Liczba odwiedzin: 44386 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

  853 opinie w tym 573 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.10.2020

Mateusz Czuban

Mateusz Czuban
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałem przyjemność uczęszczania do szkoły Golomb na kurs prawa jazdy kategorii B. Organizacja z zajęciami teoretycznymi jak i praktycznymi SUPER! Jak miałem jakieś pytania do spraw technicznych związanych z egzaminem zawsze odrazu dostawałem odpowiedź. Miałem przyjemność uczyć się pod okiem instruktorki Anity, którą bardzo polecam jak i całą szkołę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.10.2020

Katarzyna Kolek

Katarzyna Kolek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę wybrałam z polecenia po Prawie rocznej przerwie udałam się na jazdy doszkalające. Trafiłam do rewelacyjnej instruktorki Anity( którą serdecznie Pozdrawiam !!!!!) Ona nauczyła mnie jeździć !!!!! Posiada fachowe podejście do tematu, wiedzę oraz jest oazą Cierpliwości Szkołę będę polecać każdemu !!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2020

Nina Skuza

Nina Skuza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Gliwicach!!!!! Bardzo dobra atmosfera podczas kursu,ciekawe wykłady,instruktorzy,których nigdy nie zapomnę,mają ciepłe i profesjonalne podejście do kursanta. Przygotowują bardzo dobrze-zdane za pierwszym razem!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.10.2020

Bartek Hanula

Bartek Hanula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursanta instruktorki Ewy, tak samo Anita ma też bardzo dobre podejście do kursanta. Szkołę wybrałem z polecenia i nie żałuję, bo przerwie udało mi się zdać za pierwszym podejściem dzięki wskazówkom instruktorki. Zdane za pierwszym w tej szkole.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.10.2020

Rafał Mazurek

Rafał Mazurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Polsce! Zdane za pierwszym dzięki Jackowi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2020

Łukasz Grabowski

Łukasz Grabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor! Fachowe i życiowe porady, rewelacyjny system szkolenia! Nauczony sposób jazdy, balansu w porównaniu do innych zdających- bez porównania! Po takim kursie nie ma innej opcji niż zdanie za pierwszym razem! Polecam wszystkim bez sekundy zawahania!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2020

Daniel Ofiarkiewicz

Daniel Ofiarkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Gliwicach !!!! zdane za pierwszym razem Jeśli chodzi o kat. A!!!!! Pan Jacek nie ma sobie równych. Pozdrawiam i polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2020

Aleksandra Ślimok

Aleksandra Ślimok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przed rozpoczęciem jazd nigdy wcześniej nie siedziałam na motocyklu, jednak dzięki lekcjom z panem Jackiem egzamin zdałam za pierwszym razem bez żadnych problemów. Gorąco polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.09.2020

Wojtek Sokołowski

Wojtek Sokołowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

świetna szkoła, porządni instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.09.2020

Roksana Beyer

Roksana Beyer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykupiłam dodatkowe jazdy, ponieważ w poprzedniej szkole jazdy zostałam bardzo słabo przygotowana. Zasięgnęłam o pomoc p. Anity i w kilka jazd zostałam przygotowana na egzamin lepiej niż gdziekolwiek indziej przez cały kurs! Atmosfera była super, widać, że nie stawiają na ilość, a na jakość! Bardzo szczerze polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2020

Bartek Kłak

Bartek Kłak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo serdecznie polecam szkole jazdy, profesjonalna, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, nic dodac nic ujac. Polecam panią Ale na jazdy bardzo fajna instruktorka !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2020

Stasiu Wiatr

Stasiu Wiatr
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym podejściem dzięki świetnemu przeszkoleniu w super atmosferze, polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.09.2020

Ola Roszak

Ola Roszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Wspaniała atmosfera, dobrze przeprowadzone wykłady. Instruktor przygotowuję do egzaminu państwowego bardzo profesjonalnie i rzetelnie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.09.2020

Dariusz Tko

Dariusz Tko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor z powołania, pełen profesjonalizm i zaangażowanie, fantastyczna atmosfera, Instruktor Jacek cierpliwy i z ogromną wiedzą która potrafi bardzo dobrze przekazać. Serdecznie polecam tą szkołę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.09.2020

Daniel Polańczuk

Daniel Polańczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor, do szkoleń podchodzi indywidualnie, jest wyrozumiały i cierpliwy. Z całą pewnością, w krótkim czasie można przyswoić niezbędną wiedzę.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.09.2020

Michalina Skwara

Michalina Skwara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny ośrodek! Szkoliłam się z Ewą Sitek (teoria) i Anitą (jazdy). Godziny bardzo elastyczne, wszystko można dogadać. Nauczyłam się jeździć spokojnie i bez stresu dzięki przyjaznej atmosferze podczas kursu. Nie ma niepotrzebnej 'spiny'.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.09.2020

Marcin Dudek

Marcin Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM !

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.08.2020

Dawid Urbaniak

Dawid Urbaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie indywidualne podejście. Pan Jacek przygotowuje do egzaminu najlepiej jak to możliwe. Gorąco polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2020

Łukasz Niemczycki

Łukasz Niemczycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Jacek ma świetne podejście do kursanta. Rewelacyjnie tłumaczy i uczy wszystkiego, co jest potrzebne by zdać egzamin. W 100% polecam każdemu tą szkołę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.08.2020

Zuza Strzyż

Zuza Strzyż
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie. Wszystko jasne krok po kroku co i jak. Kursy super prowadzone a jazdy z Anitą to czyta przyjemność,świetna atmosfera, masa potrzebnych informacji, zaangażowanie i wsparcie, taki instruktor to skarb. Dziękuję :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.08.2020

Adrian Wojtasik

Adrian Wojtasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo naukę jazdy,najukochańszą instruktorkę Anitkę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2020

Paweł Sosnowski

Paweł Sosnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy! Jacek jako instruktor jest świetny! Cierpliwy, merytoryczny i widać że wie co mówi bo ma ogromne doświadczenie i umiejętności jako kierowca. Z czystym sumieniem każdego mogę wysłać do Niego na nauki :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.08.2020

Sabina Telinga

Sabina Telinga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jacek konkretny instruktor! Miło, śmiesznie i odrstresowujaco!!! Ogarnęłam motor od zera i zdałam za pierwszym razem !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.08.2020

Antek Behrendt

Antek Behrendt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy i bardzo dobrzy instruktorzy. Jazdy chciałem mieć zrobione szybko i jeździłem prawie codziennie. Na kursie praktycznym wszystkie elementy zostały przećwiczone tak, że poszedłem na egzamin dobrze przygotowany i w miarę pewny siebie. Egzamin praktyczny państwowy zdałem za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.08.2020

Klaudellina Miła

Klaudellina Miła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam ta szkole, swietna atmosfera i super instruktorka Ewa!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.08.2020

Marta Dobrzyniecka

Marta Dobrzyniecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, wykłady prowadzone bardzo ciekawie, nawet nie wiem kiedy ten czas przeleciał i najlepszy czas na jazdach z cudowną instruktorką Anitą, serdecznie polecam!!!!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2020

Krystian Witoszkin

Krystian Witoszkin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem się na ocenę znalezioną w internecie oraz na opinie na tym portalu - było warto ;) Takiej szkoły życzę każdemu przyszłemu kierowcy, od początku kurs prowadzony w przyjemnej atmosferze i przez profesjonalistów :) podziękowania dla pana Rafała i pani Ali za jazdy, a przede wszystkim dla pani Anity, z którą przejeździłem ponad połowę kursu - cud kobieta :D Bytom z nią jest prościutki ;) Podziękowania również dla pani Mireli za miłe słowo, radość w głosie i pomoc przy organizowaniu terminów jazd ;) Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem, aż szkoda się rozstawać z instruktorami... :) Na pewno ten czas będę wspominał długo i dobrze :) Gorąco polecam rodzinę Gołombków!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.07.2020

Marek Mainka

Marek Mainka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła polecam !!!instruktor bardzo dobrze wszystko tłumaczy rezultaty widać!!! Zdane wszystko za 1 kategoria A !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.07.2020

Michał Chojnowski

Michał Chojnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jacek Golombek to człowiek profesjonalnie podchodzący do nauki jazdy na motocyklach, nauczy Cię jak zdać egzamin, a jeżeli masz smykałkę już do jazdy to pokaże zaawansowaną technikę poruszania się na moto. Zapisz się na kurs, a sam/sama po zdanym egzaminie będziesz miał/a problem z napisaniem jak najlepszej możliwie opinii. Z całego serca polecam i dzięki Jacku ???? Pozdrawiam Michał

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2020

Tomek Grabowski

Tomek Grabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co tu dużo mówić: świetna szkoła z rewelacyjnymi instruktorami znakomicie uczącymi jeździć, czego dowodem jest zdanie egzaminu za pierwszym razem. Dodatkowo wspaniała atmosfera towarzysząca całemu kursowi sprawiła, że chciałoby się zostać i jeszcze trochę pojeździć razem z tymi przemiłymi ludźmi.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak