Liczba odwiedzin: 4828 Jesteś właścicielem tej szkoły?

POL-KURS Jadwiga i Andrzej Biegaj

  227 opinii w tym 202 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.03.2020

Elżbieta Przydatek

Elżbieta Przydatek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Instruktor z doświadczeniem i profesjonalnym podejściem do pracy. Miła i wesoła atmosfera rozładowała mój stres za kierownicą.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.03.2020

Olga Magiera

Olga Magiera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam kurs prawa jazdy w POL KURSie u Pana Andrzeja. Nabyłam praktyczne umiejętności i wiedzę, dzięki którym dziś sprawnie, sprytnie i bezpiecznie poruszam się samochodem. Egzamin zdałam za pierwszym razem. Polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 17.02.2020

Klaudia Jędruszek

Klaudia Jędruszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne, ale także ludzkie podejście do kursanta

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.02.2020

Piotr Rajtko

Piotr Rajtko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście instruktora, przyjazna atmosfera, cierpliwość a przede wszystkim instruktor który jest w stanie poprawić błędy, nauczyć i zrobić to w bardzo dobry dla kursanta sposób. Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkole każdemu kto chce nauczyć się dobrze jeździć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.01.2020

Marzena Bywalec

Marzena Bywalec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W 100% godna polecenia szkoła jazdy! Indywidualne podejście do kursanta, duża cierpliwość i profesjonalizm ze strony prowadzącego oraz super atmosfera sprzyjająca efektywnej nauce. Nie ma również najmniejszego problemu odnośnie ustalania kolejnych terminów jazd :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.01.2020

Karolina Jochymek

Karolina Jochymek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na wstępie zaznaczę, że na jazdy z panem Andrzejem zdecydowałam się prawie 2 lata po zakończeniu kursu w innej szkole jazdy, z której nie wyniosłam ŻADNYCH umiejętności i wiedzy (każde jazdy w poprzedniej szkole były dla mnie męką, karą, a postawa ówczesnego instruktora sprawiła, ze po zdaniu egzaminu wewnętrznego porzuciłam myśl o prawku na prawie 2 lata!). Do pana Andrzeja trafiłam, czytając opinie na tym portalu - jazdy z nim sprawiły, że bardzo szybko odbudowałam wiarę w swoje umiejętności, a kolejne jazdy sprawiły mi przyjemność. Po wyjechaniu na miasto na egzaminie z pełnym spokojem udało mi się zdać egzamin - żadna sytuacja na mieście nie była dla mnie zaskoczeniem, stresem. Bardzo polecam, również ze względu na atmosferę - dużo łatwiej opanować, utrwalić pewne umiejętności kiedy instruktor ma pozytywne nastawienie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.11.2019

Natalia Korpowska

Natalia Korpowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor w Gliwicach! Indywidualne podejście do kursanta. Atmosfera fantastyczna, przyjemnie się uczy jazdy przy takim instruktorze :) polecam jak najbardziej!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2019

Dariusz Głowacki

Dariusz Głowacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny gość, potrafi nauczyć, podchodzi do sprawy po ludzku. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 06.11.2019

Agnieszka Lipiec

Agnieszka Lipiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super kurs i bardzo dobra nauka jazdy!!!!!

Plusy

dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.10.2019

Alan Mrozik

Alan Mrozik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super prowadzenie zajęć, najlepszy instruktor w Gliwicach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.10.2019

Kuba Hejdukiewicz

Kuba Hejdukiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, bardzo przyjemna atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.10.2019

Asia Ruchlewicz

Asia Ruchlewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2019

Damian Wileński

Damian Wileński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny instruktor. Profesjonalne podejście z pasji.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.10.2019

Joanna Chacińska

Joanna Chacińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super kurs. Cierpliwe i profesjonalne podejście do kursanta. Serdecznie polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2019

Michał Waleczko

Michał Waleczko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super kurs super instruktor. Serdecznie polecam. Profesjonalizm jak się patrzy :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2019

Olek Lipiec

Olek Lipiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry kurs, Pan Andrzej bardzo dobrze i cierpliwie tłumaczy technikę jazdy, miła atmosfera, zdane za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2019

Jarek Kuls

Jarek Kuls
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przeprowadzony profesjonalnie, w miłej atmosferze.Bardzo dobry instruktor - cierpliwy i wyrozumiały.Zostałem profesjonalnie przygotowany do egzaminu.Nie ma problemów z dostosowaniem terminów jazdy, wszystko w miłej atmosferze.Naprawdę instruktor Andrzej zrobi wszystko by was przyszłych kursantów profesjonalnie przygotować do egzaminu,bo zależy mu na tym aby nauczyć kursanta jeździć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.09.2019

Grzegorz Lenik

Grzegorz Lenik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy. Prawko zdane za pierwszym razem ! Instruktor pan Andrzej jest zawsze cierpliwy i doskonale tłumaczy technikę jazdy i jednocześnie jest bardzo pomocny. Godziny jazd bardzo elastyczne, nie ma problemu z dostosowaniem do swojego grafiku. Serdecznie polecam Pol-Kurs :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.08.2019

Tobiasz Spyrka

Tobiasz Spyrka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry instruktor dobrze tłumaczy alastyczne godziny bardzo polecam dziękuję za nauki wielki plus dla tej szkoły pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.08.2019

Halina Jarzębowska

Halina Jarzębowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Andrzej był światełkiem w tunele na mojej drodze w zdobyciu prawa jazdy, udało się i każdemu polecam takiego instruktora. Oj cierpliwości mu nie brakuję, tłumaczy do znudzenia, sam znajduje nasze słabe punkty, nad którymi potem pracuje. Do tego bardzo sympatyczny i wyrozumiały, " w pracy" panuje super atmosfera. Polecam!!!!!

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2019

Kuba Mleczko

Kuba Mleczko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam , fachowowe podejście , konkretny instruktor , zawsze się dostosuje , przyjemna atmosfera

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.08.2019

Agata Kapela

Agata Kapela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam kurs u Pana Andrzeja, super osoba z podejściem do kursanta. Prawko zdane za 1 razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.07.2019

Satyā Cicirko

Satyā Cicirko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor dobiera wszystko do aktualnych umiejętności i bez stresu naprowadza kursanta na prawidłowy sposób jazdy. Gorąco polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.06.2019

Mirek Rutkowski

Mirek Rutkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę jazdy rzetelna fachowa obsługa instruktor tłumaczy wszystko bardzo rzeczowo i spokojnie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.06.2019

Madzia Chmura

Madzia Chmura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Profesjonalne podejście, super atmosfera! P. Andrzej- fantastyczny instruktor, cierpliwy, wszystko dokładnie tłumaczy!Polecam serdecznie każdemu ❤️

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.05.2019

Jakub Niechciał

Jakub Niechciał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs robiłem gdzie indziej , po kilku nie zaliczonych egzaminach wykupiłem dodatkowe jazdy . Kilka godzin z p. Andrzejem i egzamin zdany . W porządku podejscie i berzstresowa atmosfera panujaca podczas jazdy . Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.05.2019

Agnieszka Maciak

Agnieszka Maciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Andrzej jest super,polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.05.2019

Ania Nowak

Ania Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie przekazana wiedza połączona z ogromną cierpliwością Instruktora, który wie jak odpowiednio podejść do kursanta. Z czystym sumieniem polecę każdemu szkołę POL-KURS.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.05.2019

Sylwia Szczepaniak

Sylwia Szczepaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super atmosfera na jazdach. profesjonalne pdejscie do kursanta. Będę polecac kazdemu :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.04.2019

Nico Szymczak

Nico Szymczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, genialny instruktor który indywidualnie podchodzi do każdego kursanta. Atmosfera podczas kursu bardzo przyjemna i na luzie a jak wiadomo wtedy wiedza lepiej wchodzi do głowy. serdecznie polecam POL-KURS i Instruktora Pana Andrzeja.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak