Liczba odwiedzin: 38911 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

  (733 opinie w tym 479 zaufanych)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2019

Martyna Mika

Martyna Mika
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Ciekawe wykłady, świetni instruktorzy troszczący się o dobro kursanta, miła atmosfera :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.08.2019

Marek Ciupa

Marek Ciupa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam tą szkołę. Szkoła na wysokim poziomie, warta rekomendacji. Serdeczne polecam najlepszego instruktora pana Jacka Gołąbka. Niezwykle cierpliwy , profesjonalny człowiek.Wszystko potrafi wytłumaczyć, a co najważniejsze uczy nie tylko jak zdać egzamin, ale również jak bezpiecznie jeździć i nabrać pewności za kierownicą-w moim przypadku motocykla. Atmosfera podczas jazdy jest na luzie. Teorie i praktykę zdałem za pierwszym razem !!! Nie mogłem trafić na lepszego instruktora, GORĄCO POLECAM !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.07.2019

Natalia Zawadzka

Natalia Zawadzka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi dziękuję bardzo ❤❤❤

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2019

Bartek Cienki

Bartek Cienki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach, świetni instruktorzy którzy przygotują cię nie tylko do zdania dobrze egzaminu, ale i odpowiedniego zachowania na drodze. Polecam serdecznie wczoraj zdawałem i zdałem za pierwszym razem ! Bartek C.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.07.2019

Mateusz Bugajak

Mateusz Bugajak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach! Świetni instruktorzy, dobrze przygotowujący nie tylko pod egzamin, ale przede wszystkim do późniejszego prowadzenia samochodu. Serdecznie polecam ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.07.2019

Justyna Wal

Justyna Wal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie, świetna Pani instruktor z powołaniem. Profesjonalnie przygotowywują do egzaminu państwowego, zwracają uwagę na każdy szczegół. Z całego serca polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.06.2019

Agata Ławniczak

Agata Ławniczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła i super instruktorzy!!!! brak jakich kolwiek zastrzeżeń. Prawko udało się zdać za pierwszym razem. Pozdrawiam całą ekipę !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.06.2019

Kasia Syta

Kasia Syta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła! Instruktorzy uczą jak należy w miłej atmosferze, mają oko do szczegółów, świetne przygotowanie do egzaminu państwowego - większość jazd w okolicach Worda. Polecam!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.06.2019

Filip Wieczorek

Filip Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super organizacja, bardzo dobrze mnie przygotowali do egzaminu i bez problemu zdałem za pierwszym podejściem. Instruktorzy sympatyczni i przekazują cenną wiedzę. Polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.06.2019

Tomasz Puchalski

Tomasz Puchalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bezproblemowa szkoła , elastyczne podejście do godzin odbywania jazd .Polecam , zdane oczywiście za pierwszym podejściem :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.06.2019

Bogusława Piontek Matuschek

Bogusława Piontek Matuschek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Dobre podejście instruktorów do kursantów. Profesjonalna nauka jazdy. Miła i przyjemna atmosfera. Uczą jak należy. Polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.06.2019

Joanna Rams

Joanna Rams
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor nauki jazdy Jacek - gość wymagający ale ma w tym swój cel , nauczyć kursanta jeździć i dobrze mu to wychodzi , egzamin zdany za pierwszym razem . Polecam .

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.06.2019

Marta Furtak

Marta Furtak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do szkoły GOLOMB trafiłam na jazdy doszkalające po 5 letniej przerwie - robiłam kurs gdzie indziej i nie potrafiłam wtedy zdać prawa jazdy (kilka nieudanych podejść, w końcu się zniechęciłam). Natomiast tutaj nauczyli mnie jeździć!Zupełnie inny poziom, zauważyłam jak wielu rzeczy nie nauczyła mnie tamta szkoła, jak tak na prawdę nie miałam pojęcia co się dzieje z samochodem. Dziękuje Anitce za cierpliwość do mnie, za przekazaną wiedze, praktyczne "triki", za nauczenie mnie jazdy samochodem nie tylko pod egzamin, ale w życiu, na co dzień, za nauczenia mnie uważności na innych uczestników ruchu! Mogę polecić z czystym sumieniem, tą szkołę i Anitę jako instruktora! Zdałam bez najmniejszego problemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 07.06.2019

Darek Gojewicz

Darek Gojewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeżeli szukacie dobrej szkoły jazdy to serdecznie polecam teoria ciekawie prowadzona a jazdy z super instruktorami

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.06.2019

Ewa Migdalska

Ewa Migdalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkole jazdy a szczególnie Anite najlepszy instruktor .

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Martyna Kania

Martyna Kania
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do OSK GOLOMB trafiłam po przerwaniu kursu w innej szkole jazdy z przeświadczeniem, że jestem fatalnym kierowcą i niechęcią do jazd. Jednak dzięki bardzo ciepłej i dobrze tłumaczącej Pani Alicji udało się zdać egzamin praktyczny przy pierwszym podejsciu. Same jazdy były przeprowadzane w tak miłej atmosferze, że aż ze smutkiem podchodziłam do egzaminu państwowego, bo oznaczał on koniec dalszych jazd z instruktorem. Pani Mirela również jest fantastyczną osobą, która odbierała telefon o każdej porze i odpowiadała na każde pytanie :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Marcin Baldyga

Marcin Baldyga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, super sprzęt - zadbany i sprawny. No i przede wszystkim najlepszy instruktor na śląsku - Jacek. Gość, który z pasją przekazuje swoja wiedzę! Najważniejsze jest to, że uczy jak jeździć a nie tylko jak zdać egzamin. Dzięki Jackowi egzamin na kat. A zdany za pierwszym razem! Szczerze polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.06.2019

Maciej Marzec

Maciej Marzec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy to coś, o czym marzyłem od dawno, dzięki OSK Golomb udało mi się spełnić to marzenie. Profesjonalne podejście, instruktorzy, których z pasją przekazują wiedzę zarówno teoretyczną jak i praktyczną, oraz samochody w nienagannym stanie. To wszystko pozwoliło mi przygotować się zarówno do egzaminu państwowego, jak i sprawiło, że dzisiaj bez najmniejszych problemów uczestniczę w ruchu drogowym. Instruktorzy pracujący w OSK Golomb, są po prostu przemili a podczas 30h jazd nie sposób się nudzić. W niedalekiej przyszłości planuję zrobić również prawo jazdy A2 i nie wyobrażam sobie nauki w innym ośrodku.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2019

Jola Sartori

Jola Sartori
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam; fantastyczni instruktorzy, którzy uczą jazdy nie tylko pod egzamin. Ciekawe wykłady przygotowują do teorii oraz praktyki, dobra organizacja i bardzo miła atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.05.2019

Dawid Ebisz

Dawid Ebisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera - luźna a jednocześnie z naciskiem na dobre przygotowanie, bardzo dobre przekazywanie umiejętności, pełen profesjonalizm, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.05.2019

Dawid Menzik

Dawid Menzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić OSK GOLOMB. Samo zdanie za pierwszym podejściem mówi wiele o przygotowaniu do egzaminu, ale nauczono mnie nie tylko jak jeździć by go zdać, ale także jak jeździć już po nim, aby było najwygodniej i najbezpieczniej. Jazdy ustalane były w pasujących godzinach, co nie sprawiało najmniejszego problemu. Instruktorzy odpowiadali na wszystkie pytania i służyli w razie potrzeby radą, co zmniejszało stres. Okres nauki jazdy będę wspominał z uśmiechem na ustach.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.05.2019

Aleksandra Rybarczyk

Aleksandra Rybarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie potrafię opisać szczęścia jakie dziś mnie spotkało. Zdałam na kategorie A. Z drugiej strony smutno mi że cel który chciałam osiągnąć - został osiągnięty, ponieważ lekcje które dawał mi Pan Jacek dawały mi ogromną satysfakcję i pozytywną energię. Dzięki Panu Jackowi wszystkie obawy przed upadkiem czy że coś nie wyjdzie odchodzą w zapomnienie. Trenowanie we wspaniałej atmosferze z asekuracją na mieście ze strony Pana Jacka. Każdy etap na placu od A do Z. Nauka nie tylko po to żeby zdać egzamin, ale też żeby poradzić sobie na drodze kiedy naprawdę zostaniemy sami. Bardzo, bardzo dziękuje i polecam z całego serca ???? Ola

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2019

Sandra Żołyniak

Sandra Żołyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybranie GOLOMBA jako szkoły jazdy jest najlepszym możliwym wyborem. Profesjonalnie prowadzona teoria z P. Mirelą bardzo dobrze przygotowuje zarówno do egzaminu teoretycznego jak i wyjazdu na drogę. Jazdy prowadzone w przyjemnej atmosferze, a instruktorzy mają bardzo dużą wiedzę i chętnie służą radą. Dzięki tak dobremu przygotowaniu zdanie za pierwszym razem to żaden problem :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2019

Kamil Bańka

Kamil Bańka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK GOLOMB. Przed przystąpieniem do kursu może dwa razy w życiu jeździłem na komarku i raz na 125, dlatego miałem wątpliwości czy jazda na 650 mnie nie przerośnie. Na szczęście niepotrzebnie, Pan Jacek w miesiąc sprawił, że nieźle radziłem sobie z Gladiusem. Podobało mi się, że nie tylko uczy jak zdać egzamin, ale też udzielał ważnych wskazówek, jak zapanować nad motocyklem w prawdziwym życiu i na co szczególnie uważać na drodze. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2019

Jasiek Węgrzyn

Jasiek Węgrzyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybranie szkoły nauki jazdy GOLOMB było bardzo dobrą decyzją. Wykłady były ciekawe, na jazdach można było porozmawiać z instruktorami, którzy zawsze byli chętni do pomocy. Egzamin zdałem bezbłędnie za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.05.2019

Marta Drabik

Marta Drabik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę z całego serca! Egzamin zdałam za 1 razem bez problemu. Wykłady prowadzone przez panią Mirelę, mimo iż 3 godzinne, były naprawdę interesujące i przygotowały mnie do części teoretycznej w 100%. Instruktorzy podchodzą do każdego kursanta indywidualnie, jazdy odbywają się w przyjemnej atmosferze. Dodatkowym plusem jest lokalizacja w centrum Gliwic zarówno miejsca zajęć teoretycznych jak i praktycznych. Jeszcze raz gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.05.2019

Marta Żukrowska

Marta Żukrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W większości świetni instruktorzy. Bardzo łatwo było umówić się na jazdy w pasujących godzinach. Świetnie wytłumaczona teoria. Niektórzy instruktorzy załatwiali swoje sprawy podczas jazd przez co trwały one krócej. Lecz świetnie przygotowują do egzaminu polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.05.2019

Kuba Medoń

Kuba Medoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ośrodek, pan Rafał najlepszy instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2019

Dominik Zubek

Dominik Zubek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera na kursie. Pan Jacek nie uczy tylko jak zdać egzamin ale tez jak dobrze jeździć. Zdane za pierwszym razem - gorąco wszystkim polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 09.05.2019

Magda Kwiecień

Magda Kwiecień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, Pani Mirela jak i Anita nie dość ze nauczyły mnie wszystkiego to jeszcze bardzo pomogły mi przełamać stres przed egzaminem praktycznym. Mimo kilku niepowodzeń wierzyły we mnie i nie pozwalały się poddać. Udało się, jeszcze raz z całego serca dziękuje ❤️

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak