Ośrodek Szkolenia Kierowców MODEL

 2068 opinii w tym 1644 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 2 siedziby. Wybierz:

Ośrodek Szkolenia Kierowców MODEL
ul. Mehoffera 26 lok. 25 (Tarchomin), ul. Bazyliańska 20 (Bródno), ul. Wólczyńska 57 (Bielany)
03-13 Warszawa

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

50x xxx xxxPokaż numer
69x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@/oskmo....Pokaż adres

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Piłsudskiego 33 lok. 304, 05-120 Legionowo

tel: 504245484;697334241

Legionowo

ul. Paderewskiego 2, 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki

tel: 504245484;697334241

Nowy Dwór Mazowiecki

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2650 zł

codziennie

ul. Mehoffera 26 lok. 25 (Tarchomin), ul. Bazyliańska 20 (Bródno), ul. Wólczyńska 57 (Bielany)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07, BMW R1200RT)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2650 zł

codziennie

ul. Mehoffera 26 lok. 25 (Tarchomin), ul. Bazyliańska 20 (Bródno), ul. Wólczyńska 57 (Bielany)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CBF 125M)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2650 zł

codziennie

ul. Mehoffera 26 lok. 25 (Tarchomin), ul. Bazyliańska 20 (Bródno), ul. Wólczyńska 57 (Bielany)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3400 zł

codziennie

ul. Mehoffera 26 lok. 25 (Tarchomin), ul. Bazyliańska 20 (Bródno), ul. Wólczyńska 57 (Bielany)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Hubert Kaczyński

Hubert Kaczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.02.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Na każde zajęcia przychodziłem z wielką chęcią. Mój instruktor był bardzo doświadczony i na spokojnie tłumaczył wszystko co było potrzebne. Auto którym jeździłem działało bez problemów, a kurs teoretyczny dobrze przygotował mnie do egzaminów i jazd. Gorąco polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Trojanowski

Kamil Trojanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.02.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mili instruktorzy nauka bardzo pozytywna

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Dąbrowski

Szymon Dąbrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.02.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalna i bardzo przyjazna szkoła

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Julian Wykpisz

Julian Wykpisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.02.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo sprawnie przeprowadzony kurs.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Paula Paulina

Paula Paulina
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.02.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam autoszkołę. Pełen profesjonalizm, miła obsługa, ludzkie podejscie do tematu;) super komunikacja!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Bernat

Kacper Bernat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof C .....k ip: 188.146.196.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko OK!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

MAGDALENA W ......A ip: 188.146.196.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

DOBRE PODEJŚCIE DO KURSANTA , WYTŁUMACZONA ZOSTAŁA MI KAŻDA WĄTPLIWOŚĆ.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak
Julian Węgiełek

Julian Węgiełek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajny kurs jazda z panem Wojtkiem to czysta przyjemnosc

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Czajkowska

Zuzia Czajkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

iNSTRUKTOR NAJLEPSZY JAKI MOGŁ MI SIĘ TRAFIC, GORĄCO POLECAM CAŁY KURS.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktor K ....a ip: 188.146.196.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

BARDZO ZDOWOLONY Z INSTRUKTORA ŁUKASZA lENARDA, BARDZO CELNE DWAŁ UWAGI, W PRZEJRZYSTY I ZROZUMIANY SPOSÓB TŁUMACZYŁ JAK PORUSZAC SIE NA ULICY

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Mikołaj Matczak

Mikołaj Matczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miły instruktor i dobre kursy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Lidka Marciniak

Lidka Marciniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjemna atmosfera, świetny instruktor.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Kęsik

Kacper Kęsik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miłe podejście do kursanta. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Małgosia Marcioha

Małgosia Marcioha
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!! Jazda w bardzo miłej atmosferze, dużo wyniosłam z kursów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gresix Szczepanito

Gresix Szczepanito
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście egzaminatora, auta w dobrym stanie, kurs teoretyczny bardzo dobry

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartosz C .......i ip: 188.146.196.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z kursu w MODELu. Bardzo polecam, Panią instruktor Joannę jeżdżącą na Tarchominie. Czuje się dobrze przygotowany do egzaminu państwowego i jak najbardziej polecam MODELa dla osób szukających szkoły do nauki jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Filip Rogowski

Filip Rogowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko w jakim najlepszym porządku

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabrysia Celińska

Gabrysia Celińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

jESTEM BARDZO ZADOWOLONA, jazdy w miłej atmosferze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Remiszewski

Szymon Remiszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

jestem bardzo zadowolony z kursu z Panem Wojtkiem Gociem bardzo profesjonalne podejście do nauki jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Vero Na

Vero Na
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra atmosfera, polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Karpińska

Aleksandra Karpińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Na jazdy uczęszczałam do Pana Janusza i nie jestem w stanie wyobrazić sobie lepszego instruktora. Pan Janusz potrafi cierpliwie i skutecznie wszystko wytłumaczyć tak, że staje się to proste i klarowne :) Sam kontakt z szkołą, kiedy potrzebowała coś załatwić lub wyjaśnić był szybki. Wszystko w miłej atmosferze. Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał L .........i ip: 188.146.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła jazdy. Najlepszy instruktor Pan Zygmunt.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Adam Gruszczyński

Adam Gruszczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Dobre terminy kursów teoretycznych. Dobrze tłumaczone wszystko. Bardzo polecam jazdy z panem Konradem Partysem, zwraca uwagę na nawet najdrobniejsze błędy i świetnie tłumaczy wszystko. Również nie ma mowy o przekładaniu terminów, wszystko odbywało się tak jak było umówione.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mikołaj P ..........i ip: 188.146.204.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

:)

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Jessica Nowak

Jessica Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko było okej

+ Zaletydobra atmosfera, punktualność
- Wadybrak

Anna S ......c ip: 188.146.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdeczne polecam tą szkołę jazdy, sam kurs przebiega sprawnie, a jazdy z panem Jarkiem to czysta przyjemność:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Rafał Krąż

Rafał Krąż
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z kursu, zarówno wykładowca jak i instruktor wykazali się pełnym profesjonalizmem. Gorąco polecam tę szkołę nauki jazdy!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Błaszak

Ola Błaszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uważam, że kurs przeprowadzony był świetnie. Polecam serdecznie Pana Łukasza Lenarta, wszystko przedstawił jasno i przyjazny sposób. Dostępność terminów również była świetna.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kuba Ziółkowski

Kuba Ziółkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mili instruktorzy bardzo polecam.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak