OSK LKD

 9 opinii w tym 9 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK LKD
ul. Kartuska 1 (Kiełpiono, Somonino, Kartuzy)
83-314 Somonino

Kontakt

Opis

Opis szkoły nie został jeszcze uzupełniony przez właściciela
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

ul. Kartuska 1 (Kiełpiono, Somonino, Kartuzy)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio 4)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Krzysztof Jeliński

Krzysztof Jeliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ośrodek. Bardzo dużo się nauczyłem

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Marek Nowak

Marek Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Postawa instruktora była bardzo profesjonalna.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Grubba

Michał Grubba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam,perfekcyjne nauczanie,bardzo dobra atmosfera, genialni Instruktorzy. Polecam!!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Daria Roszkowska

Daria Roszkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam-profesjonalna szkoła jazdy. Super instruktorzy dzięki którym zdałam egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem. Gorąco polecam wszystkim przyszłym kursantom ten Ośrodek Szkolenia Kierowców.

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Ola Lahuta

Ola Lahuta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, jestem zadowolona z efektów !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kamil Jancen

Kamil Jancen
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polacam! Świetne podejście instruktorów do kursantów, profesjonalna obsługa.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magda Lena Setna

Magda Lena Setna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkole miła atmosfera nauczanie perfekcyjne będę miło wspominać !!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Sara Lewna

Sara Lewna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Daniel - najlepszy instruktor, dzięki któremu zdałam prawo jazdy! Jeździłam wcześniej z trzema innymi instruktorami z innych szkół. Zdałam dopiero jak doszkoliłam się w LKD. Polecam z czystym sumieniem i jedno szczęście, że trafiłam na tę szkołę, bo dalej bym się bujała PKM-ką ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sylwia Śmiech

Sylwia Śmiech
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chcesz rozpocząć naukę jazdy to tylko w LKD!!!! Nie znajdziesz lepszego Ośrodka Szkolenia Kierowców!!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak