Liczba odwiedzin: 42450 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

  807 opinii w tym 532 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.05.2020

Łukasz Sikorski

Łukasz Sikorski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry instruktor , ma pojęcie na temat swojej pracy. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. ( Zdane za pierwszym razem)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2020

Iza Sosnik

Iza Sosnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalnie i bardzo przyjaźnie!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.03.2020

Adam Łukianowicz

Adam Łukianowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, dobra atmosfera. Pełen profesjonalizm polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.03.2020

Sylwia Orzoł

Sylwia Orzoł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Konkretnie :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.03.2020

Ula Dudek

Ula Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Świetna organizacja. Nie ma problemu z pogodzeniem kursu z pracą/szkołą. Wykłady ciekawie, energicznie poprowadzone. Pani Mirela odpowiada na wszystkie pytania, przedstawia konkretne przykłady z życia i wyjaśnia jak zachować się w danej sytuacji. Bardzo miła i przyjazna atmosfera na jazdach. Pani Ala perfekcyjnie przygotowała mnie do egzaminu. Tłumaczyła wszystko o co pytałam. Gdy prosiłam o powtórzenie jakiegoś konkretnego manewru czy pojechania w konkretne miejsce, które sprawia mi trudność nie było żadnego problemu. Pani instruktorka nie tylko przygotowała mnie do egzaminu, ale też do późniejszego samodzielnego prowadzenia i obsługi pojazdu. Nie mając żadnego doświadczenia dzięki pani Ali poczułam się pewnie za kierownicą. Bez niepotrzebnego stresu. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem. Dziękuję bardzo za zaangażowanie, cierpliwość i idealne warunki do nauki.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.03.2020

Bożena Majnusz

Bożena Majnusz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonaliści. Polecam dla wszystkich niezdecydowanych i pełnych obawy. Przede wszystkim w 100% skuteczni. Gorąco polecam.!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.03.2020

Ola Glinka

Ola Glinka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo cieszę się że wybrałam tą szkołę i z całego serca polecam. Szczególnie dobrze wspominać będę instruktorki panią Anite i Ewe. Zawsze pomocne, uśmiechnięte i służące przydatnymi radami, jazdy z nimi to sama przyjemność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.03.2020

Daria Borkowska

Daria Borkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jakbym miala mozliwosc dania 6 gwiazdek to bym dala! Ogromnie sie ciesze, ze trafilam na ta szkole. Pani Anita jest najlepszym trenerem i przyjacielem o jakim mozna sobie tylko pomarzyc. Tlumaczy i uczy perfekcyjnie, daje wskazowki takie, ktore sa pomocne przy zdaniu egzaminu i przy dalszej jezdzie. Zmienilam szkole i po jazdach doszkolajacych zdalam od razu! Za to dziekuje i polece kazdemu kto ma problem ze zdaniem egzaminu praktycznego lub chce zdac za pierwszym. Tylko GOLOMB i PANI ANITA!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.03.2020

Piotrek Wasilewski

Piotrek Wasilewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście organizatorów, dobra organizacja, doświadczenie instruktorzy. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.02.2020

Paulina Sadowicz

Paulina Sadowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła! Wspaniała atmosfera podczas nauki, instruktorzy pierwsza klasa, a w szczególności pan Rafał. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2020

Marek Witek

Marek Witek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim. Dobre autka. Atmosfera super podejście do kursanta mistrzostwo!! instruktor Rafał mega facet. Dziękuję za kurs.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.02.2020

Hania Szydło

Hania Szydło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam Szkołę Jazdy Golomb. Świetna atmosfera zarówno w czasie nauki teorii jak i jazd. Dobrzy instruktorzy, dzięki którym wiele można się nauczyć i zapytać o wszystko! Szczególnie polecam Anitę, dzięki której nie stresowałam się na drodze i wiele się nauczyłam oraz Panią Ewę za przyjazne podejście i jej spokój. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.02.2020

Wiktoria Nowakowska

Wiktoria Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam! Teoria prowadzona przez p. Mirelę bardzo ciekawie, poparta przykładami z zarówno egzaminacyjnych jak i codziennych sytuacji na drodze. Jazdy odbywają się na trasach egzaminacyjnych, dzięki czemu można poznać wszystkie trudniejsze miejsca. Głównie miałam je z p. Rafałem; jest to osoba z ogromnymi pokładami cierpliwości i ze świetnym podejściem do kursanta. Atmosfera na jazdach była naprawdę przyjemna i sympatyczna, a wszystkie manewry wytłumaczone i pokazane bardzo dokładnie. Pojedyncze jazdy miałam również z p. Ewą, p. Alą i p. Dawidem, którzy również dokładnie objaśniali wszystkie kwestie i dbali o miły nastrój. Po całym kursie czułam się przygotowana nie tylko do egzaminu państwowego, ale również późniejszej jazdy już jako "pełnoprawny" kierowca.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2020

Ewa Jaworska

Ewa Jaworska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam!! !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.01.2020

Maciek Szeler

Maciek Szeler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Poszedłem do GOLOMB'A z polecenia kilku znajomych i się nie zawiodłem. Anita nie wypuściłaby mnie z kursu gdyby wiedziała, że nie jestem już przygotowany. Nie zmarnujecie tu czasu ani pieniędzy, a to, że egzamin zdałem za 2 razem było wyłącznie moją winą. Za drugim razem pojechałem bezbłędnie i już czekam na odbiór prawa jazdy. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.01.2020

Katarzyna Zachara

Katarzyna Zachara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ! Anitka CUDOWNA kobieta która od samego początku wierzyła we mnie, wszystko dokładnie ze szczegółami wytłumaczyła. Wystarczyło pare godzin dodatkowych z nią i dziś zdałam egzamin !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.01.2020

Sonia Lewandowska

Sonia Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę jazdy z całego serca ponieważ byłam osoba która twierdziła że kompletnie się do jazdy autem nie nadaje lecz ludzie którzy Mnie uczyli pozwolili mi w siebie uwierzyć. Wykłady teorii bardzo jasne nawet dla osób kompletnie zielonych w temacie. Same plusy. Poprostu najlepsi

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.01.2020

Patrycja Damulewicz Piętak

Patrycja Damulewicz Piętak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Długo zastanawiałam się co napisać .... 5 gwiazdek to zbyt niska ocena dla tej szkoły jazdy. Pani Mirela ma doskonale podejście do kursanta , wykłady teorii w jej wykonaniu to skarbnica wiedzy oprócz tego nie wiem czy jest sprawa której nie dała by rady załatwić :) Pani Anitka torpeda dosłownie i w przenośni ... wyższy wymiar jazdy doskonalenie umiejętności płynnej jazdy i orientacji w terenie. Pani Ala od początku do końca bardzo skupiona na kursancie mistrzyni szybkiej jazdy i wyczerpujące odpowiedzi na każde pytanie . Pan Rafał spokojny opanowany świetnie tłumaczy parkowanie i manewry na placu łuk i wzniesienie .... Polecam z czystym sumieniem i pozdrawiam cała ekipę Od Pati Pati ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2020

Krzysiu Makosz

Krzysiu Makosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam każdemu kto by chciał zdać prawo jazdy i chciałby jeszcze dobrze jeździć

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.01.2020

Ewa Kędziera

Ewa Kędziera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie prowadzona teoria. Cierpliwi i mili instruktorzy, zawsze mogłam liczyć na ich pomoc. Umawianie się na jazdy, tak żeby wszystkim pasowało przebiegało bez żadnych problemów. Wszystko na 5 gwiazdek, gorąco polecam!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.01.2020

Patrycja Rutkowska

Patrycja Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam tę szkołę jazdy! Pracownicy z ogromnym doświadczeniem, służący zawsze pomocą i radą, uśmiechnięci, z wielką pasją do tego co robią. Elastyczne godziny jeżeli chodzi o umawianie się na jazdy, pracownicy naciągają na dodatkowe jazdy jeżeli nie ma takiej potrzeby, Pani instruktor zwróciła uwagę na błędy jakie popełniałam i pomogła mi je skorygować, dzięki czemu moja jazda stała się płynna i naprawdę dobra - egzamin zdany, a egzaminator zapytał kto mnie przygotowywał, bo jazda była naprawdę na dobrym poziomie. Polecam Panią Anitkę - bardzo otwarta, szczera i cudowna osoba❤️

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.01.2020

Jakub Ulatowski

Jakub Ulatowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Kurs robiłem w innej szkole, ale tutaj jazdy doszkalające, które bardzo mi pomogły. Jeździłem z trzema różnymi instruktorami i każdy nauczył mnie czegoś nowego.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.01.2020

Julia Hibner

Julia Hibner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę jazdy.... profesjonalne podejście, elastyczność w umawianiu godzin i CIERPLIWI instruktorzy. ZDANE!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.01.2020

Dominik Mitak

Dominik Mitak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pozytywne podejście do kursanta i co najważniejsze instruktorka, która zwróciła uwagę na wszystkie błędy jakie popełniłem. Po 6h godzin doszkalajacych z Anitą egzamin zdany :) Dzięki :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2020

Sabina Gruszkiewicz

Sabina Gruszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach! Instruktorzy z super podejściem, teoria swietnie przeprowadzona przez Pania Mirelę, przedstawiała dużo sytuacji z życia wziętych, natomiast na jazdach starano się przekazać jak najwięcej informacji, które przydają się do dziś. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za 1 razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 08.01.2020

Denis Tuz

Denis Tuz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo w 100% tę szkółkę przyjemna atmosfera na zajęciach i jazdach.Szczegolnie z teorii wyśmienite nauczanie polecam polecam !!!!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.01.2020

Edyta Bass

Edyta Bass
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, profesjonalni i cierpliwi ludzie, nie bylo problemu żeby pogodzic nauke jazdy ze studiami i pracą, zawsze znajdą czas żeby jeszcze dodatkowo pomóc przed egzaminem, jak najbardziej polecam ^^

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.01.2020

Jakub Golombek

Jakub Golombek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.01.2020

Krzysztof Łuczak

Krzysztof Łuczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Hey dziękuje pani Anicie ;) za zdanie egzaminu ;) najlepszy instruktor pozdrawiam Krzysiu

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.01.2020

Joanna Kozo

Joanna Kozo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z Całego serca miałam co prawda tylko dodatkowe jazdy w tej Szkole ale więcej wyniosłam z nich niż na kursie w ZDZ Anitka najlepsza instruktorka jaka mogła Mi się trafić cierpliwa i bardzo dobrze tłumaczy polecam gorąco ta Szkołe ????są cudowni wszyscy

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak