OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

 1062 opinie w tym 702 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB
ul. Zwycięstwa 52A
44-100 Gliwice

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców GOLOMB specjalizuje się w szkoleniu kandydatów na kierowców w zakresie kat. A i B. Zapewniamy wpełni wykwalifikowaną kadrę instruktorów oraz opiekę i pomoc w trakcie jak i po zakończonym szkoleniu w naszym ośrodku. Szkolenie odbywa sie na pojazdach egzaminacyjnych :

Kat. B
1. Toyota Yaris III- 6-cio biegowa
2. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa
3. Toyota yaris III - 6-cio biegowa
4. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa
5. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa
6. Toyota Yaris II - 5 cio biegowa

Kat. A
1. Suzuki Gladius 650 - KAT. A
2. SUZUKI GLADIUS 650 - KAT. A2
3.. Honda Cbf 250



SERDECZNIE ZAPRASZAMY !
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jacek i Mirela Gołombek

Rafał Konarski

Alicja Szwabowicz

Dawid Przylasko

Ewa Madaj

Michal Śliwowski

Zbislaw Gorzechowski

Rafal Lewicki

Jacek Hamela

Pawel Borowski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

codziennie

ul. Zwycięstwa 52A

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
4 godzin lekcyjnych (po 45 min) kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

12.09.2022

ul. Zwycięstwa 52A, 16:00

+1 inny termin
WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

ul. Zwycięstwa 52A

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Robert Gajownik

Robert Gajownik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam !

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak

Agnieszka R ...k ip: 176.106.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Zarówno kurs, jak i jazdy były na bardzo wysokim poziomie, wszystko było świetnie wytłumaczone. Bardzo mili i pomocni instruktorzy. Właścicielka szkoły również na duży plus, jazdy były umawiane bardzo elastycznie i nie było problemów z terminami.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damian Chruszczycki

Damian Chruszczycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy spoko:) Jacek i Paweł zarąbiści. Dużo w nich cierpliwości i spokoju:) Pozdrawiam Nemo!!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

a ..b ip: 5.173.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera super instruktorzy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Strzelczyk

Mateusz Strzelczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam miałem przyjemność odbyć kurs kat A w tej szkole Pan Jacek to profesionalny nauczyciel z dużą cierpliwością i wiedzą polecam w 100% tą szkołę pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Оля Зіненко

Оля Зіненко
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam tą szkołę do nauki jazdy

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Kacper .......... ip: 5.173.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze nie ma co dużo pisać. Świetna atmosfera, warunki kursu jasno przedstawione a egzaminy państwowe zdane za pierwszym razem. Polecam ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Hoszkiewicz

Łukasz Hoszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kategoria A - świetna atmosfera, świetne ćwiczenia na placu i bezbłędnie przekazana wiedza. Placyk w małym palcu i egzamin państwowy + placyk w ok. 30min POZYTYWNY. Nie zostaje nic tylko polecać, bo zdanie to jedno, ale umiejętność jazdy to drugie - u Jacka dostajecie jedno i drugie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dawid E Enn ip: 83.26.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko na plus! Idealne przygotowanie do egzaminu, spora wiedza nauki! Pozdrawiam wszystkich instruktorów! Jesteście najlepsi! Jakbym miał zdawać kolejny raz (oby nie haha) to tylko w Golombie! D.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Robert Habzda

Robert Habzda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjazna atmosfera, swobodne i bezstresowe podejście do kursanta oraz instruktorzy z którymi miło porozmawiać

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maciej ` ...... ip: 185.50.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs przeprowadzony bardzo profesjonalnie. Pomimo napiętego grafiku nie miałem problemów z umówieniem się na jazdy w dogodnym terminie. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Marcelina Pyka

Marcelina Pyka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z calego serca polecam szkołę jazdy Golomb, instruktorzy w bardzo zrozumiały sposób tłumaczą wszystko od podstaw, cudowna atmosfera na jazdach, zaangażowanie Pani kierownik i wszystkich pracowników, polecam każdemu kto szuka idealnej szkoły jazdy

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Ewcia Cieciura

Ewcia Cieciura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne kursy, polecam !!! zdane za pierwszym dzięki cudownej Pani Ewie ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patryk Klimek

Patryk Klimek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, duży wybór instruktorów, wiec każdy może znaleźć swojego ulubionego.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Nowak

Mateusz Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szybka i dobrze przeprowadzona teoria, genialna kierowniczka oraz świetni instruktorzy jazdy. Każdy z nich robi wszystko, żeby wyuczyć idealną jazdę u kursanta. Każda trasa w Rybniku wyjeżdżona przez 30 godzin jazd+ bardzo dużo wskazówek jak najlepiej wykonać przejazd lub nauczyć się trudniejszych rzeczy. Beż żadnych problemów państwowe egzaminy zdane za pierwszym razem dzięki dobremu podejściu pracowników.

Odpowiedź:

Instruktorzy, kierowniczka ale przede wszystkim kursant wykazujący zapał do szkolenia i słuchający wskazówek = Zdany egzamin. Mateusz szerokiej bezpiecznej drogi :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Kornela

Michał Kornela
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Prosto wytłumaczone przepisy, bardzo przyjaźni instruktorzy, po przejeżdżeniu 30 godzin kursu i 2 dodatkowych, udało mi się zdać za pierwszym razem! Polecam :)

Odpowiedź:

Michał szerokiej drogi i dat w kalendarzu pilnuj ;) Powodzenia

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kinga D ....a ip: 91.198.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, bardzo przyjemnie chodziło sie na wykłady, zawsze przyjemna atmosfera. jazdy można było szybko wyjeździć ze swietnymi instruktorami, którzy tłumaczą wszystkie trasy egzaminacyjne. Po kursie czułam się pewnie i egzaminy państwowe były tylko formalnością.

Odpowiedź:

Kinga szerokości i powodzenia. Do zobaczenia na drodze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Piotr W ....t ip: 5.173.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Generalnie najbardziej profesjonalne podejście bez zbytniej spiny i tworzenia dystansu. Spokój, opanowanie i konkrety. Bardzo dobre szkolenie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sienko V ........ ip: 37.30.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Wszyscym polecam. Zadowolona na 100%. Godziwy teorii i jazd były odpracowane na 100%. Wielkim plusem jest to że można zmieniać instruktorów i to bardzo pomaga ma egzaminie bo wtedy ty nie przyzwyczajony tylko do jednej osoby, a jesteś gotowy do różnych charakterów instruktorów i już nie będziesz bardzo wystraszony jak obok ciebie na egzaminie będzie siedział nie znajomy instruktor. Po tej szkole zdałam wszystkie egzaminy z pierwszego razu. To napewno jest najlepsza ocena bo znaczy że dobrze nauczyli. Дуже добра школа. Всім пропоную. Задоволена на всі 100%. Години теорії і практики були відпрацьовані на всі 100%. Великим ключем є те, що є можливість змінювати інструкторів і це дуже допомагає на екзамені бо тоді ти не просто звикший до однієї людини, а готовий до різних характерів людей і просто не будеш так хвилюватись коли біля тебе сяде чужий для тебе інструктор. Після навчання в цій школі я здала всі екзамени з першого разу і це напевно найкраща оцінка, бо це значить, що вони добре мене навчили. Очень хорошая школа. Всем предлагаю. Довольна на все 100%. Часы практики и теории были отработаны на все 100%. Большим плюсом есть то, что есть возможность менять инструкторов и это очень помогает на экзамене так как ты не привыкаешь к одному инструктору, а готовый к разным инструкторам с разными характерами и потом просто не будешь так сильно переживать на экзамене когда рядом с тобой сядет не знакомый тебе инструктор. После окончания этой школы я сдала все экзамены с первого раза и это наверное самая лучшая оценка так как это значит, что они хорошо меня обучили.

Odpowiedź:

Dziękujemy bardzo, życzymy powodzenia i szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Julia C ...... ip: 91.234.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, super podejście do kursanta, z całego serca polecam❤️!!!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy, Julia jestem pełna podziwu zapału i dobrej samoorganizacji. Powodzenia i szerokiej drogi.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tomek Wysoczański-Jankowicz

Tomek Wysoczański-Jankowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, uwazam, ze zostalem bardzo dobrze przygotowany do egzaminu teoretycznego, jak i praktycznego, co zaowocowalo zdaniem obydwu egzaminów.

Odpowiedź:

Dziękujemy, Tomek szerokiej bezpiecznej drogi. Pozostaniesz jednym z bardziej zapamiętanych kursantów na wykładach (oczywiście pozytywnie zapamiętany :) Pozdrawiam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Mikołaj M ........... ip: 46.134.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy znają się na rzeczy i pozwalają dużo się nauczyć. Pojazdy są w bardzo dobrym stanie. Umawianie jazd jest bardzo proste poprzez kontakt SMS z ośrodkiem. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof .........i ip: 185.50.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko tip top, pięć gwiazdek.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Helena Zalewska

Helena Zalewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście, wszystko tłumaczą. Duża cierpliwość;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Jarczyk

Mateusz Jarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Szymon W ........k ip: 91.198.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu państwowego. Zajęcia teoretyczne prowadzone w ciekawy sposób, idealnie przygotowując nowego kierowcę do różnych sytuacji na drodze. Jazdy prowadzone w bardzo miłej atmosferze. Dużym plusem są elastyczne godziny jazd oraz bezproblemowy kontakt z Panią Mirelą.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Kurczyna

Anna Kurczyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco OSK GOLOMB! Pełen profesjonalizm, przyjazna atmosfera, z cierpliwością rozwiewają każda wątpliwość i wspierają na każdym etapie kursu. Dużym plusem są elastyczne godziny jazd, możliwość ćwiczenia na różnych samochodach i z różnymi Instruktorami, którzy zawsze podpowiedzą cos istotnego. Jak kurs prawa jazdy to tylko z OSK Golomb!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika W ...... ip: 185.198.18.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja
- Wadybrak
Ola Nowakowska

Ola Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołe, bardzo fajna atmosfera i cierpliwi instruktorzy!!! Wszystko na wysokim poziomie dzięki czemu egzaminy zostały zdane za pierwszym! Polecam!!!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Khrystyna K ..l ip: 94.254.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W szkole jazdy Golomb pracują najlepsze instruktorzy, miałam okazje jeździć z różnymi i każdy okazał się wyrozumiałością i indywidualnym podejściem. Jazdy były prawie jak terapia u psychoterapeuty :) Myślałam ze jestem beznadziejna, a zdałam egzamin za 2 razem (napewno udałoby się za 1, gdyby stres mnie nie pokonał).

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak