Liczba odwiedzin: 30271 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców AutoSTER

  534 opinie w tym 417 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2020

Damian Anasiewicz

Damian Anasiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Toruniu. Instruktorzy z poczuciem humoru a szkolenia do kwalifikacji prowadzone przez Panią Ewę to czysta przyjemność. Polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.02.2020

Klaudia Zakierska

Klaudia Zakierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy AutoSter, a w szczególności Pana Piotra. Zawsze miła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.02.2020

Łukasz Pan

Łukasz Pan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Generalnie to jest kilka szkól jazdy w Toruniu ale po co jak liczy się tylko jedna jeśli chcesz zdać prawko za pierwszym razem. Kwalifikacje po wykładach Pani Ewy zdasz bez zaglądania w materiały :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.02.2020

Krystian Szmelcer

Krystian Szmelcer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkółka na najwyższym poziomie. Świetna obsługa i atmosfera, super instruktorzy. Gorąco polecam????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.01.2020

Patrycja Kozieł

Patrycja Kozieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy AutoSter wszystkim, którzy chcą dobrze i w miłej atmosferze przygotować się do egzaminu na prawo jazdy. Panie w recepcji bardzo miłe i pomocne. W szczególności polecam instruktora Pana Piotra z którym jazdy okazały się samą przyjemnością. Pan Piotr do wszystkiego podchodzi ze spokojem i wyrozumiałością.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.01.2020

Adam Zdr

Adam Zdr
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ludzie super ośrodek pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.12.2019

Zuzanna Kamińska

Zuzanna Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ramkingi nie kłamią- Autoster to najlepszy ośrodek szkolenia dla kierowców. W szczególności polecam Pana Piotra, który jest instruktorem z powołania! Dziękuję za rzetelne przygotowanie do egzaminu!;)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2019

Ewelina Rataj

Ewelina Rataj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy! W szczególności polecam jako instruktora Pana Piotra, pełen profesjonalizm i duże doświadczenie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2019

Agata Iglewska

Agata Iglewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ośrodek szkolenia kierowców Autoster. Przemiła atmosfera, profesjonalne i indywidualne podejście do kursantów. Uprzejme panie w recepcji, dzięki którym bardzo łatwo i szybko można dowiedzieć się najważniejszych rzeczy. Instruktorzy godni polecenia, dzięki którym egzamin państwowy to tylko formalność. Zdanie egzaminu za pierwszym razem z takim przygotowaniem jest pewne. Super ośrodek. Spełnił wszystkie moje oczekiwania.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.11.2019

Dominika Rokita

Dominika Rokita
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ośrodek szkolenia dla kierowców na kategorie B. Bardzo sympatyczny wykładowca a sama nauka jazdy minęła bardzo przyjemnie. Serdecznie polecam instruktorów: Pana Piotra i Pana Damiana.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.11.2019

Natalia Kozłowska

Natalia Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Toruniu ????! Pełen profesjonalizm , dziękuje z całego serca Panu Piotrowi , który okazał mi niesamowita cierpliwość ???? i podnosil mnie na duchu za każdym razem jak już miałam dość i byłam pewna , ze się nie nauczę . W tej szkole nauczy się jeździć każdy nawet taka osoba jak ja , która nigdy wcześniej nie siedziała za kołkiem . Teraz jeżdżenie autem to dla mnie przyjemność i super sposób na spędzanie wolnego czasu . Zdane za 2 bo przerósł mnie własny stres ????. Dziękuje Autoster , jesteście N A J L E P S I .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.11.2019

Bartek Brzustewicz

Bartek Brzustewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Miła atmosfera A co za tym idzie lepsze przyswajanie wiedzy przekazywanej przez instruktorów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.11.2019

Natalia Hapkie

Natalia Hapkie
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ośrodek Szkolenia godny polecenia, bardzo miła atmosfera na zajęciach teoretycznych jak i na nauce jazdy, jazda z Panem Stanisławem sprawia samą przyjemność, a czas trwania lekcji mija bardzo szybko. Dzięki Panu Stanisławowi zostałam nauczona do egzaminu państwowego praktycznego bardzo dobrze i udało się zdać go za pierwszym podejściem. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2019

Sylwester Urtnowski

Sylwester Urtnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy zdane za 1 razem ze strony instruktorow pełen profesjonalizm P. Ewa P. Dominik wiedza teoretyczna jak i praktyczna przekazana w sposób jasny,czytelny. Najlepszy Ośrodek w mieście. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.10.2019

Maja Dębowska

Maja Dębowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie, niesamowici instruktorzy z całego serduszka polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Alina Domkina

Alina Domkina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona. Indywidualne podejście do każdego kursanta. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2019

Ania Jarosz

Ania Jarosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła z profesjonalnym podejściem jako zupełny amator sie zapisalam a dzięki panu Stasiowi i pani Ewie stalam sie niezależna i moge śmigać autkiem. Egzamin zaliczony przy pierwszym podejściu.Gorąco polecam!!!☺

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2019

Jarosław Figielski

Jarosław Figielski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, w której jest miła atmosfera na zajęciach teoretycznych, oraz instruktorzy profesjonalnie pochodzący do swojej pracy. Kompetentne i bardzo sympatyczne panie z obsługi biura. Polecam również szkolenia zawodowe, w szybkich i dogodnych terminach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2019

Sławomir Zouner

Sławomir Zouner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawko kat d i kwalifikacja przeprowadzone w miłej atmosferze....instruktorzy fachowcy wytłumaczone wszystko perfekcyjnie....panie w biurze cudowne....zajecia powtórkowe ż kwalifikacji mobilizujace.... polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2019

Michał Szczechowski

Michał Szczechowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs prawa jazdy kat. D zdany za pierwszym razem kwalifikacja rowniez. Najlepsza szkoła w Toruniu. Polecam !

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2019

Tomasz Lewandowski

Tomasz Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gdyby tylko mógł nie wychodził bym z autosteru.. super atmosfera, indywidualne podejście do kursanta. Robie kurs prawa jazdy kat. D... wszystko super jazdy dopasowane do mojej pracy. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2019

Dawid Podlaszewski

Dawid Podlaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem. Panie w biurze zawsze pomocne.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.10.2019

Łukasz Nowak

Łukasz Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera w szkole, bardzo dobre przygotowanie do egzaminów, świetni instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2019

Adam Palac

Adam Palac
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs na kat D w tej szkole to czysta przyjemność. Wykłady na kwalifikacje prowadzone przez Panią Ewę to rewelka. polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.10.2019

Paweł Silkowski

Paweł Silkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

C Andrzej ce Włodek wszystko za pierwszym kwalifikacji bezbłędnie nic więcej nie mogę dodać....dziewczyny w biurze bardzo pomocne:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2019

Kamil Dynderz

Kamil Dynderz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko super od samego początku :D prawo jazdy kat. C zdane za pierwszym razem szczególnie polecam jazdy z instruktorem Markiem. Egzamin z kwalifikacji zdany za pierwszym razem dzięki przygotowaniom pani Ewy. Obecnie w trakcie kursu ce. Polecam

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
D

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2019

Mateusz Kaczorowski

Mateusz Kaczorowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła na świecie.Kocham te dziewczyny w biurze.nNajbardziej Panią Ewe za przygotowanie do egzaminu z kwalifikacji.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2019

Tomasz Wroniewicz

Tomasz Wroniewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkie kategorie w tej szkole zdane za pierwszym:) szczególnie polecam zajęcia z kwalifikacji

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

ukryte koszty dodatkowe

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2019

Karol Tubielewicz

Karol Tubielewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, bardzo miła obsługa. Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.10.2019

Michał Żychliński

Michał Żychliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super, zdane za 1 razem . Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak