywne mentalne nastawienie kursanta do egzaminu, co przy jednoczesnym poczuciu, że jestem dobrze przygotowana pozwoliło mi zapanować nad stresem podczas egzaminu praktycznego i zdać za pierwszym podejściem. Uważam, że zaangażowanie, indywidualne podejście i ogromna cierpliwość instruktora zasługuje na najwyższe uznanie. To, że instruktorowi, zależy na tym, aby kursant zdał egzamin, ale również aby radził sobie na drodze już jako świadomy kierowca było widać na każdym kroku.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i gratulujemy zdanego egzaminu:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.08.2018

Weronika Cichosz

Weronika Cichosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Polska Jazda! Świetna atmosfera w parze z efektywną nauką na wykładach z teorii z Panem Andrzejem Guzikiem jak i na jazdach z Panem Radkiem Biegańskim ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.08.2018

Ula Kujawa

Ula Kujawa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Pan Andrzej Guzik w bardzo przystępny sposób przekazuje teorię a Pan Radek cierpliwie i ze spokojem uczy jak świadomie poruszać się na drodze. :-) Teorię zdałam za pierwszym razem a praktykę za drugim, jednak to stres a nie umiejętność jazdy zdecydowała, że musiałam podejść do egzaminu drugi raz. POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.06.2018

Mateusz Wojtowicz

Mateusz Wojtowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam szkołę. Zdanie egzaminu nie sprawiło mi problemu, byłem do niego przygotowany i mimo oczywistego stresu nie popełniłem głupich błędów dzięki wcześniejszemu powtarzaniu wszystkich umiejętności. Instruktor(Pan Radek) zwracał uwagę na moją jazdę i pomagał mi zauważyć szczegóły, których sam jako początkujący nie mogłem dostrzec, skupiał się na tych elementach jazdy, które wychodziły mi gorzej(chociaż całość była wytłumaczona dość dobrze, dlatego z reguły były to poprawki kosmetyczne), zamiast po prostu wałkować program, co wbrew pozorom nie zawsze jest tak oczywiste jak się może wydawać. Wykłady poprowadzone w profesjonalny sposób, znaczna większość materiału cały czas siedzi w głowie. To co moim zdaniem bardzo ważne uczą przede wszystkim świadomej jazdy jako kierowca, a nie tylko i wyłącznie pod zdanie egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię, pozdrawiamy i życzymy szerokiej drogi:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.06.2018

Daniel Więcławski

Daniel Więcławski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Hmmm Patrze na te opinie i sobie tak myślę, że chyba tylko mnie tak chujowo traktowali. Ja NIE POLECAM poszedłem do tego OSK bo była fajna cena i zajebisty instruktor Pan Jacek a reszta masakra kobieta która jest właścicielka glubila się w swoich kłamstwach nie odbierali ode mnie telefonów traktowali mnie bardzo nie fajnie. Instruktor mój gdy pojechał na urlop dostałem Pana RADOSŁAWA facet który ma pieczątkę i numer instruktora i tyle, kompletnie się nie nadaje do tego co robi no chyba że popracuje nad swoim zachowaniem kurwowaniem i wybuchami nerwów do kursanta. A gdy polecilem ta szkole moim znajomym wtedy myślałem że się Spale ze wstydu kurwowal do nich tak że jedna to zmieniła szkole a druga porostu bała się to zrb PATOLOGIA pierw to ten Pan niech idzie na jakoś terapię. Więc zastanówcie się zanim pojdziecie bo prócz ceny to nic tam nie jest fajne. I dodam jeszcze że Rb tam prawko 5msc masakra

Plusy

atrakcyjna cena

Minusy

nerwowa atmosfera

Odpowiedź:

Szanowny Panie Danielu, gratulujemy zdanego egzaminu. Wyjeździł Pan 30 godzin i zdał Pan egzamin państwowy, więc nasi instruktorzy stanęli na wysokości zadania i odpowiednio Pana do niego przygotowali. Czytając Pana wpis można odnieść wrażenie, że to jednak Pan jest osobą o niskiej kulturze osobistej. Pozdrawiam. Właścicielka OSK Polska Jazda.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.06.2018

Nela Sienica

Nela Sienica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkoła jazdy, genialna atmosfera, brawurowo dobrani instruktorzy! dzięki którym egzamin pójdzie Wam rewelacyjnie Z ogromną satysfakcją i przyjenmością polecam POLSKĄ JAZDĘ ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.05.2018

Olenka Voynarovych

Olenka Voynarovych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam! Chciałabym polecić szkołę POLSKA JAZDA we Wrocławiu. Wspaniali instruktorzy przygotowują ludzi bezstresowo. Pan Radosław profesjonalnie cierpliwie tłumaczył i ćwiczył manewry. Doskonale przygotował mnie do egzaminu, jestem bardzo zadowolona który zdałam bezbłędnie za pierwszym razem! Świetna atmosfera oraz profesjonalne podejście do sprawy, jak najbardziej polecam wszystkim!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2018

Gosia Kozińska

Gosia Kozińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chcę wszystkim polecić szkołę POLSKA JAZDA we Wrocławiu. Wiedza przekazana w profesjonalny i rzetelny sposób. Duża dostępność i elastyczność godzin jazdy jest ogromnym plusem dla osób pracujących jak również uczących się, umożliwia to szybki i bezproblemowy przebieg kursu. Jazda z uwzględnieniem tras egzaminacyjnych w miłej i bezstresowej atmosferze ndywidualne podejście do kursanta daje poczucie pewności na drodze i sprawia wiele frajdy. Egzamin teoretyczny zdany na maksymalną ilość punktów przy pierwszym podejściu. A egzamin praktyczny nie był wyzwaniem. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2018

Vitalii Kovalenko

Vitalii Kovalenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy "Polska Jazda". Szkoła ma wysoki poziom nauczania, jednak kurs przebiega w bardzo miłej atmosferze, co pozytywnie wpływa na efekty w nauce. Godziny jazd są bardzo elastyczne, nigdy nie miałaem problemu z wyborem terminu. Doskonałe podejście do kursanta, zarówno na zajęciach teoretycznych jak i praktycznych. Interesujący sposób przekazana teorii na wykładach przez pana Andrzeja. Instruktorzy bardzo cierpliwi i pomocni. Pan Radek najlepszy instruktor, cierpliwy a przede wszystkich potrafi wszystko krok po kroku dokładnie wytłumaczyć oraz podać niezbędną i ważliwą informację dotyczącą egzaminu państwowego, który był zdany Z PIERWSZEGO RAZU (TEORIA I PRAKTYKA w jednym dniu). Jestem bardzo zadowowlony ze swojego wyboru szkoły jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.03.2018

Katarzyna Tryk

Katarzyna Tryk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM!!!!!!!!! Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu "POLSKĄ JAZDE". Duzy profesionalizm instruktorow .Wyklady prowadzone w fajny sposob ,z humorem opierajaca sie na przekazaniu duzo wiedzy ,przy jednoczesnym zaangarzowaniu kursanta. A jazdy to sama przyjemnosc, bez stresu,a przedewszystkim bezpiecznie. Instruktor P.Radek jest niesamowicie sopkojna,cierpliwa osoba, ktory chce przkazuje swoje wiedze i wieloletnie doswiadczenie przyszlemu kierowcy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak