Liczba odwiedzin: 8189 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK LIDER NAUKA JAZDY

  105 opinii w tym 92 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.02.2020

Szymon Staszak

Szymon Staszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK "Lider" prowadzoną przez Pana Jerzego. Wszyscy instruktorzy prowadzą zajęcia w bardzo profesjonalnej i miłej atmosferze. Dodatkowym plusem jest możliwość dostosowania grafiku zajęć, do potrzeb kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.02.2020

Szymon Zawadzki

Szymon Zawadzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam tą szkołę. Miła i bezstresowa atmosfera. Profesjonalne podejście instruktorów do kursanta. Elastyczność co do godzin jazd. Po odbyciu kursu czuję, że wiele się nauczyłem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.02.2020

Adrian Mrongas

Adrian Mrongas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze mogę polecić tą szkołę, atmosfera podczas zajęć teoretycznych z Panem Jurkiem jak i jazdy z każdym instruktorem przebiegały w luźny i profesjonalny sposób. Właśnie wróciłem z egzaminu państwowego, teoria i jazdy za pierwszym razem! Instruktorzy i właściciel szkoły z powołania, nauczą jeździć każdego, POLECAM.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.01.2020

Klaudia Wojtkowska

Klaudia Wojtkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, instruktorowie bardzo dobrze podchodzą do kursanta, serdecznie polecam tą szkole!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.01.2020

Natalia Panicz

Natalia Panicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalni i sympatyczni instruktorzy. Pani w biurze bardzo miła i pomocna. Do tego korzystna cena. Polecam gorąco!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.12.2019

Oliwia Zamiela

Oliwia Zamiela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szybki kurs, mili instruktorzy, bardzo pomocna Pani w biurze. Polecam serdecznie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.12.2019

Gabriel Prywer

Gabriel Prywer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni Instruktorzy. Dobra cena

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.12.2019

Michal Krasowski

Michal Krasowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z OSK Lider. Bardzo przejżyste wykłady oraz wykwalifikowani instruktorzy. Cena jest także bardzo przystępna.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.11.2019

Dawid Kaliciuk

Dawid Kaliciuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalna obsługa oraz nauka, do tego przyjemna atmosfera oraz dobry kontakt z instruktorami . Sama przyjemność z kursów prawa każdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2019

Zuza Neverauskas

Zuza Neverauskas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursantów, miła atmosfera, najlepsi instruktorzy(m.in. Super Pan Jarek!) oraz brak problemów z jakimikolwiek zmianami terminów jazd! Polecam;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.10.2019

Marta Warlińska

Marta Warlińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bezstresowe jazdy, miła atmosfera i pomocni instruktorzy, którzy na spokojnie wyjaśniają wszystkie wątpliwości. Serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 21.10.2019

Martyna Augustyn

Martyna Augustyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, dobrzy instruktorzy oraz bardzo miła i pomocna Pani w biurze. Polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2019

Alicja Kisielowska

Alicja Kisielowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełne zaangażowanie i nauka na najwyższym poziomie. Przygotowanie nie tylko pod egzamin ale również do prawdziwej jazdy ;) Duży plus za jazdy z różnymi instruktorami, od każdego wiele można się nauczyć i z każdej lekcji wyciągnąć wnioski. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem co tylko potwierdza, ze OSK Lider.... Jest Liderem! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

długi czas trwania kursu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.10.2019

Julia Chudzińska

Julia Chudzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybór odpowiedniej szkoły jest gwarancją posiadania doskonałej techniki jazdy. Oni naprawdę są Liderem. Pełen profesjonalizm w każdej sprawie, przemili właściciele oraz doskonali instruktorzy. Aż żal, żę moja współpraca z OSK Lider dobiega już końca. .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.09.2019

Julia Dymek

Julia Dymek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Efektywna nauka, przyjemna atmosfera, pomocni instruktorzy, którzy chętnie odpowiedzą na każde pytanie, możliwość dogodnego ustawienia sobie zajęć. Chętnie bym wybrała tę szkołę jeszcze raz.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.09.2019

Klaudia Śrutowska

Klaudia Śrutowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, dobrzy instruktorzy i mega miła pani w biurze !!!! Egzaminy zdawane za pierwszym razem ! Polecam!!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.09.2019

Jakub Śledziński

Jakub Śledziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, bardzo miła atmosfera, ciekawe i szybkie wykłady z teorii, możliwość jazdy z różnymi instruktorami.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.08.2019

Paulina Kaczyńska

Paulina Kaczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam naukę jazdy Lider , ciekawe wykłady , profesjonalne podejście do zajęć praktycznych , jazdy na bardzo wysokim poziomie , jazda z panem Jurkiem czy panem Grzesiem bez stresowa , potrafią bardzo dobrze nauczyć jeździć , ja jestem tym dowodem bo zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem , Paulina K.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2019

Michał Frąckowiak

Michał Frąckowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra atmosfera, instruktorom zależy na niezbędnych umiejętnościach, rzetelnym wpajaniu wiedzy teoretycznej na ciekawie prowadzonych zajęciach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.08.2019

Anna Górzycka

Anna Górzycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem. Kurs bardzo profesjonalny. Indywidualne podejście do każdego kursanta, Pani Irenka bardzo pomocna w każdej kwestii nie ma problemu z dopasowaniem zajęć i jazd nawet u zapracowanych. :P Umiejętnie przekazywana wiedza z cierpliwością i zaangażowaniem instruktorów w miłej luznej atmosferze. Aż żal że tak szybko się skończył:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.07.2019

Szymon Juchniewicz

Szymon Juchniewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.07.2019

Magda Dobrohorska

Magda Dobrohorska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam Lidera. To bardzo dobra szkoła przede wszystkim dzięki wspaniałym instruktorom. Są to pełni cierpliwości i zaangażowania ludzie. Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam akurat tę szkołę jazdy. Po pierwsze, wykłady były bardzo ciekawe, Pan Jurek nie tylko mówił to co powiedzieć musiał (swoją drogą bardzo prosto i zrozumiale), ale także od czasu do czasu dla rozluźnienia atmosfery rzucił jakimś żartem dzięki czemu atmosfera na zajęciach była taka jak przy zwykłej, ciekawej rozmowie. Po ukończonych wykładach przyszedł czas na jazdy. Pan Grzegorz z którym miałam pierwsze jazdy to naprawdę profesjonalny instruktor, a przy tym bardzo cierpliwy, uwierzcie na słowo, bo mojej pierwszej jazdy widzieć byście nie chcieli, naszczęście dostałam kilka dobrych rad które zdecydowanie pomogły mi zacząć jeździć dobrze. Polecam tę szkołę naprawdę wszystkim, tu nie ma się czego bać. Odpal silnik, puszczaj sprzęgło i gazuj zapisać się na najbliższy kurs :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.07.2019

Kor Dian

Kor Dian
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.07.2019

Filip Huzarski

Filip Huzarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.06.2019

Grzegorz Stroka

Grzegorz Stroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła polecam 100%

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.06.2019

Maciej Ratajczak

Maciej Ratajczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałbym serdecznie polecić całego Lidera świetni prowadzący Pan Jerzy cudowny człowiek z bardzo wielkim profesjonalizmem potrafi podejść do każdego kursanta. Pan Ernest wiele spokoju i cierpliwości do młodych kierowców dzięki niemu łuk wychodzi mi perfekcyjnie. Pan Grzegorz wysoki profesjonalizm wyłapuje wiele błędów co wychodzi na plus bo wiadomo co robimy dobrze co źle co warto podszkolić. Serdecznie polecam każdemu zainteresowanemu tą szkołą nie zawiedziecie się pozdrawiam były kursant.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.06.2019

Klaudiusz Knop

Klaudiusz Knop
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni, profesjonalni i cierpliwi instruktorzy, zawsze odpowiedzą na wszelkie pytania i szczegółowo je wyjaśnią. Dodatkowym atutem tej szkoły co wyróżnia ją na tle innych to fakt, że mamy lekcje nie tylko z jednym instruktorem, ale z kilkoma i w rezultacie każdy patrzy na nas „na nowo” co daje nam ważne informacje nad czym musimy popracować na następnych jazdach :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.05.2019

Magdalena Osiniak

Magdalena Osiniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę w 100% !!! Super atmosfera , zero stresu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2019

Paweł Kościelniak

Paweł Kościelniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, pełny profesjonalizm a za razem miła atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.05.2019

Wiktoria Budzyńska

Wiktoria Budzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jest to bardzo dobra szkoła z bardzo miłą atmosferą, wykłady interesujące nie da się zasnąć, profesjonalne podejście na jazdach. Grafik jazd był szybko ustalony beż żadnych komplikacji, gdy był tylko problem z danym dniem można było bez problemu to zmienić. Samochody do jazdy są cały czas aktualne nie ma starszych modeli (nie posiadają starszych modeli jako zamienników ).Poszłam do tej szkoły z polecenia i nie żałuje, jakbym miała drugi raz wybierać na pewno wybrała bym tą szkołę jazdy, będę ją dalej polecać bo warto mili ludzie mega podejście do kursantów na prawdę polecam :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak