Liczba odwiedzin: 40553 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

  766 opinii w tym 500 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.12.2019

Maciek Nogieć

Maciek Nogieć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.12.2019

Marcin Bobrowski

Marcin Bobrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM! Bardzo ciekawe oraz zrozumiałe wykłady prowadzone przez Panią Mirelę w miłej atmosferze. Co do jazd - Pan Rafał z Panem Jackiem, nauczyli mnie dobrze jeździć, świetnie przygotowując przy tym do egzaminu praktycznego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2019

Agnieszka Morciszek

Agnieszka Morciszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Najlpeszy ośrodek w Gliwicach. Pani Anita super instruktor! Zdane za pierwszym!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.10.2019

Yao Mauitl

Yao Mauitl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę jako miejsce do nauki jazdy i przygotowania do egzaminu państwowego. Dzięki radom i bardzo dużej wiedzy p. Jacka przygotował on żółtodzioba nie mającego żadnego doświadczenia z motocyklami, do zdania egzaminu w pierwszym terminie. Szacunek i słowa uznania to stanowczo za mało. Motywacja i celne wskazówki p. Jacka do doskonalenia mojej techniki jazdy pozwoliły mi w sposób prawidłowy wykonać wszystkie zadania wymagane podczas egzaminu. Polecam szkołę nauki jazdy i życzę powodzenia p. Jackowi i całej ekipie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2019

Tomasz Kujawa

Tomasz Kujawa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłem na te szkołe z polecenia i również z w pełni mogę ją dalej polecić. Jacek jest instruktorem naprawdę z powołania. Nauka z nim to wielka przyjemność. Wszystkie elementy omawia dokładnie, co powoduje że wystarczyło trzymać się jego wskazówek i egzamin nie był problemem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.10.2019

Magdalena Niedżwiedż

Magdalena Niedżwiedż
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałabym z całego serca polecić Ośrodek Golomb. Spotkałam się tam z pełnym profesjonalizmem w stosunku do kursanta, prawdziwą chęcią przekazania wiedzy, a przede wszystkim wsparciem w dążeniu do osiągnięcia wytyczonego celu. Zawsze mogłam liczyć na Panią Mirelę, która robiła co mogła abym miała jazdy w terminach, które mi odpowiadały. Nigdy nie odmówiła mi pomocy , co więcej starała się doradzić abym wybrała opcję , którą będzie dla mnie najkorzystniejsza. Jestem przekonana że umiejętności, jakich się tam nauczyłam zostaną że mną na zawsze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.10.2019

Robert Burakowski

Robert Burakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek w Gliwicach. Polecam panią Anitę, pomogła mi dzielnie zdać prawo jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.10.2019

Wojtek Wandycz

Wojtek Wandycz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra jak nie najlepsza szkoła jazdy na śląsku !

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2019

Sandra Kusz

Sandra Kusz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY W GLIWICACH! Wykłady z teorii bardzo zrozumiałe, tłumaczone nie tylko na podstawie ksiązkowej wiedzy, a na przykładach z życia. JAZDY Z PRZECUDOWNYMI, CIERPLIWYMI INSTRUKTORAMI. ZDANE ZA PIERWSZYM! POLECAM WSZYSTKIM NIEZDECYDOWANYM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.10.2019

Natalia Krasowska

Natalia Krasowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy na jaką mogłam trafić! Indywidualne podjęcie do każdego kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.10.2019

Olek Zieliński

Olek Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instrukturzy fajna atmosfera na jazdach, zdałem na motorek i auto za pierwszym razem bez najmniejszych problemów polecam !

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.10.2019

Patryk Lisek

Patryk Lisek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, wykłady są przeprowadzane w miłej, sympatycznej atmosferze. Instruktorzy są naprawdę dobrzy, wymagający, ale to tylko dlatego, że chcą wzorowo nauczyć swojego kursanta do egzaminu. Pani Mirela, ciagle uśmiechnięta osoba, która nadaje całemu ośrodkowi energii :))

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2019

Jakub Nowocin

Jakub Nowocin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo super szkoła jazdy polecam każdemu. Mili ludzie kurs odbyty w miłej atmosferze i z super instruktorami, polecam głównie panią Mirele jak również Anitę i Alę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.09.2019

Jakub Grabowski

Jakub Grabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jacek - super instruktor, przekazuje cała swoją wiedzę i umiejętności na kursanta, spokojny, zawsze pomocny, z każdego świeżaka (jak Ja :D ) zrobi dobrego motocyklistę. Bez problemu po kilku godzinach nauki będziesz czuł się na motocyklu jakbyś jeździł od małego. Motocykle super sprawne, zadbane, nic tylko jeździć i jeździć :D Polecam z czystym sumieniem! :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.09.2019

Adrian Buczek

Adrian Buczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs na kategorię A z Jackiem mogę polecić każdemu. Plac manewrowy, którego wstępnie najbardziej się obawiałem, okazał się całkiem prosty. Proste, małe z pozoru niepowiązane z danym zadaniem ćwiczenia, pozwalały na oswojenie się z motocyklem(zaprzestanie walki z nim i poddanie się jednośladowi), wyuczenie drobnych nawyków, które w połączeniu pozwalały bardzo łatwo wstrzelić się w to bardziej złożone zadanie egzaminacyjne. W czasie kursu nie czułem się w żaden sposób skrępowany ani żadnych barier pomiędzy kursantem a instruktorem, atmosfera była bardziej jak z kolegą :). Dobrze dobierał również tempo nauki różnych elementów jazdy. Nie było również problemu z elastycznością umawiania jazd, co prawda nie lubi jazd o 6:00 ale da się go do nich namówić :D Co prawda zdałem dopiero za drugim ale w żadnym wypadku nie była to jego winna ponieważ plac za oboma razami przeszedł gładko i łatwo. Za pierwszym razem na mieście, pod sam koniec zrobiłem bardzo idiotyczny błąd, za co jednak w żaden sposób nie mogę winić kursu lub instruktora, co najwyżej siebie i chwilowej pomroczności jasnej :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2019

Kacper Baszczok

Kacper Baszczok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry i elastyczny terminowo kurs, instruktorzy wiedzą co robią

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.08.2019

Natalia Kubina

Natalia Kubina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Golomb to najlepszy ośrodek szkolenia kierowców !!!!!Pozdrawienia dla całego zespołu instruktorów a w szczególności dla Pani Mirelii i niezastąpionej Anitki !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.08.2019

Paulina Wyderka

Paulina Wyderka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę z całego serca, instruktorzy z powołania, bardzo mili i cierpliwi!!!!!. Ciekawe wykłady. Pojazdy w dobrym stanie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.08.2019

Bernard Krzykawski

Bernard Krzykawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła super instruktor Jacek wspaniałe wytłumaczona i pokazana technika jazdy motocyklem egzamin zdany za 1 razem Rybnik

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2019

Michał Stępień

Michał Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Absolutna rewelacja! Instruktor - Jacek - jest w mojej opinii szkoleniowcem doskonałym. Dzięki atmosferze, którą wprowadza podczas zajęć, nie sposób czuć się zestresowanym lub spiętym. Bardzo ułatwia to przyswajanie nowej wiedzy i umiejętności tak bardzo potrzebnych do poprawnego kierowania pojazdem. Dzięki swej anielskiej wręcz cierpliwości sprawił, że czułem się bardzo komfortowo przez cały czas trwania kursu. Jacek odpowiadał na wszelkie pytania i wątpliwości bardzo rzeczowo i zgodnie ze stanem faktycznym, czym sprawił że jako kursant czułem się pewniej będąc bogatszym o odpowiedzi na nurtujące mnie pytania. Instruktor niestrudzenie omawiał wszystkie zagadnienia dotyczące tak samego egzaminu jak i zadań na placu oraz jazdy w ruchu drogowym. Nie sztuką jest kogoś nauczyć jak jechać żeby zdać egzamin, sztuką jest nauczyć kogoś tak jeździć, żeby egzamin nie był niczym strasznym. Tego w moim przypadku dokonał Jacek. Kategoria A zdana za pierwszym podejściem! Jako osoba posiadająca niemal wszystkie kategorie prawa jazdy (bez D), miałem styczność z kilkoma szkołami jazdy i śmiało mogę powiedzieć, że GOLOMB jest najlepszą z nich. Z pełną satysfakcją potwierdzam wszystkie pozytywne opinie zamieszczone poniżej :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.08.2019

Jarek Cieślik

Jarek Cieślik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkoła jazdy! Szczerze polecam każdemu, kto chce być doskonale przygotowany do zdania egzaminu na kat. A. Jacek - wymagający instruktor jazdy, dla którego motocykle to pasja. Świetne podejście do kursantów, merytoryczne przygotowanie do egzaminu w sposób perfekcyjny w swobodnej atmosferze. Za sprawą cennych i odpowiednik wskazówek przygotowanie nie tylko do egzaminu, ale także do codziennej jazdy po drogach. Cieszę się, że wybrałem tą szkołę jazdy, dzięki czemu nie miałem problemy by zdać egzamin za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2019

Martyna Mika

Martyna Mika
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Ciekawe wykłady, świetni instruktorzy troszczący się o dobro kursanta, miła atmosfera :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.08.2019

Marek Ciupa

Marek Ciupa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam tą szkołę. Szkoła na wysokim poziomie, warta rekomendacji. Serdeczne polecam najlepszego instruktora pana Jacka Gołąbka. Niezwykle cierpliwy , profesjonalny człowiek.Wszystko potrafi wytłumaczyć, a co najważniejsze uczy nie tylko jak zdać egzamin, ale również jak bezpiecznie jeździć i nabrać pewności za kierownicą-w moim przypadku motocykla. Atmosfera podczas jazdy jest na luzie. Teorie i praktykę zdałem za pierwszym razem !!! Nie mogłem trafić na lepszego instruktora, GORĄCO POLECAM !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.07.2019

Natalia Zawadzka

Natalia Zawadzka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi dziękuję bardzo ❤❤❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2019

Bartek Cienki

Bartek Cienki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach, świetni instruktorzy którzy przygotują cię nie tylko do zdania dobrze egzaminu, ale i odpowiedniego zachowania na drodze. Polecam serdecznie wczoraj zdawałem i zdałem za pierwszym razem ! Bartek C.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.07.2019

Mateusz Bugajak

Mateusz Bugajak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach! Świetni instruktorzy, dobrze przygotowujący nie tylko pod egzamin, ale przede wszystkim do późniejszego prowadzenia samochodu. Serdecznie polecam ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.07.2019

Justyna Wal

Justyna Wal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie, świetna Pani instruktor z powołaniem. Profesjonalnie przygotowywują do egzaminu państwowego, zwracają uwagę na każdy szczegół. Z całego serca polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.06.2019

Agata Ławniczak

Agata Ławniczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła i super instruktorzy!!!! brak jakich kolwiek zastrzeżeń. Prawko udało się zdać za pierwszym razem. Pozdrawiam całą ekipę !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.06.2019

Kasia Syta

Kasia Syta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła! Instruktorzy uczą jak należy w miłej atmosferze, mają oko do szczegółów, świetne przygotowanie do egzaminu państwowego - większość jazd w okolicach Worda. Polecam!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.06.2019

Filip Wieczorek

Filip Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super organizacja, bardzo dobrze mnie przygotowali do egzaminu i bez problemu zdałem za pierwszym podejściem. Instruktorzy sympatyczni i przekazują cenną wiedzę. Polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak