Liczba odwiedzin: 2202 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK "PERFECT"

  38 opinii w tym 24 zaufane
Rezerwuj kurs
KUPON RABATOWY
-85
Rabat dla uczniów i Studentów z Kartą Dużej Rodziny

  • Zabrze
  • Kurs kat. B
-85PLN
1700 1615PLN
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.01.2020

Michał Karaś

Michał Karaś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam tą szkołe.Profesjonalny Instruktor,miła atmosfera.Nauka na najwyższym poziomie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.12.2019

Anna Urbanczyk

Anna Urbanczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam przeszłam przez kilka" niby" dobrych instruktorów i szkół jazdy i żadna nie była tak dobra jak ta i pan Sebastian. Takiego instruktora szukać ze świeczką, to jest osoba z powołania, kursanci są dla niego najważniejsi i stawia ich na 1 miejscu. Ja jestem pełna podziwu za jego sumienność i oddanie kursantom. Rewelacyjnie uczy czasem potrafi być stanowczy i tupnąć nogą ale to tylko i wyłącznie by nauczyć bardzo dobrze. Po 2h jazd wiedziałam że to jest instruktor dzięki któremu zdam prawo jazdy i będę wiele umiała. Dzięki niemu nabrałam pewność i uwierzyłam ze się uda. Z wielkim sercem polecam tą szkołę i pana Sebastiana i gwarantuje że każdy kto skorzysta z jego szkoły będzie bardzo zadowolony a ja na 1000% go polecam. Bo żaden instruktor z którym miałam styczność czy w Gliwicach czy w Zabrzu nie była tak rewelacyjny jak pan Sebastian. Pozdrawiam i na ten Nowy Rok życzę dużej ilości kursantów i wszystkiego dobrego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękuję życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku, oraz bezpiecznego poruszania się po drogach, szerokości.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2019

Łukasz Wawrzyniak

Łukasz Wawrzyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor bardzo dobry fachowiec w swojej dziedzinie, profesjonalne podejście.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.11.2019

Sonia Grzeszek

Sonia Grzeszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor z powołania. Uczy opanowania jazdy i techniki do perfekcji. Polecam każdemu, komu zależy na zdaniu egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo i pozdrawiam serdecznie

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.09.2019

Agatka Zalewska

Agatka Zalewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo i pozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2019

Krzysiek Kamiński

Krzysiek Kamiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo i pozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2019

Michał Drabowicz

Michał Drabowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepszej szkoły nauki jazdy nie ma i nie będzie. Serdecznie i szczerze polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Bardzo i pozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.09.2019

Wiktoria Wiki

Wiktoria Wiki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry instruktor Sebastian

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo i opozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2019

Szymon Witkowski

Szymon Witkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miły instruktor

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo i pozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2019

Kewin Maciorowski

Kewin Maciorowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy jaką znam polecam bardzo ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Bardzo i pozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.09.2019

Łukasz Stosiek

Łukasz Stosiek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Bardzo i pozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2019

Damian Michałek

Damian Michałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkółka w mieście!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo i pozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2019

Jesica Klimaszewska

Jesica Klimaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy wszyscy sobie chwalą, profesjonalne podejście do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo i pozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.09.2019

Kuba Marszałek

Kuba Marszałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor, fajne podejście i dobrze tłumaczący.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję bardzo i pozdrawiam

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.03.2017

Wioleta Tomeczek-Lesik

Wioleta Tomeczek-Lesik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście, zdane za 1 razem polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2017

Mateusz Mentek

Mateusz Mentek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, pełen profesjonalizm, świetny instruktor nie ma lepszej szkoły w Zabrzu

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2017

Sonia Mitręga

Sonia Mitręga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

bardzo dobra szkola, miła atmosfera, instruktor bardo dobrze tlumaczy, polecam w 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.02.2017

Dominika Kwiatkowska

Dominika Kwiatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor w Zabrzu. Ma bardzo dobre techniki nauczania, jest cierpliwy. Bardzo dobre ceny, nie ma na co narzekać. Polecam wszystkim tym, którzy chcą zdać za pierwszym razem i jeździć w dobrym towarzystwie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.01.2017

Mateusz Kamiński

Mateusz Kamiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor dobrze tłumaczy, szlifuje manewry itp do perfekcji, nie obraża kursanta i nie wyklina na niego. Auto w bardzo dobrym stanie. Przede wszystkim jest to dobry ośrodek ponieważ uczy jazdy w każdych warunkach i na każdej drodze oraz cena jest idealnie dopasowana. Atmosfera fajna, nie ma sztywnego nauczania, z instruktorem można pogadać, pośmiać sie. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.01.2017

Dawid Twaróg

Dawid Twaróg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Intruktor z powolania, bardzo pozytywnie dociera do ludzi ,ma porfeslonajlne podejscie do ludzi , umie zmotywowac kursantow do prawidlowej jazdy i przygotowuje profesonalnie do egzaminu pozdrawiam pana Sebastiana ;)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.12.2016

Sylwia Czopek

Sylwia Czopek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100 %! Profesjonalny instruktor, miła atmosfera, perfekcyjnie wyjaśnia i uczy. Duże chęci i wiara w kursanta ☺ PERFEKCYJNA SZKOŁA JAZDY!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo Dziękuję i życzę powodzenia na Drogach , bezpieczeństwa oraz kulturalnej jazdy pozdrawiam .

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.10.2016

Kamila Jagiełło

Kamila Jagiełło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, bardzo dobre szkolenie, gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2016

Agnieszka Lenkiewicz

Agnieszka Lenkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła ! Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Bardzo

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.10.2016

Adam Lenkiewicz

Adam Lenkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktor :) bardzo dobrze tłumaczący serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję Bardzo