OSK WORD

 550 opinii w tym 366 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK WORD
ul. Rybny Rynek 1
86-300 Grudziądz

Opis

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW "WORD"Prowadzimy szkolenia na kat. AM,A,A1,A2, kwalifikacja wstępna, szkolenia okresowe. Zajęcia realizujemy na nowych pojazdach (takich jak na egzaminie), wykłady prowadzimy multimedialnie w systemie SPS (System Profesjonalnego Szkolenia)Wysoka jakość szkoleniaDla Państwa systematycznie podnosimy własne kwalifikacje, aby przekazywana wiedza była nie tylko aktualna, ale również podana w przystępny i zrozumiały sposób, który będzie skutkował na egzaminie na prawo jazdy.Zajęcia teoretyczneZajęcia teoretyczne prowadzimy przy użyciu nowoczesnych technik prezentacji i korzystamy z najlepszych na rynku materiałów dydaktycznych dla szkół nauki jazdy firmy e-kierowca.RatyDla Państwa wygody w naszej szkole płatności za kursy nauki jazdy można dokonywać również w systemie ratalnym, dostosowanym do potrzeb klienta.PojazdyNasza szkoła zapewnia tylko nowe pojazdy kat.B - Toyota Yaris 7 sztuk (model egzaminacyjny),kat.AM -Romet ZK50 2 sztuki (model egzaminacyjny), kat.A,A2 - motocykl Suzuki Gladius 3 sztuki (model egzaminacyjny). ObsługaStaramy się, aby obsługa naszych klientów była prowadzona na najwyższym poziomie i dawała możliwość jasnego i kompetentnego załatwienia sprawy, w tym zdobycia prawa jazdy.Zadowolenie z jazdy - gratis! :) Dokładamy wszelkich starań, aby nauka w naszej szkole nie była dla Państwa "złem koniecznym". Zależy nam, abyście Państwo wychodzili od nas zadowoleni no i .... z prawkiem.

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Radosław Siciarek

Roman Sarnowski

Ryszard Ciechanowski

Jan Rygielski

Tomasz Soboczyński

Bartłomiej Osiewicz

Jerzy Kowalewski

Andrzej Babiński

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1800 zł

21.06.2021

ul. Rybny Rynek 1

+1 inny termin
WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius 650)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
aplikacja

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1800 zł

21.06.2021

ul. Rybny Rynek 1

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris - nowy model)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
aplikacja

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1800 zł

21.06.2021

ul. Rybny Rynek 1

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius 650 - 35kW)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
aplikacja

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

500 zł

21.06.2021

ul. Rybny Rynek 1

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
5 godzin (po 60 min) jazd (ROMET ZK 50)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
aplikacja

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1600 zł

21.06.2021

ul. Rybny Rynek 1

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CBF 125 - model egzaminacyjny)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
aplikacja

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Marta Borkowska

Marta Borkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy instruktor Ryszard Ciechanowski, zdane za pierwszym razem !!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Weronika Drozd

Weronika Drozd
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo podobały mi się wykłady z Panem Rafałem- potrafi ciekawie poprowadzić zajęcia teoretyczne. Przechodząc do praktyki- instruktor Ryszard Ciechanowski to osoba, która poprowadzi Cię do zdania egzaminu za pierwszym razem! Pan Rysiu zaraża spokojem i umie pożartować. Lepszego instruktora nie mogłam sobie wymarzyc!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Krystian Olszyński

Krystian Olszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

OSK WORD bardzo dobra szkoła jazdy bardzo dobry wykładowca pan Rafał Słowik który wie jak przekazać wiedzę a także instruktorzy jazdy polecam pana Jana Rygielskiego

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Monika M ...j ip: 5.173.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo miła atmosfera, świetne podejście instruktorów. Polecam Pana Daniela Michalskiego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sebastian Szydłowski

Sebastian Szydłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalne podejście do kursanta, cierpliwość oraz miła atmosfera. Gorącą polecam Pana Daniela Michalskiego, który przygotował mnie perfekcyjnie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał B ......i ip: 37.248.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła i przyjazna atmosfera. Pan Tomek z którym miałem jazdy człowiek spokojny, wyrozumiały i każdego nauczy i przygotuje do zdania egzaminu za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Julia G ......a ip: 89.238.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam pana Ryszarda Ciechanowskiego :) Jazdy totalnie bez stresu i miłe podejście do kursanta. Wyrozumiały instruktor, wszystko profesjonalnie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agata C ........a ip: 188.146.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo mocno polecam Pana Rysia! Złoty instruktor ❤️ Po dłuższej historii z prawkiem przeniosłam się z innej szkoły tylko na jazdy doszkalające i zdałam! Super atmosfera !!!!✨

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jowita Prusaczyk

Jowita Prusaczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam instruktora p. Daniel Michalski , zdane za 1-szym

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Julia Szczepanowska

Julia Szczepanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkółkę jazdy WORD a w szczególności kochanego pana Tomka Soboczyńskiego, który z humorem i jednocześnie profesjonalizmem podchodzi do pracy!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Nikodem Krzywkowski

Nikodem Krzywkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.05.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Grudziądzu.Profesjonalne podejście na części teorytycznej Pana Rafała jak i praktycznej Pana Romana Sarnowskiego, którzy przekazali wiele wiedzy przydatnej na drodze.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Langowski

Michał Langowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, naprawdę z całego serca polecam. Teoria w super atmosferze, a co do jazd fenomenalny jest Daniel Michalski! Polecam i jeszcze raz polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sandra Stellmacher

Sandra Stellmacher
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam Pana Ryszarda Ciechanowskiego. Cierpliwy oraz wyrozumiały. Fajna atmosfera, pełen profesjonalizm! Najlepszy instruktor. Polecam również Pana Rafała Słowika. Super wykładowca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Angelika S ......k ip: 83.21.174.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.03.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam instruktora Pana Ryszarda Ciechanowskiego wszystko perfekcyjnie, dokładnie i na spokojnie wytłumaczy.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Lidia Goździk-Syrocka

Lidia Goździk-Syrocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zajęcia teoretyczne z Panem Rafałem prowadzone w bardzo ciekawy sposób ????najlepszy instruktor Pan Ryszard Ciechanowski, anielska cierpliwość i ogromna wiedza, którą umie dobrze przekazać! Jazdy mijały w bardzo miłej atmosferze. Najlepsza Szkoła Nauki Jazdy w Grudziądzu! Szczerze polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Michał D .....k ip: 5.184.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Część teoretyczna została przeprowadzona prawidłowo i we wspaniałej atmosferze. Wszystkie informacje były szczegółowo opisywane przez instruktora. Kurs praktyczny był przeprowadzony również w bardzo pozytywnej atmosferze, pod okiem czujnego instruktora. Bardzo polecam Pana Rygielskiego, który świetnie przygotowuje do egzaminu praktycznego. Dzięki temu udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem. Gorąco polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Janina D ...........a ip: 89.238.10.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam WORD Grudziądz . Wspaniała atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta. Zwłaszcza instruktora Pana Rygielskiego Jana. z poczuciem humoru , cierpliwością i dobrze przekazujący wiedzę. Polecam Pana Jana. Emerytka Janina

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamila Porada

Kamila Porada
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ten ośrodek szkolenia kierowców, a w szczególności instruktora Tomasza Soboczyńskiego dzięki któremu egzamin zdałam za pierwszym razem!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Sandra Jurska

Sandra Jurska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Grudziądzu! Serdecznie polecam pana Daniela Michalskiego, który cierpliwie i dokładnie przekazuje potrzebną wiedzę. Egzamin praktyczny zdany ! Wiedza na wykładach przekaza w 100% przez Pana Rafała. Polecam serdecznie !!! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Fabio Lewandowski

Fabio Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.11.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miłe podejście do kursanta

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Radek Szczygieł

Radek Szczygieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie warta polecenia, ani wykładowca ani Panowie prowadzący praktyczną naukę jazdy nie są tutaj za karę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Szczepańska

Paulina Szczepańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.11.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkołę jazdy WORD w Grudziądzu.Wiedza bardzo dobrze przekazywana i do tego bardzo miła atmosfera..

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Anita G ........ ip: 89.238.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam naukę jazdy Word, a w szczególności najlepszego instruktora pana Tomasza Soboczyńskiego, który cierpliwie przekazywał swoją wiedzę. Nie sztuką jest nauczyć jeździć, ale sztuką jest tak nauczyć, żeby zdać za pierwszym razem. Dziękuję

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Wenta

Jakub Wenta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła z profesjonalna kadrą, która miło potrafi przekazać wiedzę. W szczegolnosci polecam Pana Ryszarda Ciechanowskiego, ktory zapewnia świetną atmosferę i bardzo dobrze potrafi przekazac swoją wiedzę na drodze i nie tylko.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Zapalska

Dominika Zapalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Grudziądzu! Serdecznie polecam pana Tomasza Soboczyńskiego, który cierpliwie i dokładnie przekazuje potrzebną wiedzę. Na jazdach panuje przemiła atmosfera. Egzamin praktyczny zdany bezbłędnie za pierwszym razem!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joanna Pałyga

Joanna Pałyga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moim zdaniem - najlepszy ośrodek nauki kierowców w Grudziądzu. Ciekawie prowadzone zajęcia teoretyczne, bardzo miła kadra pracowników i instruktorów, profesjonalnie nauczanie praktyczne. Z całego serca polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewelina S ..........a ip: 94.254.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.08.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Roman Sarnowski to najlepszy instruktor. Dzięki niemu uwierzyłam w swoje możliwości poszłam na egzamin i zdałam.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Emilia Rafalska

Emilia Rafalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy z racji tego, że miałam ogromne wsparcie oraz czułam się bardzo swobodnie na wykładach teoretycznych jak i praktycznych. Z całego serduszka polecam Pana Romana Sarnowskiego, instruktora który przygotował mnie do egzaminu, przekazał ogromną wiedzę i co najważniejsze.. ogromnie motywował do zrobienia kursu! Dziś już mam prawo jazdy w ręku i wiem, że dzięki panu Romanowi mogę sama bez wahania wyjechać w miasto!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina G ..s ip: 37.47.30.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm! Instruktor Pan Roman Sarnowski mega zaangażowany! Dzięki Jego wiedzy, kompetencji i umiejętnościom egzamin zdany za pierwszym razem! Uczciwie, punktualnie i bardo elastycznie jeśli chodzi o planowanie części praktycznej kursu. Polecam!

+ Zaletydobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Sonia K ......k ip: 5.173.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.07.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła jazdy. Polecam Pana Sarnowskiego. Najlepszy instruktor.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak