Liczba odwiedzin: 5065 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców EUFORIA

  24 opinie
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Opinie o Ośrodek Szkolenia Kierowców EUFORIA

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2019

Świetne przygotowanie do egzaminu(kat. A2). Bardzo mili instruktorzy i super atmosfera podczas szkolenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.09.2019

jestem bardzo zadowolony z kursu na kat A, plac owszem jest trudny ale to procentuje na egzaminie, fajni ludzie to prowadzą, jest b. dobra atmosfera ale i konkret, czyli wzrastające umiejętności, pochodziłbym jeszcze na ten kurs ale już zdałem egzamin (za pierwszym razem)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.08.2019

Co prawda egzamin (kat. A) zdany za pierwszym razem, ale nie jest to szkoła którą poleciłbym komukolwiek. Słabej jakości plac manewrowy z kostki brukowej połączony z parkingiem dla tirów (ul. Północna). W trakcie trwania kursu, tylko jeden wyjazd na miasto i trasę egzaminacyjną. Wyjazd taki odbywa się z drugim kursantem, więc de facto jeździmy godzinę na motorze i godzinę w samochodzie. Z drugiej strony, szkoła posiada wszystkie maszyny egzaminacyjne, więc istnieje możliwość poznania każdej z nich. Niestety, sprzęt taki jak kaski i kurtki jest niezadbany, brudny i śmierdzący. Podsumowując, szkoła kładzie nacisk na zdanie egzaminu, a nie rzeczywiste umiejętności poruszania się na motocyklu w realnych warunkach.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.08.2019

wypożyczalnia motorów, plac na totalnym zadupiu - kostka zamiast asfaltu. o nauke trzeba się prosic. po 8 osób na plac, 0 zainteresowania kursantem. jedyny plus to cena: jak cie nie stac na prawdziwe OSK to pewnie i tu przyjdziesz

Plusy

brak

Minusy

nerwowa atmosfera, zły stan pojazdów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.06.2019

Chcialbym serdecznie podziekowac za profesjonalne szkolenie na kategorie A w OSK Euforia. Pani Monika i Pan Jurek to prawdziwi eksperci, egzamin zdany przy pierwszym podejściu, pomimo, ze pierwszy raz w zyciu siadłem na motocykl wlasnie na placu manewrowym OSK Euforia na Maslicach. Pomimo ogromnego zainteresowania, co widać po liczbie cwiczacych jednoczesnie kursantow, zawsze można było liczyc na cenne wskazówki do egzaminu czy późniejszej samodzielnej jazdy, podobnie zawsze w razie pytan instruktorzy służyli merytoryczna pomocą. Warto zwrocic uwagę na przemyślana strukturę szkolenia, szczególnie dla osob, które wcześniej nie miały doswiadczen z motocyklem, jak również na piękne, nowe maszyny, na których zdobywamy nasze motocyklowe umiejetnosci. Dodatkowo, na tle wroclawskim rzuca się w oczy atrakcyjna cena, serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.05.2019

Kurs na kat A Polecam szkołę!!! atrakcyjna cena, elastyczne terminy zajęć, duży plac, różnorodność motocykli, możliwość podstawienia motocykla na egzamin, mili i cierpliwi instruktorzy, możliwość z bardzo krótkim czasie zrealizowania zajęć

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.03.2019

Egzamin kat A zdany za pierwszym razem, kurs trwał niecałe 3 tygodnie, czekam na wydanie prawa jazdy, serdecznie polecam. Dziękuję pozdrawiam instruktorów Adrian

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.02.2019

Nauka na zasadzie masz motorek i sobie jeździj. Szkoła tylko dla tych co mają kat. B. Jedynie 2h na mieście czyli jeden wyjazd. W tych zasyfiałych garażach wpizdu much, nieświeże i tłuste/ brudne kaski. Opiekuni nie dbają o ubiór i bezpieczeństwo kursantów. Za dużo motocykli na placu. Po zdanym egzaminie molestują smsami by w przypływie emocji ludzie wystawili natychmiast pozytywny komentarz i tak robią bez jakiś refleksji a to naprawdę nie pomaga następnym kursantom którzy kierują sie czasami jedynie opiniami w internecie bo tylko to mają do dyspozycji. Osobiście uważam, że warto dopłacić 200-300zł i iść do profesjonalnej szkoły która uczy motocyklistów z naprawde powołania, gdzie motocykli na placu nie jest dużo podczas sesji, Nie kierujcie się wyłącznie ceną bo przy egzaminie wszystko się zrówna w razie niepowodzeń, egzamin praktyczny jest drogi a Wy i tak zostaniecie bez wiedzy i juz jesteście na miniusie. Szkoła nie uczy jazdy, tylko zdania egzaminu. Ich dosłownie wali co Wy będziecie wyrabiali później w zyciu, żadnych rad, porad sugestii. Przyjdź do jednej, drugiej trzeciej szkoły, porozmawiaj, poproś o możliwość obserwacji zajeć na placu. Zobacz jak wygląda plac, jak wyglądają motocykle, akcesoria. Wszystko będzie jak na dłoni. Wybierz z głową. Ja poszedłem tam bo się kierowałem jedynie ceną i żałuje. Na sam syfny plac z kostki musiałem przejechać całe miasto a tam ciężko z dojazdem mpk z moich stron. Naprawdę warto się zastanowić kim sie jest/chce być. Przyszłym motocyklistą czy przyszłym czowiekiem ze świstkiem. Pozdrawiam.

Plusy

brak

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nerwowa atmosfera

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.10.2018

Szkoła jest ok! motory całkiem dobre!Podstawa plac, miasto to nie problem dla posiadających kat.B. Polecam tym co już kiedyś siedzieli na motorze!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2018

Witam szkoła super fochowa. Bardzo duży wybór motocykli oraz wielki plac manewrowy na ul. Północnej I teraz plac, plac, plac jeszcze raz plac. Pani Monika i Pan Jurek bordzo konkretnie podchodzą do sprawy. Mówią co złe a co dobrze 17 września zacząłem kurs a 10 października zdałem kat. A WORD WROCŁAW za pierwszym razem. Wielkie dzieki. No i oczywiście będę polecał.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 08.10.2018

Witam, robiłem kurs prawa jazdy kat. A w Euforia Cena rewelacyjna i minimalna a co za to dostajemy ? oj wiele... +duży plac manewrowy gdzie naprawdę w miarę spokojnie można poćwiczyć (jak ktoś opanuje plac w Euforii to plac WORD to jest pikuś) +chyba największy wybór motocykli szkoleniowych i to po kilka sztuk z danego rodzaju również w wersjach obniżonych, dostosowanie sprzętu by jak najbardziej odtworzyć realia egzaminu jak xj6 jedzie na egzaminie 11km\h to i w Euforii jedzie 11km\h (!) +nie masz kasku i rękawic oni mają wielki wybór nie musisz od startu kupować bo oni mają w każdym rozmiarze. +pełna elastyczność grafików, jako nieliczna szkoła jeździ w soboty i to już od 8 godziny (ja jeździłem w soboty bo w tygodniu mnie nie było w Kraju) +duża wiedza i doświadczenie instruktorów oraz pełne zorientowanie na to co się dzieje na egzaminie, pełna informacja czego należy się wystrzegać i na co zwrócić uwagę na egzaminie Państwowym. Rewelacyjna ekipa polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.09.2018

Konkret Cierpliwość instruktorów Plac,plac i jeszcze raz plac do znudzenia i zmęczenia Ale efekt wyśmienity-pierwsze podejście do egzaminu i wynik pozytywny.(po 2-ch tygodniach ćwiczeń) Maszyny takie jak na egzaminie. Polecam Euforię całym sercem.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.08.2018

Szkołę polecam jak najbardziej.Wykłady z teorii prowadził pan który wiedzę z całej książki"kursant"przekazał jasno i przejżyście.Miła atmosfera,elastyczny grafik wykładów.Szkołę poleciło mi kilka znajomych,którzy zdali z tej szkoly egzamin za pierwszym razem.6lat wczesniej uczęszczałam do szkoly "automaniak", z której nic nie wyniosłam totalnie.ani łuku,ani przepisów.szkoła ta juz nie istnieje,pewnie dlatego ze nic nie uczyła.postanowilam spróbowac w eufori.z polecenia dostsl namiar Pani instruktor która nauczyla znajomych którzy mi já polecali wszystkiego.Ze stanowczoscią polecam Panią Małgosię.Jest to wspaniały instruktor,z powołania kobieta.Nauczyla mnie wszystkiego perfekcyjnie,gdzie zaczynając bylam kompletnie zielona.i co...? I 26.06.2018 zdałam teorię za pierwszym razem z wynikiem 74/74,i teraz 18.08,zdałam praktyczny za pierwszym razem.jak się okazuje,nie tylko ja bo jest duza grupa osób które uczyla,a które zdaly za pierwszym bádz drugim razem.takze polecam wszystkim cudowną Panią Małgosię,która z zielonego czlowieka potrafi zrobic super kursanta.pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2018

⭐⭐⭐⭐⭐ Kurs na kat A w OSK "Euforia" był dla mnie czystą przyjemnością. Gorąco polecam Atrakcyjna cena, przyjazna atmosfera, elastyczne terminy. Duża różnorodność motocykli, także obniżone dla osób o niskim wzroście. Instruktorzy profesjonalni, wyrozumiali, mili, spokojni i anielsko cierpliwi Podchodzą do kursantów indywidualnie z ogromnym zaangażowaniem. Chętnie udzielają wielu cennych rad, rozwiewają wątpliwości, wspierają merytorycznie, praktycznie i psychicznie. Możliwość podstawienia motocykla na egzamin po rozgrzewce na placu i mieście przyniosła dodatkowe poczucie pewności siebie. Egzamin teoretyczny i praktyczny kat A zdałam za pierwszym razem 08.08.2018 bez problemu i większego stresu. Jadąc na egzamin miałam pewność, że jestem dobrze przygotowana do niego i późniejszej samodzielnej jazdy. Dziękuję pani Monice i panu Jurkowi za pomoc w spełnieniu marzeń, wiedzę i doświadczenie jakie zdobyłam dzięki Nim oraz mile spędzony czas. Do zobaczenia na trasie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.08.2018

Bardzo dobra i chyba najtańsza szkoła nauki jazdy. Profesjonalni instruktorzy! Prawo jazdy kat. A zdałem za pierwszym razem. POLECAM !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.05.2018

Szkoła jazdy mimo w miarę "profesjonalej" promocji na stronach internetowych czy youtube nie oferuje zbyt wiele dla kursanta. Instruktor na kategorię 'A' [...], ma gdzieś kursantów obecnych na placu, załatwia przez telefon swoje sprawy prywatne, nie uczestniczy w szkoleniu, bawi się telefonem. Można powiedzieć, że daje motocykle z garażyku "i jeździj pan sobie". Może jest to nauka zdania egzaminu, ale nie jest to z pewnością nauką jazdy. Na prośby odnośnie techniki jazdy odpowiada niemile podniesionym głosem. W planie 20h jazd, z czego po mieście jedynie 2h reszta to plac. Połowa motocykli w stanie technicznym przynajmniej "nieświeżym" - luz na manetce, wycieki płynów. Plac manewrowy to konstrukcja z wyboistej kostki (której momentami brakuje i jest dziura zasypana piaskiem) na której jest uskok, akurat tuż za fragmentem do omijania przeszkody szybkiej. Oderwanie tyłka od kanapy gwarantowane. Motocykli na placu jest zbyt dużo, nawet 4-5. Instruktor oferuje nieświeże kaski z brudnymi szybkami, nie dbając o to aby kask był dobrze dopasowany rozmiarem do głowy kursanta. Instruktora nie obchodzi ubiór kursantów. Nie proponuje rękawiczek i protektorów podczas trwania kursu. NISKA CENA NIE BIERZE SIĘ Z NIKĄD. Jakość kursu jest niska. Za to co oferuje szkoła jazdy powinno być przynajmniej 200zł taniej. Dużo w szkole jazdy Euforia na kategorię A jest do poprawy. Naprawdę dużo. Niestety daje 1 gwiazdkę.

Plusy

brak

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nerwowa atmosfera, zły stan pojazdów

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 09.05.2018

Poza atrakcyjna ceną oraz jazdami odbywajacymi się w całkiem dobrej, bezstresowej atmosferze na kursie nie nauczyłam się niczego poza łukiem i parkowaniem równoleglym. Jazdy nie były regularne, co dodatkowo przyczynilo się na 3 niezdane egzaminy. Musiałam dokupić jazdy doszkalające w innej szkole, żeby zdać egzamin. Nie polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.05.2017

Profesjonalne podejście do kursantów wszelkie informacje i odpowiedzi na pytania bardzo przydatne do zdania egzaminu państwowego.. szczerze polecam oby tak dalej pozdrawiam .

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.06.2016

Zdecydowanie polecam, jestem bardzo zadowolony. Ludzie w tej szkole znają się na rzeczy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.06.2016

Nie polecam! Instruktorzy nie interesują się Tobą podczas kursu. Naraz na placu jest najczęściej 4 kursantów, a czasem i więcej. Na wstępie instruktor powie Ci "jeździj sobie" i tyle. Musisz wszystkiego uczyć się sam, a prośby o rady są w chamski sposób zbywane. Pomijam już kwestię braku bezpieczeństwa przy takiej ilości motocykli na placu, a dodatkowo manewrujących tam samochodach. Na miasto pojedziesz raz, może dwa razy. Zdałem egzamin tylko dzięki temu, że zapisałem się na jazdy doszkalające w innym ośrodku. Cena kursu na pewno jest niższa niz w innych OSK, ale nie warto się na to nabierać o ile chcecie się naprawdę nauczyć jeździć, a nie tylko odbębnić godziny.

Plusy

atrakcyjna cena

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nerwowa atmosfera, problemy z umawianiem na jazdy, skracanie czasu trwania jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.12.2015

Gorąco polecam tą szkołę jazdy !!! Egzaminy praktyczny jak i teoretyczny zdane za pierwszym razem. Super instruktorzy i bezproblemowe umawianie się na jazdy. Cały kurs trwał niecałe dwa miesiące włącznie z egzaminem. Naprawdę bardzo fajna szkoła jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.11.2015

Wszystko w porządku, Tuchów trochę długawy kurs ale też nie pytałem czy nie można szybciej(cały czas z 1 instruktorem jeździłem) bo było ok ale za to duża elastyczność i bezproblemowość :) No i po za kosztem Badań nie było innych tzw dodatkowych

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 16.10.2015

odradzam szkolenie praktyczne na kat A w tej szkole na pewno nie zdacie egzaminu po jazdach na zdezelowanych motocyklach na ul. opolskiej

Plusy

brak

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy, ukryte koszty dodatkowe, zły stan pojazdów

Ocena ogólna

 

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 27.05.2013

Szkołę oceniam na bardzo dobrą! Egzamin zdałam za 4 razem jednak uważam, że głównie wynikało to z paraliżującego stresu,a nie braku umiejętności. Instruktorzy są bardzo sympatyczni i maja anielską cierpliwość, skupiają się przede wszystkim na zdobywaniu przez kursanta odpowiednich umiejętności. Z czystym sumieniem mogę polecić Euforię! Dzięki niej jestem szczęsliwą posiadaczką prawa jazdy i za kierownicę wsiadam bez obaw! :)

Plusy

brak

Minusy

brak