OSK Resort s.c. M. Naguszewski, W. Karwat

 281 opinii w tym 179 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Resort s.c. M. Naguszewski, W. Karwat
ul. Batorego 24/7
96-100 Skierniewice

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Wieloletnie doświadczenie instruktorów oraz duża wiedza gwarantuje najwyższy poziom szkolenia oraz bardzo wysoką zdawalność. Dzięki determinacji kursantów i naszej pracy włożonej w szkolenie adeptów na prawo jazdy w 2021 roku znów osiągnęliśmy najlepszy wynik w zdawalności na kat - B w mieście. Dostosowujemy godziny jazd do możliwości czasowych naszych kursantów. Atutem Ośrodka Szkolenia Kierowców RESORT jest indywidualne podejście do każdego kursanta, możliwość zrobienia kursu w bardzo krótkim czasie oraz płatność w ratach. Terminy zajęć teoretycznych ustalane są na pierwszym spotkaniu. Najczęściej są to spotkania codziennie co skutkuje skróceniem czasu trwania kursu. Oferujemy skuteczne jazdy uzupełniające



Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Raty własne

2600 zł

2700 zł

codziennie

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym) Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym. Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej. Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi) Dodatkowe koszty: Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Popołudniowy, Rozszerzony

2600 zł

codziennie

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym) Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym. Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej. Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi) Dodatkowe koszty: Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji

kat. B, Wykłady i praktyka

2500 zł

codziennie

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym) Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym. Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej. Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi) Dodatkowe koszty: Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

codziennie

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym)
Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym.
Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej.
Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi)

Dodatkowe koszty:
Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji.

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

codziennie

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym) Po odbyciu części teoretycznej około w naszej sali wykładowej kursant zaczyna część praktyczną która trwa 30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym. Jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej. Na zakończenie kursu odbywa się egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka W cenie kursu materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi) Dodatkowe koszty: Badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK), opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji

kat. B, Wykłady i praktyka

1950 zł

codziennie

ul. Batorego 24/7

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy z ratownikiem medycznym)
30 godzin (po 60 min) z instruktorem prowadzącym - jazdy odbywają się na samochodach Toyota Yaris i Hyundai I20. Średni czas trwania całości szkoleni to około 1.5 miesiąca. Jeżeli kursant jest dyspozycyjny to może to trwać znacznie krócej.
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (płyta DVD lub kod do aplikacji online z testami, książka z przepisami drogowymi)

Dodatkowe koszty:
badania lekarskie każdy robi we własnym zakresie w celu wyrobienia Profilu Kursanta (PKK),
opłata za wydanie prawa jazdy w wydziale komunikacji.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Warunkiem skorzystania z promocji jest wykupienie z góry co najmniej 10 godzin jazd dodatkowych

cena za pakiet: 220 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Julia M .......z ip: 185.183.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, indywidualne podejście instruktora do kursanta, brak problemu z umawianiem na jazdy. Polecam <3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Jacczyk

Monika Jacczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Duża cierpliwość u instruktorów, miła atmosfera oraz bardzo dobre przygotowanie do egzaminów. Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Zofia O .....a ip: 5.173.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

świetna atmosfera, bardzo profesjonalne przygotowanie, mnóstwo przydatnych wskazówek i indywidualne, cierpliwe podejście. Dziękuję.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Poliński

Bartosz Poliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera i duża cierpliwość u instruktorów polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Krzysiek Zdziechowicz

Krzysiek Zdziechowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście do kursanta, wszystko jasno i przejrzyście wytłumaczone a przede wszystkim miła atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Bogdan

Szymon Bogdan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo mili i cierpliwi. Bardzo dobrze przygotowują do egzaminu. Cały kurs przebiega w przyjemnej atmosferze. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Matyjek

Kasia Matyjek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam pełen profesjonalizm, jazdy z panem Marcinem przeprowadzane w bardzo profesjonalnym stylu, polecam wszystkim

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Miłosz Truszkowski

Miłosz Truszkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Malwina C ......... ip: 46.204.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna autoszkola, pomimo nerwow i stresu egzamin praktyczny zdany za 2 razem- z czego pierwszy z własnej winy. Super podejście, przemiła atmosfera i pełen profesjonalizm !!!! Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oliwia K ........ ip: 77.255.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, miła atmosfera, dobre przygotowanie do egzaminu, polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Pawlik

Sebastian Pawlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, cieplutko polecam wszystkim podejmującym się nauki prawa jazdy. Wyrozumiali, dobrze przekazujący wiedzę instruktorzy i fajna atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabela G ...... ip: 109.196.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła i instruktorzy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Zaręba

Mateusz Zaręba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zuzanna K ........ ip: 91.214.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

świetna szkoła i przygotowanie do egzaminu. Dzięki instruktorom zdałam za pierwszym razem egzamin teoretyczny i praktyczny.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ania S ...a ip: 93.190.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, polecam każdemu, kto chce bezproblemowo zdać egzaminy :D

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Oliwia D ....g ip: 31.61.249.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady przeprowadzone super, miło i nie nudne jak większość może sobie wyobrazić. Instruktorzy maja profesjonalne i indywidualne podejście do każdego z osoba. Wszystko wyjaśniane i tłumaczone bardzo jasno i przejrzyście. Każde pytanie do instruktora równa się z dokładnym wyjaśnieniem na dany temat. Atmosfera bardzo miła i nie stresująca. Przygotowanie do egzaminu bez żadnego stresu czy nerwów. Będę tą szkole polecać z całego serca każdemu!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maks Prusinowski

Maks Prusinowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy są bardzo mili i wyrozumiali . Przekazują wiedzę jak najlepiej tylko mogą .

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna W .....k ip: 104.28.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ekstra szkoła, super podejście do kursantów. Na jazdach naprawdę można się dużo nauczyć, na plus lokalizacja i dojazd do wskazanego punktu. Bardzo polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia R .......a ip: 93.190.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu. Miła atmosfera, profesjonalne podejście instruktorów i konstruktywne uwagi, które są niezwykle pomocne. Bardzo polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Marta K ....a ip: 31.61.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła! Ogromną zaletą jest szybki czas trwania kursu. Profesjonalni oraz cierpliwi instruktorzy dbają o każdy szczegół I solidne wyjaśnienie. Podziękowania dla Pana Marcina i Pana Kamila za miło spędzony czas oraz przygotowanie do jazdy w każdych warunkach :D Polecam każdemu ❤

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Michał Piątkowski

Michał Piątkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm polecam szkołe każdemu ;D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Lewandowska

Zuzia Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjaźni instruktorzy ze świetnym podejściem, serdecznie polecam ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper D ....n ip: 91.239.157.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam, bardzo

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikolina Stoczynska

Nikolina Stoczynska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła!!!! Bardzo miła atmosfera, wspaniali instruktorzy. Chciałbym podziękować Panu Marcinowi oraz Panu Kamilowi za miło spędzony czas i solidne przygotowanie do egzaminu. Gorąco polecam szkołę OSK RESORT????????

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Oliwia Węgrzynowicz

Oliwia Węgrzynowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła! Wszyscy instruktorzy mili, wyrozumiali i profesjonalni. Przygotowują do egzaminu perfekcyjnie tłumacząc wszystko na spokojnie oraz zwracając uwagę na szczegóły. Dziękuję szczególnie panu Darkowi za tak dobre przygotowanie! Polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Wronka

Agata Wronka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła. Doświadczeni instruktorzy, którzy mają świetne podejście do kursanta. Miła i przyjazna atmosfera podczas jazdy. Bardzo polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Justyna Panak Jakubiak

Justyna Panak Jakubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo szkołe !!!super podejście do kursanta instruktorzy mili bardzo dobrze tłumacza a w szczególności pan Mariusz Z bardzo dobrze i szczegółowo tłumaczy wszystkie błędy i jest bardzo cierpliwy !!!polecam dobre przygotowanie do egzaminu w ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jakub Wójcik

Jakub Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę, super instruktorzy i bardzo miła atmosfera i jeszcze raz polecam:)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Krawczyk

Weronika Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjazne podejscie szkoły do kursanta, pełen profesjonalizm w przygotowaniu do egzaminu, przez co nie było najmniejszego problemu w zdaniu za 1 razem. Instruktorzy zwracają uwagę na każdy szczegół i dążą do perfekcji w jeździe kursanta. Szczegolnie Pan Mariusz Z. - bardzo cierpliwy, instruktor z powołania, który świetnie przygotowuje do egzaminu. 10/10 :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kinga Karnowska

Kinga Karnowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła!! miła atmosfera i profesjonalni instruktorzy. Polecam jazdy z Panem Marcinem i Panem Kamilem

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak