OSK MASTER

 123 opinie w tym 100 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

OSK MASTER
ul. Zgoda 19 (stacja Orlen PĘTLA GÓRCZYN), ul. Raszyńska 48
60-122 Poznań

Kontakt

Opis

Serdecznie zapraszamy na profesjonalny kurs prawa jazdy oraz jazdy doszkalające kat. B.

ZDAWALNOŚĆ praktyki w 2018 roku wyniosła u nas 83,33%. Byliśmy najlepsi ze wszystkich poznańskich szkół nauki jazdy!

W 2020 roku otrzymaliśmy tytuł NAJLEPSZEJ Szkoły Nauki Jazdy w Poznaniu według plebiscytu Głosu Wielkopolskiego.

Jeździmy samochodem marki Kia Rio rocznik 2017.

Jazdy zaczynamy ze stacji Orlen przy pętli Górczyn, tak aby każdy z Was miał dogodny dojazd tramwajem, autobusem lub pociągiem.

W cenie kursu oferujemy:
- zajęcia teoretyczne (wykłady lub e-learning)
- 30h zajęć praktycznych (15 jazd po 2h)
- szkolenie z pierwszej pomocy przedlekarskiej
- materiały szkoleniowe (książka + internetowy dostęp do aktualnej bazy z pytaniami egzaminacyjnymi)

Wykłady odbywają się w Zespole Szkół Budowlano-Drzewnych przy ul. Raszyńskiej 48 w Poznaniu.

Więcej informacji znajdziesz na naszej stronie:

www.oskmaster.pl

oraz na:

https://www.facebook.com/oskmasterpoznan/

Masz pytania? Napisz do nas lub zadzwoń!
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Dominik

Dominik

Basia

Mateusz

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2250 zł

codziennie

ul. Raszyńska 48

WIĘCEJ Zapraszamy na profesjonalny kurs nauki jazdy kat. B.

ZDAWALNOŚĆ praktyki w 2018 roku wyniosła u nas 83,33%. Byliśmy najlepsi ze wszystkich poznańskich szkół nauki jazdy!

W 2020 roku otrzymaliśmy tytuł NAJLEPSZEJ Szkoły Nauki Jazdy w Poznaniu według plebiscytu Głosu Wielkopolskiego.

UWAGA!
Cały kurs tylko 2100zł!

W cenie kursu:
• zajęcia teoretyczne (wykłady lub e-learning)
• 30h zajęć praktycznych (15 jazd po 2h)
• Materiały do nauki (książka + internetowy dostęp do aktualnej bazy pytań egzaminacyjnych)
• Egzamin wewnętrzny
• Jazdy na nowym samochodzie marki KIA Rio (rocznik 2017)

Możliwe 3 raty 0%!

Możliwość odbycia wykładów w formie e-learningu – teoria bez wychodzenia z domu! Zapytaj o promocyjną cenę.

Wykłady odbywają się w Zespole Szkół Budowlano-Drzewnych przy ul. Raszyńskiej 48 w Poznaniu.

Jazdy rozpoczynają się na stacji Orlen (ul. Zgoda 19) przy pętli na Górczynie.

www.oskmaster.pl

tel. 721 219 254

www.facebook.com/oskmasterpoznan

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2250 zł

ul. Zgoda 19 (stacja Orlen PĘTLA GÓRCZYN), ul. Raszyńska 48

WIĘCEJ Zapraszamy na profesjonalny kurs nauki jazdy kat. B.

ZDAWALNOŚĆ praktyki w 2018 roku wyniosła u nas 83,33%. Byliśmy najlepsi ze wszystkich poznańskich szkół nauki jazdy!

W 2020 roku otrzymaliśmy tytuł NAJLEPSZEJ Szkoły Nauki Jazdy w Poznaniu według plebiscytu Głosu Wielkopolskiego.

UWAGA!
Cały kurs tylko 2100zł!

W cenie kursu:
• zajęcia teoretyczne (wykłady lub e-learning)
• 30h zajęć praktycznych (15 jazd po 2h)
• Materiały do nauki (książka + internetowy dostęp do aktualnej bazy pytań egzaminacyjnych)
• Egzamin wewnętrzny
• Jazdy na nowym samochodzie marki KIA Rio (rocznik 2017)

Możliwe 3 raty 0%!

Możliwość odbycia wykładów w formie e-learningu – teoria bez wychodzenia z domu! Zapytaj o promocyjną cenę.

Wykłady odbywają się w Zespole Szkół Budowlano-Drzewnych przy ul. Raszyńskiej 48 w Poznaniu.

Jazdy rozpoczynają się na stacji Orlen przy pętli na Górczynie.

www.oskmaster.pl

tel. 721 219 254

www.facebook.com/oskmasterpoznan

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Jazd doszkalających (Kia Rio)

Pakiet 10 godzin jazd - 700 zł.

cena za pakiet: 150 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Maria Kubicka

Maria Kubicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowałam się na tę szkołę jazdy po wielu pozytywnych opiniach w Internecie i po zakończonym kursie mogę stwierdzić, że są one w pełni zasłużone. Miałam przyjemność jeździć ze wszystkimi instruktorami i szczerze mogę powiedzieć, że każdy z nich jest bardzo sympatyczny, cierpliwy i zawsze potrafi ze spokojem wszystko wytłumaczyć. Bardzo miło wspominam przebieg całego kursu zarówno w kwestii swobodnej atmosfery, jak i wiedzy, którą mi przekazali. Świetnie przygotowali mnie do egzaminu, który zdałam za pierwszym razem. Bardzo dziękuję wszystkim instruktorom za pomoc w zdaniu egzaminu i w 100% polecam tę szkołę każdemu niezdecydowanemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Zaleska

Ola Zaleska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jazdy doszkalające w OSK Master to była w pełni trafiona decyzja! Głównie pod okiem Przemka przygotowanie do egzaminu przebiegło konkretnie, z naciskiem na wszystkie najważniejsze kwestie do wypracowania i indywidualnym podejściem do słabych/mocnych stron mojej jazdy. W dodatku luźna, spokojna atmosfera, cierpliwość, rozwiewanie wszelkich wątpliwości i pełen profesjonalizm. Efekt - opanowany stres i egzamin zdany przy pierwszym podejściu. Dodatkowo ogromny plus za szybki i bardzo miły kontakt z Dominikiem, możliwość dopasowania terminów do zmiennego grafiku w pracy, pełne zaangażowanie - za to wielki plus. Robicie świetną robotę!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Grotek

Patrycja Grotek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przed zapisaniem się na kurs byłam pewna że prędzej zatrudnię szofera niż zdam prawo jazdy. Na szczęście trafiłam na Dominika który wykazał się ogromnymi pokładami cierpliwości i pokazał mi że prowadzenie auta nie jest takie straszne jak myślałam. :) Luźna atmosfera, szczere zaangażowanie, ogrom wiedzy i (co było dla mnie najważniejsze) zindywidualizowane podejście sprawiły że z przyjemnością przychodziłam na kolejne jazdy. Bardzo dużym plusem był również łatwy i szybki kontakt w razie jakichkolwiek pytań czy wątpliwości nawet już po zakończeniu kursu. Uważam że lepiej trafić nie mogłam i polecam każdemu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natka Tabisz

Natka Tabisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Instruktorzy są przesympatyczni i przekazują tyle wiedzy, że człowiek zdaje za pierwszym razem!!!!! Z całego serducha polecam każdemu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Gągało

Krzysztof Gągało
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy Profesjonaliści, wiedzą co robią. Nauczyli mnie jeździć od podstaw i zdane za pierwszym razem. Dzięki!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Krzysztof Wiśniecki

Krzysztof Wiśniecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy są super, można fajnie porozmawiać i dobrze się przygotować do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Konrad Majos

Konrad Majos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Egzamin zdany za pierwszym podejściem po wykupieniu dodatkowych jazd po półtora rocznej przerwie od kursu. Instruktorzy z profesjonalnym podejściem do klienta, są w stanie ze spokojem odpowiedzieć na każde pytanie i wszystko dokładnie wytłumaczyć. Polecam serdecznie każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Borys Sołtysiak

Borys Sołtysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem po kilku latach przerwy od pierwotnego kursu. Świetne jazdy doszkalające, mili instruktorzy, bardzo dobrze dobrane trasy. Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Walkowska

Kasia Walkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wybrałam jazdy doszkalające - Dominik super instruktor zawsze z uśmiechem na twarzy i pełnym profesjonalizmem wszystko tłumaczy z dużą cierpliwością . Na jazdach przyjazna atmosfera . Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzanna Wawrzyńska

Zuzanna Wawrzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, profesjonalne podejście do kursanta i miła atmosfera podczas jazd.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Żądło

Kacper Żądło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo dobrze uczą, cierpliwi, spokojne podejście do kursanta, przyjemna atmosfera podczas jazdy. Egzamin zdałem bez problemu :) Polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamil Marzyński

Kamil Marzyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor bardzo się przykłada w trakcie jazdy, wiele tłumaczy i stara się jak najbardziej przybliżyć to, co będzie działo się na egzmaminie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Lukoszek

Dominika Lukoszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wybrałam jazdy doszkalające i to był bardzo trafiony wybór - Dominik jest super nauczycielem, wszystko cierpliwie tłumaczy z uśmiechem na ustach :) Po 10h jazd z przyjemnością wróciłam do jeżdżenia samochodem na krótkich i długich dystansach. Dziękuję i polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Sztaba

Kacper Sztaba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam OSK Master. Instruktor Pan Dominik prowadzi zajęcia na bardzo wysokim poziomie jednocześnie utrzymując luźną atmosferę. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Miłosz Smoliński

Miłosz Smoliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkołę MASTER. Nauczyłem się tam wiele. Instruktor Dominik w rzeczowy sposób objaśnił wszystkie trudne zagadnienia. Jazdy doszkalające odbywały się w miłej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Serhii Naboka

Serhii Naboka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła i fajne instruktorzy. Miałem sytuację, że miałem bardzo złą szkołę gdzie odbywał się kurs podstawowy i byłem pewien, że nie zdążę zdać egzamin praktyczny. Szkoła master pomogła mi zdać go z pierwszego razu nawet po 3 dodatkowych zajęciach po 2 godziny. Instruktorzy Dominik i Mateusz są naprawdę świetni. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta S .......a ip: 77.65.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam :)Instruktorzy mili, pomocni a przede wszystkim bardzo cierpliwi. Profesjonalnie podchodzą do kursanta. Bark problemów z umawianiem się na jazdy. Wykłady rzeczowe, konkretne, profesjonalnie prowadzone, dobrze przygotowują do egzaminu i zajęć praktycznych. Podczas jazd (tutaj ukłon w kierunku p.Basi ), która dawała praktyczne wskazówki oraz konstruktywną krytykę mobilizująca do poprawiania swoich umiejętności jako przyszłego kierowcy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Świętek

Oliwia Świętek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Instruktorzy cierpliwi i sympatyczni, udzielają cennych rad, nigdy nie było problemu z dostosowaniem godzin nauki jazdy do własnych potrzeb :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Brenk

Piotr Brenk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę, ponieważ przygotowanie do egzaminu bardzo dobre. !!!!!!Świetna atmosfera, bardzo profesjonalni i sympatyczni instruktorzy, bardzo wysoki poziom nauczania POLECAM a napewno Zdasz !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jeremiasz Majorkowski

Jeremiasz Majorkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uprzejmi i przede wszystkim ludzcy instruktorzy! Indywidualne podejście do kursanta i miła atmosfera! Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem mimo początkowych niepowodzeń (wynikających raczej z mojego stresu a niżeli na złym przygotowaniu do egzaminu :D) na egzaminie wewnętrznym. Zdecydowanie polecam! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewa .........z ip: 85.221.131.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetni instruktorzy, zwracający uwagę na każdy szczegół, wspaniała atmosfera, indywidualne podejście. Egzamin praktyczny zdany! :D polecam każdemu!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Inez G ...a ip: 85.221.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy, pełen profesjonalizm a przy tym dobra atmosfera, polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jackob Piechocki

Jackob Piechocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jestem bardzo z tej szkoły jazdy. Zawsze punktualny instruktor. Dzięki jazdom doszkalającym nie miałem problemu ze zdaniem teorii i praktyki. Polexam tę szkołę wszystkim którzy chcą zdać za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daria T ....... ip: 85.221.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, instruktorzy bardzo mili i bardzo dobrze uczą jeździć☺️ polecam każdemu kto chce zdać za 1 razem tak jak Ja ☺️☺️☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Śledź

Zuzia Śledź
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie najlepsza szkoła w Poznaniu! :) Instruktorzy dobrze wykwalifikowni, wszytsko klarownie i cierpliwie wyjaśniają, dbają o miłą atmosferę, a co najważniejsze o maksymalne przygotowanie do egzaminów i przyszłego samodzielnego jeżdżenia. Dowod- zdane za pierwszym!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mati Sparty

Mati Sparty
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo Polecam szkole, jest to najlepsza szkoła jazdy która uczęszczałem. profesjonalni instruktorzy, dobrze zorganizowane, bardzo wysoki poziom nauczania.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartosz Orwat

Bartosz Orwat
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie za dużo teorii (i dobrze), (generalnie fajne anegdoty) Co do praktyki to fajnie te auta chodzą, widać że są dbane, egzaminacyjne (Kia 2017) Instruktorzy (Dominik i Basia) świetnie podchodzą do rzeczy, zdecydowanie nauczą was gdzie powinineś/aś jechać. Przy okazji są mili i nie próbują nauczyć was nowych "słów" xD Świetnie zorganizowany tok tych 30h Zdany państwowy za 1 razem bez jakiegoś specjalnego stresu Zdecydowanie 5/5

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Asia Rosik

Asia Rosik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super intruktorowie! Wszystko na spokojnie oraz dokładnie wytłumaczone.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Wieczorek

Martyna Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Romka Śmigielska

Romka Śmigielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam! W wielu szkołach miałam jazdy doszkalające i niestety nie udawało się zdać egzaminu. W tej szkole miałam 4h dodatkowe z Panią Basią i tak mnie dobrze przygotowała, że dziś w końcu zdałam egzamin! Jak nauka jazdy to tylko tutaj ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak