OSK Resort s.c. M. Naguszewski, W. Karwat

 221 opinii w tym 142 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Resort s.c. M. Naguszewski, W. Karwat
ul. Batorego 24/7
96-100 Skierniewice

Kontakt

Opis

Wieloletnie doświadczenie instruktorów oraz duża wiedza gwarantuje najwyższy poziom szkolenia oraz bardzo wysoką zdawalność. Dzięki determinacji kursantów i naszej pracy włożonej w szkolenie adeptów na prawo jazdy w 2020 roku znów osiągnęliśmy najlepszy wynik w zdawalności na kat - B w mieście. Dostosowujemy godziny jazd do możliwości czasowych naszych kursantów. Atutem Ośrodka Szkolenia Kierowców RESORT jest indywidualne podejście do każdego kursanta, możliwość zrobienia kursu w bardzo krótkim czasie oraz płatność w ratach. Terminy zajęć teoretycznych ustalane są na pierwszym spotkaniu. Najczęściej są to spotkania codziennie co skutkuje skróceniem czasu trwania kursu. Oferujemy skuteczne jazdy uzupełniające



Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

09.12.2021

ul. Batorego 24/7, OSTATNI KURS W TYM ROKU W STAREJ CENIE !!!. W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym) Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym. Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej. Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi) Dodatkowe koszty: Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji.

WIĘCEJ OSTATNI KURS W TYM ROKU W STAREJ CENIE !!!
W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym)
Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym.
Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej.
Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi)

Dodatkowe koszty:
Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji.

kat. B, Wykłady i praktyka

1950 zł

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym)
30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym - jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej.
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi)

Dodatkowe koszty:
badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK),
opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Warunkiem skorzystania z promocji jest wykupienie z góry co najmniej 15 godzin jazd dodatkowych

cena za pakiet: 140 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Krzysztof K ..c ip: 93.190.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie wszystkim, pełen profesjonalizm i dobre podejście do nauczania. Osobiście jeździłem z Panem Mariuszem Z i serdecznie polecam, jazdy to była przyjemność

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Sandra Wiśniewska

Sandra Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam każdemu kto szuka dobrej szkoły nauki jazdy, super podejście do każdego z kursanta, a cały kurs przebiegł szybko i sprawnie!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność
- Wadybrak

Karolina J .....k ip: 37.225.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam w 200%!!! Bardzo dobrzy instruktorzy, pełen profesjonalizm i bardzo dobra nauka jazdy. Mimo dużego stresu przed egzaminem dzięki dużej wierze w moje umiejętności i przekazania pozytywnego nastawienia udało mi się zdac! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna M ....... ip: 93.190.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Miła atmosfera, profesjonalni i sympatyczni instruktorzy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Konrad N ...k ip: 79.185.227.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, przyjazna atmosfera, wykłady bardzo dobrze prowadzone, mili ludzie i z b. dobrym podejściem do kursanta. Super przygotowanie do egzaminu. Cenowo też bardzo dobrze. Jak najbardziej polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Małgorzata Świerczek

Małgorzata Świerczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam Ośrodek szkolenia kierowców Resort bardzo miła atmosfera. Instruktorzy bardzo wyrózumiali sympatyczni, godziny jazdy swobodnie można uzgodnić. Dziękuję za poświęcony czas i cierpliwość goroco polecam. Pozdrawiam Małgorzata

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Zuzanna D ...........z ip: 37.225.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ogólnie polecam, instruktorzy mili i z dobrym podejściem. Będę bardzo miło i dobrze wspominać.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Hanna B .......a ip: 93.190.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, Pan Mariusz Z. bardzo rzetelny. Dobre przygotowanie do egzaminu, miła atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Erni Erni

Erni Erni
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurczę szkoła ogólnie sama w sobie dobra...wykładowca Pan Karwat na luzie podchodził do wykładów i potrafił Dobrze wytłumaczyć..he a instruktor pan Darek no z nim jazdy były poprostu idealne mimo tego że przed kursami dużo jeździłem i miałem już swoje nawyki co do prowadzenia auta i całego ruchu drogowego to on na spokojnie pomógł mi skorygować wcześniej wspomniane nawyki co zagwarantowało zdanie państwowego egzaminu za pierwszym razem... Szczerze jak miałbym robić jeszcze raz prawko to śmiało walił bym do nich????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Szpineta

Julia Szpineta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

2 godziny jazd doszkalający g przed egzaminem wystarczyły, żeby zdać egzamin praktyczny :) Żałuję tylko, że nie znalazłam tej szkoły wcześniej, bo na pewno wykonałabym tu pełny kurs. Instruktorzy są bardzo cierpliwi i wyrozumiali, spokojnie tłumaczą. Polecam wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Grublewski

Szymon Grublewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tą szkołę, przyjazna atmosfera, dużo uśmiechu na twarzach wykładowców jak i instruktorów. Instruktorzy przyjeżdżają na czas. Jestem pozytywnie zaskoczony, napewno polecę Resort moim znajomym. Będę bardzo miło wspominać moją naukę w tej szkole. Polecam każdemu :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Koza

Ania Koza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jazdy były bardzo przyjemne i pomogły mi przed egzaminem. Instruktorzy byli mili i otwarci. Nie było problemów z ustaleniem godzin a kiedy coś mi wypadło albo miałam problem z dotarciem na jazdy od razu starano się naprawić ten problem. Na jazdach panowała miła atmosfera. Polecam serdecznie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Kuśmierczyk

Kasia Kuśmierczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam :) Najlepsza szkoła, super atmosfera, dobrzy instruktorzy

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Piotr Grycz

Piotr Grycz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor, miły pogodny. Dobrze tłumaczy. Dzięki wam zdałem za pierwszym razem, pozdrawiam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mateusz Popowski

Mateusz Popowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Mili, wyrozumiali oraz profesjonalni instruktorzy, cały kurs przebiegł bez żadnych problemów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Pająk

Mateusz Pająk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza Szkoła fajna atmosfera Fajni instruktorowie Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Julia Więcek

Julia Więcek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam :))

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Karolina K ........ ip: 37.248.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła!! Miałam tylko 2 godziny jazd doszkalających, ale bardzo mi pomogły, ponieważ w końcu mogłam zdać egzamin. Bardzo miła atmosfera oraz profesjonalna nauka. Gorąco polecam!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Wiktoria Pejska

Wiktoria Pejska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia R ....k ip: 93.190.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Miła atmosfera, świetne przygotowanie do egzaminu. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewa Karalus

Ewa Karalus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie Polecam!! Sympatyczni instruktorzy, bardzo komunikatywni, z łatwością przekazują wiedzę kursantom, lekcje w atrakcyjnej cenie, egzamin zdany bez mrugnięcia okiem ;) Bardzo dziękuję za poświęcony czas i cierpliwość, jeszcze raz gorąco polecam ;) Pozdrawiam Ewa

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Dawid G ....... ip: 5.173.179.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy o środek nauki jazdy w mieście

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Klaudia Grzegorska

Klaudia Grzegorska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam Pana Wiesława i Pana Mariusza! Świetni profesjonaliści widać ze Chcą przekazać jak najwiecej cennych wskazówek, dzięki nim zdałam ten egzamin! Przemiła atmosfera, zero stresu po prostu rewelacja ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Olga Gulbas

Olga Gulbas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Maciek Woziwosiński

Maciek Woziwosiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Amelia P ............ ip: 188.146.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam, szybkie i przyjemne wykłady, a przede wszystkim świetni instruktorzy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia P ........a ip: 93.190.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ogromnie polecam Resort. Bardzo miła atmosfera, profesjonalne podejście. Szczególnie jestem wdzięczna Panu Darkowi, który jest niesamowicie cierpliwym instruktorem z powołania:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Anyszewska

Julia Anyszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkółkę, super przygotowanie do egzaminu! Szybki kurs, elastyczne godziny, miła atmosfera! Polecam

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Jakub M .....` ip: 83.4.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Olga G ....s ip: 93.105.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak