Liczba odwiedzin: 36304 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

  (684 opinie w tym 442 zaufane)
Rezerwuj kurs
684 Opinii
Suma opinii (684)
  • Bardzo dobry680 (99%)
  • Dobry4 (1%)
  • Neutralny 0
  • Słaby 0
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Dodaj swoją opinię o szkole!


Zaznacz ilość gwiazdek.
1 gwiazdka to najgorsza ocena, 5 gwiazdek to najlepsza ocena

Pokaż wszystkie
Plusy
Pokaż wszystkie
Minusy
Pokaż wszystkie

Opinie o OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.04.2019

Marcin Kwiecień

Marcin Kwiecień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam. Wreszcie dzięki tej szkole udało się zdobyć prawo jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.04.2019

Krzysztof Z ......i ip: 5.172.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetny ośrodek, bardzo fachowi i pomocni instruktorzy!!! Polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2019

Bartosz Behr

Bartosz Behr
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Golomb został mi polecony przez znajomego. Na jazdach czułem się spokojny i pewny siebie. Z panią Anitą jazda na tyle mi się podobała że nie mogłem doczekać się kolejnych godzin :) Na samym egzaminie w word czułem się jakbym tylko dopełniał formalności i prezentował zdobyte umiejętności. Zdałem za pierwszym razem i jestem zadowolony z całego kursu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.04.2019

Wiktoria Jurkiewicz

Wiktoria Jurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Osobiście uważam, że wybór tej szkoły, to już mały sukces na samym początku przygody z prawem jazdy. Świetna organizacja oraz dobry kontakt z kursantami od razu rzuca się w oczy. Wykłady są prowadzone w prosty a zarazem ciekawy i dynamiczny sposób przez szefową szefów - panią Mirelę - przez co mijają w mgnieniu oka, co idzie za tym, że wiedza jest przyswajana szybko i "bezboleśnie" w przyjemnej atmosferze. Potem pozostają już tylko jazdy, które są przede wszystkim dostosowane do dyspozycyjności kursanta. Sama miałam przyjemność jeździć aż z piątką różnych instruktorów, co było naprawdę niezwykłym doświadczeniem. Każdy pracował nad moją techniką oraz samą jazdą. Panie - Anita, Ala - jak i panowie - Sylwek, Rafał, Dawid - to ludzie o dużej mierze cierpliwości, szczególnie, jeśli chodzi o zadawanie pytań. Nigdy nie wyszłam z auta bez odpowiedzi, dokładnego wyjaśnienia. Są to osoby bardzo zaangażowane, które chcą przekazywać posiadaną widzę, mając takie predyspozycje. Nigdy nie wątpią w umiejętności kursanta i zawsze wierzą w jego możliwości. Naprawdę szanuję i podziwiam za niekończące się zapasy pozytywnej energii oraz wyrozumiałości, a najbardziej w chwilach, kiedy zdarzały się potknięcia i moje powtarzające się błędy. Jednak dzięki całej tej ekipie zaszłam tak daleko i jestem Im za to bardzo wdzięczna (tutaj ściskam z całego serduszka). Szczerze, gdybym miała ponownie wybierać, nie byłoby innej opcji niż Golomb.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2019

Mateusz W ......a ip: 88.156.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jeśli kurs na prawo jazdy to tylko w GOLOMBIE - są najlepsi. Pełen profesjonalizm w podejściu do kursanta, świetnie zajęcia teoretyczne i równie dobre zajęcia praktyczne. Po wykładach z panią Mirelą egzamin teoretyczny nie powinien dla nikogo stanowić problemu, a jazdy z instruktorami z tego ośrodka to czysta przyjemność. Szczególnie polecam pana Rafała, który bardzo dobrze tłumaczy i naucza technik jazdy samochodem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.04.2019

Emilia Gliklich

Emilia Gliklich
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie mogłam wybrać lepszej szkoły nauki jazdy. Kurs w OSK Golomb to bajka i przygoda :-) Właścicielka Mirela przesympatyczna, z dużą wiedzą i profesjonalizmem w prowadzeniu szkoły. Ogromnie życzliwa osoba. Wykłady prowadzone przez nią ciekawe i rzeczowe. Bardzo dobry i przemyślany system jazd. Godziny dopasowywane pod kursantów. Choć nie ze wszystkimi miała możliwość pracować, to wiem, że wszyscy instruktorzy to kadra z powołania. Instruktor Rafał, z którym miałam przyjemność mieć prawie wszystkie jazdy, to człowiek niesamowicie cierpliwy, sympatyczny, z dużą wiedzą, umiejętnościami i doświadczeniem. Choć rożnie mi szło, raz lepiej raz gorzej, chyba wierzył we mnie bardziej niż ja sama. Dzięki niemu praktykę zdałam za pierwszy razem. Z teorią raz mi się powinęła noga, ale tylko wyszło mi to na dobre, by nigdy nie być za pewnym siebie ;-) Egzamin zdany i pozostał żal, że ta przygoda dobiegła końca. Szczerze polecam tę szkołę. Jeśli robić prawo jazdy to tylko wśród tych ludzi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.04.2019

Samuel Żubrzycki

Samuel Żubrzycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jak najbardziej na plus instruktorzy wymagający co przekłada się na umiejętności jazdy samochodem, przyjemna atmosfera, właścicielka również bardzo sympatyczna, szkoła godna polecenia w stu procentach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.04.2019

Kuba Berner

Kuba Berner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, bardzo miła atmosfera, dobre przygotowanie do egzaminu jak i najlepsi instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.04.2019

Sylwia F .....h ip: 89.64.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

POLECAM! Wykłady ciekawe, nie było problemu z umawianiem się na jazdy w różnych godzinach. Sami profesjonaliści i odpowiednie przygotowanie do egzaminu :-)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.03.2019

Sebastian Pabjańczyk

Sebastian Pabjańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli robić prawo jazdy to tylko w golombie, super atmosfera, mili ludzie, doskonale przekazują wiedzę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.03.2019

Monika Odziemek

Monika Odziemek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Miła sympatyczna atmosfera. Pani Mirella i pani Ala (instruktorka) to złote kobiety. Profesjonalne podejście do kursanta. Zdawałam prawo jazdy w ciąży pani Mirella idealnie ułożyła grafik dla mnie i dzięki Tym Panią zdałam. Polecam wszystkim ta szkole tam zostaniecie wyszkoleni na najwyższym poziomie. Pozdrawiam ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.03.2019

Błażej Szwedkowicz

Błażej Szwedkowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia, pani Anita w 3 godziny pomogła mi wrócić po 3-miesiecznej przerwie do wzorowej formy, a przy okazji nauczyła mnie nowych patentów. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.03.2019

Bartosz Twardoch

Bartosz Twardoch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nalepsza szkola, pan Jacek swietnie przygotowuje do egzaminu, bez stresu i pelen profesjonalizm. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.03.2019

Agata Matel

Agata Matel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia teoretyczne były prowadzone w bardzo miłej atmosferze. Pani Mirela wszystko ciekawie wytłumaczyła, rozwiewając wszelkie wątpliwości. Na pierwsze jazdy szłam z lekką obawą, jednak ku mojemu zaskoczeniu instruktor okazał się być bardzo wyrozumiałą osobą. Spokojnie wszystko tłumaczył by pomóc mi prowadzić samochód. Nikt nie krzyczał po popełnionym błędzie, tylko pokazują w jaki sposób ich unikać. Egzamin zdany bez żadnych problemów, a to wszystko dzięki pomocy Pana Jacka, który nauczył mnie jeździć. W skali od 1-10 daję 10+ i serdecznie polecam tą szkołę każdemu kto chciałby zostać przyszłym kierowcą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.03.2019

Karolina Parciak

Karolina Parciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli prawo jazdy to tylko Golomb. Wykłady pierwsza klasa, wszystko rzeczowo i na temat. Pani Mirka wszystko dokładnie tłumaczy, można do niej podejść z każdym pytaniem, a ona zawsze pomoże. Instruktor Gniewko, który prowadził moje jazdy jest rewelacyjny. Placyk, parkowanie, zawracanie z nim nie jest straszne. Dzięki niemu zdałam za pierwszym razem! Dziękuję Golombowi i Instruktorowi :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.03.2019

Kuba Ludwig

Kuba Ludwig
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy! Wszystko zdane, profesjonalna obsługa.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.03.2019

Weronika Walczuk

Weronika Walczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajni i wyrozumiali instruktorzy ???? Ciekawe wykłady ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.03.2019

Ania Chrobak

Ania Chrobak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pod koniec roku podjęłam spontaniczna decyzję by dokończyć Prawo jazdy na kat. B ( prawko robiłam 8 lat- wstyd się przyznać ) Wybór padł na szkołę Golomb czego ani trochę nie żałuję bo już od samego pierwszego telefonu spotkałam się z bardzo dobrym i życzliwym podejściem. Jestem bardzo wdzięczna Jackowi za ogromną cierpliwość i wiarę we mnie większą niż moja własna . Stres był przeogromny podczas egzaminów ale finalnie udało mi się zakończyć naukę sukcesem ! Bardzo dziękuję za pomoc i profesjonalne podejście ! Polecam bardzo szkołę i trzymam mocno kciuki za zdających !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2019

Małgorzata Dziadek

Małgorzata Dziadek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Szkołę Jazdy Golomb ! Fantastyczne wykłady prowadzone przez panią Mirke, która przekazuje ogrom wiedzy w tak ciekawy sposób, że z radością przychodzi się po kolejną dawkę wiedzy. Polecam najlepszego instruktora Gnoewka, bardzo zaangażowany z indywidualnym podejściem do kursantów, z tym instruktorem rzaden placyk nie jest straszny, a prowadzenie samochodu staje się bardzo proste i przyjemne... !!! Dzięki temu instruktorowni zdalam za pierwszym razem! I już dziś czuję się dobrym kierowcą!! Raz jeszcze WIELKIE DZIĘKI Gniewko!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 26.02.2019

Kamil Fitas

Kamil Fitas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni i kompetentni instruktorzy, świetne podejście do kursantów, wszystkie detale w nauce jazdy były jak najbardziej szczegółowo opisywane i pomagały mi przy zdawaniu egzaminu państwowego, polecam te szkole każdemu jesli ktoś chce zdać szybko, sprawnie kurs i otrzymać prawo jazdy

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2019

Kuba Lebek

Kuba Lebek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście bardzo profesjonalne, instruktorzy to przemiła ludzie którzy przygotują was do egzaminu w najlepszy sposób. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.02.2019

Nicola B ....r ip: 178.37.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo miło wspominam czas spędzony w tej szkole. Pani Mirela na wykładach przekazywała informacje, które później przydały się w praktyce! Wszystkie trudne i niezrozumiałe rzeczy stawały się proste i oczywiste. Jazdy wyglądały podobnie. Zawsze pełne emocji i choć niejednokrotnie szło mi okropnie, miałam gorszy dzień. Na jazdach Pan Jacek zawsze miły, serdeczny, tłumaczy wszystko tak aby było jasne i zrozumiałe. Jestem pod ogromnym wrażeniem Jego cierpliwości, umiejętności i serca jakie wkłada w każdą sekundę swojej pracy. Sposób nauki i podejścia jest godny naśladowania. Dzięki tej szkole nie tylko zdałam egzaminy, ale też nie obawiam się wsiąść do samochodu a myśl o jeździe nie paraliżuje mnie strachem.  

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.02.2019

Sara Kopania

Sara Kopania
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Generalnie świetna szkoła, wykłady nie były nudne, zachęcały do myślenia przez pytania i w ogóle. Kurs teoretyczny nie był długi, raczej nie dłużył się ???? A kurs praktyczny to bajka ☺️ Dostosowanie instruktora i godzin jazd pod własne możliwości, nie było problemu z niczym. Do tego wiedza instruktorów i świetna atmosfera są tu na duży plus. Mogę polecić każdemu, z ręką na sercu ❤️

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.02.2019

Paweł H ..... ip: 5.173.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkola, pełen profesjonalizm, instruktorzy z powołania, idealne miejsce do rozpoczęcia swojej przygody z samochodem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.02.2019

Kamil F .......i ip: 188.146.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne szkolenie przygotowujące do kierowania pojazdami. Jednocześnie przygotowuje do kierowania pojazdem jak i zdania egzaminu pozytywnie. Fantastyczna atmosfera połączona z profesjonalnym podejściem powoduje, że łatwiej nauczyć się kierowania pojazdem. Egzaminator był w szoku moich zdolności prowadzenia samochodu o czym świadczy wynik pozytywny. Polecam ośrodek szkolenia kierowców.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.02.2019

Adam Kula

Adam Kula
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moja historia z prawem jazdy jest dość długa i skomplikowana. Gdy podchodziłem do egzaminu za pierwszym razem 10 lat temu oblałem trzy krotnie(uczyłem się w LOK Gliwice). Wiem dobrze, że nie potrafiłem prowadzić samochodu i nie dziwię się, że nie zdałem wówczas tego egzaminu. Po 10 latach postanowiłem jeszcze raz zrobić prawko. Tym razem (sugerując się opinią z neta), wybrałem ośrodek szkolenia kierowców GOLOMB.pl z Gliwic. Z ręką na sercu polecam ten ośrodek. Polecam również instruktora Pana Rafała- który po godzinie jazdy ze mną skorygował moje błędy, wytłumaczył mi co robię źle i nauczył prowadzić samochód. Dziś czuję się pewnie za kierownicą, wiem co robię i jak zareaguje prowadzone przeze mnie (a nie odwrotnie) auto. Zdałem egzamin za 2 razem, ale tylko dlatego że za pierwszym razem nie zatrzymałem się na znaku STOP przy wyjeździe z Ośrodka Egzaminacyjnego w Rybniku(czyli absolutnie mój błąd). Za drugim razem było już OK- i dziś jestem szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy kat.B Moim zdaniem w tej szkole naprawdę uczą jeździć i nie są to wyrzucone pieniądze w błoto przez kursanta. Nie spotkałem się tu z czymś takim, na zasadzie że instruktorzy odwa...ją pańszczyźnianę i olewają kursanta. Oni naprawdę chcą i uczą swoich kursantów prowadzenia samochodu zgodnie z zasadami ruchu i tak żeby kursant po skończonym kursie był przygotowany nie tylko do egzaminu, ale i do (a może przede wszystkim), samodzielnego, bezpiecznego prowadzenia pojazdu w ruchu drogowym. Pozdrowienia dla Pani Mireli, Pana Rafał, Pani Ali, i Pani Anety. Dzięki wam mam Prawko i czuję się pewnie na drodze. Jesteście naprawdę godni polecenia i robicie dobrą robotę. Pozdrawiam AdamK.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.02.2019

Michał Kubat

Michał Kubat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.02.2019

Sonia Sugier

Sonia Sugier
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do sprawy i kursantów. Zajęcia teoretyczne zawsze ciekawe i zachęcające do myślenia. Jeśli chodzi o zapisy na zajęcia praktyczne to zawsze bez problemu, wszystko dopasowane pod uczących się. Świetna atmosfera oraz instruktorzy. Z czystego serca mogę polecić tą szkołę jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.02.2019

Alicja P .......k ip: 88.156.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam! Profesjonalne podejście do kursanta oraz przyjazna atmosfera. Złota cierpliwość Pana Jacka :) Bardzo dobrze zostałam przygotowana do egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.02.2019

Stasiek Grad

Stasiek Grad
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawe wyklady, bardzo dobre przedmioty dydaktyczne, super atmosfera, zero ukrytych oplat

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak