Liczba odwiedzin: 40984 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

  779 opinii w tym 513 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.10.2019

Magdalena N ........... ip: 5.173.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam Ośrodek Golomb. Spotkałam się tam z pełnym profesjonalizmem w stosunku do kursanta, prawdziwą chęcią przekazania wiedzy, a także wsparciem w dążeniu do wytyczonego celu. Zawsze mogłam liczyć na Panią Mirelę, która robiła co mogła abym miała jazdy w terminach, które mi odpowiadają . Nigdy nie odmówiła mi pomocy co więcej Pani Mirela starała się doradzić, abym wybrała opcję, którą będzie dla mnie najkorzystniejsza. Dziś wiem że umiejętności, których nauczyłam się w tym ośrodku pod okiem wyśmienitej kadry instuktorskiej zostaną ze mną na zawsze. Za co serdecznie chciałabym podziękować.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Marta C .... ip: 83.4.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca, jeżeli zastanawiacie się jaką szkołę jazdy w Gliwicach wybrać to zdecydujcie się na Golomba. Przemili i wymagający instruktorzy nauczą was wszystkiego tak, aby zdać egzamin za 1 ;D

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.10.2019

Marta N ...k ip: 185.56.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

miła atmosfera, indywidualne podejście do kursantów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2019

Marek W ......k ip: 83.26.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorka bardzo dobra i wyrozumiała a zarazem wymagająca. Indywidualne podejście do kursanta. Polecam z czystym sumieniem i Dziękuję za zaangażowanie a efekt zadny egzamin za pierwszym razem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2019

Agata P .......k ip: 93.179.219.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Egzamin zdany za pierwszym razem. Podejście do kursantów maja bardzo fajne, jestem bardzo zadowolona. :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.10.2019

Dominika N .......k ip: 87.101.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo fajna szkoła, z ludzkim podejściem do zdającego, sympatyczni i pomcni instruktorzy, sprawne samochody i bardzo miła atmosfera panująca w nich.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2019

Andrzej B ......... ip: 77.114.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs kat A. Jacek Profesjonalnie podchodzi do pracy, współpraca, atmosfera - wszystko na dużym plusie. Polecam tą szkołę z czystym sumieniem. Egzamin zdany za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.10.2019

Aleksander Z ........i ip: 79.190.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super instruktorzy, fajna atmosfera na jazdach zdałem na motorek i auto bez najmniejszych problemów za pierwszym razem polecam !

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.10.2019

Mateusz Janicki

Mateusz Janicki
Opinia niezweryfikowna

Pan Jacek już od pierwszej godziny kursu przestał być Panem Jackiem, to po prostu wyluzowany gościu z mega pozytywnym podejściem do kursantów, a przy tym wszystkim nadal pozostaje profesjonalistą w swoim fachu. Facet czuje zajawkę do motocykli i to stanowi wspólny mianownik z przyszłymi motocyklistami którzy postanowili wybrać go na swojego instruktora. Jacek, oczywiście w miarę możliwości, pozwolił mi na szybkie ukończenie kursu niejednokrotnie idąc na rękę z terminami jazd dzięki czemu zajęło mi to ok 3 tygodnie. Bezbłędnie zdany za pierwszym razem egzamin mówi sam za siebie. Serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2019

Łukasz Grzybek

Łukasz Grzybek
Opinia niezweryfikowna

Jeśli chcesz rozpocząć swoją przygodę z jazdą na motocyklu to tylko z OSK GOLOMB. Egzamin zdany za pierwszym razem, pomimo że z motocyklem miałem do czynienia pierwszy raz na kursie. Pełen profesjonalizm ze strony Jacka pozwolił na przygotowanie się do egzaminu w 100%. Zajęcia prowadzone w bardzo dobrej atmosferze. Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.09.2019

Angelika F ...p ip: 195.149.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepszy ośrodek szkolenia przyszłych kierowców! !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.08.2019

Roman M ...o ip: 31.0.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam, super atmosfera i profesjonalizm. Słowa uznania dla instruktora Jacka oby tak dakej!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.08.2019

Matee Li

Matee Li
Opinia niezweryfikowna

Świetna szkola jazdy, pan Jacek bardzo profesjonalny i wyrozumiały. 100 % skupienie na kursancie i ciagła korekta błędów. Na kursie mozna zbudowac bardzo duza pewnosc siebie i swoich możliwości przez co egzamin nie wydaje sie juz taki straszny. JAK NAJBARDZIEJ POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.08.2019

Krzysztof B ....... ip: 83.4.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kat A.instruktor Jacek super gość sumiennie i z wielkim zaangażowaniem indywidualnie podchodzi do każdego kursanta .chętnego dobrze przygotuje do egzaminu aby zdał za pierwszym razem polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2019

Tomasz M ....l ip: 88.156.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.08.2019

Daniel Nowak

Daniel Nowak
Opinia niezweryfikowna

Świetny ośrodek szkolenia kierowców. Ciekawe wykłady z teorii i przyjemne jazdy. Wszyscy pracownicy ośrodka są mili i pomocni. Zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2019

Paweł D ........i ip: 89.64.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetny ośrodek szkolenia. Instruktorzy którzy wiedzą jak uczyć. Egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2019

Matylda K ..... ip: 5.173.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła godna polecenia. Świetne przygotowanie i profesjonalne, indywidualne podejście do kursanta. Wszystko odbywa się w miłej atmosferze. Dzięki wskazówkom i szczegółom udało mi sie zdać za pierwszym razem. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.07.2019

Piotr B .......i ip: 87.101.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Robiłem dodatkowe jazdy po kilku dobrych latach przerwy. Dzięki dobrej atmosferze, fachowo i świetnie przekazywanej wiedzy praktycznej szybko przypomniałem sobie o co w ogóle chodzi w tym prowadzeniu samochodu. Dodatkowo skorygowałem błędy jakie wcześniej miałem utrwalone, a niektórych rzeczy nauczyłem się w ogóle od nowa. Gorąco polecam tą szkołę, a Anita to najlepsza instruktorka!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.06.2019

Karol K ...l ip: 188.123.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs bez zastrzeżeń. Wszystko w przyjaznej atmosferze i bez stresu. Co najważniejsze, dobrze przygotowanie do egzaminu i wyjaśnienie wszystkich kwestii, zadań i innych rzeczy które warto wiedzieć przed przystąpieniem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.06.2019

Kinga K .......k ip: 80.65.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkółka, indywidualne podejście do każdego kursanta, fajnie prowadzona teoria z której można bardzo dużo wynieść, nauka jazdy z kilkoma instruktorami, którzy zwracają uwagę na ulubione miejsca egzaminatorów, prawko zdane za pierwszym razem, serdecznie polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.05.2019

Przemysław S .........i ip: 85.14.103.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam wszystkim szkołę jazdy GOLOMB. Pełen profesjonalizm, a przede wszystkim Pan Jacek - instruktor z powołania, który doskonale potrafi przekazać swoją wiedzę przydatną nie tylko na egzaminie, ale również na drodze. Cały kurs odbywał się w miłej i przyjaznej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.05.2019

Marta K ....k ip: 94.254.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zapisałam się na jazdy po 10 latach od kursu, ponieważ postanowiłam dokończyć prawko. Bardzo miła atmosfera, rzetelny instruktor, przejrzyste i konkretne informacje oraz zasady. Prawko zdane za pierwszym razem! Super współpraca z Panią, z którą umawialam wszelkie jazdy. Konkret instruktor p. Rafał, zainteresowany szkoleniem i kursantem. Zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.05.2019

Wiktoria P ...... ip: 81.30.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła, bez problemu zdane za pierwszym razem:) Teoria z Panią Mirelą bardzo przyjemna i zrozumiana, a jazdy z Panem Rafałem- pierwsza klasa!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.04.2019

Krzysztof Z ......i ip: 5.172.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetny ośrodek, bardzo fachowi i pomocni instruktorzy!!! Polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2019

Mateusz W ......a ip: 88.156.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jeśli kurs na prawo jazdy to tylko w GOLOMBIE - są najlepsi. Pełen profesjonalizm w podejściu do kursanta, świetnie zajęcia teoretyczne i równie dobre zajęcia praktyczne. Po wykładach z panią Mirelą egzamin teoretyczny nie powinien dla nikogo stanowić problemu, a jazdy z instruktorami z tego ośrodka to czysta przyjemność. Szczególnie polecam pana Rafała, który bardzo dobrze tłumaczy i naucza technik jazdy samochodem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.04.2019

Sylwia F .....h ip: 89.64.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

POLECAM! Wykłady ciekawe, nie było problemu z umawianiem się na jazdy w różnych godzinach. Sami profesjonaliści i odpowiednie przygotowanie do egzaminu :-)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.02.2019

Nicola B ....r ip: 178.37.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo miło wspominam czas spędzony w tej szkole. Pani Mirela na wykładach przekazywała informacje, które później przydały się w praktyce! Wszystkie trudne i niezrozumiałe rzeczy stawały się proste i oczywiste. Jazdy wyglądały podobnie. Zawsze pełne emocji i choć niejednokrotnie szło mi okropnie, miałam gorszy dzień. Na jazdach Pan Jacek zawsze miły, serdeczny, tłumaczy wszystko tak aby było jasne i zrozumiałe. Jestem pod ogromnym wrażeniem Jego cierpliwości, umiejętności i serca jakie wkłada w każdą sekundę swojej pracy. Sposób nauki i podejścia jest godny naśladowania. Dzięki tej szkole nie tylko zdałam egzaminy, ale też nie obawiam się wsiąść do samochodu a myśl o jeździe nie paraliżuje mnie strachem.  

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.02.2019

Paweł H ..... ip: 5.173.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkola, pełen profesjonalizm, instruktorzy z powołania, idealne miejsce do rozpoczęcia swojej przygody z samochodem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.02.2019

Kamil F .......i ip: 188.146.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne szkolenie przygotowujące do kierowania pojazdami. Jednocześnie przygotowuje do kierowania pojazdem jak i zdania egzaminu pozytywnie. Fantastyczna atmosfera połączona z profesjonalnym podejściem powoduje, że łatwiej nauczyć się kierowania pojazdem. Egzaminator był w szoku moich zdolności prowadzenia samochodu o czym świadczy wynik pozytywny. Polecam ośrodek szkolenia kierowców.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak