OSK MASTER

 151 opinii w tym 126 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

OSK MASTER
ul. Zgoda 19 (stacja Orlen PĘTLA GÓRCZYN), ul. Raszyńska 48
60-122 Poznań

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Serdecznie zapraszamy na profesjonalny kurs prawa jazdy oraz jazdy doszkalające kat. B. ZDAWALNOŚĆ praktyki w 2018 roku wyniosła u nas 83,33%. Byliśmy najlepsi ze wszystkich poznańskich szkół nauki jazdy!W 2020, 2022 oraz w 2023 roku otrzymaliśmy tytuł NAJLEPSZEJ Szkoły Nauki Jazdy w Poznaniu według plebiscytu Głosu Wielkopolskiego.Jeździmy samochodem marki Kia Rio (IV generacji).Jazdy zaczynamy ze stacji Orlen przy pętli Górczyn, tak aby każdy z Was miał dogodny dojazd tramwajem, autobusem lub pociągiem.W cenie kursu oferujemy:- zajęcia teoretyczne (wykłady lub e-learning)- 30h zajęć praktycznych (15 jazd po 2h)- szkolenie z pierwszej pomocy przedlekarskiej- materiały szkoleniowe (książka + internetowy dostęp do aktualnej bazy z pytaniami egzaminacyjnymi)Wykłady odbywają się w Zespole Szkół Budowlano-Drzewnych przy ul. Raszyńskiej 48 w Poznaniu.Więcej informacji znajdziesz na naszej stronie: www.oskmaster.pl oraz na:https://www.facebook.com/oskmasterpoznan/Masz pytania? Napisz do nas lub zadzwoń!

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3300 zł

codziennie

ul. Raszyńska 48

WIĘCEJ Zapraszamy na profesjonalny kurs nauki jazdy kat. B.

ZDAWALNOŚĆ praktyki w 2018 roku wyniosła u nas 83,33%. Byliśmy najlepsi ze wszystkich poznańskich szkół nauki jazdy!

W 2020, 2022 oraz 2023 roku otrzymaliśmy tytuł najlepszej Szkoły Nauki Jazdy w Poznaniu według plebiscytu Głosu Wielkopolskiego.

W cenie kursu:
• zajęcia teoretyczne (wykłady online lub e-learning)
• 30h zajęć praktycznych (15 jazd po 2h)
• Materiały do nauki (książka + internetowy dostęp do aktualnej bazy pytań egzaminacyjnych)
• Egzamin wewnętrzny
• Jazdy na samochodzie marki KIA Rio (identyczny jak w WORD Poznań)

Możliwe 3 raty 0%!

Możliwość odbycia wykładów w formie e-learningu – teoria bez wychodzenia z domu!

Jazdy rozpoczynają się na stacji Orlen przy pętli na Górczynie (ul. Zgoda 19).

Więcej informacji na stronie:

www.oskmaster.pl

tel. 721 219 254

www.facebook.com/oskmasterpoznan

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3300 zł

codziennie

ul. Zgoda 19 (stacja Orlen PĘTLA GÓRCZYN), ul. Raszyńska 48

WIĘCEJ Zapraszamy na profesjonalny kurs nauki jazdy kat. B.

ZDAWALNOŚĆ praktyki w 2018 roku wyniosła u nas 83,33%. Byliśmy najlepsi ze wszystkich poznańskich szkół nauki jazdy!

W 2020, 2022 oraz w 2023 roku otrzymaliśmy tytuł najlepszej Szkoły Nauki Jazdy w Poznaniu według plebiscytu Głosu Wielkopolskiego.

W cenie kursu:
• zajęcia teoretyczne (wykłady online lub e-learning)
• 30h zajęć praktycznych (15 jazd po 2h)
• Materiały do nauki (e-learning + internetowy dostęp do aktualnej bazy pytań egzaminacyjnych)
• Egzamin wewnętrzny
• Jazdy na samochodzie marki KIA Rio (identyczny jak w WORD Poznań)

Możliwe 3 raty 0%!

Możliwość odbycia wykładów w formie e-learningu – teoria bez wychodzenia z domu!

Jazdy rozpoczynają się na stacji Orlen przy pętli na Górczynie (ul. Zgoda 19).

Więcej informacji na stronie:

www.oskmaster.pl

tel. 721 219 254

www.facebook.com/oskmasterpoznan

kat. B, E-learning i praktyka

Automat

3600 zł

codziennie

ul. Zgoda 19 (stacja Orlen PĘTLA GÓRCZYN), ul. Raszyńska 48

WIĘCEJ Mamy dla Państwa w ofercie całkowicie nową usługę, jaką jest kurs na prawo jazdy kategorii B samochodem wyposażonym w automatyczną skrzynię biegów. Uprawnia ona do kierowania pojazdami samochodowymi o dopuszczalnej macie całkowitej, która nie przekracza 3,5 t (z wyjątkiem autobusu i motocykla). Kursy przeprowadzamy w samochodzie marki MINI Cooper S.
Jeżeli zapiszesz się na kurs na prawo jazdy kat. B automat w OSK MASTER, otrzymasz możliwość zdawania egzaminu państwowego na samochodzie szkoleniowym. Dzięki temu zyskasz większą pewność, poczujesz się komfortowo i zredukujesz swój stres.

Coraz większa popularność

Popularność automatów wciąż rośnie, a doceniają je głównie kierowcy jeżdżący godzinami po mieście. Automaty zapewniają zdecydowanie wyższy komfort podróży, idealnie sprawdzając się w korkach, gdzie kierowcy nawet kilkaset razy na godzinę muszą wciskać sprzęgło. Tego typu skrzynia jest również złotym środkiem na szybkie efekty większości starających się o prawo jazdy. Taki samochód nawet na wzniesieniu, zawsze rusza płynnie, nie ma tu pedału sprzęgła, którym na początku motoryzacyjnej przygody większość osób nie umie się posługiwać.

Zalety prawa jazdy na automatycznej skrzyni biegów

Łatwiej zdać egzamin. Znikają wszelkie utrudnienie związane z obsługą sprzęgła, zmianą biegów, kontrolowaniem obrotomierza oraz ryzykiem, że auto się stoczy na górce oraz że zgaśnie.
Zdajemy na aucie, którym się uczyliśmy i które znamy.
Wady prawa jazdy na automatycznej skrzyni biegów

Prawo jazdy na automat upoważnia do prowadzenia aut tylko z automatyczną skrzynią biegów (w prawie jazdy wpisany zostanie kod 78). Aby móc prowadzić auta z manualną skrzynią biegów należy ponownie podejść do egzaminu.
Nasz samochód

Oferujemy Państwu na szkolenie kultowy pojazd marki MINI Cooper S. Samochód posiada silnik o mocy 192KM i wyposażony jest w kamerę cofania oraz czujniki parkowania, z których można korzystać na egzaminie państwowym. MINI jest bardzo komfortowe, a jego rozmiary ułatwiają wykonywanie wszelkich manewrów.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Serdecznie zapraszamy na jazdy doszkalające.

Jazdy dedykowane są zarówno dla osób, które nie posiadają prawo jazdy oraz dla tych, którzy już je mają, ale chcą podszkolić swoje umiejętności. Jeżeli nie czujesz się pewnie za kierownicą to oferta jest skierowana właśnie do Ciebie.

W 2020, 2022 oraz 2023 roku otrzymaliśmy tytuł najlepszej Szkoły Nauki Jazdy w Poznaniu według plebiscytu Głosu Wielkopolskiego!

Posiadamy samochody Kia Rio (IV generacji).

Jazdy zaczynamy ze stacji Orlen przy pętli na Górczynie.
Jeździmy ZAWSZE po 2h zegarowe.

UWAGA PROMOCJA! Przy zakupie 10h jazd koszt pakietu to 1000zł.

W ofercie również profesjonalny kurs kat. B w promocyjnej cenie.

W razie pytań zapraszam do kontaktu i sprawdzenia naszej strony internetowej: www.oskmaster.pl

Polub nas na Facebooku!
www.facebook.com/oskmasterpoznan/

cena za pakiet: 220 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Patrycja Grotek

Patrycja Grotek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przed zapisaniem się na kurs byłam pewna że prędzej zatrudnię szofera niż zdam prawo jazdy. Na szczęście trafiłam na Dominika który wykazał się ogromnymi pokładami cierpliwości i pokazał mi że prowadzenie auta nie jest takie straszne jak myślałam. :) Luźna atmosfera, szczere zaangażowanie, ogrom wiedzy i (co było dla mnie najważniejsze) zindywidualizowane podejście sprawiły że z przyjemnością przychodziłam na kolejne jazdy. Bardzo dużym plusem był również łatwy i szybki kontakt w razie jakichkolwiek pytań czy wątpliwości nawet już po zakończeniu kursu. Uważam że lepiej trafić nie mogłam i polecam każdemu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natka Tabisz

Natka Tabisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Instruktorzy są przesympatyczni i przekazują tyle wiedzy, że człowiek zdaje za pierwszym razem!!!!! Z całego serducha polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Gągało

Krzysztof Gągało
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy Profesjonaliści, wiedzą co robią. Nauczyli mnie jeździć od podstaw i zdane za pierwszym razem. Dzięki!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Krzysztof Wiśniecki

Krzysztof Wiśniecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy są super, można fajnie porozmawiać i dobrze się przygotować do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Konrad Majos

Konrad Majos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Egzamin zdany za pierwszym podejściem po wykupieniu dodatkowych jazd po półtora rocznej przerwie od kursu. Instruktorzy z profesjonalnym podejściem do klienta, są w stanie ze spokojem odpowiedzieć na każde pytanie i wszystko dokładnie wytłumaczyć. Polecam serdecznie każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Borys Sołtysiak

Borys Sołtysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem po kilku latach przerwy od pierwotnego kursu. Świetne jazdy doszkalające, mili instruktorzy, bardzo dobrze dobrane trasy. Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Walkowska

Kasia Walkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wybrałam jazdy doszkalające - Dominik super instruktor zawsze z uśmiechem na twarzy i pełnym profesjonalizmem wszystko tłumaczy z dużą cierpliwością . Na jazdach przyjazna atmosfera . Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzanna Wawrzyńska

Zuzanna Wawrzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, profesjonalne podejście do kursanta i miła atmosfera podczas jazd.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Żądło

Kacper Żądło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo dobrze uczą, cierpliwi, spokojne podejście do kursanta, przyjemna atmosfera podczas jazdy. Egzamin zdałem bez problemu :) Polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Marzyński

Kamil Marzyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor bardzo się przykłada w trakcie jazdy, wiele tłumaczy i stara się jak najbardziej przybliżyć to, co będzie działo się na egzmaminie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Lukoszek

Dominika Lukoszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wybrałam jazdy doszkalające i to był bardzo trafiony wybór - Dominik jest super nauczycielem, wszystko cierpliwie tłumaczy z uśmiechem na ustach :) Po 10h jazd z przyjemnością wróciłam do jeżdżenia samochodem na krótkich i długich dystansach. Dziękuję i polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Sztaba

Kacper Sztaba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam OSK Master. Instruktor Pan Dominik prowadzi zajęcia na bardzo wysokim poziomie jednocześnie utrzymując luźną atmosferę. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Miłosz Smoliński

Miłosz Smoliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkołę MASTER. Nauczyłem się tam wiele. Instruktor Dominik w rzeczowy sposób objaśnił wszystkie trudne zagadnienia. Jazdy doszkalające odbywały się w miłej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Serhii Naboka

Serhii Naboka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła i fajne instruktorzy. Miałem sytuację, że miałem bardzo złą szkołę gdzie odbywał się kurs podstawowy i byłem pewien, że nie zdążę zdać egzamin praktyczny. Szkoła master pomogła mi zdać go z pierwszego razu nawet po 3 dodatkowych zajęciach po 2 godziny. Instruktorzy Dominik i Mateusz są naprawdę świetni. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta S .......a ip: 77.65.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam :)Instruktorzy mili, pomocni a przede wszystkim bardzo cierpliwi. Profesjonalnie podchodzą do kursanta. Bark problemów z umawianiem się na jazdy. Wykłady rzeczowe, konkretne, profesjonalnie prowadzone, dobrze przygotowują do egzaminu i zajęć praktycznych. Podczas jazd (tutaj ukłon w kierunku p.Basi ), która dawała praktyczne wskazówki oraz konstruktywną krytykę mobilizująca do poprawiania swoich umiejętności jako przyszłego kierowcy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Świętek

Oliwia Świętek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Instruktorzy cierpliwi i sympatyczni, udzielają cennych rad, nigdy nie było problemu z dostosowaniem godzin nauki jazdy do własnych potrzeb :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Brenk

Piotr Brenk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę, ponieważ przygotowanie do egzaminu bardzo dobre. !!!!!!Świetna atmosfera, bardzo profesjonalni i sympatyczni instruktorzy, bardzo wysoki poziom nauczania POLECAM a napewno Zdasz !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jeremiasz Majorkowski

Jeremiasz Majorkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uprzejmi i przede wszystkim ludzcy instruktorzy! Indywidualne podejście do kursanta i miła atmosfera! Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem mimo początkowych niepowodzeń (wynikających raczej z mojego stresu a niżeli na złym przygotowaniu do egzaminu :D) na egzaminie wewnętrznym. Zdecydowanie polecam! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewa .........z ip: 85.221.131.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetni instruktorzy, zwracający uwagę na każdy szczegół, wspaniała atmosfera, indywidualne podejście. Egzamin praktyczny zdany! :D polecam każdemu!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Inez G ...a ip: 85.221.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy, pełen profesjonalizm a przy tym dobra atmosfera, polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jackob Piechocki

Jackob Piechocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jestem bardzo z tej szkoły jazdy. Zawsze punktualny instruktor. Dzięki jazdom doszkalającym nie miałem problemu ze zdaniem teorii i praktyki. Polexam tę szkołę wszystkim którzy chcą zdać za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daria T ....... ip: 85.221.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, instruktorzy bardzo mili i bardzo dobrze uczą jeździć☺️ polecam każdemu kto chce zdać za 1 razem tak jak Ja ☺️☺️☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Śledź

Zuzia Śledź
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie najlepsza szkoła w Poznaniu! :) Instruktorzy dobrze wykwalifikowni, wszytsko klarownie i cierpliwie wyjaśniają, dbają o miłą atmosferę, a co najważniejsze o maksymalne przygotowanie do egzaminów i przyszłego samodzielnego jeżdżenia. Dowod- zdane za pierwszym!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mati Sparty

Mati Sparty
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo Polecam szkole, jest to najlepsza szkoła jazdy która uczęszczałem. profesjonalni instruktorzy, dobrze zorganizowane, bardzo wysoki poziom nauczania.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartosz Orwat

Bartosz Orwat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie za dużo teorii (i dobrze), (generalnie fajne anegdoty) Co do praktyki to fajnie te auta chodzą, widać że są dbane, egzaminacyjne (Kia 2017) Instruktorzy (Dominik i Basia) świetnie podchodzą do rzeczy, zdecydowanie nauczą was gdzie powinineś/aś jechać. Przy okazji są mili i nie próbują nauczyć was nowych "słów" xD Świetnie zorganizowany tok tych 30h Zdany państwowy za 1 razem bez jakiegoś specjalnego stresu Zdecydowanie 5/5

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Asia Rosik

Asia Rosik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super intruktorowie! Wszystko na spokojnie oraz dokładnie wytłumaczone.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Wieczorek

Martyna Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Romka Śmigielska

Romka Śmigielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam! W wielu szkołach miałam jazdy doszkalające i niestety nie udawało się zdać egzaminu. W tej szkole miałam 4h dodatkowe z Panią Basią i tak mnie dobrze przygotowała, że dziś w końcu zdałam egzamin! Jak nauka jazdy to tylko tutaj ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Bekier

Julia Bekier
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs przeszłam bardzo szybko i sprawnie a przede wszystkim z dobrymi umiejętnościami oraz zgodnie z moimi oczekiwaniami. Wykwalifikowani i mili instruktorzy, którzy świetnie przygotowali mnie do egzaminu państwowego. Szkółka zdecydowanie zasługuje na najwyższa ocenę, 10/10 serdecznie polecam :))

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Krzysztof Jarosz

Krzysztof Jarosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ciężko jest mi porównać z innymi OSK, ale w OSK Master dostałem wszystko czego oczekiwałem. NIe było żadnego problemu z dostosowaniem godziny zajęć. Świetnie się bawiłem na każdych zajęciach, jednocześnie bardzo dużo się ucząc. Zajęcia z pierwszej pomocy były wyjątkowe. Każdy aspekt był na 5 gwiazdek. Bardzo serdecznie polecam ten ośrodek.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak