Ośrodek Szkolenia Kierowców ISTELNY

 1668 opinii w tym 1177 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców ISTELNY
ul. Browarna 7 (obok Pierogarni- boczna ulica ul.Długiej)
47-400 Racibórz

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenie Kierowców "oskISTELNY.pl"

Jeśli szukasz ośrodka, w którym chcesz:

- szybko zrobić kurs prawo jazdy

- aby instruktor poświęcał Ci tyle czasu ile potrzebujesz

- być traktowany indywidualnie a nie jak jeden z wielu

- aby zajęcia były prowadzone w sposób interesujący i ciekawy

- stres był ograniczony do minimum

- samochód którym bedziesz jeździł był zawsze czysty i zadbany

- żeby jazdy samochodem stały się przyjemnością

- zajęcia z pierwszej pomocy były prowadzone przez doświadczonego ratownika medycznego

- aby jazdy rozpoczynały i kończyły się pod Twoim domem

Jeżeli na większość lub wszystkie pytania odpowiedziałeś TAK, znaczy że ten kurs jest prowadzony według Twoich oczekiwań.

Dostosuję godziny jazd do Twoich potrzeb. 

Nie ma problemu, aby jazdy odbyły się wcześnie rano lub późno wieczorem.

Zapewniam, że nigdy podczas jazdy instruktor nie będzie palił w Twojej obecności w samochodzie.

Jeżeli będziesz poza godzinami wykładów lub jazd potrzebował(a) pomocy związanej z kursem- nie będziesz zostawiony(a) sam(a) sobie z problemem. 

Jestem do Twojej dyspozycji, służę pomocą, radą oraz wiedzą, którą posiadam. Doskonale wiem, czego brakowało mi podczas mojego szkolenia i gwarantuję Ci, że nie popełnię tych samych błędów jakich sam doświadczyłem.

Gwarantujemy WYSOKĄ zdawalność swoich kursantów.

Wykłady:

poniedziałek 15:30 do 17:45

wtorek 15:30 do 17:45

środę 15:30 do 17:45 

Ul. Browarna 7 (obok Pierogarni - boczna ulica ul.Długiej)

W tych godzinach można przyjść zobaczyć jak wygląda wykład, porównać, zapytać o ewentualne informacje, zapisać się na kurs.

Przychodząc na wykład nie musicie się czuć zobowiązani, jeśli nie odpowiada Wam ta szkoła po prostu wychodzicie.

CENA: (obejmuje)

-Kurs prawo jazdy kat.B 3000 zł 

-wykłady teoria (30 godzin lekcyjnych 45 min)

-jazdy praktyczne (30 godzin zegarowych)

- raty BEZ ODSETEK! (nie pośredniczymy z bankami)

- pierwsza pomoc (ratownik medyczny Michał Więsyk) 

-pomoce dydaktyczne (testy, podręcznik+płyta CD z testami takimi ja na egzaminie PAŃSTWOWYM)

-pełnowymiarowy plac manewrowy (DO DYSPOZYCJI KURSANTÓW GRATIS)!

-komputer stanowisko egzaminacyjne

-egzamin wewnętrzny praktyczny i teoretyczny 

-załatwiamy formalności zwiazane z ustaleniem Egzaminu Państwowego w WORD Rybnik, Jastrzębie

-bezpłatny każdorazowy dojazd na egzamin praktyczny i teoretyczny do Rybnika bądź Jastrzębia

-dojazd do kursanta (dom, szkoła, praca)

-jazdy możliwe w każdy dzień również sobota, niedziela od 5:00-23:00

-kurs weekendowy (wykłady i jazdy w sobote, niedziele)

-MIŁĄ ATMOSFERĘ

-BEZSTRESOWE NAUCZANIE TEORETYCZNE JAK I PRAKTYCZNE 

SAMOCHÓD TOYOTA YARIS ( JAK NA PAŃSTWOWYM EGZAMINIE)

W naszej ofercie znajdą Państwo również szkolenia przeznaczone dla osób pragnących podnieść swoje umiejętności prowadzenia pojazdu, będących w trakcie oczekiwania na egzamin państwowy na prawo jazdy, bądź po nie zdaniu egzaminu. 

Koszt jednej godziny zegarowej wynosi 100zł

KONTAKT:

WWW.OSKISTELNY.PL (ZAPRASZAMY DO ODWIEDZENIA STRONY INTERNETOWEJ) 

NASZA SIEDZIBA: (32) 755 14 09

Kierownik OSK ISTELNY Damian Istel 889-661-425

BIURO ZNAJDUJE SIĘ PRZY UL. Browarnej 7 (obok Brooklyn - boczna ulica ul. Długiej)

CZYNNE:

PONIEDZIALEK 9:00-16:00 (od 15:30-wykłady)

WTOREK 9:00-16:00 (od 15:30-wykłady)

SRODA 9:00-16:00 (od 15:30-wykłady)

CZWARTEK 9:00-17:00 

PIATEK 9:00-15:00

Serdecznie Zapraszam Damian Istel :)

 

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Mateusz Walczak -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 792-784-874

Mateusz Walczak -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 792-784-874

Robert Kacprowicz -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 537-524-864

Robert Kacprowicz -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 537-524-864

 Paweł Walczak  -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 662-020-351

Paweł Walczak -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 662-020-351

DAMIAN ISTEL -WYKŁADOWCA/ PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 889-661-425

DAMIAN ISTEL -WYKŁADOWCA/ PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 889-661-425

Bogusław Kraśnicki -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 600-738-711

Bogusław Kraśnicki -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel. 600-738-711

MICHAŁ WIĘSYK -WYKŁADOWCA PIERWSZEJ POMOCY

MICHAŁ WIĘSYK -WYKŁADOWCA PIERWSZEJ POMOCY

Jarek Nowakowski -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel.‭ 506-616-140

Jarek Nowakowski -PRAKTYCZNA NAUKA JAZDY tel.‭ 506-616-140

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Indywidualny, Poranny, Raty własne, Specjalny, J.Angielski, Automat, Niepełnosprawni

3000 zł

codziennie

ul. Browarna 7 (obok Pierogarni- boczna ulica ul.Długiej)

WIĘCEJ W cenie kursu:
-udostępnienie samochodu z jazd na Egzamin Państwowy GRATIS!
-30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
-30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris) w naszym OSK zdajesz Egzamin naszym samochodem! NOWOŚĆ
-egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
-badania lekarskie (150zł)

Cennik jazd dodatkowych:
- kursant z OSK 90 zł/h
- kursant z poza OSK 100 zł/h
Do każdych 10h jedna godzina GRATIS lub bezplatnie nasz naszochód na EGZAMINIE, promocja dotyczy tylko kursantów OSK

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Anna K ..... ip: 46.204.87.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Istelny! Wszystko bardzo dokładnie wytłumaczone, zero stresu, miła atmosfera. Dziekuje instruktorowi Mateuszowi za przygotowanie do egzaminu. Serdecznie polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak

Danuta G ......a ip: 95.160.111.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam OSK Istelny, a w szczególności Pana Bogusia, który przekazał mi wiedzę jakiej nie otrzymałam od poprzedniego instruktora z innej szkoły jazdy. I to właśnie dzięki niemu w końcu zdałam egzamin na prawo jazdy. Dziękuję za cierpliwość i wytrwałość, i życzę jak najmniej tak upartych kursantów.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Żłobicki

Jakub Żłobicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Istelny, zostałem dobrze przygotowany do egzaminu państwowego, miła i luźna atmosfera podczas jazd. Zdane za pierwszym :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz B .....a ip: 94.254.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK Istelny! Świetna atmosfera, duże zainteresowanie kursantem, profesjonalnie prowadzone zajęcia teoretyczne i praktyczne. Dziękuję w szczególności Panu Jarkowi za przygotowanie do egzaminu praktycznego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patryk K ...y ip: 89.151.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdeczne podziękowania dla szkoły jazdy Istelny ,a w szczególności dla Pana instruktora Roberta Kacprowicz za zaangażowanie , determinację i mega pozytywne podejście do kursanta .Dziękujemy Panie Robercie

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Patryk K ...y ip: 5.173.113.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dziękuję Panu Pawłowi za profesionalne przygotowanie do egzaminu i Panu Robertowi za świetną naukę na jazdach dodatkowych.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ola P .......a ip: 89.151.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Raciborzu. Polecam bardzo Pana Roberta, który świetnie tłumaczy, jazdy z nim były przyjemne i bezstresowe. Dzięki za wszystko : )

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina K ....... ip: 46.204.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem mogę polecić OSK Istelny ,a w szczególności Pana Pawła W. Pan Paweł jest Instruktorem z powołania ! Miła atmosfera, jazdy bezstresowe, przygotowanie do egzaminu pierwsza klasa! Zawsze wszystko dokładnie wytłumaczone. Milion pytań z mojej strony nawet o najdrobniejsze szczegóły i na wszystkie uzyskałam wyczerpujące odpowiedzi, za co jestem niezmiernie wdzięczna. Cały kurs będę bardzo dobrze wspominać. Polecam gorąco!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Lidia S .....c ip: 37.30.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK ISTELNY! Szczególnie polecam Pana Roberta, który wszystko świetnie wytłumaczy, jazdy były prowadzone w spokojnej atmosferze ZERO STRESU! Profesjonalne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Sandra W .......k ip: 78.31.92.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie OSK Istelny. Szczególnie instruktora Pana Roberta opanowany, cierpliwy świetnie wytłumaczy każdą niezrozumiałą sytuacje oraz przyjazna atmosfera podczas jazd.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Simona S ........ ip: 94.40.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK Istelny!! Bardzo luźna i fajna atmosfera na wykładach jak i na jazdach.Bardzo ale to bardzo z całego serca chciałam polecić najlepszego instruktora Pana Roberta, który potrafi dobrze przygotować do egzaminu, wszystko i dokładnie umie wytłumaczyć. Wszystko jest na bardzo wysokim poziomie. Bardzo dziękuje. I jeszcze raz Polecam ❤️

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Knura

Mateusz Knura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Zdałem za pierwszym razem. Dziękuję instruktorowi Mateuszowi za super przygotowanie do egzaminu i świetną atmosferę podczas jazd.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Karolina K .... ip: 94.254.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam!! Szczególnie Pana instruktora Roberta! Super przygotowanie, przekazanie wszystkich ważnych informacji, duża pomoc.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna G .....a ip: 95.41.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam ośrodek szkolenia kierowców ISTELNY. Jestem ogromnie wdzięczna instruktorowi Jarkowi za tak świetne przygotowanie do egzaminu, pełen profesjonalizm, DZIĘKUJĘ

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jessica Gomółka

Jessica Gomółka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, profesjonalne i indywidualne podejście, miła atmosfera, sympatyczni instruktorzy (z całego serca polecam Pana Jarka), a przede wszystkim dobre przygotowanie do egzaminu:)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patrycja B ........a ip: 31.0.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam OSK Istelny, a w szczególności Pana Roberta, super atmosfera podczas jazd, wszystko wytłumaczone od A do Z❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Alicja C .....r ip: 46.204.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam tą szkołę jazdy! Cały proces dążący do otrzymania prawa jazdy, by ostatecznie zdać egzamin za pierwszym razem, z pewnością umilił mi mój świetny instruktor - p. Robert Kacprowicz. Trafne i niezwykle przydatne porady okazały się kluczem do zdania egzaminu. Dodatkowo atmosfera w samochodzie nigdy nie była napięta, tylko zawsze pozytywna, z dużą ilością śmiechu.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Alicja Z ........ ip: 83.7.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra organizacja, świetna atmosfera oraz pełne, profesjonalne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Kocjan

Agata Kocjan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę jazdy. Najlepszy instruktor pan Robert: bardzo miła atmosfera, dobrze tłumaczy, zero stresu, jazdy z nim to sama przyjemność, pełna swoboda, jest cierpliwy i wyrozumiały. Polecam z całego serca i jeśli zastanawiacie się nad tym jaką szkołę jazdy wybrać to zdecydowanie Istelny a jeśli chodzi o instruktora to zdecydowanie pan Robert!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Daria Herok

Daria Herok
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu z całego serca!!!!!!! Profesjonalne przygotowanie, miła atmosfera no i oczywiście zdane za pierwszym razem!!!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Grzegoszczyk

Paweł Grzegoszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam OSK Istelny! Profesjonalna i przyjemna nauka w świetnej atmosferze. Dziękuję mojemu instruktorowi, panu Damianowi za profesjonalne przygotowanie do egzaminu, który dzięki temu zdałem za pierwszym razem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Helena Czaban

Helena Czaban
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam OSK Istelny! Bardzo miła atmosfera . Jazdy z Panem Robertem przebiegały profesjonalnie i przyjemnie. Bezstresowe podejście do kursanta. Efektem czego mój egzamin został zdany za pierwszym razem :) Jestem mu wdzięczna za poświęcony mi czas, polecam każdemu, Pan Robert jest najlepszy :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Oliwia Cebulak

Oliwia Cebulak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ! Miła atmosfera, zadbane samochody i świetne przygotowanie do egzaminu. Szczególnie polecam pana Damiana jako instruktora.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena G ......a ip: 109.241.5.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Osk Istelny. Bardzo przyjemna atmosfera na wykładach i podczas jazd. Z całego serca polecam instruktora Jarka Nowakowskiego, który ma ogromną cierpliwość i jak trzeba wytłumaczy kilka razy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia T ......k ip: 178.37.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam OSK Istelny. Wspaniale przygotowuje do egzaminu, na jazdach panuje miła atmosfera, a instruktorzy mają ogrom cierpliwości i udzielają wiele cennych wskazówek.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Julia Kaszuba

Julia Kaszuba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, polecam serdecznie jeśli chcą państwo zdać za 1-wszym!!! Szczególnie polecam Pana Roberta który rzetelnie przygotował mnie do egzaminu:)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Laura Wódka

Laura Wódka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym razem! Wszystko to zasługa najlepszego instruktora, Pana Jarka. Absolutnie zerowy stres, luźna atmosfera oraz profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Polecam serdecznie wszystkim przyszłym kierowcom!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub B ......a ip: 46.134.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalizm pełną parę, zarówno wykłady jak i jazdy z Panem Robertem bardzo konkretne i merytoryczne, co jednak nie skutkuje sztywną atmosferą - wręcz przeciwnie, zawsze trafione poczucie humoru Pana Roberta bardzo dobrze eliminuje stres, na jazdach czułem się swobodnie i jednocześnie bezpiecznie. Polecam wszystkim tak dobrze przeprowadzonego kursu - gwarancja bezproblemowego zdania prawka.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Trompeta

Wiktoria Trompeta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam ośrodek szkolenia kierowców Istelny. Bardzo przyjemna atmosfera na wykładach z panem Damianem. Bardzo polecam instruktora p. Pawła, który wzorowo przygotował mnie do egzaminu praktycznego. Jestem wdzięczna za wytłumaczone sytuacje, wątpliwości oraz odpowiedzi na zadane pytania. Dzięki temu zdałam egzamin praktyczny za 1 razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Przemek W ......y ip: 46.134.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miałem okazję poznać się z Robertem Kacprowicz w czasie szkolenia i mogę śmiało powiedzieć, że jego wiedza jest ogromna, przekazywana kursantom w taki sposób, aby wszystko było łatwe w zrozumieniu. Samo biuro też jest na 5+. Pani Gabrysia wszystko szybko i sprawnie załatwia. Gdybym musiał iść na kurs wybrałbym zdecydowanie Istelnego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak