Liczba odwiedzin: 41217 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców MODEL

  1274 opinie w tym 1162 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.05.2020

Maks Grabowicz

Maks Grabowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.05.2020

Julia Nowicka

Julia Nowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam dwoje instruktorów, jestem bardzo zadowolona z drugiej osoby która mnie szkoliła. Poza tym nie mam zastrzeżeń.

Plusy

dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.05.2020

Michał Wójcik

Michał Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, świetni istruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.04.2020

Wiktoria Kieruj

Wiktoria Kieruj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

jestem bardzo zadowolona :) instruktor Pan Radek bardzo miły, wesoły szybko nauczyłam się prowadzić samochód jaki i przepisów drogowych gorąco polecam!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.03.2020

Zuza Łukasik

Zuza Łukasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.03.2020

Barbara Kozon

Barbara Kozon
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor, bardzo dużo nauczył, opanowany i sympatyczny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.02.2020

Adam Wiśniewski

Adam Wiśniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny kurs! Bardzo dobrze wytłumaczona teoria jazdy, jak i sama praktyka świetnie poprowadzona od podstaw!

Plusy

atrakcyjna cena, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.02.2020

Jula Mitura

Jula Mitura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan instruktor był bardzo wyrozumiały, wszystko mi dokładnie tłumaczył. Ogólna organizacja bardzo dobra.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.02.2020

Adam Oleksiak

Adam Oleksiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę, a szczególnie Panią Joannę!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.02.2020

Gabrysia Jarząb

Gabrysia Jarząb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W szkole jazdy MODEL instruktorzy wykazali się cierpliwością oraz działali motywująco wobec kursantki. Wykłady były prowadzone prawidłowo i spójnie, dzięki czemu bezproblemowo poradziłam sobie z egzaminem praktycznym wewnętrznym oraz teoretycznym wewnętrznym, który zaliczyłam bezbłędnie. Instruktorzy potrafią nauczyć i wkładają wszelki wysiłek w swoją pracę nad odpowiednią jazdą z kursantką.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.02.2020

Paulina Prazimowska

Paulina Prazimowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cały kurs dobrze przeprowadzony. Terminy do uzgodnienia. Nie boje się już jazdy samochodem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.02.2020

Justyna Jednoróg

Justyna Jednoróg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta, rzeczowo i jasno przekazana wiedza, a poza tym bardzo sympatyczna i wymagająca Pani instruktor (P. Joanna) ;-).

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.02.2020

Ada Dzięgielewska

Ada Dzięgielewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do prawa jazdy, super pan instruktor, jazdy zawsze w wesołej atmosferze. Każdemu polecam!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.02.2020

Tomek Kosmala

Tomek Kosmala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalizm szkoły zapewnia komfortowe warunki do zdania prawa jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.02.2020

Mateusz Hauska

Mateusz Hauska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor bardzo dobry, przyjazny, skupiony na jazdach, nie rozmawia podczas jazd przez telefon, dobrze uczy, polecam Pana Mariusza Lesiaka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.02.2020

Karolina Bojanowska

Karolina Bojanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

INSTRUKTORKA NAJLPESZA NA JAKA MOGLAM TRAFIC. OGÓŁEM SUPER

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.02.2020

Zuzia Włodarczyk

Zuzia Włodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, bardzo fajna szkoła i instruktorzy.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.02.2020

Malwina Kosakowska

Malwina Kosakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę jazdy. Z przyjeemnością mogę polecić instruktora z powołaniem- Pana Wojciecha- bardzo cierpliwy, spokojny nawet w sytuacjach nerwowych, ale wymagający (w dobrym tego słowa sensie). Skutecznie i w krótkim czasie pozbyłam się lęku przed prowadzeniem samochodu. Jednym słowem profesjonalizm w każdym aspekcie. Będę polecać OSK Model znajomy a szczególnie instruktora !! :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.02.2020

Daniel Rakoczy

Daniel Rakoczy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie do Prawa Jazdy. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.02.2020

Magda Banasiak

Magda Banasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Warszawie. Super atmosfera i najlepsi instruktorzy. Pan Jarosław Bieńkowski godny polecenia. Miły, spokojny i zawsze uśmiechnięty. Potrafi wszystko wytłumaczyć w prosty i zrozumiały sposób. Szkoła godna zaufania.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.01.2020

Hubert Stakum

Hubert Stakum
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę jazdy. Kurs na prawdę profesjonalnym poziomie. Miła atmosfera. Mili pracownicy. Można się śmiało zapisywać :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.01.2020

Daria Jarosz

Daria Jarosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bez problemowo, instruktor miły ale wymagający i dobrze przygotowujący do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

długi czas trwania kursu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.01.2020

Paweł Brodziński

Paweł Brodziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem w pełni usatysfakcjonowany z odbytego kursu. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.01.2020

Michał Gawin

Michał Gawin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła którą można polecić,instruktor miły ale równie wymagający.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.01.2020

Krystian Górski

Krystian Górski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni instruktorzy, miła obsługa, atrakcyjne ceny. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.01.2020

Mateusz Gawlik-Kałużny

Mateusz Gawlik-Kałużny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze mogę polecić OSK Model, z przyjemnością mogę polecić instruktora - pana Konrada- bardzo cierpliwy, rzetelny. ale także wymagający ( w dobrym tego słowa sensie). Z doświadczenia zaczynającym jazdy polecę kilka razy prześledzenie prawa ruchu drogowego (dostarczona książka jest bardzo dobrym do tego materiałem), od razu znika stres i wiecie na co wam wolno a na co nie. Lepiej sobie to przypomnieć niż podejść z myślą że jeździć każdy umie. Jeszcze raz polecam szkołę, niska cena, cudowny instruktor, i bardzo szybka i elastyczna organizacja jazd :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.01.2020

Weronika Gut

Weronika Gut
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam osk Model! Teoria przedstawiona w sposób treściwy i ciekawy, a cała współpraca ze szkołą szybka i bezproblemowa. Największy plus za instruktora - Pana Janusza- oaza spokoju i cierpliwości :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.01.2020

Natalia Góralczyk

Natalia Góralczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kontakt z biurem wzorowy, bardzo miła atmosfera. Bardzo rzetelnie, ciekawie i przystępnie przeprowadzona część teoretyczna, teoria podparta wieloma przykładami, podziękowania dla Pana Romana. Jeśli chodzi o praktyczną część kursu- serdecznie polecam instruktora Radosława Burnego, instruktor z powołania, punktualny i doskonale zorganizowany, bardzo cierpliwy i poważnie podchodzący do swoich obowiązków. Skutecznie i w krótkim czasie pozbyłam się lęku przed prowadzeniem samochodu. Jednym słowem profesjonalizm i rzetelność w każdym calu, tak powinna wyglądać każda szkoła jazdy. Będę polecać OSK Model znajomym :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.01.2020

Alicja Zaparty

Alicja Zaparty
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajny kurs, świetny instruktor bardo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.01.2020

Ola Mirocha

Ola Mirocha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super szkoła, profesjonalni instruktorzy i dobre podejście do kursanta

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak