Liczba odwiedzin: 17066 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców ZMUDA

  62 opinie w tym 35 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2017

Patrycja Lupa

Patrycja Lupa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam OSK ZMUDA. Cierpliwi i życzliwi instruktorzy zapewniają pełen zakres przygotowań do egzaminów, a dodatkowo obsypują przydatnymi poradami na przyszłość :D Połączenie grafiku jazd ze szkołą nie stanowiło najmniejszego problemu. Nauka jazdy była przyjemnością! Polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2017

Adrian Rykowski

Adrian Rykowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkole, nie będziecie rozczarowani bo wszystko było tak jak miało być, samą przyjemnością było uczęszczanie do tej szkoły :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.09.2017

Marcin Cierpek

Marcin Cierpek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do kursanta! Teorię skończysz szybko a godziny jazd dostosujesz według potrzeby. Szkoła godna polecenia! :-)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
AM

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.07.2017

Julia Stanik

Julia Stanik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdacznie !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.05.2017

Maciek Mofina

Maciek Mofina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy pierwsza klasa bardzo fajnie uczą, miła atmosfera, grafik luźny, ośrodek szkolenia jak najbardziej do polecenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.05.2017

Marek Mikolas

Marek Mikolas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła fajni instruktorzy, którzy chcą Cię jak najwięcej nauczyć

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.05.2017

Ala Willmann

Ala Willmann
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli miałabym robić kurs na prawko po raz drugi to na pewno w OSK Zmuda. Przyjemna atmosfera i pełen profesjonalizm. Na plus przemawia zdecydowanie fakt że między kursantem a instruktorem nie ma niepotrzebnego budowania dystansu lat świetlnych - Instruktor jest naszym partnerem w procesie nauki, chętnie odpowie na każde pytanie i znajdzie wyjście z kazdej sytuacji. Ludzkie podejście i życzliwość - to wyróżnia instruktorów ze Zmudy na tle innych szkół. Miałam przyjemność jeździć w towarzystwie całej trójki i polecam każdego z osobna. Elastyczność i umiejętność adaptacji do potrzeb ucznia oraz indywidualne podejście do każdego z kursantów to kolejne na długiej liście zalet. Długo można by wymieniać - najlepiej przekonać się na własnej skórze. Rekomenduję tylko zapoznanie się z repertuarem polskich komedii - podziękujesz później ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.05.2017

Marta Gęsikowska

Marta Gęsikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła , polecam !! Mega

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 16.05.2017

Sabina Karwat

Sabina Karwat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera. Indywidualne podejście do kursanta podczas jazd z uwzględnieniem potrzeb i możliwości szkolonych osób. Dalsze wsparcie już po zdanych egzaminach w wdrażaniu się w rolę samodzielnego kierowcy. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.05.2017

Magda Gorzawska

Magda Gorzawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam, fajni instruktorzy, bardzo fajna atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.05.2017

Dominik Skóra

Dominik Skóra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobre i solidne przygotowanie do egzaminów państwowych. Super atmosfera podczas jazd. Dobra cena kursu. Prawdopodobnie najlepszy ośrodek szkolenia w Opolu :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2017

Szymon Nadybski

Szymon Nadybski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjaźnie nastawieni instruktorzy, posiadający dryg do nauczania jazdy. Zdecydowanie polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 16.05.2017

Roksana Szmigielska

Roksana Szmigielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Szybko, tanio i przyjemnie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.05.2017

Daria Małek

Daria Małek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Całym sercem polecam OSK ZMUDA. Instruktorzy najlepsi na opolszczyźnie, atmoferta swietna. Podejście do każdego z kursantów jest indywidualne. Aż nie chce się kończyć jazd ❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2017

Marcel Brój

Marcel Brój
Opinia zweryfikowana przez Facebook

wszystko 10/10 ;D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2017

Adam Kasperski

Adam Kasperski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy ,,z powołania", bardzo dobrze przygotowują do egzaminu; bardzo dobry kontakt z instruktorami. Gorąco polecam :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2017

Asia Lewandowska

Asia Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, elastyczne godziny jazd dopasowane do kursanta oraz profesjonalne podejście instruktorów ! Serdecznie polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.05.2017

Valentin Carp

Valentin Carp
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo dobra atmosfera i miło się współpracuje

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.11.2015

Marcel Jagiella

Marcel Jagiella
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam OSK Zmuda. Instruktorzy pierwsza klasa :) Uczą kursanta w mig jak dobrze jeździć. Atmosfera jaka panuje podczas jazd jest jedyna w swoim rodzaju :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.11.2015

Antonia Sabasch

Antonia Sabasch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić OSK Zmuda, ponieważ szkoła jest nastawiona na efekty, instruktorzy profesjonalni i spokojni, indywidualne podejście do kursanta, a terminy ustalane pod ucznia. Każda jazda przebiegła w miłej i bezstresowej atmosferze. Gorąco polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.11.2015

Gracjan Habdas

Gracjan Habdas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam szkole OSK Zmuda! Profesjonalne podejscie do kursantow, oraz swietna atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.11.2015

Paweł Wystrach

Paweł Wystrach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam OSK Zmuda. W szkole panuje bardzo przyjazna atmosfera, a kurs będę wspominał do końca życia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.10.2015

Ewa Sulikowska

Ewa Sulikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra i sprzyjajaca atmosfera podczas kursu, instruktorzy z dobrym i skutecznym podejsciem do kursanta, ustawienie godzin kursu pod kursanta by nie kolidowalo z codziennymi sprawami np. Szkola ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.02.2015

Karolina Wierzbicka

Karolina Wierzbicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam szkołę OSK Zmuda, Instruktor wszystko bardzo dobrze tłumaczy, jest spokojny cierpliwy, , atmonsfera bardzo przyjemna podczas jazdy:) Miałam u pana Rafała wykupione godziny poniewaz nie mogłam zdac egzaminu miałam duzo braków a na jazdach z nim zdałam egzamin bezblednie :) Gdyby była mozliwość cofniecia czasu zdecydowanie wybrałabym tą szkole jaka pierwsza:) serdecznie polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.02.2015

Katarzyna Hruzik

Katarzyna Hruzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam OSK Zmuda! Instruktor podchodzi do każdego kursanta z indywidualnością jest cierpliwy i stara się jak najlepiej wytłumaczyć to co kursant powinien wiedzieć przed egzaminem. Atmosfera podczas jazd jest bardzo przyjazna. Pan Rafał jest instruktorem z powołania, dzięki czemu zdanie egzaminów w Wordzie jest możliwe za pierwszym razem. Polecam Gorąco Pana Rafała.!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.01.2015

Krzysztof Krancioch

Krzysztof Krancioch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła OSK Zmuda chrakteryzuje sie przede wszystkim profesjonalizmem, indywidualnym podejściem do kursanta oraz faktem, że prowadzone przez Pana Rafała wykłady aż chce się słuchać. Żadna ważna rzecz nie umknie, jeśli masz pytanie- Pan Rafał Ci na nie odpowie. Podczas prowadzonych wykładów jak i jazd szczególną uwagę trzeba zwrócić na to jak instruktor jest spokojny, opanowany i pokazuje nam jak prawidlowo zachować się na drodze. Samochód, którym kursanci jeżdżą jest tym samym pojazdem jaki jest na egzaminie państwowym a jego stan oceniam na idealny (nic nie stuka, nie puka, nie trzeszczy). Cóż mogę więcej powiedzieć? Polecam tę szkołę, bo Pan Rafał stworzony jest do wpajania wiedzy wszystkim osobom chcącym zostać kierowcami!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.01.2015

Michał Zasadni

Michał Zasadni
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołe , fajna atmosfera oraz dobrze uczą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.01.2015

Justyna Damboń

Justyna Damboń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Uważam iż Ośrodek Szkolenia Kierowców Zmuda jest jednym z najlepszych na Opolszczyźnie ! Jest to jednoosobowa firma, jednakże nikt z kursantów na tym nie traci, a wręcz zyskuje. Pan Rafał jest doskonałym i doświadczonym kierowcą, a także instruktorem. Jeszcze chcę wspomnieć o teorii, która nie była poprowadzona czysto książkowo, a urozmaicona i podana w przyswajalny sposób. Potwierdzeniem tego jest to, iż zdałam teorię za pierwszym razem ! Nie pożałujecie wybierając OSK ZMUDA ! Będziecie tak jak ja, miło wspominać czas spędzony w eLce ! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.01.2015

Michał Patola

Michał Patola
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam wszystkim OSK Zmuda :) Podczas spotkań z zakresu teorii jak i później podczas części przygotowania praktycznego zawsze panowała przyjazna atmosfera :) O Panu Rafale mogę powiedzieć że jest bardzo sympatyczny i jest instruktorem z powołania. W swoją pracę angażuje się w 110% dzięki czemu bezbłędnie potrafi przygotować do egzaminu. Ma fantastyczny kontakt z kursantem co sprawia, że nauka sprawia ogromną przyjemność :) Zdałem egzamin w pierwszej próbie, a po tak wspaniałej współpracy na prawdę szkoda, że już się zakończyła! :) Bardzo Dziękuje i jeszcze raz POLECAM! :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.01.2015

Mirela Stach

Mirela Stach
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Zmuda, nauka w bardzo miłej atmosferze . Instruktor jest bardzo cierpliwy oraz ma bardzo duże poczucie humoru

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak