OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

 1038 opinii w tym 687 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB
ul. Zwycięstwa 52A
44-100 Gliwice

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców GOLOMB specjalizuje się w szkoleniu kandydatów na kierowców w zakresie kat. A i B. Zapewniamy wpełni wykwalifikowaną kadrę instruktorów oraz opiekę i pomoc w trakcie jak i po zakończonym szkoleniu w naszym ośrodku. Szkolenie odbywa sie na pojazdach egzaminacyjnych :

Kat. B
1. Toyota Yaris III- 6-cio biegowa
2. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa
3. Toyota yaris III - 6-cio biegowa
4. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa
5. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa
6. Toyota Yaris II - 5 cio biegowa

Kat. A
1. Suzuki Gladius 650 - KAT. A
2. SUZUKI GLADIUS 650 - KAT. A2
3.. Honda Cbf 250



SERDECZNIE ZAPRASZAMY !
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jacek i Mirela Gołombek

Rafał Konarski

Alicja Szwabowicz

Dawid Borowski

Ewa Madaj

PIETROWSKI SEBASTIAN

SYLWESTER KOWALIK

SZCZYRBA ANITA

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

ul. Zwycięstwa 52A

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
4 godzin lekcyjnych (po 45 min) kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

ul. Zwycięstwa 52A

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

ul. Zwycięstwa 52A

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Helena Zalewska

Helena Zalewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście, wszystko tłumaczą. Duża cierpliwość;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Jarczyk

Mateusz Jarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Szymon W ........k ip: 91.198.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu państwowego. Zajęcia teoretyczne prowadzone w ciekawy sposób, idealnie przygotowując nowego kierowcę do różnych sytuacji na drodze. Jazdy prowadzone w bardzo miłej atmosferze. Dużym plusem są elastyczne godziny jazd oraz bezproblemowy kontakt z Panią Mirelą.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Kurczyna

Anna Kurczyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco OSK GOLOMB! Pełen profesjonalizm, przyjazna atmosfera, z cierpliwością rozwiewają każda wątpliwość i wspierają na każdym etapie kursu. Dużym plusem są elastyczne godziny jazd, możliwość ćwiczenia na różnych samochodach i z różnymi Instruktorami, którzy zawsze podpowiedzą cos istotnego. Jak kurs prawa jazdy to tylko z OSK Golomb!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika W ...... ip: 185.198.18.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja
- Wadybrak
Ola Nowakowska

Ola Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołe, bardzo fajna atmosfera i cierpliwi instruktorzy!!! Wszystko na wysokim poziomie dzięki czemu egzaminy zostały zdane za pierwszym! Polecam!!!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Khrystyna K ..l ip: 94.254.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W szkole jazdy Golomb pracują najlepsze instruktorzy, miałam okazje jeździć z różnymi i każdy okazał się wyrozumiałością i indywidualnym podejściem. Jazdy były prawie jak terapia u psychoterapeuty :) Myślałam ze jestem beznadziejna, a zdałam egzamin za 2 razem (napewno udałoby się za 1, gdyby stres mnie nie pokonał).

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof O ...... ip: 87.206.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam z całego serca!! bardzo miła atmosfera którą poczułem już po pierwszym przyjściu na zajęcia ????bardzo dobre przygotowanie kursantów jak i również dobre podejście do nich które ciężko teraz znaleść w szkółkach! widać że to coś więcej niż tylko praca pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Śmiłowska

Martyna Śmiłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście, świetnie przygotowna kadra instruktorów i bardzo dobra organizacja.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil C .... ip: 5.173.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy m bardzo wysokim,przyjaznym i komfortowym poziomie, z przyjemnością przychodziłem na wszystkie zajęcia i jazdy:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kuba Kwiatkowski

Kuba Kwiatkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna L ...k ip: 46.134.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli ktoś się zastanawia, którą szkołę nauki jazdy wybrać, to zdecydowanie polecam OSK Golomb. Świetne podejście do kursantów, część teoretyczna wykładana w jasny, przystępny sposób. Jazdy przyjemne i bezstresowe. I przede wszystkim skuteczne. Można zawsze liczyć na wsparcie i maglowanie manewrów do skutku. Instruktorzy rewelacyjni! Mogę pokusić się o stwierdzenie, że jeśli mnie nauczyli, to nauczą każdego:) Nie ma co się wahać - POLECAM!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka R ..... ip: 178.235.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam. Wspaniali, zaangażowani instruktorzy. Rzetelne, profesjonalne i szczegółowe przygotowanie do jazdy i egzaminów. Pełen profesjonalizm.Mega pozytywna atmosfera. Z Panią Mirelą można się dogadać we wszystkich sprawach, bez problemu. Serdecznie polecam:)❤❤❤

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwier Nowak

Oliwier Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjazne i profesjonalne podejście do kursanta. Cały kurs przebiega sprawnie i rewelacyjnie przygotowuje do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia C ...... ip: 46.134.80.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła, fajni instruktorzy, szczególnie Pan Jacek, z którym miałam jazdy. Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sonia Lasota

Sonia Lasota
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Przyjazna atmosfera, profesjonalne przygotowanie do egzaminu oraz elastyczność w kwestii umawiania jazd. Polecam Jacka, który jest najlepszym instruktorem na jakiego mogłam trafić. Jazdy z nim to była czysta przyjemność i dobra zabawa.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Łukasz B ........i ip: 87.206.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo milo i profesjonalne egzamin panstwowy zdany za pierwszym razem jak prawo jazdy to tylko Golomb kazdemu polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karol L ...a ip: 83.7.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera na jazdach. Jeśli się czegoś nie wie, zawsze można zapytać. Dotyczy to zarówno sytuacji na drodze jak i logistyki związanej z umawianiem jazd

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Angelika S ......a ip: 46.148.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Uczyłam się w innej szkole, jazdy wzięłam tutaj przed moim trzecim podejściem i udało się zdać Super podejście do kursanta, polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ignacy P .....z ip: 46.204.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam. Wspaniali, zaangażowani instruktorzy. Rzetelne, profesjonalne i szczegółowe przygotowanie do jazdy i egzaminów. Pełen profesjonalizm w świetnej cenie. Bezproblemowo można się dogadać w każdej sprawie. Naprawdę warto.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Sabina Sugier

Sabina Sugier
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przebieg kursów i jazd, atmosfera i instruktorzy na najwyższym poziomie. Pełen profesjonalizm.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Katarzyna Sąpór

Katarzyna Sąpór
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonizm,elastyczne godziny kursu, miła atmosfera

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maciej B ..r ip: 83.26.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjazna atmosfera i elastyczne terminy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Edyta Dylong

Edyta Dylong
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Co tu dużo pisać... świetni ludzie na odpowiednich stanowiskach. Zdecydowanie Pan Jacek jak i Pani Mirela wysoki poziom kultury, profesjonalizmu. Znajomość tras egzaminacyjnych całkowita 5/5, szlifowanie do znudzenia najmniejszych problemów 5/5, podejście do kursanta indywidualne i z wysokim poziomem kultury. Zainteresowanie egzaminami po zakończonym kursie i wsparcie 5/5. Nie ma lepszej szkoły do polecenia.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wojciech .........i ip: 5.173.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera i prowadzący :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub M ..a ip: 89.64.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołe jazdy, bardzo dobrzy instruktorzy, miła atmosfera i co najważniejsze elastyczne godziny jazd.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia J .....o ip: 46.204.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo pozytywnie wspominam swój kurs. Instruktorzy bardzo dobrze przekazują wiedze, są cierpliwi i bardzo sympatyczni. Polecam wszystkim znajomym!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marta Kożuszek

Marta Kożuszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mi się kurs podobał, instruktorzy mili i bardzo dobrze i w przyjemny sposób uczą!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Cieplik

Martyna Cieplik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo przyjemni instruktorzy, egazmin zdany za 1 podejściem ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jędrzej J ........ ip: 91.193.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła, wszystko porządnie przekazane i wytłumaczone. Instruktorzy stanowczy, mimo to jazdy z nimi bez stresu. Polecam wszystkim.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak