Liczba odwiedzin: 6820 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców TRUCKER - Kamil Prokuda

  77 opinii w tym 29 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.02.2020

Magdalena Frye

Magdalena Frye
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Polecam wszystkim, którzy za kółkiem chcą czegoś więcej !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2020

Patryk Kutyła

Patryk Kutyła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

PROFESJONAKNE I INDYWIDUALNE PODEJSCIE DO KURSANTA WSPANIALA LUZNA ATMOSFERA INSTRUKTORZY ZNAJA SIE NA SWOJEJ ROBOCIE PODSZEDLEM DO EGZAMINU WIEDZAC ZE JEDTEM NAUCZONY WSZYSRKIEGO CO POWINNO SIE WIEDZIEC BARDXO WSXYSRKIM POLECAM C zdane za pierwszym c+E tak samo polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2019

Robert Półtorak

Robert Półtorak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko ok najlepsza szkoła jazdy w GW

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.11.2019

Andrzej Góra

Andrzej Góra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

C i C+E wszystko zdane za pierwszym podejściem. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.11.2019

Tomasz Okuniewski

Tomasz Okuniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy! Egzaminy zdane za pierwszym razem. Miła atmosfera i dobre przygotowanie do egzaminów!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.10.2019

Oliwer Maśluk

Oliwer Maśluk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam c+E za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.05.2019

Kacper Franc

Kacper Franc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Gorzowie, profesjonalne podejście do kursanta i ogromna wiedza instruktorów. C i C+E zdane za pierwszym. Jak najbardziej polecam????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2019

Mateusz Górecki

Mateusz Górecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem C i C+E. Zdecydowanie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.06.2018

Mateusz Kościuszko

Mateusz Kościuszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście bardzo fajne, wszystko spokojnie, i tłumaczone że zrozumieniem. Zdane prawko za 1 razem kat C, c+e

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.05.2018

Marcin Rozalik

Marcin Rozalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia instruktorzy wszystko dokładnie tłumacza i uczą wzorowo przede wszystkim miła i przyjemna atmosfera no i oczywiście poczucie humoru :) z mojej strony kat. C za pierwszym podejściem teraz zaczynam C+E.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.04.2018

Arkadiusz Andracki

Arkadiusz Andracki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zadałem na kat.c za pierwszym razem,instruktor ok ,pelen profesjonalizm.Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.03.2018

Marek Dudek

Marek Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdałem na kategorie C+E zdałem za pierwszym razem. Instruktor ok podejście do szkolenia profesjonalne.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.03.2018

Denis Wardzyński

Denis Wardzyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

C+E zdane za pierwszym razem. Super podejście instruktorów do kursanta. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2018

Emil Mroziński

Emil Mroziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy, podejście Kamila jest naprawdę super jak i reszty załogi. Co do godzin jazd można sobie ustalić naprawdę elastyczny grafik, cena bez żadnych dodatkowych kosztów. Dziś zdałem kategorie c+e za pierwszym razem, z kat. C było identycznie. Gdybym miał wybierać dziś szkole jazdy, nawet bym się nie zastanawiał, szczerze polecam Truckera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2018

Robert Linkiewicz

Robert Linkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Robiłem w tej szkole prawo jazdy kat. C, C+E, egzamin zdałem za pierwszym razem. Kamil właściciel szkoły jest świetnym, konkretnym, udzielającym cennych rad instruktorem. Cena kursu taka jak podają, żadnych dodatkowych opłat. Osobą niezdecydowanym co do wyboru szkoły nauki jazdy szczerze polecam TRUCKERA.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2017

Marcin Wypchło

Marcin Wypchło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie do egzaminu. Atmosfera świetna, bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.07.2017

Kacper Kochanowski

Kacper Kochanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy bardzo szybko zdane - kurs trwał około 1,5 miesiąca. Godziny jazd czy zajęć w stu procentach dopasowane do zdającego. Miła i luźna atmosfera. Polecam wszystkim tą szkołę! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.07.2017

Karolina Kwiecińska

Karolina Kwiecińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Gorzowie i najlepszy instruktor, świetna i miła atmosfera. Chcę podziękować Panu Włodkowi za cierpliwość, pozytywne nastawienie i super przygotowanie do egzaminu.Gorąco polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2017

Przemysław Jędro

Przemysław Jędro
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na 5 polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.06.2017

Marcin Liszkiewicz

Marcin Liszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.06.2017

Roland Szymczak

Roland Szymczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam tą szkołę!!! Kamil instruktor z powołania, zna się na rzeczy. Atmosfera bardzo przyjemna.Zdane C za pierwszym razem Pozdrawiam Roland.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.06.2017

Kamil Lewy

Kamil Lewy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta, zawsze pomocny i bardzo dobrze tłumaczy każdą czynność. Kamil Kozak!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.06.2017

Konrad Wojczyszyn

Konrad Wojczyszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli zależy Wam na kursie w miłej atmosferze, bez stresu i z kompetentnymi instruktorami to jedyna droga prowadzi do Truckera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.03.2017

Sebastian Słowik

Sebastian Słowik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma co się rozpisywać pełen profesjonalizm Kamil, Marlena brawo wy :), oby więcej takich ludzi pozytywnych pozdrowienia z T-Z, kategorie C, C+E za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.03.2017

Krzysztof Mistrzak

Krzysztof Mistrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Konkretnie profesjonalnie polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.03.2017

Joanna Wołoszko

Joanna Wołoszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zero stresu, miła atmosfera, wspaniali ludzie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.03.2017

Adam Maziej

Adam Maziej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Gorzowie wlkp i to bez dwóch zdań!!! Mega profesjonalne przygotowanie przez Kamila oraz Marlene a do tego mega mili ludzie !!! Nie na darmo szkoła ta ma największy procent zdających ludzi na kat C i CE !!! Gorąca POLECAM !!! Profesjonaliści pod każdym względem!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy- miło było Cię poznać i z Tobą pracować. Serdeczne gratulacje za zdane egzaminy za 1 podejściem.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.01.2017

Marcin Żyrkowski

Marcin Żyrkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy C , C+E oba zdane za pierwszym razem. Profesjonalne przygotowanie przez Kamila na placyku jak i na mieście. Nie mogę pominąć Marleny która we wszystkich sprawach papierkowych pomoże nie trzeba sie niczym przejmować. Szkoła pełen profesjonalizm. Pozdrawiam serdecznie i polecam przyszłym kursanta bo naprawdę warto zdać egzamin bez stresu. Marcin

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy- miło było Cię poznać i z Tobą pracować. Serdeczne gratulacje za zdane egzaminy za 1 podejściem.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.05.2016

Michał Kurek

Michał Kurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam i to bardzo !!! :) Bardzo fajne podejście i profesjonalizm. Zdane za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)