Liczba odwiedzin: 42371 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

  807 opinii w tym 532 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.03.2020

Michał S ........ ip: 91.192.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo mili instruktorzy. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.03.2020

Anna ..........a ip: 188.147.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła.Polecam!!! Mirela i Jacek najlepsi????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.03.2020

Katarzyna C ...... ip: 5.173.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kapitalna i w pełni profesjonalna szkoła jazdy. Fantastyczni, cierpliwi i wyrozumiali instruktorzy a zwłaszcza panie instruktorki. Zdawalność na najwyższym poziomie. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.03.2020

Martyna B .....k ip: 93.95.90.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam tę szkołę jazdy z całego serca. Nie dość, że profesjonalnie i porządnie, to jeszcze ma się wrażenie, że panuje taka rodzinna atmosfera. Idąc na egzamin, nie miałam poczucia, że czegoś jeszcze nie wiem, że jakiejś wiedzy czy umiejętności mi brakuje. Polecam moją ukochaną panią Alę, która mnie wszystkiego nauczyła, a nawet po egzaminie sama zadzwoniła i spytała jak mi poszło.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.02.2020

Paweł M ..... ip: 95.160.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szczególnie osobom, które nie czują się zbyt pewnie za kółkiem. Jazdy z p. Jackiem w miłej atmosferze i na spokojnie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.02.2020

Kornela S ..... ip: 83.230.7.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wykupiłam w tej szkole dwa razy jazdy doszkalające, aby w końcu zdać prawo jazdy! Oczywiście, nie zawiodłam się ani o grama! Po 6h godzinach z Panią Anitą, która wyprowadziła mnie z kilku błędów, zdałam prawo jazdy i czuje że po prostu lepiej jeżdżę. Przede wszystkim odczuwałam ze strony Pani Anity zaangażowanie oraz ogromna chęć pomocy (nawet osobie obcej dla szkoły Golomb), co uważam że jest bardzo znaczące i pomocne dla kursanta. Jestem ogromnie wdzięczna! Gdybym miała drugi raz zdawać prawo jazdy, z pewnością wybrałabym szkołę Golomb! Polecam osobom, którzy potrzebują dodatkowych jazd i są przed egzaminem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.01.2020

Dariusz .........i ip: 91.222.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetnie poprowadzona teoria. Jeździłem z różnymi instruktorami i każdy przykładał się do swojej pracy i budował świetną atmosferę, co zaowocowało zdanym egzaminem. Polecam bardzo serdecznie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.01.2020

Marcin K ..k ip: 94.254.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobre przygotowanie do egzaminu, dobra komunikacja i sympatyczna kadra!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2020

Bernadeta M .... ip: 94.254.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo gorąco zachęcam do wyboru tej właśnie szkoły nauki jazdy. Kurs jest bardzo profesjonalny, instruktorzy są bardzo pomocni oraz mają olbrzymią cierpliwość.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.10.2019

Magdalena N ........... ip: 5.173.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam Ośrodek Golomb. Spotkałam się tam z pełnym profesjonalizmem w stosunku do kursanta, prawdziwą chęcią przekazania wiedzy, a także wsparciem w dążeniu do wytyczonego celu. Zawsze mogłam liczyć na Panią Mirelę, która robiła co mogła abym miała jazdy w terminach, które mi odpowiadają . Nigdy nie odmówiła mi pomocy co więcej Pani Mirela starała się doradzić, abym wybrała opcję, którą będzie dla mnie najkorzystniejsza. Dziś wiem że umiejętności, których nauczyłam się w tym ośrodku pod okiem wyśmienitej kadry instuktorskiej zostaną ze mną na zawsze. Za co serdecznie chciałabym podziękować.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Marta C .... ip: 83.4.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca, jeżeli zastanawiacie się jaką szkołę jazdy w Gliwicach wybrać to zdecydujcie się na Golomba. Przemili i wymagający instruktorzy nauczą was wszystkiego tak, aby zdać egzamin za 1 ;D

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.10.2019

Marta N ...k ip: 185.56.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

miła atmosfera, indywidualne podejście do kursantów

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2019

Marek W ......k ip: 83.26.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorka bardzo dobra i wyrozumiała a zarazem wymagająca. Indywidualne podejście do kursanta. Polecam z czystym sumieniem i Dziękuję za zaangażowanie a efekt zadny egzamin za pierwszym razem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2019

Agata P .......k ip: 93.179.219.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Egzamin zdany za pierwszym razem. Podejście do kursantów maja bardzo fajne, jestem bardzo zadowolona. :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.10.2019

Dominika N .......k ip: 87.101.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo fajna szkoła, z ludzkim podejściem do zdającego, sympatyczni i pomcni instruktorzy, sprawne samochody i bardzo miła atmosfera panująca w nich.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2019

Andrzej B ......... ip: 77.114.143.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs kat A. Jacek Profesjonalnie podchodzi do pracy, współpraca, atmosfera - wszystko na dużym plusie. Polecam tą szkołę z czystym sumieniem. Egzamin zdany za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.10.2019

Aleksander Z ........i ip: 79.190.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super instruktorzy, fajna atmosfera na jazdach zdałem na motorek i auto bez najmniejszych problemów za pierwszym razem polecam !

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.10.2019

Mateusz Janicki

Mateusz Janicki
Opinia niezweryfikowna

Pan Jacek już od pierwszej godziny kursu przestał być Panem Jackiem, to po prostu wyluzowany gościu z mega pozytywnym podejściem do kursantów, a przy tym wszystkim nadal pozostaje profesjonalistą w swoim fachu. Facet czuje zajawkę do motocykli i to stanowi wspólny mianownik z przyszłymi motocyklistami którzy postanowili wybrać go na swojego instruktora. Jacek, oczywiście w miarę możliwości, pozwolił mi na szybkie ukończenie kursu niejednokrotnie idąc na rękę z terminami jazd dzięki czemu zajęło mi to ok 3 tygodnie. Bezbłędnie zdany za pierwszym razem egzamin mówi sam za siebie. Serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2019

Łukasz Grzybek

Łukasz Grzybek
Opinia niezweryfikowna

Jeśli chcesz rozpocząć swoją przygodę z jazdą na motocyklu to tylko z OSK GOLOMB. Egzamin zdany za pierwszym razem, pomimo że z motocyklem miałem do czynienia pierwszy raz na kursie. Pełen profesjonalizm ze strony Jacka pozwolił na przygotowanie się do egzaminu w 100%. Zajęcia prowadzone w bardzo dobrej atmosferze. Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.09.2019

Angelika F ...p ip: 195.149.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepszy ośrodek szkolenia przyszłych kierowców! !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.08.2019

Roman M ...o ip: 31.0.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szczerze polecam, super atmosfera i profesjonalizm. Słowa uznania dla instruktora Jacka oby tak dakej!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.08.2019

Matee Li

Matee Li
Opinia niezweryfikowna

Świetna szkola jazdy, pan Jacek bardzo profesjonalny i wyrozumiały. 100 % skupienie na kursancie i ciagła korekta błędów. Na kursie mozna zbudowac bardzo duza pewnosc siebie i swoich możliwości przez co egzamin nie wydaje sie juz taki straszny. JAK NAJBARDZIEJ POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.08.2019

Krzysztof B ....... ip: 83.4.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kat A.instruktor Jacek super gość sumiennie i z wielkim zaangażowaniem indywidualnie podchodzi do każdego kursanta .chętnego dobrze przygotuje do egzaminu aby zdał za pierwszym razem polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2019

Tomasz M ....l ip: 88.156.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.08.2019

Daniel Nowak

Daniel Nowak
Opinia niezweryfikowna

Świetny ośrodek szkolenia kierowców. Ciekawe wykłady z teorii i przyjemne jazdy. Wszyscy pracownicy ośrodka są mili i pomocni. Zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2019

Paweł D ........i ip: 89.64.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetny ośrodek szkolenia. Instruktorzy którzy wiedzą jak uczyć. Egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2019

Matylda K ..... ip: 5.173.99.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła godna polecenia. Świetne przygotowanie i profesjonalne, indywidualne podejście do kursanta. Wszystko odbywa się w miłej atmosferze. Dzięki wskazówkom i szczegółom udało mi sie zdać za pierwszym razem. Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.07.2019

Piotr B .......i ip: 87.101.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Robiłem dodatkowe jazdy po kilku dobrych latach przerwy. Dzięki dobrej atmosferze, fachowo i świetnie przekazywanej wiedzy praktycznej szybko przypomniałem sobie o co w ogóle chodzi w tym prowadzeniu samochodu. Dodatkowo skorygowałem błędy jakie wcześniej miałem utrwalone, a niektórych rzeczy nauczyłem się w ogóle od nowa. Gorąco polecam tą szkołę, a Anita to najlepsza instruktorka!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.06.2019

Karol K ...l ip: 188.123.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kurs bez zastrzeżeń. Wszystko w przyjaznej atmosferze i bez stresu. Co najważniejsze, dobrze przygotowanie do egzaminu i wyjaśnienie wszystkich kwestii, zadań i innych rzeczy które warto wiedzieć przed przystąpieniem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.06.2019

Kinga K .......k ip: 80.65.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkółka, indywidualne podejście do każdego kursanta, fajnie prowadzona teoria z której można bardzo dużo wynieść, nauka jazdy z kilkoma instruktorami, którzy zwracają uwagę na ulubione miejsca egzaminatorów, prawko zdane za pierwszym razem, serdecznie polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak