Ośrodek Szkolenia Kierowców DUET

 445 opinii w tym 373 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Ośrodek Szkolenia Kierowców DUET
Wichrowice 37
87-800 Włocławek

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców DUET
Prowadzimy szkolenia podstawowe i uzupełniające kat B.
Pomoce dydaktyczne w cenie kursu.
Dwie godziny jazdy przed egzaminem GRATIS.
Kurs teoretyczny w dwa weekendy.
ZAPRASZAMY NA: www.osk-duet.pl

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

2500 zł

codziennie

Wichrowice 37

WIĘCEJ Zapewniamy transport na zajęcia teoretyczne;)

kat. B, Wykłady i praktyka

2700 zł

11.05.2024

Wichrowice 37

+1 inny termin
WIĘCEJ Zapewniamy transport na zajęcia teoretyczne;)

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 90 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kinga Nowakowska

Kinga Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.03.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy mają wielką cierpliwość i widać,że uczą z czystą przyjemnością!! Podczas jazd świetna, luźna bezstresowa atmosfera Panowie cudowni, z OGROMNĄ cierpliwością i spokojem! Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub W ....k ip: 77.91.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Git, polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność
- Wadybrak

Damian c ......... ip: 77.254.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Szymon W .........i ip: 188.146.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy, nauka to była przyjemność!!!!! Tęsknię za jazdami.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka G ..... ip: 176.103.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.02.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsi, super atmosfera i wspaniali instruktorzy Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka G ..... ip: 176.103.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.02.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsi !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał w ......z ip: 37.225.59.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Zuzia Woźnicka

Zuzia Woźnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

wspaniała szkoła i atmosfera, egzamin zdany za pierwszym razem polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Olewski

Michał Olewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega podejście instruktora, egzaminy za 1 polecam bardzo

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewelina Tomaszewska

Ewelina Tomaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.01.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam super atmosfera i nauka na wysokim poziomie Dziękuję Piotr jeszcze raz. Oczywiście zdane za 1 razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Asia Sierakowska

Asia Sierakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie ma lepszej szkoły jazdy w okolicy. Instruktorzy z powołania-podejście do kursanta niesamowite. Panowie z wspaniałym poczuciem humoru-co powoduje miłe i bezstresowe jazdy. Wszystko dokładnie i na spokojnie wytłumaczone. Polecam każdemu! Najlepsza szkoła jazdy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Małgosia Kapuścińska

Małgosia Kapuścińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu przyszłemu kierowcy ten ośrodek❗️!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Jakub Stawisiński

Jakub Stawisiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo mili, atmosfera jest przyjazna, egzamin znadny za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika J ........ ip: 77.91.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w mieście profesjonalizm w najwyższym poziomie cierpliwość wspaniała i wspaniała atmosfera podczas nauki jazdy polecam z czystym sumieniem!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Piotrek Baranowski

Piotrek Baranowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, panowie podchodzą bardzo profesjonalnie do kursanta, bezstresowe jazdy oraz super atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Ludwicka

Oliwia Ludwicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Szewiel

Mateusz Szewiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam dla każdego potencjalnego przyszłego kierowcy, profesjonalne szkolenie i super atmosfera!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Muszyński

Kamil Muszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!! ***** ***

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dominik D .............i ip: 77.255.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza Szkoła jazdy jak najbardziej POLECAM! ***** ***.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
La Wa

La Wa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

SUPER PODEJŚCIE DO KURSANTÓW DOBRY KLIMAT KAŻDEMU POLECAM SAM ZDAŁEM I POWIERZYŁEM ŚMIAŁO SYNA PRAWDZIWYM FACHOWCĄ

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomasz S .....s ip: 77.91.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, pełen profesjonalizm, nauka bezstresowa, miła atmosfera. Egzamin zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Szymański

Bartosz Szymański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy!!! ????. Gorąco polecam!. Takich dwóch instruktorów nie znajdziecie w żadnej innej szkole!.Dziękuję raz jeszcze Damian i Piotrek pozdrawiam !!!!✌️

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marzena Gołaszewska

Marzena Gołaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy są bardzo cierpliwi i z poczuciem humoru. Nauka u nich to sama przyjemność. I na to jaka byłam oporna na naukę przekazywali mi dużo wiedzy i super wszystko tłumaczyli ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Roni Grabowski

Roni Grabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super OSK dzięki instruktorom zdałem za pierwszym POLECAM!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Katarzyna Ćwiklińska

Katarzyna Ćwiklińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jaknajbardziej polecam,nauka bezstresowa i z humorem.Pełen profesjonalizm.Az chce się jeździć.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Anna Kaczmarek

Anna Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsi z najlepszych polecam z całego serca

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Ewelina Kordyl

Ewelina Kordyl
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko na wysokim poziomie, dokładnie przedstawione możliwe sytuacje. Polecam!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joanna Chojnacka

Joanna Chojnacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Sympatyczni instruktorzy,zero stresu, fantastyczna atmosfera. Jednym słowem PROFESKA. Polecam jak najbardziej. !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Banaszewska

Wiktoria Banaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy we Włocławku!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nicola Kacprzak

Nicola Kacprzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zaczynałam od podstaw ,a rok temu zdałam za pierwszym! Śmigam do dziś i polecam DUET każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak