Liczba odwiedzin: 12237 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców ELKA

  170 opinii w tym 93 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 02.11.2016

Patrycja Gabryel

Patrycja Gabryel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Szkolenie na wysokim poziomie w przemilej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2016

Ernest Kosierkiewicz

Ernest Kosierkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Już po 9 godzinach egzamin zdany! Wszystko co miałem na egzaminie było przerabiane! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.10.2016

Magdalena Bogucka

Magdalena Bogucka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

przeniosłam się do tej szkoły z innej i wystarczyło dosłownie kilka godzin bym nauczyła się wszystkiego. Żałuje ze przeniosłam się tak późno NAPRAWDĘ POLECAM :) :) :) Egzamin zdałam za drugim podejściem :) Magdalena

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.09.2016

Asia Jagielska

Asia Jagielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rzetelnie zostałam przygotowana do egzaminu państwowego. Serdecznie polecam wszystkim przyszłych kierowcom. Pan Mądry nauczył mnie od podstaw, uważam że jest najlepszym instruktorem nauki jazdy. Ciekawe wykłady teoretyczne .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2016

Krzysiek Chamera

Krzysiek Chamera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła jazdy świetna atmosfera profesjonalne kształcenie dobre podejście do kursanta. Pan Mądry potrafi przygotować do egzaminu gorąco polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.07.2016

Kuba Adamski

Kuba Adamski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, jazdy bardzo przyjemne i kształcące

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.07.2016

Karolina Malinowska

Karolina Malinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła jazdy, bardzo ciekawe wykłady teoretyczne, cierpliwy i z bardzo dobrym humorem instruktor, bardzo serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.07.2016

Dorota Gorajska

Dorota Gorajska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

U p. Jana miałam jazdy doszkalające. Super atmosfera, cenne porady i pomoc przy niedociagnieciach. Jestem mega zadowolona z jazd ponieważ odbywały się bez stresu. Pan Jan posiada dużą wiedzę, która potrafi jasno i zrozumiałe przekazać kursantowi. Polecam polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.07.2016

Agnieszka Malik

Agnieszka Malik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W dniu wczorajszym zdałam egzamin praktyczny, to dzięki cierpliwości i wyrozumiałości Pana Jana, który nawet w chwilach mojego zwątpienia nie pozwolił mi się poddać. Wszystkim polecam szkołę jazdy Elka, bo tam każda godzina ciężkiej pracy przynosi upragniony efekt, i z każdą godziną jazda staje się przyjemnością. Pan Jan to instruktor zawsze punktualny, który nawet na najbardziej opornych kursantów znajdzie sposób :) Jeszcze raz dziękuję Agnieszka

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2016

Joanna Fijałkowska

Joanna Fijałkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera wspaniały instruktor teorie prowadzone profesjonalnie :) Polecam gorąco

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2016

Roland Dziurla

Roland Dziurla
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo tą szkołę.Widać że prowadzący wkłada dużo serca by jak najlepiej wyszkolić kursantów..Zachęcam każdego i jeszcze raz gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.06.2016

Malwina Filipowicz

Malwina Filipowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dziękuję i polecam szkołę jazdy ELKA. Z Panem Mądrym, nawet pierwsza jazda niestraszna! Niesamowita wiara w umiejętności kursanta połączona z profesjonalną nauką gwarantują sukces w zdaniu egzaminu. Szkoła jazdy dla każdego i Młodego i Starego :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.06.2016

Sandra Drozdek

Sandra Drozdek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia, idzie sie duzo nauczyc nie tylko na jazdach ale i na wykladach. Naprawde polecam !

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.04.2016

Przemek Pulikowski

Przemek Pulikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie wszystkim polecam szkołę nauki jazdy eLka. Bardzo miła atmosfera, bardzo dobry instruktor Jan Mądry jak i równierz pani Marta nauczycielka teori ! Rzeczowi, punktualni, cierpliwi, zwracają uwagę na szczegóły - Instruktorzy z powołania. Ja jestem bardzo zadowolony, ze trafiłam w ręce tak profesjonalnego Instruktora jak i nauczyciela, którzy w bardo przystępny sposób jak i również cenie, przekazali mi potrzebną wiedzę oraz motywowali i byli zaangażowani. Ja osobiście zaczynałem od zera perwszy raz za kierownica i po 30 h państwowy POZYTYWNY. jak Dla mnie piątka z wielkim plusem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.04.2016

Klaudia Rewaj

Klaudia Rewaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Profesjonalne nauczanie. Konkretne wykłady. Bardzo miła atmosfera ☺

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.04.2016

Łukasz Matelski

Łukasz Matelski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam... Wykupiłem zaledwie 6h doszkalających i prawko zdałem za pierwszym razem .... wcześniej podchodziłem 3 razy i zdac nie mogłem.... naprawde bardzo polecam tą szkołe jazdy.....

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.04.2016

Karolina Kacieja

Karolina Kacieja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczny wykładowca i instruktor , zdane za 1 razem oba egzaminy :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra organizacja, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.03.2016

Monika Beśka

Monika Beśka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę OSK ELKA ,profesjonalnie prowadzone wykłady przez Panią Martę oraz zajęcia praktyczne przez Pana Jana . Znakomite dostosowanie terminów zajęć do potrzeb kursanta ,miła atmosfera i anielska cierpliwość Pana Jana :) :) :) ......Zdałam za pierwszym razem ! ! ! Pozdrawiam Monika

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.03.2016

Oliwia Siwicka

Oliwia Siwicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła ma bardzo do te kształcenie teoretyczne jak i praktyczne. Instruktor bardzo sympatyczny, ale jednocześnie wymagający i konsekwentny, potrafiący wytłumaczyć. Instruktor dopasował się do moich ograniczonych godzin i prawo jazdy zrobiłam w nieco ponad 2 miesiące. Zdane za pierwszym razem u wymagającego egzaminatora.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.03.2016

Magda Bębenek

Magda Bębenek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Magdalena Bębenek Polecam bardzo, świetna szkoła. Wykłady prowadzone bardzo profesjonalnie ze zrozumieniem przez Panią Martę Mądrą. Jazda - Pan Jan Mądry po prostu jest z powołania instruktorem, bardzo cierpliwy, punktualny, z poczuciem humoru, spokojny, potrafi nauczyć każdego jazdy. Dokładnie tłumaczy , ma ogromną cierpliwość. Można pisać bez końca zalety. Bardzo polecam tą szkołę. Pozdrawiam i bardzo dziękuje.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.02.2016

Joanna Strazynska

Joanna Strazynska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdalam za pierwszym razem!!!!! Bardzo profasjonalne podejscie do nauki jazdy.Instrukto z poczuciem humoru ale nie zapomina czego powinnien nauczyc.Doskonale dobrane trasy do nauki.Serdecznie polecam tym ktorzy cenia sobie czas i nie chca podchodzic do egzaminow dziesiatki razy :) !!!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2016

Alicja Szlachtowicz

Alicja Szlachtowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam dla wszystkich którzy chcą się nauczyć jazdy. Kurs wspaniały,, miła atmosfera i czas całkowicie wykorzystany na naukę. Zdałam za 1 razem. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2016

Piotr Kulczycki

Piotr Kulczycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła ,świetne przygotowanie do egzaminu, profesjonalizm i bardzo dobra atmosfera.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.02.2016

Magdalena Klejnowska

Magdalena Klejnowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moja droga przez mękę rozpoczęła się 4 lata temu, przez ten czas próbowałam w różnych szkołach. Trafiłam do Pana Mądrego …. I proszę , po paru godzinach intensywnej nauki udało się :) Zdałam bez problemów, ponieważ Pan Jan wierzył we mnie. Bardzo miła atmosfera, bez stresowo, instruktor „ z powołania”. Polecam każdemu kto chce zdać i w przyszłości nie bać się jeździć swoim autkiem:).

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.02.2016

Karolina Zapotoczna

Karolina Zapotoczna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. Genialny instruktor. Dziękuję Panie Janku.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.01.2016

Konrad Andrzejczak

Konrad Andrzejczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła polecam /Konrad

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.01.2016

Mateusz Ziarkowski

Mateusz Ziarkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam współpracę z Panem Janem jeśli chodzi o jazdę i tłumaczenie i podejście do praktykant jest naprawdę bardzo dobre bez żadnych nerwów spokój i sposób nauki Pana Jana jest super. Gwarantuje że po nauce u Pana Jana zdacie jazdę bez problemu. Dzięki Panu Janowi posiadam prawo jazdy. Mateusz ziarkowski pozdrawiam.

Plusy

instruktor “z powołania”

Minusy

problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.01.2016

Magdalena Nwafor

Magdalena Nwafor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%. Zdałem za pierwszym razem. Instruktor o stalowych nerwach, opanowany, zabawny, sympatyczny, a kiedy trzeba potrafiący wpoić kursantowi jakich błędów nie popełniać :). Pozdrawiamy Peter i Magda

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.12.2015

Marcin Woźniak

Marcin Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie szkole jazdy. Instruktorzy z powołania, za równo pani Marta jak i pan Jan. Przygotowują rewelacyjnie nie tylko do egzaminu, ale także do codziennej jazdy. Jeszcze raz dziękuje Wam za przygotowanie i życzę dalszych sukcesów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.12.2015

Mateusz Augustowski

Mateusz Augustowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia! Zajecia teoretyczne jak i praktyczne na wysokim poziomie. Nauczyciele sympatyczni , mili . Widac zaagazowanie jakie wkladaja w prace. Jazdy z Panem Janem to czysta przyjemnosc. Przygotowanie do egzaminow w 100% .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak