OSK "Martyna" Marek Romek

 261 opinii w tym 137 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

OSK "Martyna" Marek Romek
ul. Ogrody 31 (Spółdzielnia Mieszkaniowa)
32-050 Skawina

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców "MARTYNA" Marek Romek kategoria B

ZAPISY NA KURS ODBYWAJĄ SIĘ W SPÓŁDZIELNI MIESZKANIOWEJ OGRODY 31 WE WTORKI O GODZINIE 17.00

Ośrodek istnieje od 1999 roku. Instruktor - Marek Romek finalista konkursów "INSTRUKTOR ROKU" 

oraz "AS BEZPIECZNEJ JAZDY", wieloletnie doświadczenie, dokładność oraz delikatne podejście.

tel. 606 881 382

Szkolenia kursowe na prawo jazdy kat. B

Szkolenia dodatkowe przed egzaminem

Doszkalanie kierowców

Jazdy na trolejach czyli symulacje poślizgów

Nauka jazdy pojazdem egzaminacyjnym

W cenie kursu :

-programy i pomoce do nauki na PC

-testy na PC i smatfon

-egzamin wewnętrzny

-plac manewrowy w Skawinie

-pomoc przy PKK

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3300 zł

codziennie

ul. Ogrody 31 (Spółdzielnia Mieszkaniowa)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Cena godziny dla kursantów Ośrodka 100 zł

cena za pakiet: 110 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Szymon Muniak

Szymon Muniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Marek oferuje indywidualne podejście do kursanta oraz szeroką wiedzę na temat zarówno samochodu jak i samej techniki jazdy. Bardzo Polecam!

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maja N ...k ip: 5.173.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo pozytywny pan

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Gabriela M .....a ip: 31.0.57.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera, szkoła godna polecenia.

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Eryk R .......i ip: 193.56.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia! Profesjonalne podejście, zaangażowanie, bezstresowa atmosfera. Zdałem egzamin i jestem wdzięczny za przkazaną mi wiedzę oraz zdobyte umiejętności. Szczerze polecam p. Marka Romka.

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karol M .....r ip: 185.233.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 31.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor - klasa Samochód - przyjemny Szkolenie - wysoki poziom Polecam!

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Szymon Kotula

Szymon Kotula
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne profesjonalne podejście, miła atmosfera. Polecam każdemu

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Szymon T ....a ip: 46.204.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca tę szkołę jazdy. Instruktor bardzo dobrze tłumaczy i objaśnia zasady oraz przepisy ruchu drogowego. Jazdy z Panem Instruktorem to była czysta przyjemność. Obydwa egzaminy zdane za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil J ......... ip: 91.206.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście do kursanta, pełen profesjonalizm i luźna atmosfera. Polecam!

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Agnieszka Dombrowska

Agnieszka Dombrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

M- miła atmosfera A- ambitne podejście instruktora do przekazania wiedzy R- rady, nie tylko jak zdać ale jak w przyszłości jeździć bezkolizyjnie T- terminy jazd dopasowane do Ciebie Y- inwidualne podejście do kursanta N- nauka która jest przyjemnością A- atrakcyjna cena Można by się tak rozpisać i rozpisać lecz najlepiej sprawdzić i przekonać się samemu!

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Stachyra

Bartosz Stachyra
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Luźna nauka bez stresu , fajne podejście instruktora, mocno polecam.

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Pilch

Marcin Pilch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre podejście do kursanta, miła atmosfera. Polecam

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Haranek

Mateusz Haranek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super instruktor , polecam jak ktoś ma problemy z zdaniem . Nigdzie się nie mogłem nauczyć jak właśnie tutaj

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Nikola M ....j ip: 89.75.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w 100%. Pan Marek na świetne podejscie do kursantów, wszystko dokładnie i cierpliwie tlumaczy. Jazdy na pełnym luzie, bez strachu z moją ulubioną muzyką w tle:). Dzieki wspanialej atmosferze i efekywniej nauce bez stresowo podeszlam do obu egzaminów. Serdecznie dziękuję i polecam!!!

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Grzegorz Cieśla

Grzegorz Cieśla
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Coś pięknego , pełen luz instruktor luxx polecam !!!!

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Damian P .......k ip: 91.206.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera oraz bardzo dobre podejście do kursanta. Polecam!

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Radek Bednarz

Radek Bednarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia, świetna, luźna atmosfera. Dobre podejście do kursanta. Polecam

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak

Alan F ....j ip: 31.0.68.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mateusz K ..a ip: 5.173.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, jestem zadowolony w 100%

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jerzy Knap

Jerzy Knap
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super jazda przed egzaminem i zaliczony egzamin za pierwszym razem dzięki jeszcze raz panie Marku

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletydobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Guzik

Daniel Guzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przekazuje wiedzę, jest cierpliwy.

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak
Rafał Baliga

Rafał Baliga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Instruktor najwyższej klasy, dokupując godziny nie sądziłem że w ciągu paru jazd jestem w stanie nadrobić braki materiału z poprzedniego kursu, polecam !

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojciech Badura

Wojciech Badura
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam OSK Martyna. Instruktor z powołania, który potrafi dobrze przekazać wiedze zarowno do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Kurs odbywa się w miłej atmosferze. Jeszcze raz szczerze polecam!

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Łukasz Sekuła

Łukasz Sekuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam osk Martyna!!!!

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Klukowski

Michał Klukowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Prawdziwy instruktor z powołania, doskonale wgłębił mnie w teoretyczne i praktyczne tajniki jazdy, co zaowocowało szybkim zdaniem egzaminów:) gorąco polecam!

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Filip Szczepaniak

Filip Szczepaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne przygotowanie, bardzo miła atmosfera, polecam każdemu, gwarancja zdania!

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Daniel Śliwa

Daniel Śliwa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna atmosfera, dobre podejscie do kursanta, dobrze wytlumaczone zasady. Polecam! :)

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak
Monika Kłyś

Monika Kłyś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Cudowna atmosfera i podejście do kursanta, dużo wspaniałych rad, niesamowita cierpliwość. Dzięki Panu Markowi udało się zdać egzamin praktyczny za pierwszym razem! Polecam każdemu! :)

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Gaczorek

Patryk Gaczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, szybka i dobrze przeprowadzona teoria oraz fajnie prowadzone zajęcia praktyczne ????. Oba egzaminy zdane za 1 razem więc wszystko super!

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Paulina Okarmus

Paulina Okarmus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po oblanym egzaminie udałam się na jazdy doszkalające i zdałam bez problemu dzięki bardzo dobrym wskazówkom! Szczerze polecam, bardzo dobre podejście do kursanta, świetne wytłumaczenie wszystkiego od podstaw

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Konrad Jantas

Konrad Jantas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko super,polecam każdemu. Bardzo dobra atmosfera

Odpowiedź:

Dzięki !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak