Liczba odwiedzin: 37477 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

  (713 opinii w tym 468 zaufanych)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.06.2019

Joanna Rams

Joanna Rams
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor nauki jazdy Jacek - gość wymagający ale ma w tym swój cel , nauczyć kursanta jeździć i dobrze mu to wychodzi , egzamin zdany za pierwszym razem . Polecam .

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.06.2019

Marta Furtak

Marta Furtak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do szkoły GOLOMB trafiłam na jazdy doszkalające po 5 letniej przerwie - robiłam kurs gdzie indziej i nie potrafiłam wtedy zdać prawa jazdy (kilka nieudanych podejść, w końcu się zniechęciłam). Natomiast tutaj nauczyli mnie jeździć!Zupełnie inny poziom, zauważyłam jak wielu rzeczy nie nauczyła mnie tamta szkoła, jak tak na prawdę nie miałam pojęcia co się dzieje z samochodem. Dziękuje Anitce za cierpliwość do mnie, za przekazaną wiedze, praktyczne "triki", za nauczenie mnie jazdy samochodem nie tylko pod egzamin, ale w życiu, na co dzień, za nauczenia mnie uważności na innych uczestników ruchu! Mogę polecić z czystym sumieniem, tą szkołę i Anitę jako instruktora! Zdałam bez najmniejszego problemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 07.06.2019

Darek Gojewicz

Darek Gojewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeżeli szukacie dobrej szkoły jazdy to serdecznie polecam teoria ciekawie prowadzona a jazdy z super instruktorami

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.06.2019

Ewa Migdalska

Ewa Migdalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkole jazdy a szczególnie Anite najlepszy instruktor .

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Martyna Kania

Martyna Kania
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do OSK GOLOMB trafiłam po przerwaniu kursu w innej szkole jazdy z przeświadczeniem, że jestem fatalnym kierowcą i niechęcią do jazd. Jednak dzięki bardzo ciepłej i dobrze tłumaczącej Pani Alicji udało się zdać egzamin praktyczny przy pierwszym podejsciu. Same jazdy były przeprowadzane w tak miłej atmosferze, że aż ze smutkiem podchodziłam do egzaminu państwowego, bo oznaczał on koniec dalszych jazd z instruktorem. Pani Mirela również jest fantastyczną osobą, która odbierała telefon o każdej porze i odpowiadała na każde pytanie :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Marcin Baldyga

Marcin Baldyga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, super sprzęt - zadbany i sprawny. No i przede wszystkim najlepszy instruktor na śląsku - Jacek. Gość, który z pasją przekazuje swoja wiedzę! Najważniejsze jest to, że uczy jak jeździć a nie tylko jak zdać egzamin. Dzięki Jackowi egzamin na kat. A zdany za pierwszym razem! Szczerze polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.06.2019

Maciej Marzec

Maciej Marzec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy to coś, o czym marzyłem od dawno, dzięki OSK Golomb udało mi się spełnić to marzenie. Profesjonalne podejście, instruktorzy, których z pasją przekazują wiedzę zarówno teoretyczną jak i praktyczną, oraz samochody w nienagannym stanie. To wszystko pozwoliło mi przygotować się zarówno do egzaminu państwowego, jak i sprawiło, że dzisiaj bez najmniejszych problemów uczestniczę w ruchu drogowym. Instruktorzy pracujący w OSK Golomb, są po prostu przemili a podczas 30h jazd nie sposób się nudzić. W niedalekiej przyszłości planuję zrobić również prawo jazdy A2 i nie wyobrażam sobie nauki w innym ośrodku.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2019

Jola Sartori

Jola Sartori
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam; fantastyczni instruktorzy, którzy uczą jazdy nie tylko pod egzamin. Ciekawe wykłady przygotowują do teorii oraz praktyki, dobra organizacja i bardzo miła atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.05.2019

Dawid Ebisz

Dawid Ebisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera - luźna a jednocześnie z naciskiem na dobre przygotowanie, bardzo dobre przekazywanie umiejętności, pełen profesjonalizm, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.05.2019

Dawid Menzik

Dawid Menzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić OSK GOLOMB. Samo zdanie za pierwszym podejściem mówi wiele o przygotowaniu do egzaminu, ale nauczono mnie nie tylko jak jeździć by go zdać, ale także jak jeździć już po nim, aby było najwygodniej i najbezpieczniej. Jazdy ustalane były w pasujących godzinach, co nie sprawiało najmniejszego problemu. Instruktorzy odpowiadali na wszystkie pytania i służyli w razie potrzeby radą, co zmniejszało stres. Okres nauki jazdy będę wspominał z uśmiechem na ustach.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.05.2019

Aleksandra Rybarczyk

Aleksandra Rybarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie potrafię opisać szczęścia jakie dziś mnie spotkało. Zdałam na kategorie A. Z drugiej strony smutno mi że cel który chciałam osiągnąć - został osiągnięty, ponieważ lekcje które dawał mi Pan Jacek dawały mi ogromną satysfakcję i pozytywną energię. Dzięki Panu Jackowi wszystkie obawy przed upadkiem czy że coś nie wyjdzie odchodzą w zapomnienie. Trenowanie we wspaniałej atmosferze z asekuracją na mieście ze strony Pana Jacka. Każdy etap na placu od A do Z. Nauka nie tylko po to żeby zdać egzamin, ale też żeby poradzić sobie na drodze kiedy naprawdę zostaniemy sami. Bardzo, bardzo dziękuje i polecam z całego serca ???? Ola

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2019

Sandra Żołyniak

Sandra Żołyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybranie GOLOMBA jako szkoły jazdy jest najlepszym możliwym wyborem. Profesjonalnie prowadzona teoria z P. Mirelą bardzo dobrze przygotowuje zarówno do egzaminu teoretycznego jak i wyjazdu na drogę. Jazdy prowadzone w przyjemnej atmosferze, a instruktorzy mają bardzo dużą wiedzę i chętnie służą radą. Dzięki tak dobremu przygotowaniu zdanie za pierwszym razem to żaden problem :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.05.2019

Kamil Bańka

Kamil Bańka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK GOLOMB. Przed przystąpieniem do kursu może dwa razy w życiu jeździłem na komarku i raz na 125, dlatego miałem wątpliwości czy jazda na 650 mnie nie przerośnie. Na szczęście niepotrzebnie, Pan Jacek w miesiąc sprawił, że nieźle radziłem sobie z Gladiusem. Podobało mi się, że nie tylko uczy jak zdać egzamin, ale też udzielał ważnych wskazówek, jak zapanować nad motocyklem w prawdziwym życiu i na co szczególnie uważać na drodze. Egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2019

Jasiek Węgrzyn

Jasiek Węgrzyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybranie szkoły nauki jazdy GOLOMB było bardzo dobrą decyzją. Wykłady były ciekawe, na jazdach można było porozmawiać z instruktorami, którzy zawsze byli chętni do pomocy. Egzamin zdałem bezbłędnie za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.05.2019

Marta Drabik

Marta Drabik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę z całego serca! Egzamin zdałam za 1 razem bez problemu. Wykłady prowadzone przez panią Mirelę, mimo iż 3 godzinne, były naprawdę interesujące i przygotowały mnie do części teoretycznej w 100%. Instruktorzy podchodzą do każdego kursanta indywidualnie, jazdy odbywają się w przyjemnej atmosferze. Dodatkowym plusem jest lokalizacja w centrum Gliwic zarówno miejsca zajęć teoretycznych jak i praktycznych. Jeszcze raz gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.05.2019

Marta Żukrowska

Marta Żukrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W większości świetni instruktorzy. Bardzo łatwo było umówić się na jazdy w pasujących godzinach. Świetnie wytłumaczona teoria. Niektórzy instruktorzy załatwiali swoje sprawy podczas jazd przez co trwały one krócej. Lecz świetnie przygotowują do egzaminu polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.05.2019

Kuba Medoń

Kuba Medoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ośrodek, pan Rafał najlepszy instruktor.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2019

Dominik Zubek

Dominik Zubek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera na kursie. Pan Jacek nie uczy tylko jak zdać egzamin ale tez jak dobrze jeździć. Zdane za pierwszym razem - gorąco wszystkim polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 09.05.2019

Magda Kwiecień

Magda Kwiecień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, Pani Mirela jak i Anita nie dość ze nauczyły mnie wszystkiego to jeszcze bardzo pomogły mi przełamać stres przed egzaminem praktycznym. Mimo kilku niepowodzeń wierzyły we mnie i nie pozwalały się poddać. Udało się, jeszcze raz z całego serca dziękuje ❤️

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 08.05.2019

Julia Bednarek

Julia Bednarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, która przygotowuje do egzaminu jak żadna inna.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.05.2019

Tomek Maciek

Tomek Maciek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście. Porządnie i dokładnie omówiony każdy element zadania egzaminacyjnego, co bardzo dobrze przygotowało mnie to do egzaminu... POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.04.2019

Dagmara Czepielewska

Dagmara Czepielewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę . Pani Anitka ma indywidualne podejście do każdego kursanta , daje z siebie 100% , tłumaczy bardzo dokładnie, na spokojnie dzięki temu na egzaminie jesteś przygotowany. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.04.2019

Lauraa Zumeta

Lauraa Zumeta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Długi się zbierałam na to ale się udało zdać za pierwszym dzięki Mireli i Anity ❤️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2019

Katarzyna Kujawa

Katarzyna Kujawa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do klienta.. porządnie i dokładnie omówiony każdy element.. bardzo dobrze przygotowują do zdania egzaminu... POLECAM!!!! ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.04.2019

Wiktoria Jóźwik

Wiktoria Jóźwik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam szkołę jazdy GOLOMB !! ❤ Zdałam egzamin praktyczny i wszystko od poczatku wewnetrzny teoria i praktyka zdane za pierwszym ???????? A to wszystko dzieki tej wspanialej szkole jestem bardzo wdzieczna w szczegolnosci Pani Mireli za świetne wytlumaczenie wszystkiego co trzeba było i Anitce za super przygotowanie mnie do egzaminu praktycznego ❤ Generalnie wszyscy w tej szkole są bardzo mili i mają super podejście do każdego kursanta. Ja jestem bardzo zadowolona że wybrałam te szkołę !!! Także polecam każdemu naprawdę super ludzie super atmosfera i super szkoła!!! ❤❤????????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.04.2019

Dawid Gurowiec

Dawid Gurowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera dobre przygotowanie do egzaminów zdane za pierwszym

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.04.2019

Marcin Kwiecień

Marcin Kwiecień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam. Wreszcie dzięki tej szkole udało się zdobyć prawo jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2019

Bartosz Behr

Bartosz Behr
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Golomb został mi polecony przez znajomego. Na jazdach czułem się spokojny i pewny siebie. Z panią Anitą jazda na tyle mi się podobała że nie mogłem doczekać się kolejnych godzin :) Na samym egzaminie w word czułem się jakbym tylko dopełniał formalności i prezentował zdobyte umiejętności. Zdałem za pierwszym razem i jestem zadowolony z całego kursu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.04.2019

Wiktoria Jurkiewicz

Wiktoria Jurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Osobiście uważam, że wybór tej szkoły, to już mały sukces na samym początku przygody z prawem jazdy. Świetna organizacja oraz dobry kontakt z kursantami od razu rzuca się w oczy. Wykłady są prowadzone w prosty a zarazem ciekawy i dynamiczny sposób przez szefową szefów - panią Mirelę - przez co mijają w mgnieniu oka, co idzie za tym, że wiedza jest przyswajana szybko i "bezboleśnie" w przyjemnej atmosferze. Potem pozostają już tylko jazdy, które są przede wszystkim dostosowane do dyspozycyjności kursanta. Sama miałam przyjemność jeździć aż z piątką różnych instruktorów, co było naprawdę niezwykłym doświadczeniem. Każdy pracował nad moją techniką oraz samą jazdą. Panie - Anita, Ala - jak i panowie - Sylwek, Rafał, Dawid - to ludzie o dużej mierze cierpliwości, szczególnie, jeśli chodzi o zadawanie pytań. Nigdy nie wyszłam z auta bez odpowiedzi, dokładnego wyjaśnienia. Są to osoby bardzo zaangażowane, które chcą przekazywać posiadaną widzę, mając takie predyspozycje. Nigdy nie wątpią w umiejętności kursanta i zawsze wierzą w jego możliwości. Naprawdę szanuję i podziwiam za niekończące się zapasy pozytywnej energii oraz wyrozumiałości, a najbardziej w chwilach, kiedy zdarzały się potknięcia i moje powtarzające się błędy. Jednak dzięki całej tej ekipie zaszłam tak daleko i jestem Im za to bardzo wdzięczna (tutaj ściskam z całego serduszka). Szczerze, gdybym miała ponownie wybierać, nie byłoby innej opcji niż Golomb.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.04.2019

Emilia Gliklich

Emilia Gliklich
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie mogłam wybrać lepszej szkoły nauki jazdy. Kurs w OSK Golomb to bajka i przygoda :-) Właścicielka Mirela przesympatyczna, z dużą wiedzą i profesjonalizmem w prowadzeniu szkoły. Ogromnie życzliwa osoba. Wykłady prowadzone przez nią ciekawe i rzeczowe. Bardzo dobry i przemyślany system jazd. Godziny dopasowywane pod kursantów. Choć nie ze wszystkimi miała możliwość pracować, to wiem, że wszyscy instruktorzy to kadra z powołania. Instruktor Rafał, z którym miałam przyjemność mieć prawie wszystkie jazdy, to człowiek niesamowicie cierpliwy, sympatyczny, z dużą wiedzą, umiejętnościami i doświadczeniem. Choć rożnie mi szło, raz lepiej raz gorzej, chyba wierzył we mnie bardziej niż ja sama. Dzięki niemu praktykę zdałam za pierwszy razem. Z teorią raz mi się powinęła noga, ale tylko wyszło mi to na dobre, by nigdy nie być za pewnym siebie ;-) Egzamin zdany i pozostał żal, że ta przygoda dobiegła końca. Szczerze polecam tę szkołę. Jeśli robić prawo jazdy to tylko wśród tych ludzi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak