Liczba odwiedzin: 33258 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

  (644 opinie w tym 411 zaufanych)
644 Opinii
Suma opinii (644)
  • Bardzo dobry641 (100%)
  • Dobry3 (0%)
  • Neutralny 0
  • Słaby 0
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Dodaj swoją opinię o szkole!


Zaznacz ilość gwiazdek.
1 gwiazdka to najgorsza ocena, 5 gwiazdek to najlepsza ocena

Pokaż wszystkie
Plusy
Pokaż wszystkie
Minusy
Pokaż wszystkie

Opinie o OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2018

Gosia Kawczak

Gosia Kawczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście do kursantów!! A co ważne możliwość dostosowania jazd do prywatnego czasu. Bardzo miło wspominam jazdy z instruktorami, którzy maja dużo cierpliwości, dzięki czemu jest przyjazna atmosfera. Zostałam solidnie przygotowana do egzaminu państwowego, który nie sprawił mi trudności. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.12.2018

Łukasz Niemiec

Łukasz Niemiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Bardzo sympatyczna atmosfera!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2018

Wiktoria Ciszek

Wiktoria Ciszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Profesjonalne podejście do kursanta oraz przyjazna atmosfera. Na plus złota cierpliwość instruktorów. Bardzo dobrze przygotowują do egzaminu. Zdane za pierwszym razem!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2018

Asia Bieniek

Asia Bieniek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Bardzo miła atmosfera! Pani Ala i Pan Rafał z wyjątkową cierpliwością i spokojem podeszli do mojego przypadku i zdałam za pierwszym razem, a teraz na spokojnie(!) prowadzę samochód

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.12.2018

Ela Elunia

Ela Elunia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej mogę polecić OSK Golomb! Pani Ala i pani Mirela super kobiety tlumacza jak potrzeba kilkukrotne, dzieki nim zdane za pierwszym razem. Goraco Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.12.2018

Rafał Kasia Pleń

Rafał Kasia Pleń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam ta szkołę. Instruktorzy super. Pani Ewa anioł nie kobieta. Pani Mirela starała sie ze wszystkich sił dopasowac jazdy do mojej ograniczonej dyspozycyjnosci. Dziś egzamin zdany teraz pozostało czekac na odbiór i w drogę ????. Dziekuje bardzo za super przygotowanie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.12.2018

Paulina Rochmińska

Paulina Rochmińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej mogę polecić OSK Golomb! Super atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta i przemiła Pani Mirelka, która zawsze bezproblemu umawiała mnie na jazdy doszkalające z Panią Anitka, z którą nauka była zawsze przyjemnością, bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminu, zawsze wszystko tłumaczyła jeszcze raz, jeśli była taka potrzeba i dzięki której po długim czasie zdałam egzamin państwowy.Polecaam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2018

Ewelina N .....c ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły jazdy. Bardzo sympatyczna atmosfera, cierpliwe podejście do kursanta, zostałam tak dobrze nauczona i dostałam tak świetne rady ze zdałam za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.12.2018

Aleksandra Grofik

Aleksandra Grofik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie do egzaminu państwowego. Indywidualne podejście do kursanta. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 23.11.2018

Maciej D ... ip: 94.254.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła. Nawet tak opornego kursanta jak ja poprowadziła do celu ????. Instruktor ma bardzo dobre, indywidualne podejście. Co prawda potrzebowałem więcej czasu żeby nabrać pewności siebie i spokoju przed egzaminem, ale nigdy nie myślałem o zmianie szkoły. Jacek wierzył bardziej niż ja w moje umiejętności i w końcu mnie tym zaraził. Teraz już sam mogę zbierać doświadczenia, ale to OSK Golomb otworzyło mi drogę. Wielkie dzięki i LWG

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.11.2018

Wiktoria ...a ip: 91.198.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście, wyrozumiałość oraz pomoc nawet w beznadziejnych przypadkach :D Polecam wszystkim ten ośrodek

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Wiktoria jaki beznadziejny przypadek?? :) Prawie Kubica. Dziękuje i do zobaczenia na drodze szerokości. Pozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.11.2018

Wiktoria Łaba

Wiktoria Łaba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu, profesjonalne podejscie instruktora do kursanta :D Polecam wszystkim ten ośrodek jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2018

Szymon S .......k ip: 83.10.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszytsko bardzo dobrze poszlo, dużo terminów i instruktorów. Można szybko załatwić kurs i zdać egzamin bez problemów. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy cała przyjemnośc po naszej stronie. Pozdrowienia dla Hanii

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2018

Oliwia P ...s ip: 93.95.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mocno polecam! Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu! Zdałam go za pierwszym razem ???? świetna atmosfera i super instruktorzy ????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziekujemy, jak to Rafał podsumował " innego wyniku sie nie spodziewał " :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.11.2018

Monika Zacher

Monika Zacher
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy z Panią Anitką jak zawsze na plus! Po kilku godzinach jazd doszkalających mogę śmiało polecić tę szkołę jazdy! Świetne podejście do kursantów!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.11.2018

Martyna Wodka

Martyna Wodka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gdy trafiłam do Golomba byłam na skraju załamania i rezygnacji po 7 niezdanych egzaminach. Na szczęście spotkałam panią Anite, która w kilka godzin pomogła mi odzyskać pewność siebie oraz dopracować ze mną wszystkie braki za które oblewałam egzaminy :D Po jazdach doszkalajacych z marszu zdałam i już czekam na prawko :p

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.11.2018

Paulina Gaworska

Paulina Gaworska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ta szkole wszystkim ktorzy chca sie dobrze przygotowac lub cos poprawic do egzaminu praktycznego. Instruktorzy z mega dobrym i sympatycznym podejsciem. A co najwazniejsze bardzo dobra organizacja.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.11.2018

Nicola Przedpolewska

Nicola Przedpolewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100% !!! Po 4 latch przerwy Pan Rafał w kilka godzin nauczył mnie wszystkiego od nowa i zdałam za pierwszym razem . Bardzo duża wiedza i świetne podejście do kursanta :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2018

Sonia Szombierska

Sonia Szombierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, egzamin zdany za pierwszym razem! Profesjonalne przygotowanie i miła atmosfera

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.11.2018

Justyna Jagoś

Justyna Jagoś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kolejna szkola kazdy gdzie instruktorzy sa aniolami dziekuje pani Mireli ze pozwolila mi na dodatkowe jazdy z Anitko "aniołkiem" na przygotowanie do egzaminu praktycznego z pozytywnym wynikiem wielkie buziaki dla was :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.11.2018

Mateusz Sączewski

Mateusz Sączewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam zarówno szkołę jak i instruktora Jacka. Profesjonalne i co ważne ludzkie podejście. Żadnego naciągania, żadnych ukrytych kosztów - płacisz, uczysz się, zdajesz :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.11.2018

Patryk Kraj

Patryk Kraj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady mogą wydawać sie nudne i monotonne ale prowadzone przez panią mirele wykłady bardzo ciekawe omawiane trasy egzaminacyjne dokładnie. Chciałbym podziękować pani ali za przygotowanie mnie do egzaminu państwowego i do przygotowania jak się zachować w różnych sytuacjach na drodze. Szkoda ze to koniec pozdrawiam całą ekipę do zobaczenia kiedyś na drodze. Bardzo polecam!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2018

Konrad Grzesiuk

Konrad Grzesiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kategoria A, zero problemu z umawianiem się na jazdy, w byłem dość trudnym przypadkiem bo czas miałem tylko rano. Pan Jacek konkretny człowiek, po 2 godzinach jazd już wiedziałem o co chodzi w jeździe motocyklem. Mimo że z jazdą na moto miałem wspólnego tyle co KFC z wyrafinowaną kuchnią. Zdane za pierwszym razem w Rybniku. Profesjonalizm od A do Z. Szczerze ale to szczerze polecam. LwG

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.10.2018

Paulina Bauć

Paulina Bauć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim, którzy chcą rozpocząć swoją przygodę z kursem na prawo jazdy, oraz tym, którzy szukają wsparcia i pomocy w jazdach doszkalających. Trafiłam do szkoły Golomb po nie udanym egzaminie i złych doświadczenich z inną szkołą. Pani Mirela przyjęła mnie bez wahania i od razu zrobiła wszystko żeby rozwiązać mój problem - postawiła na mojej drodze Panią Anitę. Fanastyczny instruktor, ciepła osoba z ogromnym srecem i pasją do wykonywanej pracy. Każda uwaga, każda podpowiedź sparwiła, że wreszcie jazda samochodem stała się dla mnie przyjemnością. Rzeczy nie możliwe okazały się być bardzo proste, a egzamin do zdania. Każda chwila spędzona z Panią Anitą to niesamowita przygoda. Chyba jescze nikt we mnie tak nie wierzył. Warto również spędzić czas z Panią Ewą - bardzo profejsonlane podejście i bardzo dużo cennych uwag. Warto wysłuchać każdej wskazówki. Jeszcze raz dziękuję całej grupie Golomb! Polecam na 100% :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2018

Konrad Twardzik

Konrad Twardzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko dokładnie tak jak powinno być :) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu w super atmosferze. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.10.2018

Oliwia Pałasińska

Oliwia Pałasińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Mirela, fantastyczna kobieta, a do tego niesamowice cierpliwa, potrafi wszystko idealnie wytłumaczyć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2018

Mateusz N ...k ip: 46.134.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetnie poprowadzony kurs oraz atmosfera w trakcie. Idealna szkoła dla osób chcących zdobyć kat. A i nie posiadających za razem żadnego doświadczenia z motorem - kurs uczy panowania nad maszyną od podstaw do bardziej skomplikowanych technik użytecznych podczas przyszłej, codziennej jazdy. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2018

Andrzej Wesoły

Andrzej Wesoły
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super prowadzony kurs przez Pana Jacka, bezstresowo i profesjonalnie. Perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Zdałem w Rybniku za pierwszym podejściem. Serdecznie polecam!!! Andrzej

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.10.2018

Kamila Gadawska

Kamila Gadawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę. Pan Rafał, z którym miałam przyjemność jeździć, jest świetnym instruktorem. Jeśli coś było niejasne, mogłam liczyć na to, że zostanie cierpliwie wytłumaczone i przećwiczone. Dzięki temu poczułam się pewnie i jeszcze bardziej uwierzyłam w siebie i w to, że potrafię. Pani Mireli również dziękuję za bezproblemowy kontakt i umawianie jazd. Pozdrowienia dla całej ekipy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2018

Angelika Wojtysiak

Angelika Wojtysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzisiaj zdałam za pierwszym podejściem egzamin. Muszę przyznać, że sama nie wierzyłam w swoje możliwości, póki egzaminator nie powiedział ‚,innego wyniku nie mogę Pani dać jak tylko POZYTYWNY”. Wszystko zawdzięczam Pani Ali, z którą spędziłam 24 h, Panu Rafałowi (3h) oraz Pani Mireli (również 3h). Z każdej jazdy wyniosłam coś przydatnego, nawet kiedy z powodu zdenerwowania się załamałam i popłakałam na ul. Mglistej w Rybniku. Jak powiedziała Pani Ala na 3 jazdach „,trzeba brać byka za rogi”. Dzisiaj przypomniałam sobie te słowa i z takim nastawieniem przystąpiłam do egzaminu. Golomba polecam każdemu. Wspaniała atmosfera na teorii jak i na jazdach, cudowni instruktorzy, którzy podchodzą z sercem do swojej pracy. Przy Pani Ali głodny nie skończysz jazd, a nawet jakaś guma do żucia się znajdzie.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak