OSK PLUTA

 1781 opinii w tym 1667 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK PLUTA
AL. WOLNOŚCI 22
42-200 Częstochowa

Kontakt

51x xxx xxxPokaż numer
34x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@prawko....Pokaż adres
@oskplu....Pokaż adres

Opis

Nowość !!! posiadamy profesjonalny symulator do nauki z którego nasi kursanci mogą korzystać bezpłatnie.

Pojazdy identyczne jak w Wojewódzkim Ośrodku Ruchu Drogowego w Częstochowie

Nowe Suzuki Swift, Yamaha TW 125, SUZUKI SFV GLADIUS 650

Mamy w pełni wykwalifikowanych oraz doświadczonych instruktorów
i wykładowców prawa jazdy.

Posiadamy bogate zaplecze dydaktyczne oraz wzorcowy plac manewrowy.

Dokładamy wszelkich starań, aby szkolenie uwieńczyć sukcesem,
jakim jest uzyskanie wyniku pozytywnego z egzaminu państwowego,
a tym samym otrzymanie prawa jazdy przez naszych kursantów.

Największym atutem naszego ośrodka jest młoda, energiczna i wykwalifikowana kadra instruktorów i

wykładowców. Ich doświadczenie oraz podejście dydaktyczne pozwala na dostosowanie toku nauki do

indywidualnych predyspozycji i potrzeb kursanta.

Gwarantujemy bezstresowy przebieg szkolenia.

Zapewniamy rozłożenie płatności w nieoprocentowanych ratach oraz badania lekarskie na miejscu.

Zajrzyj na stronę www.prawko.czest.pl
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Andrzej Pasternak

Łukasz Konieczny

Paweł Sikorski

Rafał Ujma

Dariusz Przeklasa

Artur Wilczyński

Robert Pluta

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2200 zł

10.08.2022

AL. WOLNOŚCI 22, TEORIA: poniedziałki-środy-piątki

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe:
-> dla kursantów spoza naszego ośrodka - 80 zł
-> dla kursantów OSK PLUTA - 70 zł

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

10.08.2022

AL. WOLNOŚCI 22, TEORIA: poniedziałki-środy-piątki

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha YBR 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe:
-> dla kursantów spoza naszego ośrodka - 80 zł
-> dla kursantów OSK PLUTA - 70 zł

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

10.08.2022

AL. WOLNOŚCI 22, TEORIA: poniedziałki-środy-piątki

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Swift)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe:
-> dla kursantów spoza naszego ośrodka - 70 zł
-> dla kursantów OSK PLUTA - 60 zł

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2200 zł

10.08.2022

AL. WOLNOŚCI 22, TEORIA: poniedziałki-środy-piątki

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe:
-> dla kursantów spoza naszego ośrodka - 80 zł
-> dla kursantów OSK PLUTA - 70 zł

kat. A po A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1100 zł

AL. WOLNOŚCI 22

WIĘCEJ W cenie kursu:
10 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny praktyka

Jazdy dodatkowe:
-> dla kursantów spoza naszego ośrodka - 80 zł
-> dla kursantów OSK PLUTA - 70 zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria A

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Maksymilian Opałka

Maksymilian Opałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Paweł bardzo pomocny i cierpliwy. Fajnie się jeździło egzamin wewnętrzny bardzo prosty polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotrek Wałach

Piotrek Wałach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście instruktora zarówno na wykładach jak i na jazdach z kursantami. Każde niezbędne materiały do nauki otrzymałem dosłownie kilka dni od rozpoczęcia kursu. Bardzo spokojne, ale z masą energii osoby prowadzą tą szkołę - spokojne wobec osób uczących się. Cały kurs odbył się bez problemowo! Jeszcze dodam, że bezproblemowa i z szybkimi odpowiedziami recepcja!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maja Kryczało

Maja Kryczało
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super wyjaśnione! Zero jakichkolwiek problemów. Pan Paweł bardzo pomocny i cierpliwy. Polecam!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Patryk Gabor

Patryk Gabor
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

PRZYJEMNE WYKŁADY, PROFESJONANE PODEJŚCIE DO TEMATU :)

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Bartosz Worwąg

Bartosz Worwąg
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów, mili instruktorzy z którymi jazda to sama przyjemność. Szkoła godna polecenia dla każdego kto zaczyna swoją przygodę z prawem jazdy.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Julia Nowak

Julia Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady bardzo mi się podobały, były prowadzone w jasny, zrozumiały sposób, można było z nich dużo wynieś, jazdy z Panem Arturem również bardzo polecam, dobrze wszystko tłumaczy

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Kamil Dudek

Kamil Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.06.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pozytywnie oceniam kurs, czuję się dobrze przygotowany do egzaminu.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Aneta Szczepka

Aneta Szczepka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Bardzo fanie się jeździło i bez stresu :). Pan Darek wszystko tłumaczy w bardzo przystępny sposób. Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Kamińska

Julia Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo dobre przygotowanie szkoły i podejście do kursantów, mega polecam

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Paulina Soboniak

Paulina Soboniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy i pana Pawła. Bardzo sympatyczny i dokładny.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Kacper Szczerba

Kacper Szczerba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre zorganizowanie, przyjemne lekcje teorii oraz jazdy. Instruktor nie wywołuje żadnej presji.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Laura Wychowaniec

Laura Wychowaniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów, miła atmosfera i instruktorzy. Zdecydowanie polecam.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Martyna Małolepsza

Martyna Małolepsza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Miła atmosfera i super instruktor.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Julia Cieślak

Julia Cieślak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy super podchodzą do kursantów ,przygotowanie jest na bardzo wysokim poziomie ,a atmosfera jest bardzo przyjemna i nie ma stresu przed wykładami i jazdami

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Karolina Czyż

Karolina Czyż
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ŚWIETNE PRZYGOTOWANIE DO EGZAMINU, W SUPER ATMOSFERZE

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Zuzanna Zuzanna

Zuzanna Zuzanna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

BARDZO POLECAM KURS W PLUTA. WYKWALIFIKOWANA KADRA, PROFESJONALNE PODEJŚCIE I DO TEGO BARDZO POZYTYWNI LUDZIE. POLECAM PAWŁA JAKO INSTRUKTORA!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Dominika Cimała

Dominika Cimała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę. Instruktor był bardzo miły a jednocześnie dokładny i porządny. Teoria na prawo jazdy została przekazana jasno i wyraźnie na spotkaniach stacjonarnych w siedzibie szkoły.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Paula Polańska

Paula Polańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę, bardzo cierpliwy instruktor, bardzo miło i przyjemnie tłumaczy, i z pewnością każdego nauczy jeździć.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Kinga Wolniewicz

Kinga Wolniewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przygotowanie zarówno do teorii jak i praktyki fenomenalne. Przyjemna atmosfera i treściwa wiedza. Serdecznie polecam!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Paula W W ip: 85.202.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przydatne i przystępnie prezentowane zajęcia teoretyczne z p. Andrzejem, wiele rzeczy zostaje w głowie. Praktyka dla laika z Pawłem bezstresowa i z humorem. Gorąco polecam!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Ania Gąsiorek

Ania Gąsiorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

WYKŁADY BARDZO UŁATWIŁY ZDANIE TEORII DO PRAWA JAZDY, PAN PAWEŁ DUŻO MNIE NAUCZYŁ, PRZYJEMNIE SIĘ CHODZIŁO NA JAZDY :D

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Julia Gajzner

Julia Gajzner
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołę bardzo polecam ,a jeżeli chodzi o jazdy to tylko z Panem Dariuszem. Wszystko tłumaczy jasno i zrozumiale. Jeśli się zdecydujecie to nie pożałujecie.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Natalia Szkop

Natalia Szkop
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam instruktora pana Pawła bardzo fajnie się z nim jeździ bez żadnego stresu umie wytłumaczyć wszystko krok po kroku jest bardzo miły i przyjemnie odpowiada na zadane mu po raz 10 pytanie

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Julia Lach

Julia Lach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam wszystkim szkołę jazy PLUTA! Jazdy odbywały się bezstresowo w przyjemnej, luźnej atmosferze, otrzymywałam również cenne wskazówki podczas jazdy. Mogłam liczyć na wsparcie instruktora w każdej sytuacji. Polecam raz jeszcze! :)

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Julia Jakubowska

Julia Jakubowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady były przeprowadzone bardzo profesjonalnie, w sposób ciekawy. Jazdy w OSK Pluta to zarówno świetne przygotowanie do egzaminu państwowego, jak i przyjemność.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Julia Klimek

Julia Klimek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Paweł to złoty człowiek! Atmosfera na jazdach świetna, zero stresu. Polecam!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Eryk Lewandowski

Eryk Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miłe nastawienie wobec kursantów, polecam :)

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Kamil Gocyła

Kamil Gocyła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

robiłem prawko na A1 bardzo fajna atmosfera bardzo fajni nauczyciele , pozdrawiam mojego instruktora Łukasza

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Ania Polak

Ania Polak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona zarówno z kursu teoretycznego jak i nauki jazdy. Bardzo fajne, indywidualne podejście. Na pewno polecę znajomym!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Nicole Redlińska

Nicole Redlińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę Pluta a w szczególności pana instruktora Andrzeja! Cierpiwy człowiek oraz wiele mnie nauczył przez te wszystkie godziny wspólnej nauki jazdy.

+ Zaletybrak
- Wadybrak