Liczba odwiedzin: 41592 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

  792 opinie w tym 522 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.02.2019

Alicja P .......k ip: 88.156.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam! Profesjonalne podejście do kursanta oraz przyjazna atmosfera. Złota cierpliwość Pana Jacka :) Bardzo dobrze zostałam przygotowana do egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.01.2019

Maciej K ..........z ip: 91.192.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z czystym sumieniem polecam ten ośrodek szkolenia kierowców. Podczas trwania kursu dało się odczuć, że wszystko jest robione, aby kursantowi było jak najwygodniej. Wykłady w samym centrum miasta, elastyczny grafik jazd, swobodny kontakt z instruktorami i przede wszystkim profesjonalizm. Instruktorzy uprzejmi i wymagający - co w przypadku nauki jazdy jest niezwykle ważne. Samochody w bardzo dobrym stanie. Podczas przystępowania do egzaminu czułem się przygotowany odpowiednio i tylko czynniki losowe zadecydowały o zdaniu go nie za pierwszym, lecz drugim razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.12.2018

Dominik R .........i ip: 37.8.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście do kursantów. Przyjazna atmosfera, dobre podejście instruktorów oraz cierpliwość. Pan Jacek świetnie mnie poduczył pod sam egzamin w Rybniku a Pani Ewa świetnie wytłumaczyła mi jak poprawnie parkować. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.12.2018

Ewelina N .....c ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły jazdy. Bardzo sympatyczna atmosfera, cierpliwe podejście do kursanta, zostałam tak dobrze nauczona i dostałam tak świetne rady ze zdałam za pierwszym razem. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 23.11.2018

Maciej D ... ip: 94.254.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna szkoła. Nawet tak opornego kursanta jak ja poprowadziła do celu ????. Instruktor ma bardzo dobre, indywidualne podejście. Co prawda potrzebowałem więcej czasu żeby nabrać pewności siebie i spokoju przed egzaminem, ale nigdy nie myślałem o zmianie szkoły. Jacek wierzył bardziej niż ja w moje umiejętności i w końcu mnie tym zaraził. Teraz już sam mogę zbierać doświadczenia, ale to OSK Golomb otworzyło mi drogę. Wielkie dzięki i LWG

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.11.2018

Wiktoria ...a ip: 91.198.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne podejście, wyrozumiałość oraz pomoc nawet w beznadziejnych przypadkach :D Polecam wszystkim ten ośrodek

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Wiktoria jaki beznadziejny przypadek?? :) Prawie Kubica. Dziękuje i do zobaczenia na drodze szerokości. Pozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2018

Szymon S .......k ip: 83.10.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszytsko bardzo dobrze poszlo, dużo terminów i instruktorów. Można szybko załatwić kurs i zdać egzamin bez problemów. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy cała przyjemnośc po naszej stronie. Pozdrowienia dla Hanii

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.11.2018

Oliwia P ...s ip: 93.95.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Mocno polecam! Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu! Zdałam go za pierwszym razem ???? świetna atmosfera i super instruktorzy ????

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziekujemy, jak to Rafał podsumował " innego wyniku sie nie spodziewał " :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2018

Mateusz N ...k ip: 46.134.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetnie poprowadzony kurs oraz atmosfera w trakcie. Idealna szkoła dla osób chcących zdobyć kat. A i nie posiadających za razem żadnego doświadczenia z motorem - kurs uczy panowania nad maszyną od podstaw do bardziej skomplikowanych technik użytecznych podczas przyszłej, codziennej jazdy. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.10.2018

Karolina D ........a ip: 89.64.52.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobry wieczór wszystkim, wreszcie mam czas żeby napisać. Do Pana Jacka zadzwoniłam w czerwcu tego roku z informacją, że szukam pomocy w zrealizowaniu marzenia - chcę jeździć na motocyklu. Dwa miesiące od rozpoczęcia jazd mam wymarzone prawo jazdy odebrane z urzędu :) Nigdy wcześniej nie jeździłam motocyklem jakimkolwiek. Instruktor z pasją, wspaniały - mobilizujacy do pracy, uparty, otwarty, budzący zaufanie, także w to, że można! I coś co mnie bardzo miło zaskoczyło: wsparcie również od reszty załogi szkoły, pogodne nastawienie i wiara w kursanta. Brawo!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.10.2018

Małgorzata ......d ip: 213.17.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miałam przyjemność szkolić się pod okiem pana Rafała (choć w toku kursu miałam kilka godzin także z dwójką innych instruktorów)i serdecznie polecam. Ośrodek wyposaża w książkę i płytę z testami, organizuje wykłady i kurs bhp (co w innych miejscach jest bagatelizowane) i bardzo elastycznie podchodzi do kwestii godzin za kierownicą (co jako "etatowiec" szczególnie doceniam). Fajną opcją jest płatność za kurs w ratach - pewnie niejednemu się to przyda. Atmosfera pozytywna, nastawienie na nauczenie kursanta (a nie tylko przygotowanie do egzaminu) i anielska cierpliwość. Aha, no i przekonałam się, że zdanie za pierwszym razem jest jak najbardziej możliwe!

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.09.2018

Olga B .... ip: 89.64.53.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdane za pierwszym podejściem - czego chcieć więcej :) teoria wyłożona rzeczowo, do tego masa informacji przydatnych bezpośrednio na egzaminie, instruktorzy bardzo cierpliwi - z powodu mojej kiepskiej dyspozycyjności przejeździłam te 30h prawie ze wszystkimi i jestem bardzo zadowolona - każdy dodał coś od siebie, każdy na coś innego zwrócił uwagę i tak suma sumarum złożyło się na zdany egzamin. #polecambardzo

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.09.2018

Weronika Z .........z ip: 91.193.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalne, indywidualne podejście do kursanta. Wszyscy instruktorzy zaangażowani i mili ;) Dzięki Paniom Ewie i Ali oraz Panu Rafałowi pewnie wyjadę na ulicę :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.09.2018

Jacek G ......... ip: 46.134.71.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Egzamin zdany za 1 razem. Bardzo dobre przygotowanie do zadań na placyk i jazdy w mieście. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.08.2018

Basia B ......k ip: 83.26.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosfera zajęć teoretycznych i dobrze prowadzona praktyka. Zdają egzamin na piątkę!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.08.2018

Marcin M .......i ip: 83.30.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wspaniali instruktorzy, niezwykle profesjonalni i znający się na fachu. Jazdy odbywały się w świetnej atmosferze. Byłem bardzo dobrze przygotowany na egzamin państwowy i część praktyczną zdałem za pierwszym razem. Polecam wszystkim bardzo serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.08.2018

Staszek J ....... ip: 46.134.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jacek jest profesjonalistą i pasjonatem. Wnikliwie obserwuje i koryguje błędy. Pierwsza jazda była dla mnie jednocześnie pierwszym kontaktem z motocyklem, dzięki podejściu instruktora szybko udało nam się zaprzyjaźnić. Warto dodać że są bardzo elastyczni i jako jedyna szkoła byli wstanie dopasować się do mojego grafiku.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2018

Mateusz H .........i ip: 31.11.131.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Jacek Instruktor rewelacja, miły i cierpliwy, godny polecenia :)) bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu praktycznego kat A. Śmiało każdemu mogę go polecić tak jak to zrobili mi moi znajomi :)) pozdrawiam i polecam ten ośrodek szkolenia kierowców :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.07.2018

Maciej B ....k ip: 46.134.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Każdemu polecam OSK Golomb! Zwłaszcza Pana Dawida! Dzięki niemu zdałem po kilkuletniej przerwie. Cierpliwy, sympatyczny, wszystko tłumaczy, a co najważniejsze motywuje w dążeniu do celu. Pani Mirela mega pomocna i wyrozumiała, zwłaszcza gdy raz musiałem zmienić godzinę jazd. Dziekuje raz jeszcze i jestem mega wdzięczny. Sam bym tego nie osiągnął ???? Do zobaczenia na drodze!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2018

Jaku Z ......a ip: 188.123.197.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktorzy wszyscy świetni, pomimo dużej ilości kursantów zawsze można było wcisnąć się na dogodną godzinę jazd.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2018

Filip B ...k ip: 83.4.106.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepszy wybór w Gliwicach!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2018

Zbigniew J .......i ip: 176.106.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam wszystkim ośrodek szkolenia kierowców GOŁĄB. Profesjonalizm instruktorów i świetne zorganizowanie sprawiają, że ośrodek zdecydowanie zasługuje na najlepsze opinie! :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2018

Aleksandra R .....z ip: 157.158.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła, polecam wszystkim gorąco :D

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2018

agata k ...a ip: 178.219.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Gorąco polecam tę szkołę! Wykłady z teorii były ciekawe i naprawdę dużo można było z nich wynieść. Każdy instruktor potrafi wytłumaczyć wszystko dokładnie, wszyscy są zaangażowani w to co robią. Na jazdach panowała bardzo przyjazna atmosfera. Cały kurs przebiegł szybko i sprawnie. Egzamin zdany za pierwszym razem :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.06.2018

Mark B ........r ip: 188.123.210.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zapisałem się na moją licencję kategorii A. Jacek (instruktor) jest bardzo pomocny i wspierający, otwarty i dawał więcej niż się spodziewałem. Atmosfera lekcji była bardzo spokojna, profesjonalna i na wysokim poziomie. Nigdy nie jeździłem na motocyklu i czułem się komfortowo na motocyklu w bardzo krótkim czasie. Dowodem na jakość zajęć było to, że byłem kompletnym nowicjuszem i zdałem licencję za pierwszym razem. Całkowicie polecam GoLomb !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.06.2018

Krystian O ......k ip: 94.254.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo profesjonalne podejście w przyjaznej atmosferze. Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Gorąco polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.06.2018

Beata W ..........a ip: 188.123.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo ale to bardzo polecam tą szkołę jazdy wszystkim przyszlym kierowcom. Wszystko bardzo profesjonalnie. Teoria super wykładana przez panią Mirele dużo rzeczy zostaje w głowie. Duża częstotliwość jazd. Super podejście instruktorów. Szczególnie pozdrawiam i dziekuje pani Mireli i pani Ali za cierpliwość serce chęci wszystkie rady i nauki. Zdane za pierwszym razem. Mąż uczęszczał tu na kurs dwa lat temu też zdane za pierwszym. ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.06.2018

Katarzyna G .........a ip: 94.78.166.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła :) Pozdrawiam Mirelle i Rafała :) super instruktorzy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.05.2018

Katarzyna P ..a ip: 83.26.216.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo cierpliwi i przemili instruktorzy, świetnie tłumaczą (na teorii również). Miła atmosfera i można się dogadać i pogodzić wszystkie inne zajęcia. Polecam serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.05.2018

Szymon K ...a ip: 176.102.85.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Z całego serca polecam tą szkołę jazdy. Pełen profesjonalizm ze strony instruktorów oraz Pani Mireli. Po ukończeniu kursu egzamin okazał się formalnością, ponieważ byłem stuprocentowo przygotowany. Jestem w pełni zadowolony z decyzji o wybraniu właśnie tej szkoły jazdy i z czystym sumieniem mogę polecić ją każdemu kto chce zdać egzamin szybko i bez stresowo. Pozdrawiam, Szymon K.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak