Liczba odwiedzin: 6193 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK Prafko

  51 opinii w tym 12 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.02.2020

Mariusz Kazubek

Mariusz Kazubek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli ktoś szuka z Bydgoszczy i okolic profesjonalisty na kategorie A,który wszystko wytłumaczy zademonstruje tak żeby zrozumieć za pierwszym razem to gorąco polecam Pana Romana, fachowe podejście do kursanta mila atmoswera wszystko na pełnym luzie i bez stresu. Gorąco pozdrawiam Pana Romana, jak tylko zrobi się ciepło odwiedze Pana na pewno.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.02.2020

Ada Dirska

Ada Dirska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowna pani Dominika! Dzięki niej zdałam za drugim razem. Pełna zaangażowania i zawsze z uśmiechem od ucha do ucha ;)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2019

Bartosz Kamiński

Bartosz Kamiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła w 100% przygotowuję do egzaminu. Niektórzy na terioe narzekają, po prostu Pan Tomek wymaga myślenia i tyle Polecam gorąco

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.10.2019

Alexandra Felska

Alexandra Felska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do kursanta. Lekcje przebiegały bez żadnego stresu. Atmosfera podczas jazd jest luźna i przyjemna. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2019

Jacek Chumeńczuk

Jacek Chumeńczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam wszystkich..Najlepsza szkoła w mieście !!!najlepszy instruktor w mieście pan Roman, miły , pomocny z dobrym , fachowym podejściem do kursanta , słowa uznania jeszcze raz Panie Romanie i dziękuję , zdane za pierwszym!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.06.2019

Angelika Deranek

Angelika Deranek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Profesjonalne podejście i elastyczność ! Polecam Pana Przemysława -najcierpliwszym instruktor na świecie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.06.2019

Maciej Westfal

Maciej Westfal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony, pelen profesjonalizm oraz instruktorzy zarówno z teori jak i praktyki potrafią dobrze wytłumaczyć. Bardzo dobre podejscie do kursanta oraz co najwazniejsze znajdują czas wtedy gdy ja potrzebuje i za to jestem wdzięczny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2019

Dawid Czyż

Dawid Czyż
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam ten ośrodek. Robiłem już w tej szkole kategorie A1 i B wysztko zdane za 1 podejściem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.02.2019

Maja Drozdowska

Maja Drozdowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najgorszy wybór... Teoria przerobiona bardzo powierzchownie, choć i tak wypada dużo lepiej od praktyki. Instruktor spał na każdej jeździe!!! Połowę kursu spędziłam na łuku, gdzie instruktor szedł do budki na kawkę lub papieroska. Ja byłam zostawiona sama na placu, na którym często nie były poustawiane nawet słupki (nie widziałam, czy jadę poprawnie). Nie zostało mi pokazana jakaś połowa tras egzaminacyjnych. Wiem o tym, ponieważ po kursie musiałam wykupić dodatkowe jazdy w innej szkole, gdzie dopiero dowiedziałam się o tych trasach i rzeczywiście byłam tam potem na egzaminie! Wybrałam szkołę, ponieważ była tania, a przynajmniej tak myślałam. Otóż nie była, po wyjeżdżonych 30h, instruktor kazał dokupić jazdy, ponieważ inaczej nie zaliczy mi wewnętrznego. Porażka i najgorzej wydane pieniądze w moim życiu!

Plusy

dobry stan pojazdów

Minusy

długi czas trwania kursu, skracanie czasu trwania jazd, ukryte koszty dodatkowe

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2019

Mikołaj Olszak

Mikołaj Olszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam ośrodek, a w szczególności instruktora Przemysław Kaptur człowiek z ogromnymi umiejętnościami oraz świetnym podejściem do kursantów. Egzaminy w WORD zdane za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Mikołaj Pobłocki

Mikołaj Pobłocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, super szkoła. Pani Dominika najlepszy instruktor jazdy, jakiego można mieć!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.01.2019

Kasia Pasternacka

Kasia Pasternacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła super????Pani Dominiki podejście rewelacyjne????????????dzięki niej egzamin zdany za 2 razem????????????polecam i jeszcze raz bardzo dziękuję????

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak