Ośrodek Szkolenia Kierowców OES

 199 opinii w tym 61 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 3 siedziby. Wybierz:

Ośrodek Szkolenia Kierowców OES
ul. Wrocławska 48
30-011 Kraków

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Czw 10:00

Kontakt

51x xxx xxxPokaż numer
50x xxx xxxPokaż numer
www.oes....Pokaż adres
@OESKRA....Pokaż adres
oskoes....Pokaż adres

Opis

„OES” jest jednym z największych Ośrodków Szkolenia Kierowców w Krakowie! 

Istniejemy od 2001 roku. Posiadamy 6 oddziałów; 

w Krakowie :

 * ul. Wrocławska 48 

* ul. Czarnowiejska 13/9

* ul. Kalwaryjska 51/4

* ul. Jerzmanowskiego 40/6

* Zabierzów * ul. Krakowska 26

* Wieliczka  ul. Reymonta 1/3

Plac manewrowy w Krakowie i Wieliczce!

W każdej z naszych placówek odbywają się kursy. 

Oferujemy Państwu szkolenia w zakresie: - prawa jazdy kat. AM, A1, A2, A, B, C, D, B+E, C+E,D,T

- kursu na instruktora nauki jazdy kat. A, B, C, C+E, D 

- kursu kwalifikacji wstępnej

- kursu kwalifikacji wstępnej przyspieszonej

- kursu kwalifikacji wstępnej uzupełniającej-

-kursu kwalifikacji wstępnej uzupełniającej przyspieszonej 

- szkolenia okresowego 

U nas kursant sam wybiera sobie dogodne terminy jazd! Wszystkie zajęcia praktyczne odbywają się na takich samych pojazdach jak na egzaminie państwowym! 

NAUCZYMY CIĘ JAK SPRAWNIE I BEZPIECZNIE PORUSZAĆ SIĘ NA DRODZE!!

Aktualne cenniki i terminy rozpoczęć kursów znajdują się na naszych stronach internetowych.

Zapraszamy do kontaktu!

www.oes.com.pl www.oes.krakow.pl

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Krakowska 26 (nad sklepem "Spar”), 32-080 Zabierzów

tel: 515705002;508246946

Zabierzów

Reymonta 1/3, 32-020 Wieliczka

tel: 515705002;502846600

Wieliczka

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny, Raty własne

2900 zł

26.07.2024

Jerzmanowskiego 40/6, Kurs rozpoczyna się o godzinie 17:00 ul.Jerzmanowskiego 40/6 Kraków

WIĘCEJ część teoretyczna– 30 godzin (lekcyjnych)

częśći praktyczna – 30 godzin (zegarowych)

Wewnętrzny egzamin praktyczny i teoretyczny

Pojazd w trakcie jazd: Hyundai i20

kat. AM, Wykłady i praktyka

Automat, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny, Raty własne

1300 zł

26.07.2024

Jerzmanowskiego 40/6

+1 inny termin
WIĘCEJ Kurs dla osób, które ukończyły 14 lat

kat. A1, Wykłady i praktyka

Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Raty własne

2350 zł

26.07.2024

Jerzmanowskiego 40/6

WIĘCEJ Kurs dla osób,które ukończyły 16 lat

kat. A2, Wykłady i praktyka

Automat, Weekendowy

2600 zł

26.07.2024

Jerzmanowskiego 40/6

+1 inny termin

kat. A, Wykłady i praktyka

Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Raty własne

2650 zł

26.07.2024

Jerzmanowskiego 40/6, Kurs rozpoczyna się o godzinie 17:00

+2 inne terminy

kat. B+E, Tylko praktyka

2050 zł

codziennie

Czarnowiejska 13/9

+2 inne terminy

kat. B1, Wykłady i praktyka

3400 zł

26.07.2024

ul. Wrocławska 48

+2 inne terminy

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Weekendowy

4350 zł

26.07.2024

Jerzmanowskiego 40/6, Kurs rozpoczyna się o godzinie 17:00

kat. C+E, Tylko praktyka

4450 zł

codziennie

ul. Wrocławska 48

kat. C, C+E, Wykłady i praktyka

7350 zł

26.07.2024

Jerzmanowskiego 40/6, Kurs rozpoczyna się o godzinie 17:00

kat. D, Wykłady i praktyka

Weekendowy

7350 zł

26.07.2024

Jerzmanowskiego 40/6, Kurs rozpoczyna się o godzinie 17:00

+1 inny termin
WIĘCEJ Kurs dla osób posiadających kat.B

kat. D, Wykłady i praktyka

5750 zł

codziennie

ul. Wrocławska 48

WIĘCEJ Kurs dla osób posiadających kat..C

kat. B po B1, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy

2000 zł

codziennie

ul. Wrocławska 48

WIĘCEJ 20H PRAKTYKI
Pojazd w trakcie jazd: Hyundai i20

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, J.Angielski, Raty własne

3300 zł

codziennie

ul. Wrocławska 48

WIĘCEJ KURS PROWADZONY W JĘZYKU ANGIELSKIM
Pojazd w trakcie jazd: Hyundai i20

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny, Raty własne

2800 zł

26.07.2024

Jerzmanowskiego 40/6, Kurs po zdanym egzaminie teoretycznym państwowym

WIĘCEJ KURS DLA OSÓB,KTÓRE POSIADAJĄ ZDANĄ TEORIĘ W MORD
Pojazd w trakcie jazd: Hyundai i20

kat. T, Wykłady i praktyka

2600 zł

26.07.2024

Jerzmanowskiego 40/6

WIĘCEJ Kategoria T zezwala na kierowanie:
a) ciągnikiem rolniczym lub pojazdem wolnobieżnym,
b) zespołem pojazdów złożonym z ciągnika rolniczego z przyczepą (przyczepami) lub pojazdem wolnobieżnym z przyczepą (przyczepami),
c) pojazdami określonymi dla prawa jazdy kategorii AM (motorowerem oraz czterokołowcem lekkim).
Wymagany minimalny wiek do kierowania tymi pojazdami wynosi 16 lat.

kat. KWP, Wykłady i praktyka

3000 zł

codziennie

ul. Wrocławska 48

kat. KWUP, Wykłady i praktyka

1200 zł

codziennie

ul. Wrocławska 48

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ PAKIET 10H
Pojazd w trakcie jazd: Hyundai i20

cena za pakiet: 900 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Igor P ...........i ip: 185.246.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła i pomocna obsługa w biurze. Instruktor - pan Paweł świetnie uczy jeździć na motocyklu. Cierpliwie i spokojnie tłumaczy zasady jazdy. Dba o bezpieczeństwo i by kursant dobrze opanował jazdę. Polecam

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Iga Bafia

Iga Bafia
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy, w której miałam przyjemność się uczyć, stworzyła naprawdę przyjazną atmosferę. Pan Instruktor Janusz Kobza okazał się niezwykle cierpliwy i wyrozumiały, zawsze starannie tłumacząc każdy aspekt nauki jazdy. Dzięki jego profesjonalizmowi oraz zaangażowaniu udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem. Polecam tę szkołę wszystkim, którzy szukają solidnej nauki jazdy w komfortowej i pomocnej atmosferze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Kaim

Patrycja Kaim
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście do kursanta, zaczynając od pracowników biura, na instruktorach kończąc. Na kursie instruktorzy przekazują ogrom wiedzy i bardzo dobrze przygotowują nie tylko do zdania egzaminu, ale też do późniejszej jazdy po drogach. Serdecznie polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dominik Wąsowski

Dominik Wąsowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła, osoby pracujące w ośrodku zawsze są chętne do pomocy w przypadku niewyjaśnionych rzeczy lub pytań. Dobrze, sensownie i ciekawie wyłożona teoria. Jeździłem z p. Kobzą, serdecznie polecam, miły, spokojny, i tłumaczący błędy. Teoria i praktyka zdane za pierwszym.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jan R Ryk ip: 37.47.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę! Jestem zadowolony z organizacji i elastyczności w tej szkole - nie miałem trudności aby się dogadać, chętnie dostosowali się z rozkładem jazd pod mój grafik, co bardzo mnie pomogło. Cześć teoretyczna prowadzona przez Pana Mateusza nie była męcząca pomimo jej intensywności, informacje były zwięzłe i treściwe, ograniczony były informacje niepotrzebne, które i tak bym przyswajał w trakcie uczenia się do testu teoretycznego. Jeśli chodzi o jazdy to bardzo polecam Pana Mariusza - spokój, pewność siebie i poczucie humoru sprawiły, że chętnie uczęszczał na te zajęcia. Od początku miałem wrażenie, że zostanę dobrze przygotowany do egzaminu, szybko nauczyłem się jeździć a Pan Mariusz dostosowywał informację i naukę umiejętności do mojego tępa uczenia się. Przede wszystkim podczas egzaminu miałem wrażenie, że już to robilem na jazdach, więc zostałem wzięty w odpowiednie miejsca, wiedziałem, co robić. Zdałem za 3 razem ponieważ jestem porywczy a zatem czynnik osobowościowy miał wpływ.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Krzysiek Marchewka

Krzysiek Marchewka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę zarówno tym którzy już coś jeżdżą jak i tym zaczynającym od zera. Mogę szczególnie polecić instruktora p. Janusza Kobzę, wszystko przerobione i wytłumaczone na spokojnie bez pośpiechu, tak żeby się nauczyć a nie tylko ”odbębnić”. Udało się zdać za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Krzysztof Furgalski

Krzysztof Furgalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy, a w szczególności instruktora p. Janusza Kobzę. Dzięki temu, że był bardzo pomocny i bardzo dobrze tłumaczył moje błędy zdałem prawko za pierwszym razem.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wojciech K .... ip: 89.64.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor miał bardzo dobrą postawę, zwracał uwagę na błędy, ale także starał się zwalczać stres który pojawiał się przed jazdami i chciał również pokazać że jazda może być przyjemna. Dużym plusem była tu również elastyczność, z odpowiednio dużym wyprzedzeniem można w razie czego w wielu sytuacjach przełożyć termin jazd. Jedynym minusem może być fakt, że instruktor trochę za bardzo pomagał w niektórych sytuacjach, (Trochę zbyt wiele pomocnych rad, poleceń) jednak jest to mały przytyk.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mirosław B .... ip: 185.157.14.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła obsługa w biurze, super kontakt z paniami, oraz wykwalifikowany instruktor. Egzamin kat A zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maciej P ..k ip: 31.0.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Jacek najlepszy instruktor dzięki niemu i jego poradą kategorie C zdałem za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ivan Popov

Ivan Popov
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Trafiłem tu przez przypadek i bardzo się cieszę z tego powodu - w ośrodku świetna kadra, Pan Wojtek nauczył mnie tak, se zdałem za pierwszym razem teorie i praktykę. Polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Matys Err

Matys Err
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ten ośrodek, mile podejście do ludzi a jeśli chodzi instruktora to bardzo polecam Pana Mariusza Bartczaka , wszystko wytłumaczy na spokojnie, bardzo miły człowiek, prawko zdane za pierwszym razem .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Danylo Kuznietsov

Danylo Kuznietsov
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobry poziom wykładów oraz instruktora prowadzącego jazdy. Teoria do zrobienia w pięć dni, zwięzła i ciekawa. Egzamin wewnętrzny na końcu wykładów co tylko polepsza sytuację. Praktyka profesjonalnie przygotowuje do jazdy samochodem. Polecam instruktora p. Łukasza

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał K ....n ip: 83.142.83.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołą godna polecenia. Szczególnie że mają szeroki zakres kursów na prawo jazdy. Samochody odpowiednio przygotowane. Elastyczne godziny zajęć i instruktorzy na poziomie. Uczą z zaangażowaniem i pasją. Polecam

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Krzysztof N ...k ip: 46.204.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam za instruktora Pana Mariusza Bartczaka. Niezwykle cierpliwy, spokojny i wyrozumiały. Wyjaśnia każdą niejasność nawet po 100 razy, do skutku.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Jowita S .......a ip: 195.154.56.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zrobiłam w tej szkole kurs na kat B1 Spokojnie polecam. Nauczyłam się jeździć od podstaw. Mają odpowiednio przygotowany samochód, zadbany czysty i komfortowy. Instruktor pan Ryszard bardzo miły spokojny i cierpliwy Uczy jeździć z zaangażowaniem i uwagą. Służy radą i dobrze prowadzi zajęcia. Po kursie nabrałam pewności za kółkiem i spokojnie zdałam egzamin.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Patryk W ...... ip: 46.204.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła super. Bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Kadra szkoleniowa petarda( szczególnie pan Jacek) gorąco polecam każdemu. Gwarancja zdania egzaminu. Nqpewno bede u nich robił kolejne kategorie Gorąco polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomasz G ... ip: 31.61.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Tak przygotowali że zdałem????????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mariusz Skotnicki

Mariusz Skotnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fachowe podejście

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Paweł L .......z ip: 31.0.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobry ośrodek szkolenia,profesjonalna obsługa w biurze i na jazdach. Napewno skorzystam z i usług????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Staś Olszowski

Staś Olszowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła i przyjemna atmosfera, wyrozumiałość, cierpliwość do zdającego. Dobre Przygotowanie do egzaminów, wiele wskazówek co do egzaminu, możliwość zaproponowania przebiegu jazdy.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nudne wykładyskracanie czasu trwania jazdukryte koszty dodatkowe
Klaudia Janik

Klaudia Janik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor bardzo miły, dobrze wszystko tłumaczy bez nerwów, jestem zadowolą z ośrodka szkolenia kierowców oes Zabierzów ???????? polecam ????

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Janusz G ....a ip: 37.47.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolony. Zdałem za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marlena K .......a ip: 185.246.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Uczą jeździć w spokojnej i bezstresowej atmosferze. Pani Instruktor (pozdrowienia dla pani Iwony) spokojnie i cierpliwie uczy manewrów i jazdy po mieście. Potrafi rozładować nerwową atmosferę, Przystępnie objaśnia zasady poruszania sie po trudnych skrzyżowaniach. Polecam

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kamil Augustynek

Kamil Augustynek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Szybko i sprawnie

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina ..... ip: 89.64.63.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam, świetny instruktor pan Jacek - na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło. Bezstresowo, konkretnie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mariusz K ........ ip: 185.244.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Bardzo dobrze przeprowadzony kurs. Szybko i sprawnie ora rzeczowo omówiona teoria. Jazdy z instruktorem który ma doświadczenie i wie jak dobrze prowadzić ciężarówkę. Ma wiedzę i doświadczenie. Uczy bezstresowo i z zaangażowaniem. W ośrodku można bez problemu również zrobić psychotesty czy też inne kursy dla kierowców zawodowych.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Mirek C .........i ip: 84.17.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Kurs bezstresowo o skutecznie. Prawo jazdy zrobione i egzamin zdany za pierwszym razem

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Daniel R ...k ip: 31.182.201.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Pan Dariusz super instruktor , ogromna wiedza i umiejętności!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paweł Daniel

Paweł Daniel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.05.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko na plus. Wykłady rzetelne i szybkie, jazdy bezstresowe. Pan Mateusz jest świetnym instruktorem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak