Liczba odwiedzin: 35718 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Ośrodek Szkolenia Kierowców 4 Kółka

  572 opinie w tym 409 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.12.2019

Anna Watral

Anna Watral
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany za pierwszym razem :) Najlepsza szkółka w Jastrzębiu. Mój instruktor Rafał to super nauczyciel, prawdziwy profesjonalista, zawsze punktualny i uśmiechnięty :) Posiada ogrom wiedzy, którą potrafi przekazać. Jazda z nim to prawdziwa przyjemność. Atmosfera w aucie bezstresowa i na luzie :) Był ze mną na egzaminie i dla mnie mnie to było ogromne wsparcie. Dziękuję również p. Łukaszowi za pomoc. POLECAM Z CAŁEGO SERCA :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.12.2019

Agi Nes

Agi Nes
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeszcze raz chcialam podziekowac najlepszej szkole jazdy oraz najlepszemu instruktorowi Rafałowi K.!! Za dużą cierpliwosc!!!! super podejście. Polecam z całego serca!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.12.2019

Julianna Pluta

Julianna Pluta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsze OSK w Jastrzębiu-Zdroju, instruktorzy bardzo wyrozumiali, dobra atmosfera. Najbardziej polecam instruktora Rafała

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.11.2019

Emilia Nogły

Emilia Nogły
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsze OSK, jeszcze lepsi instruktorzy! Polecam z całego serca!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2019

Paweł Brzeziński

Paweł Brzeziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Jastrzębiu. Dobra atmosfera, polecam instruktora Rafała. Polecam wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.09.2019

Mirela Walica

Mirela Walica
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim tą szkołę jazdy! Pełen profesjonalizm oraz miła atmosfera. Z cudownym instruktorem Krzysztofem P. (którego polecam z całego serca!) kurs odbył się w wesołej atmosferze z dużą dawką wiedzy praktycznej. Wszystkie egzaminy zdałam bez problemu za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.09.2019

Sylwia Krawczyk-Matuszczyk

Sylwia Krawczyk-Matuszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę jazdy. Instruktor Łukasz najlepszy. Cały czas mnie wspierał, tłumaczył bardzo dokładnie jak czegoś nie ogarniałam. Atmosfera podczas jazd super i na luzie. Naprawdę mogę polecić tą szkołę, jak nauczyli mnie jeździć, to każdego nauczą, w naprawdę fajnej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.09.2019

Aga Bocianowska

Aga Bocianowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam 4kołka.Jesteście najlepsi cała ekipa debest .Wykłady super na nich można dużo się dowiedzieć ,pośmiać.Podziwiam instruktorów jaka mają cierpliwość ,podejście nawet dotych co by chcieli robić wszystko naraz chodzi o mnie .Bardzo chcialam podziękować mojemu instruktorowi K.P który miał dużo do mnie cierpliwości ,motywacji oraz udzielał cenych rad.Całą ekipe instruktorów 4kołek pozdrawiam i dziękuję za wszystko.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.09.2019

Rafal Gonera

Rafal Gonera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane teoria i jazda za 1 razem 0 błędów polecam Rafał Gonera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.09.2019

Martyna Raszkiewicz

Martyna Raszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Jastrzębiu! Świetne przygotowanie teoretyczne i praktyczne. Profesjonalne podejście do kursanta, mega sympatyczni instruktorzy!! Wykłady przeprowadzane bardzo ciekawie, a każdy temat szczegółowo omawiany. Bardzo dziękuje mojemu instruktorowi Krzyśkowi P za wielką cierpliwość i pozytywne nastawienie. Atmosfera podczas jazd mega luźna i przyjemna :) Nie tylko zostałam dobrze przygotowana do egzaminu, ale również do bezstresowej, poprawnej i bezpiecznej jazdy :) Wielkim plusem jest nauka jazdy na autostradzie, oraz możliwość zdawania egzaminu państwowego na samochodzie którym uczyłam się jeździć. Cały kurs będę miło wspominać, wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione, lepszej szkoły nie mogłam wybrać! POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.09.2019

Sylwia Banek

Sylwia Banek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Specjaliści od przypadków najcięższego kalibru, świetna atmosfera, spokój i opanowanie, instruktor Rafał najlepszy!!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.08.2019

Werka Werka

Werka Werka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Ośrodek 4 kółka. Bardzo przemili instruktorzy,z dobrym podejściem do kursanta. Potrafią dużo nauczyć w niewielkim czasie.! Są bardzo cierpliwi a dzięki temu stwarzają dobrą atmosferę i jazda z nimi jest tylko przyjemnością! Pozdrawiam wszystkich uczących mnie instruktorów!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.08.2019

Marta Ziółkowska

Marta Ziółkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Jastrzębiu-Zdroju:)! Super instruktorzy, miła atmosfera, najlepsze przygotowanie. Polecam wszystkim❤️

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.07.2019

Dorota Rasała

Dorota Rasała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego❤️ Instruktorzy którzy wierzą w ciebie i twoje możliwości wtedy kiedy ty sama wątpisz , wykładają prawo o ruchu drogowym w taki sposób ze trzylatek pojmie , ludzie z pasja i miłością do tego co robią i wielkim poczuciem humoru

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.06.2019

Jakub Sikora

Jakub Sikora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, nie stresują w czasie jazdy, miła atmosfera. Moim zdaniem szkoła marzeń

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.06.2019

Natalia Mikulak

Natalia Mikulak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w naszym mieście, polecam każdemu! Wykłady w 4KÓŁKACH bez nudy, z samymi treściwymi i praktycznymi informacjami. Instruktor Łukasz profesjonalny, mimo moich błędów zawsze spokojny. Bardzo dużo mnie nauczył, a przy tym jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze. Polecam 4 KÓŁKA!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.06.2019

Daria Wiora

Daria Wiora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca ❤️. Najlepsza szkoła jazdy! Zajęcia teoretyczne jak i praktyczne w miłej atmosferze. Dzięki Rafałowi, który wierzył we mnie nawet gdy ja w siebie wątpiłam udało się zdać za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.05.2019

Mateusz Karolik

Mateusz Karolik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Łukasz działa cuda przy nim nie zdać egzaminu to wyczyn nauczy wytłumaczy ogólnie bardzo polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.05.2019

Olivia Sarna

Olivia Sarna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, polecam instruktora Krzysztofa Popka, jazdy przebiegają w miłej i zabawnej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.05.2019

Kinga Watral

Kinga Watral
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2019

Natalia Siwek

Natalia Siwek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, polecam z całego serca ♥️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.05.2019

Maja Kolera

Maja Kolera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca tą szkołę! Jazdy miałam z Łukaszem Szmulikiem, dobra atmosfera podczas jazd, zawsze można było się pośmiać i pogadać, a zwłaszcza dużo nauczyć na drodze

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2019

Justyna Kaczorowska

Justyna Kaczorowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę z czystym sumieniem polecić tą szkołe .Wykłady prowadzone w sposób prosty, zrozumiały i logiczny .Zawsze z humorem.????Jazdy miałam z Krzyskiem Popkiem .Chodz często cos mi nie wychodziło on zawsze był cierpliwy i bardzo spokojny .Napewno wybrałabym go ponownie .Jeszcze raz dziękuje za przygotowanie A sukces chyba jest bo zdane za pierwszym razem ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.05.2019

Tomek Sowa

Tomek Sowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dziękuję i polecam panią Ewę!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.04.2019

Dorota Hutek

Dorota Hutek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę w 100%. Instruktorzy wspaniali, jeździłam z Rafałem - jego podejście, tłumaczenie, spokój i zaangażowanie sprawiło że zdałam za pierwszym razem. Wszystkim będę polecać 4KÓŁKA ❤️❤️

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.03.2019

Natalia Mijoch

Natalia Mijoch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sercem❤ dzięki Wam to wszystko było prostsze i zdałam za pierwszym razem. Na wykładach nauczy się człowiek wszystkiego. Prosty, logiczny i zrozumiały sposób wiedza wbijana do głowy. Idealnie wykładowcy przygotowują kursanta do egzaminu z teorii. A i na drogę wyjeżdża się z odpowiednią wiedzą. Dziękuje Rafałowi za cenne wskazówki????a przede wszystkim Pani Ewie. Instruktor z powołania. Gołębie serce, stalowe nerwy, człowiek orkiestra. Nie tylko uczy kursanta jazdy, zachowania na drodze ale również radzenia sobie ze strachem, wszelkimi wątpliwościami oraz buduje w nim pewność i wiarę w siebie. Jedyny minus zdania egzaminu to fakt, że już nie będę z Panią jeździć. Dziekuje Wam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.03.2019

Tadeusz Tadeo

Tadeusz Tadeo
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam najlepsza szkole jazdy w mieście , przede wszystkim dziękuję mojemu instruktorowi Łukaszowi Szmulikowi za wszystko czego mnie nauczył . Rewelacyjny instruktor , cierpliwy , wyrozumiały , pełen profesjonalizm. Świetnie prowadzone zajęcia teoretyczne , jasny sposób przekazu teorii , świetna komunikacja z prowadzącymi w bardzo miłej atmosferze. Każdemu polecam tę szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.03.2019

Wiktoria Sioła

Wiktoria Sioła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę „4 kółka” w Jastrzębiu-Zdroju. Cały kurs przebiegł w miłej atmosferze. Wiedza nabyta podczas wykładów bardzo pomogła mi w przygotowaniach do egzaminu teoretycznego. Chciałbym złożyć podziękowania na ręce pana Rafała K. mojego instruktora, który w jasny i klarowny sposób wyjaśnił mi obsługę samochodu. Lekcje przeprowadzone były w przyjemnej, bezstresowej atmosferze, mimo moich błędów, czy trudności w pojęciu niektórych rzeczy Rafał zawsze zachowywał spokój, podchodził do mnie ze zrozumieniem i cierpliwością. Motywował mnie, gdy już myślałam, że czegoś się nie nauczę. Ma świetne podejście do kursantów i potrafi rozbawić swoim poczuciem humoru. W głównej mierze to dzięki niemu zdałam egzamin. Dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.03.2019

Wiesia Jania-Kobos

Wiesia Jania-Kobos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam, a Rafał Tobie Dziękuje... ☺️Jazdy z Tobą były super, Twoja wiara w Nas kursantów jest niesamowita.Dzięki Twoim wskazówkom udało się zdać za pierwszym razem????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.03.2019

Magdalena Grygier

Magdalena Grygier
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole jazdy 4Kółka beztresowa,przyjemna jazda z instrukturem.Krzysztof Popek najlepszy nie żałuję ani minuty spedzonej na jazdach dzięki czemu egzamin zdany za pierwszym razem. POLECAM????pozdrawiam Magda

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak