Liczba odwiedzin: 37495 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców 4 Kółka

  589 opinii w tym 421 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.08.2020

Ola Szwerthalter

Ola Szwerthalter
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, szkoła jazdy profesjonalna pod każdym względem, świetnie przygotowanie do egzaminu, ale i do codziennej jazdy. Najlepsza szkoła w Jastrzębiu-Zdroju! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.07.2020

Martyna Wróż

Martyna Wróż
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy! Pełen profesjonalizm, wszystko dokładnie, cierpliwie tłumaczone, jazdy to była sama przyjemność i będę je wspominać jeszcze długi, długi czas, nauka odbywa się porządnymi, nowymi autami co znacznie poprawia jakość jazdy, a nawet wybranym przez siebie autem z OSK można zdawać egzamin państwowy ☺️ Mój instruktor Łukasz motywował mnie do samego egzaminu a także w nim uczestniczył ☺️ oczywiście zdane za pierwszym! Jeszcze raz dziękuję za świetne przygotowanie do zostania kierowcą, jeśli zależy Ci na porządnym przygotowaniu i nauce do egzaminu bądź w innej szkole jazdy nie przygotowali Ciebie wystarczająco dobrze by zdać egzamin i potrzebujesz dodatkowych lekcji to tylko 4KÓŁKA ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2020

Maja Stasiak

Maja Stasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić 4kółka każdej osobie. Gdy pierwszy raz zagościłam w biurze, żeby zapisać się na kurs, od razu poczułam przyjazna atmosferę, tak, jakbym znała się z kadrą od dawna. W ośrodku pracują instruktorzy, którzy kochają to, co robią (a miałam przyjemność poznać większość z nich). W razie jakichkolwiek wątpliwości pani kierownik służy pomocą. Gdybym miała w kilku słowach opisać ten OSK powiedziałabym: świetni ludzie, przyjazna atmosfera i wysoki poziom nauczania. To właśnie połączenie tych wszystkich czynników daje świetny efekt, jakim jest nie tylko zdanie egzaminów za pierwszym razem, ale przede wszystkim pewność na drodze i bezpieczeństwo przyszłego kierowcy. Bez wahania polecam wszystkim ten Ośrodek, bo na prawdę zasługuje on na uznanie.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2020

Natalia Kirsanow

Natalia Kirsanow
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie! Mega instruktorzy z super podejściem, wspaniała atmosfera. Dzięki znakomitej nauce najlepszego instruktora Pana Rafała egzamin zdany za pierwszym razem. Dziękuję!❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.02.2020

Izabela Molenda

Izabela Molenda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Inwidualne podejście do każdego kursanta. Instruktorzy z ogromną cierpliwością.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.01.2020

Wiktoria Sak

Wiktoria Sak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta i do jazdy. Milam kurs gdzieś indziej a dokupiłam jazdy właśnie w tej szkółce dzięki temu zdałam egzamin. Bardzo polecam szkółkę 4kołka!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2020

Karolina Kloch

Karolina Kloch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsze OSK w Jastrzębiu-Zdroju, instruktorzy bardzo wyrozumiali, dobra atmosfera. Najbardziej polecam instruktora Łukasza który jest super nauczycielem jazda z nim to prawdziwa przyjemność. !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2019

Alicja DM

Alicja DM
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziś odebrany dokument prawa jazdy, egzamin zdany za pierwszym razem :) Happy! :D Rafał to instruktor z powołania. Skutecznie przekazuje wiedzę i minimalizuje stres nauki. Cierpliwy i wymagający nauczyciel, wspaniały motywator. Obecność instruktora na egzaminie dodała otuchy i pewności siebie. Dziękuję Rafałowi i Łukaszowi za profesjonalną pomoc w osiągnięciu celu. 4KÓŁKA to najlepsza szkoła w Jastrzębiu - uczą nie tylko jak zdać, ale przede wszystkim jak jeździć bezpiecznie i z kulturą. POLECAM na 101% :) Pozdrawiam serdecznie i raz jeszcze Dziękuję ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2019

Barbara Pacer

Barbara Pacer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria wykładana w łatwy sposób i z humorem. Sympatyczni instruktorzy. Podziękowania dla Gabrieli Pilinko i Krzysztofa Popek za cierpliwość, wyrozumiałość i przekazaną wiedzę :) Polecam tę szkołę w 100%.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.12.2019

Małgorzata Matłacz

Małgorzata Matłacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W skali od 1 do 10 wystawiam 20 :) Moim instruktorem był Rafał K. Jego podejście do kursanta jest fenomenalne. Radzi sobie doskonale nawet z nerwusami (wiem z doświadczenia). Bardzo dziękuję całej szkole jazdy, a w szczególności Rafałowi. Jesteście meeega

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2019

Marta Leszczyńska-Łaba

Marta Leszczyńska-Łaba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Jastrzębiu. Instruktor Rafał K. człowiek z ogromną wiedzą teoretyczną oraz praktyczną. Każda godzina jazd bez stresu i z humorem. Zawsze punktualny, cierpliwy i wyrozumiały. Ekspert w swojej "dziedzinie". Jeżeli mnie nauczył jeździć nauczy każdego :). Egzamin zdany za pierwszym podejściem :).

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2019

Klaudia Gorys

Klaudia Gorys
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor super mnie przygotował i cały czas wspierał, jestem mega wdzięczna!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.12.2019

Anna Watral

Anna Watral
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym razem :) Najlepsza szkółka w Jastrzębiu. Mój instruktor Rafał to super nauczyciel, prawdziwy profesjonalista, zawsze punktualny i uśmiechnięty :) Posiada ogrom wiedzy, którą potrafi przekazać. Jazda z nim to prawdziwa przyjemność. Atmosfera w aucie bezstresowa i na luzie :) Był ze mną na egzaminie i dla mnie mnie to było ogromne wsparcie. Dziękuję również p. Łukaszowi za pomoc. POLECAM Z CAŁEGO SERCA :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.12.2019

Agi Nes

Agi Nes
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeszcze raz chcialam podziekowac najlepszej szkole jazdy oraz najlepszemu instruktorowi Rafałowi K.!! Za dużą cierpliwosc!!!! super podejście. Polecam z całego serca!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.12.2019

Julianna Pluta

Julianna Pluta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsze OSK w Jastrzębiu-Zdroju, instruktorzy bardzo wyrozumiali, dobra atmosfera. Najbardziej polecam instruktora Rafała

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2019

Emilia Nogły

Emilia Nogły
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsze OSK, jeszcze lepsi instruktorzy! Polecam z całego serca!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2019

Paweł Brzeziński

Paweł Brzeziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Jastrzębiu. Dobra atmosfera, polecam instruktora Rafała. Polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.09.2019

Mirela Walica

Mirela Walica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim tą szkołę jazdy! Pełen profesjonalizm oraz miła atmosfera. Z cudownym instruktorem Krzysztofem P. (którego polecam z całego serca!) kurs odbył się w wesołej atmosferze z dużą dawką wiedzy praktycznej. Wszystkie egzaminy zdałam bez problemu za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.09.2019

Sylwia Krawczyk-Matuszczyk

Sylwia Krawczyk-Matuszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę jazdy. Instruktor Łukasz najlepszy. Cały czas mnie wspierał, tłumaczył bardzo dokładnie jak czegoś nie ogarniałam. Atmosfera podczas jazd super i na luzie. Naprawdę mogę polecić tą szkołę, jak nauczyli mnie jeździć, to każdego nauczą, w naprawdę fajnej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.09.2019

Aga Bocianowska

Aga Bocianowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam 4kołka.Jesteście najlepsi cała ekipa debest .Wykłady super na nich można dużo się dowiedzieć ,pośmiać.Podziwiam instruktorów jaka mają cierpliwość ,podejście nawet dotych co by chcieli robić wszystko naraz chodzi o mnie .Bardzo chcialam podziękować mojemu instruktorowi K.P który miał dużo do mnie cierpliwości ,motywacji oraz udzielał cenych rad.Całą ekipe instruktorów 4kołek pozdrawiam i dziękuję za wszystko.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.09.2019

Rafal Gonera

Rafal Gonera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane teoria i jazda za 1 razem 0 błędów polecam Rafał Gonera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.09.2019

Martyna Raszkiewicz

Martyna Raszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Jastrzębiu! Świetne przygotowanie teoretyczne i praktyczne. Profesjonalne podejście do kursanta, mega sympatyczni instruktorzy!! Wykłady przeprowadzane bardzo ciekawie, a każdy temat szczegółowo omawiany. Bardzo dziękuje mojemu instruktorowi Krzyśkowi P za wielką cierpliwość i pozytywne nastawienie. Atmosfera podczas jazd mega luźna i przyjemna :) Nie tylko zostałam dobrze przygotowana do egzaminu, ale również do bezstresowej, poprawnej i bezpiecznej jazdy :) Wielkim plusem jest nauka jazdy na autostradzie, oraz możliwość zdawania egzaminu państwowego na samochodzie którym uczyłam się jeździć. Cały kurs będę miło wspominać, wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione, lepszej szkoły nie mogłam wybrać! POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.09.2019

Sylwia Banek

Sylwia Banek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Specjaliści od przypadków najcięższego kalibru, świetna atmosfera, spokój i opanowanie, instruktor Rafał najlepszy!!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.08.2019

Werka Werka

Werka Werka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Ośrodek 4 kółka. Bardzo przemili instruktorzy,z dobrym podejściem do kursanta. Potrafią dużo nauczyć w niewielkim czasie.! Są bardzo cierpliwi a dzięki temu stwarzają dobrą atmosferę i jazda z nimi jest tylko przyjemnością! Pozdrawiam wszystkich uczących mnie instruktorów!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.08.2019

Marta Ziółkowska

Marta Ziółkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Jastrzębiu-Zdroju:)! Super instruktorzy, miła atmosfera, najlepsze przygotowanie. Polecam wszystkim❤️

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.07.2019

Dorota Rasała

Dorota Rasała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego❤️ Instruktorzy którzy wierzą w ciebie i twoje możliwości wtedy kiedy ty sama wątpisz , wykładają prawo o ruchu drogowym w taki sposób ze trzylatek pojmie , ludzie z pasja i miłością do tego co robią i wielkim poczuciem humoru

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.06.2019

Jakub Sikora

Jakub Sikora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, nie stresują w czasie jazdy, miła atmosfera. Moim zdaniem szkoła marzeń

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.06.2019

Natalia Mikulak

Natalia Mikulak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w naszym mieście, polecam każdemu! Wykłady w 4KÓŁKACH bez nudy, z samymi treściwymi i praktycznymi informacjami. Instruktor Łukasz profesjonalny, mimo moich błędów zawsze spokojny. Bardzo dużo mnie nauczył, a przy tym jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze. Polecam 4 KÓŁKA!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.06.2019

Daria Wiora

Daria Wiora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca ❤️. Najlepsza szkoła jazdy! Zajęcia teoretyczne jak i praktyczne w miłej atmosferze. Dzięki Rafałowi, który wierzył we mnie nawet gdy ja w siebie wątpiłam udało się zdać za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.05.2019

Mateusz Karolik

Mateusz Karolik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Łukasz działa cuda przy nim nie zdać egzaminu to wyczyn nauczy wytłumaczy ogólnie bardzo polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak