Liczba odwiedzin: 41144 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

  780 opinii w tym 513 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.01.2020

Ewa Kędziera

Ewa Kędziera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie prowadzona teoria. Cierpliwi i mili instruktorzy, zawsze mogłam liczyć na ich pomoc. Umawianie się na jazdy, tak żeby wszystkim pasowało przebiegało bez żadnych problemów. Wszystko na 5 gwiazdek, gorąco polecam!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.01.2020

Patrycja Rutkowska

Patrycja Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam tę szkołę jazdy! Pracownicy z ogromnym doświadczeniem, służący zawsze pomocą i radą, uśmiechnięci, z wielką pasją do tego co robią. Elastyczne godziny jeżeli chodzi o umawianie się na jazdy, pracownicy naciągają na dodatkowe jazdy jeżeli nie ma takiej potrzeby, Pani instruktor zwróciła uwagę na błędy jakie popełniałam i pomogła mi je skorygować, dzięki czemu moja jazda stała się płynna i naprawdę dobra - egzamin zdany, a egzaminator zapytał kto mnie przygotowywał, bo jazda była naprawdę na dobrym poziomie. Polecam Panią Anitkę - bardzo otwarta, szczera i cudowna osoba❤️

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.01.2020

Jakub Ulatowski

Jakub Ulatowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Kurs robiłem w innej szkole, ale tutaj jazdy doszkalające, które bardzo mi pomogły. Jeździłem z trzema różnymi instruktorami i każdy nauczył mnie czegoś nowego.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.01.2020

Julia Hibner

Julia Hibner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę jazdy.... profesjonalne podejście, elastyczność w umawianiu godzin i CIERPLIWI instruktorzy. ZDANE!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.01.2020

Dominik Mitak

Dominik Mitak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pozytywne podejście do kursanta i co najważniejsze instruktorka, która zwróciła uwagę na wszystkie błędy jakie popełniłem. Po 6h godzin doszkalajacych z Anitą egzamin zdany :) Dzięki :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2020

Sabina Gruszkiewicz

Sabina Gruszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach! Instruktorzy z super podejściem, teoria swietnie przeprowadzona przez Pania Mirelę, przedstawiała dużo sytuacji z życia wziętych, natomiast na jazdach starano się przekazać jak najwięcej informacji, które przydają się do dziś. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za 1 razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 08.01.2020

Denis Tuz

Denis Tuz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo w 100% tę szkółkę przyjemna atmosfera na zajęciach i jazdach.Szczegolnie z teorii wyśmienite nauczanie polecam polecam !!!!!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.01.2020

Edyta Bass

Edyta Bass
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, profesjonalni i cierpliwi ludzie, nie bylo problemu żeby pogodzic nauke jazdy ze studiami i pracą, zawsze znajdą czas żeby jeszcze dodatkowo pomóc przed egzaminem, jak najbardziej polecam ^^

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.01.2020

Jakub Golombek

Jakub Golombek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.01.2020

Krzysztof Łuczak

Krzysztof Łuczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Hey dziękuje pani Anicie ;) za zdanie egzaminu ;) najlepszy instruktor pozdrawiam Krzysiu

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.01.2020

Joanna Kozo

Joanna Kozo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z Całego serca miałam co prawda tylko dodatkowe jazdy w tej Szkole ale więcej wyniosłam z nich niż na kursie w ZDZ Anitka najlepsza instruktorka jaka mogła Mi się trafić cierpliwa i bardzo dobrze tłumaczy polecam gorąco ta Szkołe ????są cudowni wszyscy

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.12.2019

Natalia Zaborniak

Natalia Zaborniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Golomb!! Wykłady prowadzone przez Panią Mirelę bardzo ciekawe. Często opisuje sytuacje z życia i egzaminów, wszystko zostaje w głowie, odpowiada na wszystkie pytania i rozwiewa wątpliwości. Jazdy także ze wspaniałymi ludźmi, szczególnie Pani Ala i Anita. Potrafią wytłumaczyć wszystko od podstaw, do każdego maja indywidualne podejście. Nie ma czasu na stres, na pewno będzie mi brakować wspólnych jazd. Gorąco polecam!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.12.2019

Dawid Rodzynko

Dawid Rodzynko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, zdane za drugim podejściem, świetne przygotowanie i miła atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.12.2019

Maciek Nogieć

Maciek Nogieć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.12.2019

Marcin Bobrowski

Marcin Bobrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM! Bardzo ciekawe oraz zrozumiałe wykłady prowadzone przez Panią Mirelę w miłej atmosferze. Co do jazd - Pan Rafał z Panem Jackiem, nauczyli mnie dobrze jeździć, świetnie przygotowując przy tym do egzaminu praktycznego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2019

Agnieszka Morciszek

Agnieszka Morciszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Najlpeszy ośrodek w Gliwicach. Pani Anita super instruktor! Zdane za pierwszym!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.10.2019

Yao Mauitl

Yao Mauitl
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę jako miejsce do nauki jazdy i przygotowania do egzaminu państwowego. Dzięki radom i bardzo dużej wiedzy p. Jacka przygotował on żółtodzioba nie mającego żadnego doświadczenia z motocyklami, do zdania egzaminu w pierwszym terminie. Szacunek i słowa uznania to stanowczo za mało. Motywacja i celne wskazówki p. Jacka do doskonalenia mojej techniki jazdy pozwoliły mi w sposób prawidłowy wykonać wszystkie zadania wymagane podczas egzaminu. Polecam szkołę nauki jazdy i życzę powodzenia p. Jackowi i całej ekipie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2019

Tomasz Kujawa

Tomasz Kujawa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłem na te szkołe z polecenia i również z w pełni mogę ją dalej polecić. Jacek jest instruktorem naprawdę z powołania. Nauka z nim to wielka przyjemność. Wszystkie elementy omawia dokładnie, co powoduje że wystarczyło trzymać się jego wskazówek i egzamin nie był problemem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.10.2019

Magdalena Niedżwiedż

Magdalena Niedżwiedż
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałabym z całego serca polecić Ośrodek Golomb. Spotkałam się tam z pełnym profesjonalizmem w stosunku do kursanta, prawdziwą chęcią przekazania wiedzy, a przede wszystkim wsparciem w dążeniu do osiągnięcia wytyczonego celu. Zawsze mogłam liczyć na Panią Mirelę, która robiła co mogła abym miała jazdy w terminach, które mi odpowiadały. Nigdy nie odmówiła mi pomocy , co więcej starała się doradzić abym wybrała opcję , którą będzie dla mnie najkorzystniejsza. Jestem przekonana że umiejętności, jakich się tam nauczyłam zostaną że mną na zawsze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.10.2019

Robert Burakowski

Robert Burakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy ośrodek w Gliwicach. Polecam panią Anitę, pomogła mi dzielnie zdać prawo jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.10.2019

Wojtek Wandycz

Wojtek Wandycz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra jak nie najlepsza szkoła jazdy na śląsku !

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2019

Sandra Kusz

Sandra Kusz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY W GLIWICACH! Wykłady z teorii bardzo zrozumiałe, tłumaczone nie tylko na podstawie ksiązkowej wiedzy, a na przykładach z życia. JAZDY Z PRZECUDOWNYMI, CIERPLIWYMI INSTRUKTORAMI. ZDANE ZA PIERWSZYM! POLECAM WSZYSTKIM NIEZDECYDOWANYM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.10.2019

Natalia Krasowska

Natalia Krasowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy na jaką mogłam trafić! Indywidualne podjęcie do każdego kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.10.2019

Olek Zieliński

Olek Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instrukturzy fajna atmosfera na jazdach, zdałem na motorek i auto za pierwszym razem bez najmniejszych problemów polecam !

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.10.2019

Patryk Lisek

Patryk Lisek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, wykłady są przeprowadzane w miłej, sympatycznej atmosferze. Instruktorzy są naprawdę dobrzy, wymagający, ale to tylko dlatego, że chcą wzorowo nauczyć swojego kursanta do egzaminu. Pani Mirela, ciagle uśmiechnięta osoba, która nadaje całemu ośrodkowi energii :))

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2019

Jakub Nowocin

Jakub Nowocin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo super szkoła jazdy polecam każdemu. Mili ludzie kurs odbyty w miłej atmosferze i z super instruktorami, polecam głównie panią Mirele jak również Anitę i Alę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.09.2019

Jakub Grabowski

Jakub Grabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jacek - super instruktor, przekazuje cała swoją wiedzę i umiejętności na kursanta, spokojny, zawsze pomocny, z każdego świeżaka (jak Ja :D ) zrobi dobrego motocyklistę. Bez problemu po kilku godzinach nauki będziesz czuł się na motocyklu jakbyś jeździł od małego. Motocykle super sprawne, zadbane, nic tylko jeździć i jeździć :D Polecam z czystym sumieniem! :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.09.2019

Adrian Buczek

Adrian Buczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs na kategorię A z Jackiem mogę polecić każdemu. Plac manewrowy, którego wstępnie najbardziej się obawiałem, okazał się całkiem prosty. Proste, małe z pozoru niepowiązane z danym zadaniem ćwiczenia, pozwalały na oswojenie się z motocyklem(zaprzestanie walki z nim i poddanie się jednośladowi), wyuczenie drobnych nawyków, które w połączeniu pozwalały bardzo łatwo wstrzelić się w to bardziej złożone zadanie egzaminacyjne. W czasie kursu nie czułem się w żaden sposób skrępowany ani żadnych barier pomiędzy kursantem a instruktorem, atmosfera była bardziej jak z kolegą :). Dobrze dobierał również tempo nauki różnych elementów jazdy. Nie było również problemu z elastycznością umawiania jazd, co prawda nie lubi jazd o 6:00 ale da się go do nich namówić :D Co prawda zdałem dopiero za drugim ale w żadnym wypadku nie była to jego winna ponieważ plac za oboma razami przeszedł gładko i łatwo. Za pierwszym razem na mieście, pod sam koniec zrobiłem bardzo idiotyczny błąd, za co jednak w żaden sposób nie mogę winić kursu lub instruktora, co najwyżej siebie i chwilowej pomroczności jasnej :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2019

Kacper Baszczok

Kacper Baszczok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry i elastyczny terminowo kurs, instruktorzy wiedzą co robią

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.08.2019

Natalia Kubina

Natalia Kubina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Golomb to najlepszy ośrodek szkolenia kierowców !!!!!Pozdrawienia dla całego zespołu instruktorów a w szczególności dla Pani Mirelii i niezastąpionej Anitki !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak