Liczba odwiedzin: 893 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK "Na Luzie" Marcin Rojek

  36 opinii w tym 30 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.02.2020

Adrian Żukowski

Adrian Żukowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście do kursanta "na luzie",przy zachowaniu pożytecznej wiedzy jest jednym z czynników iż zdasz egzamin na luzie ,więc gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2020

Kuba Kowalewski

Kuba Kowalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym z takim instruktorem inaczej być nie mogło :D Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 29.01.2020

Olga Rydykowska

Olga Rydykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie! Pan Marcin wspaniały, wyrozumiały instruktor. Zawsze na czas, atmosfera jak sama nazwa mówi ”na luzie”, nie ma lepszej szkoły w całym regionie! !!❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2020

Jakub Korotko

Jakub Korotko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam !! Najlepsza szkoła w okolicy. Pan Marcin pomocny, cierpliwy i wyrozumiały. Egzamin zdany Na Luzie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 25.01.2020

Jolanta Grygieńć

Jolanta Grygieńć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Marcin bardzo cierpliwy, wprowadza przyjemną atmosferę. Wszystko dobrze tłumaczy. Polecam w 100% a nawet 200%.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2020

Natalia Zabłocka

Natalia Zabłocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera, ogromna cierpliwość i wyrozumiałość ze strony instruktora, gorąco polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.01.2020

Olga Żukowska

Olga Żukowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście do kursanta, jazda spokojna i bezstresowa! Zaczynałam od samych podstaw, a teraz mogę pochwalić się zdanym egzaminem!!! A wszystko dzięki cierpliwości i dużej wiedzy instruktora. Każdy kursant traktowany indywidualnie, o żadnym stresie nie ma mowy! Pan Marcin to oaza spokoju. Zdecydowanie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2019

Dawid Bokuniewicz

Dawid Bokuniewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam najlepsza szkoła w okolicy, tutaj na pewno zdasz ,,Na luzie ''

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.12.2019

Małgorzata Krzykwa

Małgorzata Krzykwa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła i przyjemna atmosfera! Instruktor pomocny, z ogromną cierpliwością i wyrozumiały. Egzamin zdany na luzie!! Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.11.2019

Patrycja Świerzyńska

Patrycja Świerzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor cierpliwy, z ogromnym poczuciem humoru i bardzo dobrym podejściem do kurstana. Polecam szkołę NA LUZIE ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 04.11.2019

Kasia Stolarska

Kasia Stolarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła, nauka jak i instruktor rewelacja. Bardzo przyjemna atmosfera połączona z profesjonalnym podejściem do kursanta. Dodatkowo mogłam liczyć na wsparcie i pomoc ze strony Pana Marcina. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Michał Izbicki

Michał Izbicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna atmosfera, instruktor z poczuciem humoru, bardzo pomocny. Dobre przygotowanie do egzaminu zapewnione!!!!Z tą szkołą zdasz NA LUZIE!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.10.2019

Sebastian Taraszkiewicz

Sebastian Taraszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam jazdy z Panem Marcinem. Podejście instruktora profesjonalne, a jednocześnie na luzie i z poczuciem humoru. Dzięki bezstresowym jazdom udało mi się przełamać lęk moich pierwszych godzin kursu (nigdy wcześniej nie byłem za kółkiem) i zdać wszystko za 1 razem. Instruktor z doświadczeniem i powołaniem!!! Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.10.2019

Anna Dziechciarz

Anna Dziechciarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam jazdy z Marcinem. Zapisałam się do niego na kilka jazd doszkalających i lepiej się przygotowałam do egzaminu niż po cały kursie w innej szkole :P. Świetne podejście, na luzie i skutecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.10.2019

Mariusz Jalowski

Mariusz Jalowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka bez stresów, na luzie :-), podejście instruktora rewelacyjne, egzamin zdany bez problemów za pierwszym razem, polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2019

Maciej Danilczyk

Maciej Danilczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo wyrozumiały, cierpliwy i miły instruktor. Zdane za pierwszym ! :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.09.2019

Hanna Jurewicz

Hanna Jurewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie wierzysz , że zdasz za pierwszym razem? Na luzie, ja też tak nie sądziłam ✌. Jednak rewelacyjne przygotowanie do jazdy i pozytywna energia w czasie nauki, pozwoliła mi na szybki oraz efektywny happy end !!!. Nie czekaj, naprawdę warto ! !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.08.2019

Diana K-a

Diana K-a
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła, najlepszy instruktor Marcin Rojek, podejścia do robienia kursu miałam 3 i dopiero tu miałam doczynienia z prawdziwą nauką i podejściem do kursanta, egzamin wewnętrzny, teoria i praktyczny zdane za pierwszym razem !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.08.2019

Jakub Kotliński

Jakub Kotliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super wyrozumiały i cierpliwy instruktor. TAKIE PODEJŚCIE POWINNO BYĆ W KAŻDEJ SZKOLE!!! Potwierdzam że je jest na luzie i polecam., :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.07.2019

Bożena Wysocka

Bożena Wysocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Marcin to najlepszy instruktor na świecie.Swoją pracę wykonuje z pasją a przy tym ns anielską cierpliwość.Super uczy.Dzięki panu Marcinowi zdałam egzamin za 1 razem.Polecam z całego serca Pana Marcina.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.06.2019

Natalia Przekop

Natalia Przekop
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko w porządku. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.06.2019

Alicja Dzieniszewska

Alicja Dzieniszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy nauczyciel jazdy, potrafi odstresować i świetnie nauczać. Dzięki Niemu zdałam za 1 razem!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2019

Agata Kotyńska

Agata Kotyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor Rzeczowy i wymagający , a jednocześnie uśmiechnięty i wyluzowany. Teoria i jazda zdana za pierwszym razem, jak najbardziej polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2019

Waldek Węgrowski

Waldek Węgrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera i cierpliwy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.05.2019

Ewelina Chalecka

Ewelina Chalecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

"na luzie" jeżdżę i nie boję się drogi. instruktor Marcin przygotował mnie ideaknie do jazdy i mimo, że bylam niecierpliwą i nerwową kursantką zawsze dostawałam wsparcie i cenne wskazówki odnoście bycia kierowcą ;) jak najbardziej polecam Instruktora Marcina !;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.05.2019

Julka Pietras

Julka Pietras
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Marcin to profesjonalista, doskonale wie jak i czego uczyć kursanta, aby zrobić z niego świetnego kierowcę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2019

Kacper Masłowski

Kacper Masłowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim zdaniem nikt nigdzie indziej nie nauczy się lepiej podstaw jazdy samochodem. Wyszkolenie I podejście do ucznia pełna profesja! Zdecydowanie polecam! Wszystko zdane za 1 razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2019

Patrycja Grzęda

Patrycja Grzęda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor na świecie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.05.2019

Julia Rojek

Julia Rojek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor świetny, bardzo dobrze wszystko tłumaczy. Jest cierpliwy i naprawdę kompetentny. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.05.2019

Dawid Ofiarowicz

Dawid Ofiarowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Pan Marcin jako instruktor jest super. Odpowiadał na każde pytanie które mnie nurtowało, sporo się nauczyłem dzięki niemu ???? Amosfera tak jak nazwa OSK czyli Na Luzie

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak