OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB

 881 opinii w tym 595 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW GOLOMB
ul. Zwycięstwa 52A
44-100 Gliwice

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców GOLOMB specjalizuje się w szkoleniu kandydatów na kierowców w zakresie kat. A i B. Zapewniamy wpełni wykwalifikowaną kadrę instruktorów oraz opiekę i pomoc w trakcie jak i po zakończonym szkoleniu w naszym ośrodku. Szkolenie odbywa sie na pojazdach egzaminacyjnych :

Kat. B
1. Toyota Yaris III- 6-cio biegowa
2. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa
3. Toyota yaris III - 6-cio biegowa
4. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa
5. Toyota Yaris III - 6-cio biegowa
6. Toyota Yaris II - 5 cio biegowa

Kat. A
1. Suzuki Gladius 650 - KAT. A
2. SUZUKI GLADIUS 650 - KAT. A2
3.. Honda Cbf 250



SERDECZNIE ZAPRASZAMY !
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jacek i Mirela Gołombek

Rafał Konarski

Alicja Szwabowicz

Dawid Borowski

Ewa Madaj

PIETROWSKI SEBASTIAN

SYLWESTER KOWALIK

SZCZYRBA ANITA

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Zwycięstwa 52A

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Zwycięstwa 52A

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1800 zł

ul. Zwycięstwa 52A

WIĘCEJ Możliwość realizacji teorii eksternistycznie w domu.

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Rafał Mazurek

Rafał Mazurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Polsce! Zdane za pierwszym dzięki Jackowi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Grabowski

Łukasz Grabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy instruktor! Fachowe i życiowe porady, rewelacyjny system szkolenia! Nauczony sposób jazdy, balansu w porównaniu do innych zdających- bez porównania! Po takim kursie nie ma innej opcji niż zdanie za pierwszym razem! Polecam wszystkim bez sekundy zawahania!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna D .........z ip: 91.193.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy z Mirelką i Alicją, uczą super jeździć. Byłam trudnym przypadkiem, miałam bardzo długą przerwę w nauce jazdy i zdawaniu egzaminu praktycznego, ale w końcu udało się! Jazdy w super atmosferze, instruktorzy udzielają odpowiedzi na wszystkie pytania - warto pytać :) Skuteczna nauka w bardzo dobrej atmosferze! Dziękuję! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Ofiarkiewicz

Daniel Ofiarkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Gliwicach !!!! zdane za pierwszym razem Jeśli chodzi o kat. A!!!!! Pan Jacek nie ma sobie równych. Pozdrawiam i polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Ślimok

Aleksandra Ślimok
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przed rozpoczęciem jazd nigdy wcześniej nie siedziałam na motocyklu, jednak dzięki lekcjom z panem Jackiem egzamin zdałam za pierwszym razem bez żadnych problemów. Gorąco polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojtek Sokołowski

Wojtek Sokołowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

świetna szkoła, porządni instruktorzy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Roksana Beyer

Roksana Beyer
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wykupiłam dodatkowe jazdy, ponieważ w poprzedniej szkole jazdy zostałam bardzo słabo przygotowana. Zasięgnęłam o pomoc p. Anity i w kilka jazd zostałam przygotowana na egzamin lepiej niż gdziekolwiek indziej przez cały kurs! Atmosfera była super, widać, że nie stawiają na ilość, a na jakość! Bardzo szczerze polecam !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Kłak

Bartek Kłak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo serdecznie polecam szkole jazdy, profesjonalna, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, nic dodac nic ujac. Polecam panią Ale na jazdy bardzo fajna instruktorka !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Stasiu Wiatr

Stasiu Wiatr
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany za pierwszym podejściem dzięki świetnemu przeszkoleniu w super atmosferze, polecam :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ola Roszak

Ola Roszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam. Wspaniała atmosfera, dobrze przeprowadzone wykłady. Instruktor przygotowuję do egzaminu państwowego bardzo profesjonalnie i rzetelnie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Dariusz Tko

Dariusz Tko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor z powołania, pełen profesjonalizm i zaangażowanie, fantastyczna atmosfera, Instruktor Jacek cierpliwy i z ogromną wiedzą która potrafi bardzo dobrze przekazać. Serdecznie polecam tą szkołę

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Polańczuk

Daniel Polańczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor, do szkoleń podchodzi indywidualnie, jest wyrozumiały i cierpliwy. Z całą pewnością, w krótkim czasie można przyswoić niezbędną wiedzę.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Michalina Skwara

Michalina Skwara
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny ośrodek! Szkoliłam się z Ewą Sitek (teoria) i Anitą (jazdy). Godziny bardzo elastyczne, wszystko można dogadać. Nauczyłam się jeździć spokojnie i bez stresu dzięki przyjaznej atmosferze podczas kursu. Nie ma niepotrzebnej 'spiny'.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Dudek

Marcin Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

POLECAM !

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Urbaniak

Dawid Urbaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetnie indywidualne podejście. Pan Jacek przygotowuje do egzaminu najlepiej jak to możliwe. Gorąco polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Łukasz Niemczycki

Łukasz Niemczycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Jacek ma świetne podejście do kursanta. Rewelacyjnie tłumaczy i uczy wszystkiego, co jest potrzebne by zdać egzamin. W 100% polecam każdemu tą szkołę!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Zuza Strzyż

Zuza Strzyż
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie. Wszystko jasne krok po kroku co i jak. Kursy super prowadzone a jazdy z Anitą to czyta przyjemność,świetna atmosfera, masa potrzebnych informacji, zaangażowanie i wsparcie, taki instruktor to skarb. Dziękuję :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Adrian Wojtasik

Adrian Wojtasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo naukę jazdy,najukochańszą instruktorkę Anitkę

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Sosnowski

Paweł Sosnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy! Jacek jako instruktor jest świetny! Cierpliwy, merytoryczny i widać że wie co mówi bo ma ogromne doświadczenie i umiejętności jako kierowca. Z czystym sumieniem każdego mogę wysłać do Niego na nauki :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sabina Telinga

Sabina Telinga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jacek konkretny instruktor! Miło, śmiesznie i odrstresowujaco!!! Ogarnęłam motor od zera i zdałam za pierwszym razem !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Antek Behrendt

Antek Behrendt
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy i bardzo dobrzy instruktorzy. Jazdy chciałem mieć zrobione szybko i jeździłem prawie codziennie. Na kursie praktycznym wszystkie elementy zostały przećwiczone tak, że poszedłem na egzamin dobrze przygotowany i w miarę pewny siebie. Egzamin praktyczny państwowy zdałem za pierwszym razem. Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Klaudellina Miła

Klaudellina Miła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ta szkole, swietna atmosfera i super instruktorka Ewa!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marta Dobrzyniecka

Marta Dobrzyniecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, wykłady prowadzone bardzo ciekawie, nawet nie wiem kiedy ten czas przeleciał i najlepszy czas na jazdach z cudowną instruktorką Anitą, serdecznie polecam!!!!!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz W ......k ip: 176.106.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do tej szkoły trafiłem z polecenia i przyznaję - bardzo się cieszę. Wszystko co usłyszałem okazało się prawdą. Świetna atmosfera, dobry sprzęt, punktualność i MASA praktycznej wiedzy. Instruktor podchodzi do tematu bardzo profesjonalnie. Dzięki trafnym wskazówkom i praktycznym poradom Pana Jacka egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krystian Witoszkin

Krystian Witoszkin
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałem się na ocenę znalezioną w internecie oraz na opinie na tym portalu - było warto ;) Takiej szkoły życzę każdemu przyszłemu kierowcy, od początku kurs prowadzony w przyjemnej atmosferze i przez profesjonalistów :) podziękowania dla pana Rafała i pani Ali za jazdy, a przede wszystkim dla pani Anity, z którą przejeździłem ponad połowę kursu - cud kobieta :D Bytom z nią jest prościutki ;) Podziękowania również dla pani Mireli za miłe słowo, radość w głosie i pomoc przy organizowaniu terminów jazd ;) Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem, aż szkoda się rozstawać z instruktorami... :) Na pewno ten czas będę wspominał długo i dobrze :) Gorąco polecam rodzinę Gołombków!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marek Mainka

Marek Mainka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła polecam !!!instruktor bardzo dobrze wszystko tłumaczy rezultaty widać!!! Zdane wszystko za 1 kategoria A !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia S ....a ip: 46.76.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjazna szkoła jazdy, super atmosfera, mili instruktorzy i wspaniali ludzie ❤️❤️ każdy chce abyś jak najlepiej nauczył się jeździć. Przerabiaj trasy które występują na egzaminach praktycznych państwowych więc mój egzamin zdany za pierwszym razem! !!!! Nic dodać, nic ująć, super szkoła jazdy i polecam serdecznie!!❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Chojnowski

Michał Chojnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jacek Golombek to człowiek profesjonalnie podchodzący do nauki jazdy na motocyklach, nauczy Cię jak zdać egzamin, a jeżeli masz smykałkę już do jazdy to pokaże zaawansowaną technikę poruszania się na moto. Zapisz się na kurs, a sam/sama po zdanym egzaminie będziesz miał/a problem z napisaniem jak najlepszej możliwie opinii. Z całego serca polecam i dzięki Jacku ???? Pozdrawiam Michał

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Tomek Grabowski

Tomek Grabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Co tu dużo mówić: świetna szkoła z rewelacyjnymi instruktorami znakomicie uczącymi jeździć, czego dowodem jest zdanie egzaminu za pierwszym razem. Dodatkowo wspaniała atmosfera towarzysząca całemu kursowi sprawiła, że chciałoby się zostać i jeszcze trochę pojeździć razem z tymi przemiłymi ludźmi.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Czajkowski

Michał Czajkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam tą szkołe każdemu kto chce się dobrze przygotować do egzaminu państwowego z prawa jazdy ❤️ wspaniali ludzie i bardzo fajna atmosfera!!!!a co najważniejsze dobre nauczanie czego wynikiem jest zdanie prawa jazdy za pierwszym razem!!!! jedyna szkoła do której z chęcią bym wrócił !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak