Ośrodek Szkolenia Kierowców MODEL

 1772 opinie w tym 1475 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

Ośrodek Szkolenia Kierowców MODEL
ul. Mehoffera 26 lok. 25 (Tarchomin), ul. Bazyliańska 20 (Bródno), ul. Wólczyńska 57 (Bielany)
03-13 Warszawa

Kontakt

50x xxx xxxPokaż numer
69x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@/oskmo....Pokaż adres

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Piłsudskiego 33 lok. 304, 05-120 Legionowo

tel: 504245484;697334241

Legionowo

ul. Paderewskiego 2, 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki

tel: 504245484;697334241

Nowy Dwór Mazowiecki

Instruktorzy

Grzegorz Barszczewski

Grzegorz Barszczewski

Marcin Bazydło

Marcin Bazydło

Jarosław	Bieńkowski

Jarosław Bieńkowski

Radosław Burny

Radosław Burny

Jarosław	Czekaj

Jarosław Czekaj

Janusz Dereszyński

Janusz Dereszyński

Arkadiusz Domińczak

Arkadiusz Domińczak

Karol Drabarek

Karol Drabarek

Waldemar Dzięgielewski

Waldemar Dzięgielewski

Łukasz Głuszkowski

Łukasz Głuszkowski

Wojciech	Goć

Wojciech Goć

Tomasz Gross

Tomasz Gross

Radosław Karwowski

Radosław Karwowski

Anna Kisiel

Anna Kisiel

Agata Kran

Agata Kran

Paweł Kraska

Paweł Kraska

Krzysztof	Kubel

Krzysztof Kubel

Adam Kudlicki

Adam Kudlicki

Jarosław	Kwasiborski

Jarosław Kwasiborski

Konrad Kwiatkowski

Konrad Kwiatkowski

Mariusz Lesiak

Mariusz Lewandowski

Mariusz Lewandowski

Tomasz Łuszcz

Roman Mariański

Roman Mariański

Marcin Matysiak

Marcin Matysiak

Marcin Obojski

Marcin Obojski

Zbigniew Pacholski

Marcin Pańczuk

Marcin Pańczuk

Joanna Piątkiewicz

Joanna Piątkiewicz

Mateusz Podlach

Mateusz Podlach

Michał Połacin

Michał Połacin

Artur Ronek

Adam Rowiński

Grzegorz	Szmulkowski

Grzegorz Szmulkowski

Paweł Tomaszewski

Paweł Tomaszewski

Dariusz Wojciechowski

Dariusz Wojciechowski

Jacek Zdański

Jacek Zdański

Rafał Zembrzuski

Rafał Zembrzuski

Radosław Truszkowski

Radosław Truszkowski

Andrzej Mantur

Andrzej Mantur

Krzysztof Celejowski

Krzysztof Celejowski

Konrad Partys

Konrad Partys

Michał Kęsicki

Michał Kęsicki

Magdalena Patryca

Magdalena Patryca

Zygmunt Pańczyk

Zygmunt Pańczyk

Marcin Czyżewski

Marcin Czyżewski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

ul. Mehoffera 26 lok. 25 (Tarchomin), ul. Bazyliańska 20 (Bródno), ul. Wólczyńska 57 (Bielany)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07, BMW R1200RT)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

ul. Mehoffera 26 lok. 25 (Tarchomin), ul. Bazyliańska 20 (Bródno), ul. Wólczyńska 57 (Bielany)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CBF 125M)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

ul. Mehoffera 26 lok. 25 (Tarchomin), ul. Bazyliańska 20 (Bródno), ul. Wólczyńska 57 (Bielany)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2900 zł

ul. Mehoffera 26 lok. 25 (Tarchomin), ul. Bazyliańska 20 (Bródno), ul. Wólczyńska 57 (Bielany)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kuba Wójcik

Kuba Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony, polecam! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Klaudia Boniec

Klaudia Boniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA, POLECAM

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Wiśniewska

Julia Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Postawa instruktora była prawidłowa, był miło nastawiony oraz pomocny. Egzamin przeprowadzony został w miłej atmosferze. Serdecznie polecam tą szkołę jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Matteo-Mateusz Sosa

Matteo-Mateusz Sosa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła i super instruktor

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Jakub R ..a ip: 188.146.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Viktoriya G ......k ip: 188.146.239.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolona z przeprowadzonego kursu

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Siewniak

Marta Siewniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ŚWIETNA PANI INSTRUKTOR

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

ŁUKASZ K ....Z ip: 188.146.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

BARDZO PROFESJONALNE PODEJŚCIE,ŚWIETNY WYKŁADOWCA I SWIĘTNA INSTRUKTORKA.POLKECAM!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Wódz

Kacper Wódz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam kurs

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Patryk Janicki

Patryk Janicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szybko i sprawnie :)))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Filipiak

Patryk Filipiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

POLECAM

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Szymon S .....s ip: 188.146.207.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z odbytego kursu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Rutkowska

Klaudia Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Osk Model na Bródnie, świetne i bardzo profesjonalne wykłady. Jazdy które odbyłam z Panem Radosławem Burnym były na najwyższym poziomie. Po zapoznaniu się z tak świetnym instruktorem wszystkie moje obawy i stres zniknęły. Od samego początku instruktor był spokojny, zawsze uśmiechnięty, doskonale tłumaczy i dawał sporo rad odnośnie egzaminu czy samych jazd. Miłej i przyjemnej atmosfery nigdy nie brakowało. Mimo że doświadczenia z samochodem nie miałam wcale, Pan Radek sprostał zadaniu, a dalsza praktyka była już znakomita i bez stresowa. Dziękuję i naprawdę mocno polecam szkołę i Pana Radosława !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Salata

Szymon Salata
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor był zaangażowany podczas przeprowadzanego kursu. Jego kulturę osobistą i podejście do mnie oceniam bardzo pozytywnie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Iwona P ........a ip: 188.146.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy MODEL, zarówno kurs teoretyyczny jak i praktyczny odbywały się w miłej i przyjaznej atmosferze. Instruktor Pan Jarosław Kwasiborski- profesjonalista

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Maroń

Szymon Maroń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

jestem zadowolony z kursu

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność
- Wadybrak
Victoria Stec

Victoria Stec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Model. Wykłady z Panem Romanem były bardzo owocne, w miłej atmosferze, wytłumaczone wszystko tak jak trzeba. Nauka jazdy to tylko z Januszem Dereszyńskim - instruktor z prawdziwego zdarzenia, profesjonalny, cierpliwy, punktualny, podchodzi indywidualnie do kursanta. Polecam !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewelina Sitkiewicz

Ewelina Sitkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę w 100%. Pełen profesjonalizm i kultura . Instruktorzy bardzo cierpliwi , potrafiący wszystko wylumaczyc . Cieszę się że tu trafiłam . Polecam wszystkim !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Emilia W ......k ip: 188.146.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

WSZYSTKO OK :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata W ......k ip: 188.146.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolona z kursu.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak
Oktawian Trentowski

Oktawian Trentowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs upłynął szybko i profesjonalnie. Wysoki stosunek zdobytej wiedzy do poświęconego czasu. Przesympatyczny instruktor z powołania.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Nowakowska

Natalia Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Model, dobra nauka teorii, jazdy przebiegały w miłej atmosferze. Polecam

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksander Staniszewski

Aleksander Staniszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

jestem zadowolony z całego przebiegu kursu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominica Przybysz

Dominica Przybysz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Filo Bączkowski

Filo Bączkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolony z jazd, dobrze się przy tym bawiłem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dorian J ..o ip: 188.146.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonale podejście do kursantów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Piotr L .........i ip: 188.146.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu, świetna szkoła. Instruktor z profesjonalnym podejściem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Pawel Jarosz

Pawel Jarosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko szybko i pozytywnie - a na jazdy tylko do "Dżoany"... :)

+ Zaletydobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Musialik

Dawid Musialik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z kursu. Nie było problemu z umawianiem jazd, czy egzaminów. Szkoła stara się dostosować pod każdego kursanta, jeżeli komuś nie wystarcza kursowe 30h, można wykupić doszkalające po niższej cenie niż u konkurencji

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Gołębiewska

Ania Gołębiewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy zrobione szybko, bardzo dobrze uczone.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak