Liczba odwiedzin: 31872 Jesteś właścicielem tej szkoły?
608 Opinii
Suma opinii (608)
  • Bardzo dobry605 (100%)
  • Dobry3 (0%)
  • Neutralny 0
  • Słaby 0
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Opinie o OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.10.2018

Borys Kojder

Borys Kojder
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Krótko i na temat, chcesz dobrze jeździć i nie zastanawiać sie co robisz na ulicy? Zrób kurs u Państwa Gołombek w OS. GOLOMB. Choć w innych szkołach nie patrzyłem, to słyszałem co nieco i stanowczo stwierdzam, że Golomb najlepszy !

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.10.2018

Karolina D ........a ip: 89.64.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobry wieczór wszystkim, wreszcie mam czas żeby napisać. Do Pana Jacka zadzwoniłam w czerwcu tego roku z informacją, że szukam pomocy w zrealizowaniu marzenia - chcę jeździć na motocyklu. Dwa miesiące od rozpoczęcia jazd mam wymarzone prawo jazdy odebrane z urzędu :) Nigdy wcześniej nie jeździłam motocyklem jakimkolwiek. Instruktor z pasją, wspaniały - mobilizujacy do pracy, uparty, otwarty, budzący zaufanie, także w to, że można! I coś co mnie bardzo miło zaskoczyło: wsparcie również od reszty załogi szkoły, pogodne nastawienie i wiara w kursanta. Brawo!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2018

Julia Bękarciak

Julia Bękarciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na zajęciach zawsze panowała bardzo miła atmosfera. Instruktorzy mają profesjonalne podejście do kursanta. Bardzo dobrze tłumaczą i są nieziemsko cierpliwi :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.10.2018

Małgorzata ......d ip: 213.17.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miałam przyjemność szkolić się pod okiem pana Rafała (choć w toku kursu miałam kilka godzin także z dwójką innych instruktorów)i serdecznie polecam. Ośrodek wyposaża w książkę i płytę z testami, organizuje wykłady i kurs bhp (co w innych miejscach jest bagatelizowane) i bardzo elastycznie podchodzi do kwestii godzin za kierownicą (co jako "etatowiec" szczególnie doceniam). Fajną opcją jest płatność za kurs w ratach - pewnie niejednemu się to przyda. Atmosfera pozytywna, nastawienie na nauczenie kursanta (a nie tylko przygotowanie do egzaminu) i anielska cierpliwość. Aha, no i przekonałam się, że zdanie za pierwszym razem jest jak najbardziej możliwe!

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.10.2018

Tomek Połomski

Tomek Połomski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z tego że miałem przyjemność uczyć się jazdy w OSK GOLOMB w Gliwicach, porządna i rzetelna szkoła, kadra instruktorów profesjonalnie podchodzi do swojej pracy, polecam każdemu przyszłemu kierowcy

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.10.2018

Angelika Suda

Angelika Suda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane prawo jazdy na kat A za pierwszym razem, mówi samo za siebie, patrząc jaka jest niska zdawalność na tą kategorię. Pan Jacek jest genialnym instruktorem, który uczy tak dobrze technicznie i tak dokładnie każde z zadań, że sam egzamin w WORDzie jest czystą formalnością. Jest jedynym instruktorem spośród wielu, który cechuje się profesjonalnym podejściem, a każda zaliczona godzina jazd jest wykorzystana na maxa w 100% !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.09.2018

Szymon Ziolkowski

Szymon Ziolkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera, profesjonalne podejście. Pan Jacek jest mistrzem w swoim fachu ;) Polecam !!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.09.2018

Barbara Mostowska

Barbara Mostowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdalam moja radość jest wielka!jestem szkołą Golomb zachwycona Pani Mirela ma wiedzę niebywałą i ogromną !mialam przyjemnosc jeżdżenia z Panią Ala której ogromnie dziękuję za mądrość za wytrwałość jest Pani najlepsza !Także mogę polecić szkołę w milionów procentach!!????????

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.09.2018

Olga B .... ip: 89.64.53.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdane za pierwszym podejściem - czego chcieć więcej :) teoria wyłożona rzeczowo, do tego masa informacji przydatnych bezpośrednio na egzaminie, instruktorzy bardzo cierpliwi - z powodu mojej kiepskiej dyspozycyjności przejeździłam te 30h prawie ze wszystkimi i jestem bardzo zadowolona - każdy dodał coś od siebie, każdy na coś innego zwrócił uwagę i tak suma sumarum złożyło się na zdany egzamin. #polecambardzo

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2018

Izabela Zadkowska

Izabela Zadkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam naukę w tej szkole, najlepsi instruktorzy, zdane za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.09.2018

Jacek Sielańczyk

Jacek Sielańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam!!! Nauczono mnie jeździć na motocyklu od zera, po czym zdałem egzamin za pierwszym razem :) Co więcej idąc na egzamin byłem pewny że zdam ponieważ Pan Jacek tak dobrze mnie przygotował. Ogromna wiedza i doświadczenie bije od tego człowieka a co najważniejsze potrafi to przekazać w bardzo przystępny sposób. Pozdro Jacek z KTM'a

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2018

Przemysław Olszewski

Przemysław Olszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ta szkole! indywidualne i bardzo profesjonalne podejscie do klienta dzieki Panu Jackowi zdalem za pierwszym razem! pozdrawiam Przemek z R6

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.09.2018

Weronika Z .........z ip: 91.193.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne, indywidualne podejście do kursanta. Wszyscy instruktorzy zaangażowani i mili ;) Dzięki Paniom Ewie i Ali oraz Panu Rafałowi pewnie wyjadę na ulicę :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.09.2018

Jacek G ......... ip: 46.134.71.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Egzamin zdany za 1 razem. Bardzo dobre przygotowanie do zadań na placyk i jazdy w mieście. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.09.2018

Kasia Hosch

Kasia Hosch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkola, serdecznie polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2018

Andrzej Śliwiński

Andrzej Śliwiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super, polecam. Andrzej

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2018

Agnieszka Waluga

Agnieszka Waluga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 30.08.2018

Renata Gibała

Renata Gibała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gołombki najlepsze!!! ;) Podejście pełne profesjonalizmu, niekończące się pokłady cierpliwości, instruktorzy, wszyscy, których poznałam "z powołania". Do egzaminu przez stres i "głupie" błędy podchodziłam kilka razy, ale do skutku ... dzięki motywacji instruktorów, którzy wierzyli we mnie bardziej niż ja sama w siebie, naprawdę czułam się przygotowana! Pozdrowienia i ogromne podziękowania dla Rafała i Szefowej - Mirelki :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.08.2018

Piotr Suckert

Piotr Suckert
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i fachowe podejście do sprawy! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Polecam serdecznie:D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2018

Iwona Stańczyk

Iwona Stańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepiej trafić nie mogłam !!! Pani Ewa i pan Gniewko to świetni instruktorzy. Co tu więcej pisać -pojechałam i zdałam bez problemu za pierwszym razem. Dziękuję.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.08.2018

Basia B ......k ip: 83.26.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera zajęć teoretycznych i dobrze prowadzona praktyka. Zdają egzamin na piątkę!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.08.2018

Marcin M .......i ip: 83.30.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wspaniali instruktorzy, niezwykle profesjonalni i znający się na fachu. Jazdy odbywały się w świetnej atmosferze. Byłem bardzo dobrze przygotowany na egzamin państwowy i część praktyczną zdałem za pierwszym razem. Polecam wszystkim bardzo serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.08.2018

Weronika Moń

Weronika Moń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

najlepsza szkola jazdy ! super instruktorzy, cierpliwi i wyrozumiali. egzanin zdany za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.08.2018

Ania Kamska

Ania Kamska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Część teoretyczną dokładnie i ciekawie prowadzi Pani Mrela, a instruktorzy na jazdach świetnie uczą i wprowadzają dobrą atmosfere. OSK Golomb to profesjonalna szkoła z indywidualnym podejściem do każdego.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2018

Ania Nowakowska

Ania Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkola jazdy! Super instruktorzy i swobodna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.08.2018

Grzegorz Lentzy

Grzegorz Lentzy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście. Nie miałem doświadczenia w jeździe na motorze a po kursie zdałem za pierwszym razem. Chyba więcej pisać nie trzeba :D.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 21.08.2018

Adam Górski

Adam Górski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła super. Instruktor Jacek mega pozytywnie nastawiony do kursanta. Nawet tak opornego jak ja wspierał do samego końca. Polecam w 100 procentach????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.08.2018

Tomasz Kuwaczka

Tomasz Kuwaczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z kursu na kat a2. Pan Jacek jest profesjonalistą w swoim fachu dzięki czemu zdałem za pierwszym razem. Super atmosfera. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.08.2018

Staszek J ....... ip: 46.134.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jacek jest profesjonalistą i pasjonatem. Wnikliwie obserwuje i koryguje błędy. Pierwsza jazda była dla mnie jednocześnie pierwszym kontaktem z motocyklem, dzięki podejściu instruktora szybko udało nam się zaprzyjaźnić. Warto dodać że są bardzo elastyczni i jako jedyna szkoła byli wstanie dopasować się do mojego grafiku.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.08.2018

Andrzej Kornelius

Andrzej Kornelius
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła. Polecam wszystkim. Pan Jacek to bardzo dobry instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak