Liczba odwiedzin: 47621 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK PLUTA

  1640 opinii w tym 1527 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.03.2020

Karolina Barwaniec

Karolina Barwaniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Wszystko wytłumaczone z dokładnością, super instruktorzy!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.03.2020

Kinga Juszczyk

Kinga Juszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

FAJNA SZKOŁA, JAK ROBIĆ PRAWKO TO TYLKO U PLUTY. INSTRUKTOR ŁUKASZ NAJLEPSZY

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.03.2020

Paulina Węglowska

Paulina Węglowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera i przygotowanie do egzaminu.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.03.2020

Elwira Krawczyk

Elwira Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i świetna atmosfera między instruktorem

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.03.2020

Patrycja Cieśla

Patrycja Cieśla
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera. Pan Andrzej bardzo cierpliwie i dokładnie tłumaczy, nawet kilka raz jeśli trzeba

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.03.2020

Marzena Adamik

Marzena Adamik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kiedy była potrzeba instruktor Łukasz potrafił dosadnie pokazać jaki błąd się popełniło, natomiast sama jazda była przyjemna i każda godzina dawała rezultaty.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.03.2020

Natalia Fleites-Jończyk

Natalia Fleites-Jończyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazda z Panem Łukaszem to czysta przyjemność, czuję się bardzo przygotowana do egzaminu zarówno teoretycznego jak i praktycznego

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.03.2020

Justyna Rutkowska

Justyna Rutkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Artur jest świetnym instruktorem. Czuje się doskonale przygotowana do egzaminu.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.03.2020

Julia Mucha

Julia Mucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera podczas jazd z Panem Darkiem, nie jeździliśmy nigdy w ciszy więc super. Pan Darek wszystko wytłumaczył i pokazał błędy i na co warto zwrócić uwagę podczas egzaminu. Teoria jasno przedstawiona przez Pana Andrzeja, jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły jazdy!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.03.2020

Mikołaj Sobala

Mikołaj Sobala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny ośrodek pan instruktor Artur bardzo dobrze tłumaczy naukę jazdy miło wspominam spędzony czas na nauce jazdy

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.03.2020

Justyna Rospondek

Justyna Rospondek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny ośrodek, atmosfera i instruktor. Polecam naukę u Pana Artura, cierpliwy i wyrozumiały instruktor!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.02.2020

Dawid Bednarek

Dawid Bednarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kompletne przygotowanie, wykwalifikowani instruktorzy, miło się jeździło.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.02.2020

Tomasz Rogala

Tomasz Rogala
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła ! Teoria bardzo ciekawa, przydatna i bez nudy. Co do jazd to miałem z Panem Arturem, który jest świetny ! Udziela niezwykle przydatnych rad, można z nim się pośmiać, pogadać o wszystkim, więc nie ma spin... Super spędzony czas. Polecam !!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.02.2020

Justyna Nowak

Justyna Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY W CZĘSTOCHOWIE, LEPIEJ TRAFIĆ NIE MOGŁAM. PEŁEN PROFESJONALIZM NA ZAJĘCIACH TEORETYCZNYCH ORAZ NA JAZDACH Z PANEM ARTUREM. ZERO STRESU I DUŻO UŚMIECHU. SERDECZNIE POLECAM WSZYSTKIM PRZYSZŁYM KIEROWCOM TĄ SZKOŁE ORAZ BARDZO DOBREGO INSTRUKTORA! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.02.2020

Sylwia Kiedos

Sylwia Kiedos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SZCZERZE POLECAM SZKOŁĘ DLA KIEROWCÓW OSK PLUTA. PAN ANDRZEJ BARDZO PROFESJONALNY, CIERPLIWY CZŁOWIEK, WSZYSTKO WYTŁUMACZY JAK POTRZEBA, PANI AGNIESZKA BARDZO SYMPATYCZNA. DZIĘKI NIMI MÓJ STRACH PRZED JAZDA SAMOCHODEM MINĄŁ ;) POLECAM;)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.02.2020

Kasia Borowicz

Kasia Borowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze prowadzona teoria i jazdy, polecam serdecznie Pana Pawła, z którym miałam jazdy, wszystko czysto wyjaśnione. Po kursie na prawo jazdy w OSK Pluta można naprawdę czuć się pewnie przed egzaminem!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.02.2020

Tymon Chrzuszcz

Tymon Chrzuszcz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Genialna szkoła jazdy i genialny instruktor Pan Darek!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.02.2020

Krystian Starostecki

Krystian Starostecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera w szczególności podczas jazd z panem Arturem można się od niego wiele nauczyć jeżdżąc z nim, a przy tym dobrze się i bawić i pośmiać. Bardzo dobry pan od teorii który umiał wszystko dobrze wytłumaczyć tak że nie potrzeba było dużo nauki do zdania egazminu i pardzo miła pani Aga u której się zapisuje na prawo jazdy i zdaje egzamin teoretyczny.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.02.2020

Patryk Popczyk

Patryk Popczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do osoby która jeszcze nigdy nie jeździła, Każdy błąd w jazdach został wytłumaczony i omówiony! Same wykłady gdzie przekazywana została wiedza teoretyczna została w prosty i przyjemny sposób "wbita" do głowy. Polecam Serdecznie

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.02.2020

Michał Myga

Michał Myga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM INSTRUKTORA PAWŁA

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.02.2020

Agnieszka Krzywda

Agnieszka Krzywda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Wykłady prowadzone bardzo zrozumiale. Mój instruktor Andrzej bardzo miły i super wszystko tłumaczy.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.01.2020

Sandra Słomkowska

Sandra Słomkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę, na jazdach wszystko instruktor tłumaczy i nie ma żadnego problemu.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.01.2020

Agnieszka Kiepal

Agnieszka Kiepal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

WSZYSTKO NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE, ZARÓWNO WYKŁADY JAK I SAME JAZDY. POLECAM INSTRUKTORA PAWŁA, CIERPLIWY I WYROZUMIAŁY :) PEŁEN PROFESJONALIZM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.01.2020

Mateusz Nana

Mateusz Nana
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ośrodek szkoleniowy OSK pluta bardzo dobrze tłumaczą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.01.2020

Kamil Kurek

Kamil Kurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK Pluta, teoria bardzo dobrze wytłumaczona przez Pana Andrzeja, a same jazdy super prowadzone przez Łukasza. Każdy jest tu bardzo miły i pomocny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.01.2020

Adam Zemła

Adam Zemła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka była bardzo przyjemna, szybko udało się przerobić cały materiał. Dobrą naukę zawdzięczam panu Darkowi. Na prawdę polecam OSK Pluta.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.01.2020

Agata Hernaiz

Agata Hernaiz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo sympatycznie, indywidualne podejście instruktora.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.01.2020

Karolina Jelonek

Karolina Jelonek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę OSK PLUTA, duży plus dla Pana Andrzeja za teorie, która jest super wytłumaczona, wszystko jasno i klarownie, ale przede wszystkim instruktor Paweł to super facet! Na jazdach super tłumaczy, ma dużą cierpliwość i super poczucie humoru! Polecam, 11/10 :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.01.2020

Mateusz Garncarz

Mateusz Garncarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Artur to bardzo miły i przyjazny kursant zero stresu polecam każdemu tego instruktora

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.01.2020

Sportowy Furiat

Sportowy Furiat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Artur,bardzo dobry instruktor jazdy ,elegancka atmosfera,polecam.

Plusy

brak

Minusy

brak