Liczba odwiedzin: 34784 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

  (660 opinii w tym 423 zaufane)
660 Opinii
Suma opinii (660)
  • Bardzo dobry657 (100%)
  • Dobry3 (0%)
  • Neutralny 0
  • Słaby 0
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Dodaj swoją opinię o szkole!


Zaznacz ilość gwiazdek.
1 gwiazdka to najgorsza ocena, 5 gwiazdek to najlepsza ocena

Pokaż wszystkie
Plusy
Pokaż wszystkie
Minusy
Pokaż wszystkie

Opinie o OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.02.2019

Kamil F .......i ip: 188.146.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne szkolenie przygotowujące do kierowania pojazdami. Jednocześnie przygotowuje do kierowania pojazdem jak i zdania egzaminu pozytywnie. Fantastyczna atmosfera połączona z profesjonalnym podejściem powoduje, że łatwiej nauczyć się kierowania pojazdem. Egzaminator był w szoku moich zdolności prowadzenia samochodu o czym świadczy wynik pozytywny. Polecam ośrodek szkolenia kierowców.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.02.2019

Adam Kula

Adam Kula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moja historia z prawem jazdy jest dość długa i skomplikowana. Gdy podchodziłem do egzaminu za pierwszym razem 10 lat temu oblałem trzy krotnie(uczyłem się w LOK Gliwice). Wiem dobrze, że nie potrafiłem prowadzić samochodu i nie dziwię się, że nie zdałem wówczas tego egzaminu. Po 10 latach postanowiłem jeszcze raz zrobić prawko. Tym razem (sugerując się opinią z neta), wybrałem ośrodek szkolenia kierowców GOLOMB.pl z Gliwic. Z ręką na sercu polecam ten ośrodek. Polecam również instruktora Pana Rafała- który po godzinie jazdy ze mną skorygował moje błędy, wytłumaczył mi co robię źle i nauczył prowadzić samochód. Dziś czuję się pewnie za kierownicą, wiem co robię i jak zareaguje prowadzone przeze mnie (a nie odwrotnie) auto. Zdałem egzamin za 2 razem, ale tylko dlatego że za pierwszym razem nie zatrzymałem się na znaku STOP przy wyjeździe z Ośrodka Egzaminacyjnego w Rybniku(czyli absolutnie mój błąd). Za drugim razem było już OK- i dziś jestem szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy kat.B Moim zdaniem w tej szkole naprawdę uczą jeździć i nie są to wyrzucone pieniądze w błoto przez kursanta. Nie spotkałem się tu z czymś takim, na zasadzie że instruktorzy odwa...ją pańszczyźnianę i olewają kursanta. Oni naprawdę chcą i uczą swoich kursantów prowadzenia samochodu zgodnie z zasadami ruchu i tak żeby kursant po skończonym kursie był przygotowany nie tylko do egzaminu, ale i do (a może przede wszystkim), samodzielnego, bezpiecznego prowadzenia pojazdu w ruchu drogowym. Pozdrowienia dla Pani Mireli, Pana Rafał, Pani Ali, i Pani Anety. Dzięki wam mam Prawko i czuję się pewnie na drodze. Jesteście naprawdę godni polecenia i robicie dobrą robotę. Pozdrawiam AdamK.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.02.2019

Michał Kubat

Michał Kubat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.02.2019

Sonia Sugier

Sonia Sugier
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do sprawy i kursantów. Zajęcia teoretyczne zawsze ciekawe i zachęcające do myślenia. Jeśli chodzi o zapisy na zajęcia praktyczne to zawsze bez problemu, wszystko dopasowane pod uczących się. Świetna atmosfera oraz instruktorzy. Z czystego serca mogę polecić tą szkołę jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.02.2019

Alicja P .......k ip: 88.156.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam! Profesjonalne podejście do kursanta oraz przyjazna atmosfera. Złota cierpliwość Pana Jacka :) Bardzo dobrze zostałam przygotowana do egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2019

Stasiek Grad

Stasiek Grad
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawe wyklady, bardzo dobre przedmioty dydaktyczne, super atmosfera, zero ukrytych oplat

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.01.2019

Dagmara Koloch

Dagmara Koloch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Instruktorzy super. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2019

Przemek Strzelczyk

Przemek Strzelczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera na teorii jak i na praktykach. Indywidualne podejście do kursanta, nigdy nie ma problemu z umawianiem jazd, jeżeli się czegoś nie wie to zawsze można podejść po wykładach lub do biura i dopytać. Widać, że szkoła idzie na jakość, a nie na ilość! Instruktorzy, świetni! Jeżeli komuś nie odpowiada to nie ma problemu ze zmianą, ale wszyscy uczą dobrze. Bez problemu zdany egzamin za pierwszym razem, więc to świadczy o szkole ???? Szczerze polecam z całego serduszka! ♥

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2019

Jakub Werszner

Jakub Werszner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie nauczona teoria przez panią Mirelę, ogół jazdy przez pana Jacka i szczegóły przez panią Alę = zdany za pierwszym razem egzamin

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2019

Ewa Sznura

Ewa Sznura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym ! Polecam z całego serduszka ❤️ Kurs teori przpowadzony super Jazdy przeprowadzone w szybkim tępie dostosowane przede wszystkim do mojej dostępność. Bardzo miła obsługa. Zero nieprzyjemność. Jeszcze raz dziękuje szkole GOLOMB ❤️

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.01.2019

Natalia Zawiślak

Natalia Zawiślak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo jazdy z Anitka! W ośrodku żadnego problemu z dodatkowymi jazdami, wszystko szybko i sprawnie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 08.01.2019

Patryk Trybalski

Patryk Trybalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, przyjemne wykłady z Panią Mirelą oraz jazdy z Anitą, gorąco polecam. Troszkę więcej rozwagi i spokojnie zdałbym za 1 razem. Prawdopodobnie wrócę z czasem by zrobić kurs na A.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.01.2019

Mateusz Gogolok

Mateusz Gogolok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta. Bardzo serdecznie polecam ????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.01.2019

Maciej K ..........z ip: 91.192.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem polecam ten ośrodek szkolenia kierowców. Podczas trwania kursu dało się odczuć, że wszystko jest robione, aby kursantowi było jak najwygodniej. Wykłady w samym centrum miasta, elastyczny grafik jazd, swobodny kontakt z instruktorami i przede wszystkim profesjonalizm. Instruktorzy uprzejmi i wymagający - co w przypadku nauki jazdy jest niezwykle ważne. Samochody w bardzo dobrym stanie. Podczas przystępowania do egzaminu czułem się przygotowany odpowiednio i tylko czynniki losowe zadecydowały o zdaniu go nie za pierwszym, lecz drugim razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 07.01.2019

Oliwia Boduch

Oliwia Boduch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście i przemili instruktorzy. Jestem wdzięczna za wsparcie i pomoc, którą dostałam w trakcie kursu, z całego serca polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.12.2018

Dominik R .........i ip: 37.8.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście do kursantów. Przyjazna atmosfera, dobre podejście instruktorów oraz cierpliwość. Pan Jacek świetnie mnie poduczył pod sam egzamin w Rybniku a Pani Ewa świetnie wytłumaczyła mi jak poprawnie parkować. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2018

Gosia Kawczak

Gosia Kawczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście do kursantów!! A co ważne możliwość dostosowania jazd do prywatnego czasu. Bardzo miło wspominam jazdy z instruktorami, którzy maja dużo cierpliwości, dzięki czemu jest przyjazna atmosfera. Zostałam solidnie przygotowana do egzaminu państwowego, który nie sprawił mi trudności. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.12.2018

Łukasz Niemiec

Łukasz Niemiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Bardzo sympatyczna atmosfera!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2018

Wiktoria Ciszek

Wiktoria Ciszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Profesjonalne podejście do kursanta oraz przyjazna atmosfera. Na plus złota cierpliwość instruktorów. Bardzo dobrze przygotowują do egzaminu. Zdane za pierwszym razem!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2018

Asia Bieniek

Asia Bieniek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Bardzo miła atmosfera! Pani Ala i Pan Rafał z wyjątkową cierpliwością i spokojem podeszli do mojego przypadku i zdałam za pierwszym razem, a teraz na spokojnie(!) prowadzę samochód

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2018

Ela Elunia

Ela Elunia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej mogę polecić OSK Golomb! Pani Ala i pani Mirela super kobiety tlumacza jak potrzeba kilkukrotne, dzieki nim zdane za pierwszym razem. Goraco Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.12.2018

Rafał Kasia Pleń

Rafał Kasia Pleń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam ta szkołę. Instruktorzy super. Pani Ewa anioł nie kobieta. Pani Mirela starała sie ze wszystkich sił dopasowac jazdy do mojej ograniczonej dyspozycyjnosci. Dziś egzamin zdany teraz pozostało czekac na odbiór i w drogę ????. Dziekuje bardzo za super przygotowanie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.12.2018

Paulina Rochmińska

Paulina Rochmińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej mogę polecić OSK Golomb! Super atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta i przemiła Pani Mirelka, która zawsze bezproblemu umawiała mnie na jazdy doszkalające z Panią Anitka, z którą nauka była zawsze przyjemnością, bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminu, zawsze wszystko tłumaczyła jeszcze raz, jeśli była taka potrzeba i dzięki której po długim czasie zdałam egzamin państwowy.Polecaam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2018

Ewelina N .....c ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły jazdy. Bardzo sympatyczna atmosfera, cierpliwe podejście do kursanta, zostałam tak dobrze nauczona i dostałam tak świetne rady ze zdałam za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.12.2018

Aleksandra Grofik

Aleksandra Grofik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie do egzaminu państwowego. Indywidualne podejście do kursanta. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 23.11.2018

Maciej D ... ip: 94.254.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła. Nawet tak opornego kursanta jak ja poprowadziła do celu ????. Instruktor ma bardzo dobre, indywidualne podejście. Co prawda potrzebowałem więcej czasu żeby nabrać pewności siebie i spokoju przed egzaminem, ale nigdy nie myślałem o zmianie szkoły. Jacek wierzył bardziej niż ja w moje umiejętności i w końcu mnie tym zaraził. Teraz już sam mogę zbierać doświadczenia, ale to OSK Golomb otworzyło mi drogę. Wielkie dzięki i LWG

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.11.2018

Wiktoria ...a ip: 91.198.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście, wyrozumiałość oraz pomoc nawet w beznadziejnych przypadkach :D Polecam wszystkim ten ośrodek

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Wiktoria jaki beznadziejny przypadek?? :) Prawie Kubica. Dziękuje i do zobaczenia na drodze szerokości. Pozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.11.2018

Wiktoria Łaba

Wiktoria Łaba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu, profesjonalne podejscie instruktora do kursanta :D Polecam wszystkim ten ośrodek jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2018

Szymon S .......k ip: 83.10.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszytsko bardzo dobrze poszlo, dużo terminów i instruktorów. Można szybko załatwić kurs i zdać egzamin bez problemów. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy cała przyjemnośc po naszej stronie. Pozdrowienia dla Hanii

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2018

Oliwia P ...s ip: 93.95.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mocno polecam! Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu! Zdałam go za pierwszym razem ???? świetna atmosfera i super instruktorzy ????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziekujemy, jak to Rafał podsumował " innego wyniku sie nie spodziewał " :)