Liczba odwiedzin: 10247 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK,,Maciek"

  117 opinii w tym 68 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2020

Anna Foltyn Pomorzewska

Anna Foltyn Pomorzewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każdemu polecam. Poszło szybko i skutecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 25.02.2020

Dawid Pastuszek

Dawid Pastuszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OKS "Maciek" to naprawdę dobra szkoła jazdy wykłady na najwyższym poziomie. Maciek na początku wydaje się bardzo oschłym i stanowczym nauczycielem wręcz nieprzyjemnym ale z czas zaczynasz się przyzwyczajać a na samym konicu stwierdzasz że to zachowanie było tylko dla twojego dobra. Ja z chęcią wsiadłbym jeszcze raz do Hyundaia i przejechał się z Macikiem po mieście. !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2020

Żaneta Stańczyk

Żaneta Stańczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serducha polecam Szkołę "Osk Maciek " Nauka w tej szkole to czysta przyjemność :) Milion pytań z mojej strony nawet o najdrobniejsze szczegóły,na wszystkie uzyskałam wyczerpujące odpowiedzi, za co jestem niezmiernie wdzięczna. Cierpliwy, zarazem bardzo sympatyczny, a przede wszystkim profesjonalnym podejściem do kursanta. Luźna i miła atmosfera. Grafik dopasowany pod kursanta. Dziękuję serdecznie Maćkowi (za którym będę ogromnie tęsknić ) ???? za dobre wskazówki i przygotowanie do egzaminu, gdybym tylko mogła z chęcią zapisałabym się na kurs jeszcze raz. ????Jak najbardziej polecam wszystkim!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.02.2020

Julia Niemczyk

Julia Niemczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy, polecam każdemu.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 03.02.2020

Ewa Wanat Angielaszek

Ewa Wanat Angielaszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.02.2020

Patrycja Sajdok

Patrycja Sajdok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego Serducha polecam szkołe jazdy OSK Maciek ! Pan Maciek to osoba Bardzo cierpliwa i spokojna pełen profesjonalizm, jazda z nim bezstresowa i w miłej atmosferze :) Serdecznie polecam I Bardzo dziękuje, lepiej trafić nie mogłam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2020

Nicol Ryszka

Nicol Ryszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor miły, dobrze przygotował mnie do egzaminu :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.12.2019

Wiktoria Magiera

Wiktoria Magiera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor bardzo miły, posiadający duża wiedzę i potrafiący ją przekazać. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 07.11.2019

Małgorzata Frąc

Małgorzata Frąc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca mogę polecić szkołę jazdy OSK Maciek.Pan Maciek to osoba bardzo cierpliwa i spokojna przede wszystkim pełen profesjonalizm.Jazda z nim bezstresowa i zawsze miła atmosfera. Gorąco polecam i serdecznie dziękuję. Lepiej nie mogłam trafić....

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.09.2019

Bartek Czerwik

Bartek Czerwik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.07.2019

Piotr Wolanin

Piotr Wolanin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Maciej przykladał wagę nawet do szczegółów dzięki czemu bez problemu można było zdać egzamin. Do tego w samochodzie panowała miła atmosfera. Naprawdę polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.07.2019

Eryka Maciejczyk

Eryka Maciejczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor z ogromną wiedzą, po kilku godzinach byłam przygotowana do egzaminu, zdałam za 1 razem. Bardzo polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2019

Martyna Baraniak

Martyna Baraniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Maciek jako instruktor jest osoba spokojną, cierpliwą, wyrozumiałą, podchodzi do wszystkiego z profesjonalizmem. Jestem zadowolona z rezultatów i polecam bardzo serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.02.2019

Agnieszka Piszczek

Agnieszka Piszczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Maciek super tłumaczy ma cierpliwość widać ze ta praca to jego pasją.Dziękuję bardzo za zdany egzamin i serdecznie z całego serca mogę polecić.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2018

Paweł Danek

Paweł Danek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mocno polecam OSK Maciek. Instruktor p. Maciej profesjonalnie podchodzi do nauki jazdy oraz wykładów na prawo jazdy. Posiada na bieżąco nowy sprzęt.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2018

Robert Podbrożny

Robert Podbrożny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.11.2018

Szymon Borowiec

Szymon Borowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super, jestem bardzo zadowolony.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2018

Ola Zajdel

Ola Zajdel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy OSK Maciek. Pan Maciek profesjonalnie podchodzi do kursanta, jest bardzo sympatyczny, niezwykle opanowany i ze spokojem podchodzi do każdej sytuacji. Bardzo dobrze wszystko tłumaczy. Po przebytym kursie czułam się bardzo dobrze przygotowana do jazdy, i dzięki nauce u Pana Maćka zdałam zarówno teorię jak i praktykę za pierwszym razem. Jestem bardzo zadowolona, ogromnie dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.08.2018

Zuzanna Basak

Zuzanna Basak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie mogę polecić OSK Maciek. Profesjonalne podejście do kursanta. Pan Maciek sympatyczny, opanowany, ze spokojem podchodzi do wszystkich sytuacji, bardzo dobrze wszystko tłumaczy. Kursant po przebytym kursie czuje się dobrze przygotowany do jazdy i bardzo zmotywowany. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.08.2018

Aldona Klimza

Aldona Klimza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm, zachowanie spokoju w stresujących dla kursanta sytuacjach, cierpliwość oraz wielkie zaangażowanie. Widać u Pana Maćka niezwykłą pasję do tego, co robi. Oddaje się swojej pracy w stu procentach. Nieoceniona jest Jego głęboka WIARA w kursanta, jego możliwości i zdobyte w czasie bardzo przyjemnych jazd umiejętności poruszania się po drodze! Gorąco polecam i z serca dziękuję za pomoc, zdobytą wiedzę, a także rozpoczętą przygodę z samochodem.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.07.2018

Żaneta Zaporowska

Żaneta Zaporowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna nauka, instruktor bardzo miły, zabawny, a przede wszystkim pilnujący szczegółów. Atmosfera w czasie zajęć i jazd bardzo miła.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.06.2018

Julia Jochemczyk

Julia Jochemczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor bardzo profesjonalnie podchodzi do kursanta. Jest opanowany i zorganizowany. Dobrze uczy, zwraca uwagę na detale i jest wymagający. 2 godziny jazd upływają szybko i w miłej atmosferze. Instruktor ma świetne metody uczenia, które łatwo zapamiętać i pomogą zapewnić bezpieczeństwo na drodze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.06.2018

Patrycja Krawczyk

Patrycja Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

świetna szkoła jazdy i bardzo miły instruktor który znakomicie wykonuje swoja prace

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.05.2018

Franka Czarna

Franka Czarna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z niecierpliwością czekałam na kolejną lekcję. Pan Maciek to nieograniczone pokłady cierpliwości, potrafi przekazać wiedzę w sposób profesjonalny a jednocześnie na jazdach zawsze była pełna humoru atmosfera. Autko zadbane, zawsze czyściutkie. Polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 10.05.2018

Angelika Makuch

Angelika Makuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam kurs u Pana Maćka, bardzo dobry instruktor. :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.05.2018

Paula Czarna

Paula Czarna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Pana Maćka. Profesjonalne i indywidualne podejście. Bezstresowe jazdy nawet gdy coś nie wychodziło wiele razy. Humor towarzyszył niemal na każdej lekcji ;) Punktualność oraz możliwość przyjazdu oraz odwiezienia do domu po skończonej jeździe. Pan Maciek tchnal we mnie pewność siebie dzięki czemu zdałam za pierwszym razem. Po prostu idealny instruktor i naprawdę polecam z całego serca każdemu! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.04.2018

Zuza Leszczyńska

Zuza Leszczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Maciek ma bardzo dobre, indywidalne podejście do każdego kursanta. Nie krzyczy jeśli ktoś nie rozumie, tylko tłumaczy to spokojnie aż do skutku. Atmosfera podczas jazdy jest na tyle luźna, że można porozmawiać o wszystkim, ale także bardzo profesjonalna. Instruktor jest punktualny i można się z nim dogadać jeśli jakiś termin nam nie odpowiada. Serdecznie polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.03.2018

Kamil Chrobok

Kamil Chrobok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu, świetny, miły instruktor i bezstresowe lekcje. Bardzo dobre podejście do kursanta,cierpliwość i punktualność. Lepiej nie dało się trafić!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.03.2018

Oskar Boruta

Oskar Boruta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście, wiedza i doświadczenie Pana Macieja pozwoliły mi zdać egzamin za pierwszym razem. Poza tym atmosfera i dywagacje na tematy wszelakie podczas jazd, sprawiają że nauka jazdy to sama przyjemność. Konkretnie i z jajem. Satysfakcja gwarantowana????

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2018

Piotrek Donizak

Piotrek Donizak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Maciek Osk bardzo pozytywny, miły, dobrze tłumacząc zasady ruchu drogowego instruktor bardzo polecam 11/10 pozdrawiam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak