OSK SZUBI ŁUKASZ SZUDOBAJ

 107 opinii w tym 54 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK SZUBI ŁUKASZ SZUDOBAJ
Bonin 7
60-658 Poznań

  • Godziny:
  • Otwarte
  • • Zamknięcie: 18:30

Kontakt

Opis

Chcesz zdać prawko za 1 razem 

Wybierz naszą szkołę OSK SZUBI ŁUKASZ SZUDOBAJ i dołącz do grona przyszłych kierowców 

 

 Co nas wyróżnia na tle innych szkół przede wszystkim indywidualność z pracą z kursantami, dopasowany grafik zajęć praktycznych (jazd) , które ustalamy co piątek (elastyczny grafik).Nasi instruktorzy/instruktorki pracują z pasją i rzetelnością. Naszymi priorytetem jest szkolenie kierowców, którzy stosują się do przepisów ruchu drogowego BEZPIECZEŃSTWO W RUCHU DROGOWYM oraz KULTURA NA DRODZE jest naszym motto.

Jesteśmy szkołą, która w roku 2023 miała jedną z najwyższych zdawalności w Word Poznań JAKO JEDYNA SZKOŁA JAZDY uczęszczamy na egzaminy państwowe WORD POZNAŃ z naszymi kursantami. (EGZAMIN PRAKTYCZNY) 

 Biuro czynne:

Poniedziałek 12:00-18:30

Wtorek 13:00-18:30

Środa 13:00-18:30

Czwartek 13:00-18:30

Piątek 12:00-18:30

Sobota i niedziela po wcześniejszym kontakcie telefonicznym

 

Kurs prawa jazdy kat. B może uczestniczyć osoba, która ustawowo osiągnęła wiek 18 lat ( kurs  można rozpocząć 3 miesiące przed ukończeniem 18 lat natomiast egzamin można zdawać miesiąc przed ukończeniem wymaganego wieku) oraz niema przeciwskazań medycznych do prowadzenia pojazdów mechanicznych. 

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Jana Cybisa 8/4 , 62-050 Mosina

tel: 575180662;

Mosina

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny, Raty własne, Raty bank

3600 zł

codziennie

Bonin 7

+1 inny termin
WIĘCEJ OŚRODEK SZKOLENIA SZUBI ŁUKASZ SZUDOBAJ

Zaprasza na Kurs Prawa Jazdy Kat. B

Cena kursu obejmuje:

* kurs możesz zacząć w każdym dniu tygodnia po zapisie na kurs dostarczeniu wszystkich niezbędnych dokumentów

* zajęcia teoretyczne w formie e-learningu (uczysz się w zaciszu domu), książki oraz pierwszej pomocy przedmedycznej.

* 30 godzin zajęć praktycznych pojazdami marki Kia Rio

* bez opłat za egzaminy wewnętrzne teoretyczny , praktyczny

* możliwość rozłożenia płatności na dogodne raty bez ukrytych opłat

* plac manewrowy jak Word Poznań 4 tory jazdy obok siebie (łuki)
*zajęcia przed egzaminem praktycznym w WORD GRATIS

* badania lekarskie 150 zł (opłata dodatkowa z rabatem dla naszych kursantów)

* Dogodna możliwość płatności formie gotówki, przelewu, płatności kartą lub blikiem

Kurs prawa jazdy kat. B może uczestniczyć osoba, która ustawowo osiągnęła wiek 18 lat ( kurs można rozpocząć 3 miesiące przed ukończeniem 18 lat natomiast egzamin można zdawać miesiąc przed ukończeniem wymaganego wieku) oraz niema przeciwskazań medycznych do prowadzenia pojazdów mechanicznych.

Biuro ul. Bonin 7 60-658 Poznań numer kontaktowy 51*******40

Poniedziałek 12:00-18:30

Wtorek 13:00-18:30

Środa 13:00-18:30

Czwartek 13:00-18:30

Piątek 12:00-18:30

Soboty niedziele po wcześniejszym kontakcie telefonicznym.

kat. B po B1, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Wieczorowy, Poranny, Weekendowy, Popołudniowy

2500 zł

codziennie

Bonin 7

WIĘCEJ Zapraszamy serdecznie

Kurs przeznaczony dla osób posiadających prawo jazdy kategorii B1.
Egzamin składa się wyłącznie z części praktycznej.

Szkolenie obejmuje:
- 20 godzin nauki jazdy samochodem osobowym kat. B
- Egzamin wewnętrzny praktyczny

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny, Raty własne, Raty bank

3200 zł

codziennie

Bonin 7

WIĘCEJ Zapraszamy na Kurs Prawa Jazdy kat. B po zdanym egzaminie teoretycznym w WORD.
Kurs obejmuje:
-30 godzin jazd pojazdami marki Kia Rio
-pierwszą pomoc przedmedyczną
- aplikację do nauki testów na prawo jazdy kategorii B
Lekarz dodatkowo płatny 150 zł

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Rozszerzony, Indywidualny, Poranny, Raty własne, Raty bank, Specjalny

4500 zł

codziennie

Bonin 7

WIĘCEJ ZAPRASZAMY SERDECZNIE NA KURS PRAWA JAZDY KAT.B NOWYM PEUGEOT 208 ALLURE ROCZNIK 2024 (kursy dostępne w trzech wariantach SREBRNY, ZŁOTY,PLATYNOWY)

SREBRNY PEUGOT ALLURE
(możliwość podstawienia auta na egzamin na w Word Poznań)

Cena kursu nowy PEUGOT 208 ALLURE rocznik 2024 obejmuję:

*Zapis na kurs prawa jazdy kat B. możesz w każdym dniu tygodnia (podpisanie umowy), rozpoczęcie kursu po dostarczeniu wszystkich niezbędnych dokumentów numer PKK (profilu kandydata na kierowcę)

*Zajęcia teoretyczne w formie e-learningu (uczysz się w zaciszu domu)

*Książki oraz aplikacja do nauki testów

*Konsultacje z instruktorem indywidualnie

*30 h ( 60 min- 1h) na pojeździe PEUGEOT 208 ALLURE

*Zajęcia z pierwszej pomocy przedmedycznej z wykwalifikowanym ratownikiem medycznym

*Badania lekarskie 150 zł(opłata dodatkowa z rabatem dla naszych kursantów)

*Jedne zajęcia przed egzaminem w Word Poznań GRATIS

*Plac manewrowy jak w Word Poznań 4 tory jazdy obok siebie (ŁUK)

*Dogodna możliwość płatności formie gotówki, przelewu

*Możliwość dogodnych rat własnych lub bank

*Bez opłat egzaminy wewnętrzne teoretyczny, praktyczny

*Możliwość dokupienia jazd dodatkowych

*Możliwość podstawienia auta PEUGEOT ALLURE na egzamin państwowy WORD POZNAŃ
(dodatkowa opłata za podstawienie auta na egzamin WORD POZNAŃ 200 zł)


Kurs prawa jazdy kat. B może uczestniczyć osoba, która ustawowo osiągnęła wiek 18 lat ( kurs można rozpocząć 3 miesiące przed ukończeniem 18 lat natomiast egzamin można zdawać miesiąc przed ukończeniem wymaganego wieku) oraz niema przeciwskazań medycznych do prowadzenia pojazdów mechanicznych.

WYPOSAŻENIE BEZPIECZEŃSTWO PEUGEOT 208 ROCZNIK 2024

6 poduszek powietrznych
Adaptacyjne przednie, boczne przednie, kurtynowe przednie i tylne
Przednie (x2) i tylne (x3) zagłówki z regulacją wysokości
Odłączany ESP z wspomaganiem ruszania pod górę
Mocowania ISOFIX i Top Tether na tylnych siedzeniach bocznych
Przednie pasy bezpieczeństwa z pirotechnicznymi napinaczami
z ogranicznikami siły napięcia i czujnikiem zapięcia 3-punktowy tylny środkowy pas bezpieczeństwa z czujnikiem zapięcia
Tylne boczne pasy bezpieczeństwa z pirotechnicznymi napinaczami,
ogranicznikami siły napięcia i czujnikiem odpięcia
Elektroniczna stabilizacja toru jazdy (ESP)
z kontrolą trakcji (ASR), układem przeciwpoślizgowym (ABS), elektronicznym
rozdziałem siły hamowania (REF), wspomaganiem hamowania awaryjnego (AFU),
dynamiczną kontrolą stabilności (CDS) i kontrolą stabilności przyczepy (TSM)
Pośrednie wykrywanie zbyt niskiego ciśnienia w ogumieniu
Automatyczna blokada drzwi po ruszeniu
ROZSZERZONE BEZPIECZEŃSTWO
Pakiet Bezpieczeństwo
Regulator / Ogranicznik prędkości
Automatyczne hamowanie awaryjne z ostrzeżeniem o ryzyku kolizji
Aktywne ostrzeganie o niezamierzonym przekroczeniu linii pasa ruchu i pobocza
Rozszerzone rozpoznawanie znaków drogowych z rekomendacją prędkości
Kontrola uwagi kierowcyKOMFORT
Elektro chromatyczne wewnętrzne lusterko wsteczne
Lusterka boczne sterowane elektrycznie i podgrzewane,
składane elektrycznie
Automatyczne uruchamianie wycieraczek szyby przedniej
Peugeot i
-Cockpit® 10" cyfrowym zestawem wskaźników
Przyciemniane tylne szyby boczne i czasowo podgrzewana tylna
szyba

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Rozszerzony, Indywidualny, Poranny, Raty własne, Raty bank, Specjalny

5400 zł

codziennie

Bonin 7

WIĘCEJ ZAPRASZAMY SERDECZNIE NA KURS PRAWA JAZDY KAT.B NOWYM PEUGEOT 208 ALLURE ROCZNIK 2024 (kursy dostępne w trzech wariantach SREBRNY, ZŁOTY,PLATYNOWY)

ZŁOTY PEUGOT ALLURE
(podstawienie auta na egzamin na w Word Poznań w cenie kursu pierwszy egzamin w Word Poznań w cenie kursu)

Cena kursu nowy PEUGOT 208 ALLURE rocznik 2024 obejmuję:

*Zapis na kurs prawa jazdy kat B. możesz w każdym dniu tygodnia (podpisanie umowy), rozpoczęcie kursu po dostarczeniu wszystkich niezbędnych dokumentów numer PKK (profilu kandydata na kierowcę)

*Zajęcia teoretyczne w formie e-learningu (uczysz się w zaciszu domu)

*Książki oraz aplikacja do nauki testów

*Konsultacje z instruktorem indywidualnie

*35 h ( 60 min- 1h) na pojeździe PEUGEOT 208 ALLURE

*Zajęcia z pierwszej pomocy przedmedycznej z wykwalifikowanym ratownikiem medycznym

*Badania lekarskie w cenie kursu

*Jedne zajęcia przed egzaminem w Word Poznań GRATIS

* Podstawienie auta na egzamin Word Poznań ZA DARMO PEUGOT 208 ALLURE

* Opłata za egzaminy teoretyczny i praktyczny w Word Poznań (za pierwsze) ZA DARMO

*Plac manewrowy jak w Word Poznań 4 tory jazdy obok siebie (ŁUK)

*Dogodna możliwość płatności formie gotówki, przelewu

*Możliwość dogodnych rat własnych lub bank

*Bez opłat egzaminy wewnętrzne teoretyczny, praktyczny

*Możliwość dokupienia jazd dodatkowych




Kurs prawa jazdy kat. B może uczestniczyć osoba, która ustawowo osiągnęła wiek 18 lat ( kurs można rozpocząć 3 miesiące przed ukończeniem 18 lat natomiast egzamin można zdawać miesiąc przed ukończeniem wymaganego wieku) oraz niema przeciwskazań medycznych do prowadzenia pojazdów mechanicznych.

WYPOSAŻENIE BEZPIECZEŃSTWO PEUGEOT 208 ROCZNIK 2024

6 poduszek powietrznych
Adaptacyjne przednie, boczne przednie, kurtynowe przednie i tylne
Przednie (x2) i tylne (x3) zagłówki z regulacją wysokości
Odłączany ESP z wspomaganiem ruszania pod górę
Mocowania ISOFIX i Top Tether na tylnych siedzeniach bocznych
Przednie pasy bezpieczeństwa z pirotechnicznymi napinaczami
z ogranicznikami siły napięcia i czujnikiem zapięcia 3-punktowy tylny środkowy pas bezpieczeństwa z czujnikiem zapięcia
Tylne boczne pasy bezpieczeństwa z pirotechnicznymi napinaczami,
ogranicznikami siły napięcia i czujnikiem odpięcia
Elektroniczna stabilizacja toru jazdy (ESP)
z kontrolą trakcji (ASR), układem przeciwpoślizgowym (ABS), elektronicznym
rozdziałem siły hamowania (REF), wspomaganiem hamowania awaryjnego (AFU),
dynamiczną kontrolą stabilności (CDS) i kontrolą stabilności przyczepy (TSM)
Pośrednie wykrywanie zbyt niskiego ciśnienia w ogumieniu
Automatyczna blokada drzwi po ruszeniu
ROZSZERZONE BEZPIECZEŃSTWO
Pakiet Bezpieczeństwo
Regulator / Ogranicznik prędkości
Automatyczne hamowanie awaryjne z ostrzeżeniem o ryzyku kolizji
Aktywne ostrzeganie o niezamierzonym przekroczeniu linii pasa ruchu i pobocza
Rozszerzone rozpoznawanie znaków drogowych z rekomendacją prędkości
Kontrola uwagi kierowcyKOMFORT
Elektro chromatyczne wewnętrzne lusterko wsteczne
Lusterka boczne sterowane elektrycznie i podgrzewane,
składane elektrycznie
Automatyczne uruchamianie wycieraczek szyby przedniej
Peugeot i
-Cockpit® 10" cyfrowym zestawem wskaźników
Przyciemniane tylne szyby boczne i czasowo podgrzewana tylna
szyba

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Rozszerzony, Indywidualny, Raty własne, Raty bank

9000 zł

codziennie

Bonin 7

WIĘCEJ ZAPRASZAMY SERDECZNIE NA KURS PRAWA JAZDY KAT.B NOWYM PEUGEOT 208 ALLURE ROCZNIK 2024 (kursy dostępne w trzech wariantach SREBRNY, ZŁOTY,PLATYNOWY)

PLATYNOWY PEUGOT ALLURE 208

NIELIMITOWANA LICZBA GODZIN NA PEUGOT ALLURE 208

(podstawienie auta na egzamin na w Word Poznań w cenie kursu pierwszy egzamin w Word Poznań w cenie kursu)

Cena kursu nowy PEUGOT 208 ALLURE rocznik 2024 obejmuję:

*Zapis na kurs prawa jazdy kat B. możesz w każdym dniu tygodnia (podpisanie umowy), rozpoczęcie kursu po dostarczeniu wszystkich niezbędnych dokumentów numer PKK (profilu kandydata na kierowcę)

*Zajęcia teoretyczne w formie e-learningu (uczysz się w zaciszu domu)

*Książki oraz aplikacja do nauki testów

*Konsultacje z instruktorem indywidualnie

*Jazdy na pojeździe PEUGEOT 208 ALLURE bez ograniczeń

*Zajęcia z pierwszej pomocy przedmedycznej z wykwalifikowanym ratownikiem medycznym

*Badania lekarskie w cenie kursu

* Podstawienie auta na egzamin Word Poznań ZA DARMO PEUGOT 208 ALLURE

* Opłata za egzaminy teoretyczny i praktyczny w Word Poznań ZA DARMO

*Plac manewrowy jak w Word Poznań 4 tory jazdy obok siebie (ŁUK)

*Dogodna możliwość płatności formie gotówki, przelewu

*Możliwość dogodnych rat własnych lub bank

*Bez opłat egzaminy wewnętrzne teoretyczny, praktyczny






Kurs prawa jazdy kat. B może uczestniczyć osoba, która ustawowo osiągnęła wiek 18 lat ( kurs można rozpocząć 3 miesiące przed ukończeniem 18 lat natomiast egzamin można zdawać miesiąc przed ukończeniem wymaganego wieku) oraz niema przeciwskazań medycznych do prowadzenia pojazdów mechanicznych.

WYPOSAŻENIE BEZPIECZEŃSTWO PEUGEOT 208 ROCZNIK 2024

6 poduszek powietrznych
Adaptacyjne przednie, boczne przednie, kurtynowe przednie i tylne
Przednie (x2) i tylne (x3) zagłówki z regulacją wysokości
Odłączany ESP z wspomaganiem ruszania pod górę
Mocowania ISOFIX i Top Tether na tylnych siedzeniach bocznych
Przednie pasy bezpieczeństwa z pirotechnicznymi napinaczami
z ogranicznikami siły napięcia i czujnikiem zapięcia 3-punktowy tylny środkowy pas bezpieczeństwa z czujnikiem zapięcia
Tylne boczne pasy bezpieczeństwa z pirotechnicznymi napinaczami,
ogranicznikami siły napięcia i czujnikiem odpięcia
Elektroniczna stabilizacja toru jazdy (ESP)
z kontrolą trakcji (ASR), układem przeciwpoślizgowym (ABS), elektronicznym
rozdziałem siły hamowania (REF), wspomaganiem hamowania awaryjnego (AFU),
dynamiczną kontrolą stabilności (CDS) i kontrolą stabilności przyczepy (TSM)
Pośrednie wykrywanie zbyt niskiego ciśnienia w ogumieniu
Automatyczna blokada drzwi po ruszeniu
ROZSZERZONE BEZPIECZEŃSTWO
Pakiet Bezpieczeństwo
Regulator / Ogranicznik prędkości
Automatyczne hamowanie awaryjne z ostrzeżeniem o ryzyku kolizji
Aktywne ostrzeganie o niezamierzonym przekroczeniu linii pasa ruchu i pobocza
Rozszerzone rozpoznawanie znaków drogowych z rekomendacją prędkości
Kontrola uwagi kierowcyKOMFORT
Elektro chromatyczne wewnętrzne lusterko wsteczne
Lusterka boczne sterowane elektrycznie i podgrzewane,
składane elektrycznie
Automatyczne uruchamianie wycieraczek szyby przedniej
Peugeot i
-Cockpit® 10" cyfrowym zestawem wskaźników
Przyciemniane tylne szyby boczne i czasowo podgrzewana tylna
szyba

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Zapraszamy na jady dodatkowe pojazdami KIA RIO

Kontakt telefoniczny:
600-092-093 , 516-856-840, 508-786-866

możliwość płatności gotówką, przelewem

Biuro czynne:
Poniedziałek 12:00- 18:30
Wtorek 13:00 -18:30
Środa 13:00- 18:30
Czwartek 13:00- 18:30
Piątek 12:00-18:30
soboty niedziele po wcześniejszym kontakcie telefonicznym

cena za pakiet: 2 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Natalia Klus

Natalia Klus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście instruktorów, bardzo dobra atmosfera!

Odpowiedź:

Natalia bardzo dziękujemy za opinię Gratulujemy zdanego za pierwszym razem egzaminu WORD POZNAŃ jesteśmy bardzo dumni Szerokości od całego zespołu OSK SZUBI

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Baldo

Sebastian Baldo
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i super instruktorzy

Odpowiedź:

Sebastian wiadomo najlepsi instruktorzy najlepsi kursanci pełni pasji do wykonywanej pracy co owocuje Jeszcze raz gratulujemy zdanego egzaminu za pierwszym razem w WORD POZNAŃ Szerokości od całego zespołu OSK SZUBI

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Oliwia K ........ ip: 46.205.205.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam mega spoko instruktorzy!

Odpowiedź:

Oliwia bardzo dziękujemy za opinię jeszcze raz gratulujemy zdanego za pierwszym razem egzaminu WORD POZNAŃ Szerokości od całego zespołu OSK SZUBI

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kinga Ziółkowska

Kinga Ziółkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, oba egzaminy zdane za 1 razem. Elastyczny grafik i bezproblemowy kontakt w każdej sytuacji. Na plus możliwość jazdy z różnymi instruktorami, ponieważ każdy ma inny punkt widzenia i daje dodatkowe wskazówki :))

Odpowiedź:

Kinga bardzo dziękujemy za opinię jest nam naprawdę miło Jeszcze raz gratulujemy zdania za pierwszym razem egzaminu WORD POZNAŃ Szerokości od całego zespołu OSK SZUBI

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Jakub Spychała

Jakub Spychała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam tą szkołę jazdy. Pozytywnie nastawieni instruktorzy, którzy świetnie przekazali swoją wiedzę i wskazówki przez co nie tylko zdałem egzamin ale czuję się pewniej na drodze.

Odpowiedź:

Jakub bardzo dziękujemy za opinię w nasze szkolenie oparte jest zawsze na byciu kierowcą a nie wyjeżdżeniu tras egzaminacyjnych i to właśnie sprawia iż egzamin jest dla was czystą formalnością.
Jeszcze raz gratulujemy i życzymy SZEROKOŚCI od całego zespołu OSK SZUBI

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Piotr A .....i ip: 37.47.157.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem wdzięczny za tak dobra naukę, zdałem za pierwszym razem więc nic dodawać nie trzeba że Szkółka OSKSZUBI jest szkoła najlepsza w Poznaniu! Serdecznie polecam profesjonalne podejście i Jeszcze raz wam dziękuję za Naukę. ❤️

Odpowiedź:

Piotr bardzo dziękujemy za opinię jest nam naprawdę miło zawsze dajemy całe serce w wasze szkolenie. Jeszcze raz gratulujemy zdania z wynikiem pozytywnym za pierwszym razem w WORD POZNAŃ Szerokości od całego zespołu OSK SZUBI

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marta S .........a ip: 104.28.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam tę szkołę jazdy! Fajni, cierpliwi instruktorzy, łatwość w ustaleniu grafiku, ogólne poczucie zadbania:) no i egzamin zdany za pierwszym razem :) super ekipa z Bonina :)

Odpowiedź:

Marta bardzo dziękujemy za opinię wiadomo najlepsi kursanci i instruktorzy tylko w OKS SZUBI Bonin. Pozdrawiamy serdecznie jeszcze raz gratulujemy zdanego egzaminu za pierwszym razem w WORD Poznań Szerokości od całego zespołu OSK SZUBI

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Borowiak

Zuzia Borowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam tę szkołę jazdy, wspaniała atmosfera i bardzo wyluzowani ludzie. Zaczęłam kurs bez żadnej wiedzy o samochodzie i jego prowadzeniu, ze strachem przed jazdą i lekką traumą po wypadku a ostatecznie zdałam egzaminy za 1 razem i pozbyłam się stresu praktycznie całkowicie. Uważam że byłam bardzo ciężkim przypadkiem kursanta a instruktorzy i tak zawsze byli bardzo wyrozumiali, cierpliwi i spokojni. Uważam że każdy z nich bardzo dobrze uczy i przekazuje wiedze praktyczną. Wymagało to dużego wysiłku ale było warto. Bardzo dobrze przygotowali mnie nie tylko do egzaminów ale i do zwyczajnej jazdy po całym Poznaniu i sytuacji drogowych. Właściciele są głową bardzo dobrej szkoły stworzonej z pasji i chęci. Ogromne podziękowania dla wszystkich za włożony czas i chęci w moje przygotowania, z całego serca polecam i pozdrawiam cały zespół:))

Odpowiedź:

Zuza bardzo dziękujemy za tak miłe słowa nasi instruktorzy pracują z pasji abyście byli dobrymi kierowcami. Jeszcze raz gratulujemy pozytywnego wyniku WORD Poznań kat. B SZEROKOŚCI od całego zespołu OSK SZUBI

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Oliwia Kurek

Oliwia Kurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.01.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super atmosfera, instruktorzy uczą jak być dobrym kierowcą, nauka jazd w tej szkole to sama przyjemność

Odpowiedź:

Oliwia bardzo dziękujemy za opinię jest dla nas bardzo ważna jeszcze raz gratulujemy pozytywnego wyniku WORD Poznań Szerokości od całego zespołu OSK SZUBI

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Diana D .....k ip: 188.33.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła prawa jazdy

Odpowiedź:

Diana bardzo dziękujemy za opinię jeszcze raz gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem Szerokości od całego zespołu OSKSZUBI

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Eryk L .....z ip: 188.33.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca OSK Szubi - ogrom przekazanej wiedzy sprawił , że zdałem za pierwszym razem. Najlepsza szkoła prawa jazdy atmosfera pracownicy oraz podejście do człowieka profesjonalne!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Weronika H ......n ip: 85.221.151.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

OSK SZUBI to najlepsza szkoła jazdy, na którą mogłam trafić! To tutaj otrzymałam profesjonalne przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy, jak i wiele cennych wskazówek na przyszłość. Cały zespół wspierał mnie na każdym kroku, a na zajęciach oraz przed nimi, zawsze panowała cudowna atmosfera. Warto również wspomnieć o wyjątkowym podejściu oraz dbaniu o kursantów. Z całego serca polecam OSK SZUBI, i nawet gdybym miała możliwość cofnięcia czasu, za nic nie zmieniłabym mojej decyzji o zapisaniu się do tej właśnie szkoły jazdy!

Odpowiedź:

Weronika bardzo dziękujemy za opinię to wy jesteście naszym motorem napędowym to dzięki Wam i dla Was staramy się każdego dnia , każdy Wasz sukces jest naszym sukcesem. Jeszcze raz gratulujemy cały zespół OSK SZUBI SZEROKOŚCI

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Rymma S ........ ip: 37.248.215.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Doskonała szkoła jazdy z doświadczonymi instruktorami. Szczególnie spodobała mi się możliwość wyboru czasu jazdy, co jest bardzo wygodne dla osób pracujących. Kolejnym dużym plusem tej szkoły nauki jazdy jest możliwość odbycia nauki jazdy na autostradzie. Wysoce zalecane.

Odpowiedź:

Rymma bardzo dziękujemy za opinię jest nam od razu cieplej na sercu pozdrawiamy serdecznie zespół OSK SZUBI SZEROKOŚCI

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub B ..... ip: 83.23.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy byli spokojni i wspierający

Odpowiedź:

Jakub bardzo dziękujemy za opinię jest dla nas bardzo ważna Jeszcze raz gratulujemy cały zespół OSK SZUBI SZEROKOŚCI

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jakub P ...k ip: 89.151.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, świetnie przekazywana wiedza, profesjonalne podejście, dobra atmosfera i duża elastyczność i cierpliwość instruktorów.

Odpowiedź:

Jakub bardzo dziękujemy za opinię jest dla nas bardzo ważna również bardzo Cieszymy się z twojego sukcesu Gratulujemy Szerokości od całego zespołu OSK SZUBI

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewa Hanak

Ewa Hanak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkola jazdy z kompetentnymi, cierpliwymi, posiadającymi ogromną wiedzę i podejście do klientów ludźmi/ pracownikami. Poszłam zielona na kurs zdałam za 1 podejściem :-) Cudowni ludzie, ludowna szkółka polecam z całego serca :-)

Odpowiedź:

Ewa bardzo dziękujemy za opinię jest dla nas bardzo ważna Pozdrawiamy serdecznie cały zespół OSK SZUBI SZEROKOŚCI

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Kristina Rzeszutek

Kristina Rzeszutek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kiedy przyszłam robić prawo jazdy, byłam bardzo przerażona, tym czy mi się uda. W OSK Szubi, uczą nie tylko tego jak jeździć, ale i jak walczyć ze stresem. Szczególnie dziękuję Monice - jest mega świetną instruktorką. Kiedy nie mogłam poradzić sobie ze stresem, to próbowała znaleźć przyczynę i pomogła ją pokonać. Dziękuje, że pomogliście mi osiągnąć cel.

Odpowiedź:

Kristina bardzo dziękujemy za opinię jesteście dla nas bardzo ważni dokładamy wszelkich starań do waszych sukcesów bo to wy jesteście naszym motorem napędowym Pozdrawiamy serdecznie cały zespół OSK SZUBI SZEROKOŚCI

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sebastian Stachowski

Sebastian Stachowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super ludzie, którzy potrafią nauczyć jak się jeździ.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię Sebastian jest nam naprawdę miło jesteśmy bardzo dumni z naszych kursantów , których mamy najlepszych na świecie Jeszcze raz gratulujemy cały zespół OSK SZUBI SZEROKOŚCI

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aneta Wilmanowicz

Aneta Wilmanowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam

Odpowiedź:

Aneta bardzo dziękujemy za opinię pozdrawiamy serdecznie cały zespół OSK SZUBI

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Алексей Дубровский

Алексей Дубровский
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy. Przyjechałem z Białorusi i mieszkam w Polsce zaledwie 1,5 roku, słabo czytam. Jednak w tej szkole nauczyli mnie prowadzić samochód, zrozumieć przepisy ruchu drogowego i, co najważniejsze, przygotowali do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Teorię zdałem za drugim razem z powodu pośpiechu, a praktykę za pierwszym razem. Polecam tę szkołę, instruktorzy są bardzo cierpliwi i mądrzy. Nawet jeśli czegoś nie rozumiesz, znajdą podejście i wytłumaczą inaczej. 10 na 10 Alex

Odpowiedź:

Alex bardzo dziękujemy za opinię jest dla nas bardzo ważna Jesteśmy dumni z naszych kursantów Pozdrawiamy serdecznie cały zespół OSK Szubi Szerokości

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Natan Czyż

Natan Czyż
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po skończeniu 30 godzin w innej szkole miałem przerwę pół roku od jeżdżenia samochodem ???? w końcu gdy miałem czas chciałem szybko spróbować zdać prawo jazdy więc zacząłem szukać szkół które oferują jazdy doszkalające i które mają szybkie terminy i tak natrafiłem na ten OSK I to trafiłem chyba najlepiej jak mogłem jak się okazało poprzednia szkoła mało reagowała na moje błędy przez co później popełniałem je praktycznie ciągle lecz instruktorom w tym ośrodku udało się usunąć mi te błędy ) każdy instruktor naprawdę super szło się jak do znajomego a nie jak do człowieka który miał z tobą zrobić godziny i tyle w 13 godzin nauczyli mnie więcej niż poprzednia szkoła w 30h polecam!!

Odpowiedź:

Natan bardzo dziękujemy za opinię , każdy z was jest dla nas ważny i cieszymy się , że wybrałeś i zaufałeś naszej szkole zdany egzamin to nasz wspólny sukces Jeszcze raz gratulujemy cały zespół OSK SZUBI Szerokości???????????? Natan????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia N ...k ip: 83.20.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy!!????

Odpowiedź:

Julia dziękujemy za opinie wasz sukces jest naszym sukcesem i motorem napędowym szkoląc kolejnych kursantów pozdrawiamy serdecznie Zespół Osk Szubi Szerokości

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Żaneta S .....a ip: 95.108.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.06.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam! Po jazdach doszkalających w OSK Szubi zdałam za pierwszym podejściem. Instruktorzy bardzo jasno tłumaczą zasady jazdy i dają wiele cennych rad. Cechuje ich duża cierpliwość i profesjonalizm. W całym OSK panuje przyjazna, ciepła atmosfera i widać u wszystkich duże serducho do tego co robią.

Odpowiedź:

Żaneta bardzo dziękujemy za opinię bardzo cieszymy się z twojego sukcesu pozdrawiamy serdecznie Zespół Osk Szubi Szerokości

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Kawicki

Mateusz Kawicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy, wspaniała atmosfera, rewelacyjne przekazywanie wiedzy!

Odpowiedź:

Mateusz bardzo dziękujemy za opinię mamy najlepszych kursantów Szerokości

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Monika J ...k ip: 37.47.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Indywidualne podejście do kursanta i przyjazna atmosfera. Dzięki instruktorom i ich przygotowaniu egzamin zdany za pierwszym razem

Odpowiedź:

Monika bardzo dziękujemy za opinię Szerokości

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Sylwia h ... ip: 46.204.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam tą szkołę jazdy instruktorzy są bardzo wykwalifikowani a także mili przyjemnie się jeździ uczą wszystkiego od podstaw dziękuję serdecznie za tak świetna naukę Łukaszowi Jakubowi Monice oraz Patrycji jesteś świetni . Pozdrawiam bardzo serdecznie i jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję !!!sylwia

Odpowiedź:

Sylwia bardzo dziękujemy za opinię Szerokości

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Alicja P ........a ip: 37.47.180.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Mnóstwo wiedzy przekazywanej przez wspaniałych ludzi. Indywidualne podejście i troska z każdej strony. Jazdy to nie tylko sama nauka, a świetnie spędzony czas. Będę miło wspominać. Polecam!

Odpowiedź:

Bardzo Alicja dziękujemy za opinię Szerokości

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Nowak

Zuzia Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

pełen profesjonalizm i super przygotowanie!!! polecam!!

Odpowiedź:

Zuza bardzo dziękujemy za opinię Szerokości

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kinga N ..... ip: 188.146.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nawet gdyby było milion gwiazdek to i tak stanowczo za mało. Instruktorzy są przecudowni, na prawdę wkładają w to całe serducho. Nie ma takich słów które mogłyby opisać jakimi wspaniałymi ludźmi są osoby pracujące w tej szkole. Jeszcze raz bardzo dziękuję za super przygotowanie. Polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie Szerokości Kinga

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joanna Listopad

Joanna Listopad
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy jaką można sobie wymarzyć! Instruktorzy cierpliwi z indywidualnym podejściem do każdego kursanta. Nauczyciele z powołaniem. Świetnie przekazują swoją ogromną wiedzę. Zawsze mogłam liczyć na ich wsparcie. Terminy jazd dopasowane do dyspozycyjności kursanta. Zasługują na ocenę celujący +

Odpowiedź:

Dziękujemy jeszcze raz Gratulacje Asia Szerokości

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak