OSK LIDER NAUKA JAZDY

 136 opinii w tym 123 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK LIDER NAUKA JAZDY
pl. Rodła 8 (19 piętro, p. 1903)
71-114 Szczecin

Kontakt

Opis

OSK Lider Szczecin powstała z myślą o ludziach ceniących najwyższą jakość metod szkolenia, które pozwolą na zaoszczędzenie Twojego czasu i środków.
Uwaga!!! Konkurs Darmowy kurs do wygrania, Szczegóły na stronie firmy.UWAGA JEDZIMY DO BARLINKA w ramach podstawowego kursu, lub na źyczenie kursanta.
Skończyłeś 18 lat i marzysz o kupnie swojego pierwszego samochodu? A może zmieniasz pracę lub zakładasz własną firmę i niezależny środek transportu jest dla Ciebie niezbędny do realizowania zadań zawodowych? Pomyśl o uzupełnieniu swoich kwalifikacji i skorzystaj z naszej oferty szkoleń dla kategorii B. Proponujemy Ci profesjonalnie przygotowany i przeprowadzony kurs nauki jazdy, który rozwiąże wiele Twoich problemów.

Kim jesteśmy i gdzie działamy?

Nasza szkoła nauki jazdy znajduje się Szczecinie i w jej obszarze realizujemy zarówno zajęcia teoretyczne, jak i praktyczne. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w szkoleniach kierowców dysponujemy wiedzą, która pozwala nam wyeliminować niemal każdy problem, jaki pojawia się podczas zajęć i w trakcie opanowywania rozmaitych umiejętności. Rejony, w których realizowane są jazdy to zarówno Szczecin Centrum, jak i Śródmieście, dzięki czemu zdobywasz większe doświadczenie w różnych sytuacjach drogowych. Proponujemy Ci doskonałe przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy kategorii B.

Na co możesz liczyć, wybierając nasz kurs?

Nasze kursy zostały przygotowane zgodnie z założeniami przepisów prawa oraz wiedzą z dziedziny dydaktyki, dzięki czemu możesz liczyć na najlepsze z możliwych efekty. Poza standardowymi zajęciami zapewniamy Ci szereg dodatkowych atutów, dzięki którym lepiej przygotujesz się do egzaminu.

Wykwalifikowani instruktorzy z dużym doświadczeniem zawodowym
Komplet materiałów szkoleniowych, z którymi samodzielnie udoskonalisz swoją wiedzę. (e-learning)
Możliwość wykupienia dodatkowych godzin jazdy.
Wsparcie na każdym etapie edukacji.
Z naszymi instruktorami zarówno poznawanie i zgłębianie teorii, jak i nauka jazdy są przyjemne, proste i efektywne, dlatego jeśli zastanawiasz się nad możliwością przygotowani do egzaminu na prawo jazdy wybierz nasz profesjonalny kurs.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jerzy Piotrowski

Ernest Troczynski

Jarosław Pituła

Grzegorz Kochanek

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

pl. Rodła 8 (19 piętro, p. 1903)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Oskar Pietrzyk

Oskar Pietrzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo wyrozumiali dla kursantów, teoria jak i praktyka przeprowadzona sprawnie, ale porządnie. Polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Urban

Mateusz Urban
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła, w szczególności muszę polecić Pana Jurka. Czułem się dobrze przygotowany do egzaminu, przez co w ogóle nie czułem stresu a był on tylko formalnością. Zdane...

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Nicole Niewiadomska

Nicole Niewiadomska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Od samego początku bardzo miła atmosfera. Wszyscy są bardzo uprzejmi i jak najlepiej nastawieni do osób, które przychodzą na kurs. Teoria wykładana jest w bardzo jasny i przyjemny sposób tak, że naprawdę każdy na spokojnie od razu rozumie o co chodzi. Instruktorzy mają niesamowitą cierpliwość i każda jazda przebiegała bez nerwów, bo zawsze było wszystko wytłumaczone i uzyskiwałam odpowiedzi na każde zadane pytanie. Po kursie czuje się pewnie za kierownicą czego na samym początku bardzo się bałam! Bardzo serdecznie wszystkim polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Roksana Sieredzińska

Roksana Sieredzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cudowna szkoła! Uważam, że lepiej nie mogłam wybrać. Zdałam wszystko za 1 razem. Bardzo miła atmosfera jak i bardzo ciekawe wykłady, nie były nudne a Pan fajnie opowiadał o najważniejszych rzeczach. Łącznie zrobiłam prawo jazdy w 3 miesiące, a grafik jazd miałam idealnie dopasowany do moich potrzeb. Wszyscy są tam mili, uprzejmi i pomocni. Jazdy też były super i czuje, że naprawdę nauczyłam się jeździć, wcześniej nie miałam doczynienia z autem a teraz bez strachu i problemu wyjeżdżam w miasto, wiadomo, że dalej się uczę ale czuje się bezpiecznie. POLECAM Z CAŁEGO SERDUSZKA!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Parciak

Mateusz Parciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła cudowna. Atmosfera wspaniała. Prowadzący część teoretyczną w ciekawy i przyjemny sposób tłumaczy dosyć nudne prezentacje dzięki czemu można lepiej zaznajomić się z częścią teoretyczną. Instruktorzy podczas jazd potrafią dokładnie wytłumaczyć błędy oraz powiedzieć co robić inaczej. Jazdy odbywają się po wielu drogach i skrzyżowaniach, które mogą być uznawane za trudne oraz po chyba wszystkich egzaminacyjnych drogach. W cenie wykupiony został wjazd do WORDu, więc bez większych problemów można się odnaleźć na łuku i górce podczas egzaminu. Czasami zdarzało się, że musiałem przełożyć jazdę i odbywało się to bez żadnych problemów. Pani z biura bardzo miła. Proponowane dostawałem najszybsze możliwe daty. Polecam tę szkołę z czystym sercem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikola Strupiechowska

Nikola Strupiechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

To najlepsza szkoła jazdy jaka może istnieć! Po długim zwlekaniu z powodów obaw do prowadzenia auta, instruktor już na pierwszych jazdach rozwiał moje wątpliwości i sprawił, że szybko poczułam się pewnie za kierownicą. Oprócz tego nudne wykłady z teorii zamienił w spotkania, na które chciało się przychodzić i słychać wszystkiego co potrzebne żeby wiedzieć jak zostać dobrym kierowcą. Organizacja na 6+ Dziękuję bardzo Pani Irenie za włożone serce i wszelkie starania❤ Serdecznie polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Okupiński

Michał Okupiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdej osobie, Przed przyjściem do lidera pytałem znajomych o szkoły z którymi sami robili prawo jazdy, dzwoniłem również do kilku zapytać jak wygląda cały kurs oraz w jakim czasie jest on realizowany. LIDER wypadł najlepiej zaczynając od zwykłej rozmowy z przecudowną Panią z biura która na spokojnie zdołała mi wszystko wytłumaczyć, terminy i punktualność to wielki plus tej szkoły, na teorię czekałem tydzień od zapisu zwracając też uwagę na fakt że już tydzień po teorii jeździłem. Instruktorzy doskonale rozumieją kursantów stale dając słuszne rady oraz tłumacząc błędy, przy jazdach 3-4 razy w tygodniu bardzo szybko przyszedł mi koniec kursu podczas którego bez żadnych problemów nauczyłem się jeździć po terenach egzaminacyjnych. Samochód zawsze podstawiony umyty oraz zdezynfekowany przed i po. Świetny stan techniczny więc taka jazda to sama przyjemność. Podsumowując przychodząc do lidera dostałem: -Prowadzenie od początku do końca kursu. -Teorię podczas której nauczyłem się nie tylko suchej wiedzy ale i również praktycznych zasad. -Terminy jazd dostosowane pod mój grafik oraz potrzeby. -Nauka na terenach egzaminacyjnych. -Przyjemna atmosfera podczas każdej jazdy. -Wjazd na plac manewrowy do WORDU w cenie kursu Oraz oczywiście co jest najważniejsze nauczyłem się jeździć bezpiecznie po Szczecinie. Jeśli szukasz dobrej szkoły z którą masz szansę zdać egzamin to tylko LIDER????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alicja Sawczak

Alicja Sawczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła niesamowita! Przemili ludzie, cudowna atmosfera, w szczególności Pan Jurek-ma anielską cierpliwość do początkujących, wszystko wytłumaczy i zawsze służy pomocą.Ciekawie prowadzona teoria, instruktorzy faktycznie uczą jak być dobrym kierowcą po zdanym egzaminie.Jazdy w cudownej, przemiłej atmosferze z super ludźmi.Pani z biura bardzo miła i sympatyczna.Bardzo dużo jeździ się po drogach egzaminacyjnych.Samochody w których prowadzone są lekcje zawsze czyste i zadbane.Wybór tej szkoły to strzał w 10! Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołe!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mikołaj Charuk

Mikołaj Charuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przygotowanie do egzaminu na wysokim poziomie. Świetne podejście do kursanta i naprawdę dobra nauka od podstaw. Uczyłem się na przykładach z życia instruktorów, a nie podręcznikowych definicjach. Po zakończonym kursie nie boję się egzaminu państwowego i wiem, że będę dobrym kierowcą. Tutaj nie nauczą cię tylko jak zdać egzamin, nauczą cię też dobrze jeździć samochodem. 10/10. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dina Palamar

Dina Palamar
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Już skończyłam kurs i jestem bardzo zadowolona z tego, że wybrałam tę szkole. Instruktorzy są bardzo przyjemnie, spokojni i naprawdę uczą kursanta w trakcie jazd. Administracja idzie na rękę jeżeli trzeba zmienić godzinę jazdy lub rozbić cenę na raty. Dodatkowo w kursie jest jedno zajęcie w Wordzie co jest bardzo pomocne. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Monika Bartnicka

Monika Bartnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cieszę się z wyboru tej szkoły, spokojni i wyrozumiali instruktorzy, pomocna Pani w biurze, jazdy odbywały się bezstresowo. Polecam wszystkim, którzy chcą zdać za pierwszym razem :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Bartnicka

Marta Bartnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam naukę w tej szkole, przyjemna atmosfera na wykładach jak i na jazdach, mili i pomocni instruktorzy oraz Pani w biurze!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Karolina Guster

Karolina Guster
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, wykłady w sympatycznej atmosferze, dokładnie tłumaczone i łatwe w zrozumieniu. Nauka jazdy profesjonalna, również w miłej atmosferze, instruktorzy dyspozycyjni w miesiąc wyjeżdżone wszystkie godziny.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Aleksander Eugeniusz Białek

Aleksander Eugeniusz Białek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady bardzo dobrze tłumaczone. Miła i przyjazna atmosfera da się porozmawiać jak człowiek z człowiekiem. Jazdy prowadzone głównie po terenach egzaminacyjnych ale i nie tylko. W razie potrzeby zawsze można podpytać instruktora co zrobić w danej sytuacji na drodze. Są to osoby dbające o nasze bezpieczeństwo jak i innych ludzi w ruchu drogowym

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Kowalczyk

Patrycja Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uważam, że nie mogłam wybrać lepszego miejsca do nauki jazdy niż to. Przystępne ceny, profesjonalni i przemili instruktorzy oraz brak problemów z umówieniem jazd. Nie mam czego zarzucić tej szkole.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anastasia Pidgorna

Anastasia Pidgorna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Każdej osobie która szuka spokojnego miłego instruktora który wytłumaczy i odpowie na wszelkie pytania związane z poruszaniem się po drogach.Jestem bardzo zadowolona ze wybrałam właśnie LIDERA.Zawsze zadowolona wstawałam i z chęcią szłam na kursy.Również dużym plusem było dla mnie to że można dopasować godziny jazdy pod siebie,było to dla mnie ważne ze względu na to ze studiuje.Samochody w których prowadzone są lekcje czyste,umyte zawsze zdezynfekowane przed jazdą jak i po, również zadbane są jeśli chodzi o stan techniczny.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Białoskórska

Justyna Białoskórska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę jazdy fajna atmosfera, przystepne ceny, miła pani z biura, instruktorzy uczą dobrze.!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Karol Karol

Karol Karol
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemna atmosfera, przystępne ceny. Bardzo indywidualne podejście instruktorów do kursanta. Jazdy bez stresowe. Wybrałem tą szkołę ze względu na cenę i elastyczność przeprowadzanych zajęć i jazd. Polecam osobom regularnie wyjeżdżającym na kilka tygodni np. do pracy. Biuro usytuowane w reprezentacyjnym miejscu Szczecina. Bardzo miła pani w biurze. Samochody w dobrym stanie. Plac manewrowy na uboczu. Jazdy tylko na terenach egzaminacyjnych. Możliwość jazdy z różnymi instruktorami podczas kursu uważam za atut. Każdy zwraca uwagę na inne szczegóły co pozwala lepiej zrozumieć technikę jazdy. Instruktorzy nie traktują kursanta jak "numer", i nie sprawiają wrażenia odbębnienia swoich godzin i następny. Rodzinna atmosfera. Oprócz przygotowania do egzaminu państwowego instruktorzy starają się uczulać jak bezpiecznie jeździć także po zdaniu egzaminu państwowego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kevin Chojnacki

Kevin Chojnacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej polecam szkołę, nie żałuję wyboru. Pani z biura oraz instruktorzy bardzo mili. Nie ma problemu z terminami jazd.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Hubert Żabkiewicz

Hubert Żabkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Teoria perzycie się tłumaczona i ciekawie prowadzona

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ewa Jusiuk

Ewa Jusiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Teoria wykładana bardzo zwięźle i na temat. Praktyka sprawna i w przyjaznej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadyproblemy z umawianiem na jazdy,
Ania Radoń

Ania Radoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam tę szkołę jazdy ponieważ zarówno na wykłady jak i jazdy chodziłam z przyjemnością. Cenne wskazówki i cierpliwość Pana Jerzego były dla mnie ogromnym wsparciem. Szczególnie zachęcam osoby które boją się zacząć jeździć ponieważ w tej szkole jazdy nabierzecie pewności i odwagi. Dobra cena, pełen profesjonalizm instruktorów i elastyczne godziny jazd dopasowane do kursanta są dodatkowymi zaletami. Gdybym miała wybierać szkołę ponownie nie wybrałabym inaczej.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Nikola Wiechcińska

Nikola Wiechcińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybór tej szkoły to strzał w 10! Instruktorzy starają sie pomóc jak tylko mogą, tłumaczą wszystko dokładnie wiec nie trzeba sie niczym stresować. A pani z biura bardzo mila i chętnie wszystko wyjaśnia. Wszystko super

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzia Ustianowska

Zuzia Ustianowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, wspaniali instruktorzy. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Gabrysia Walkowiak

Gabrysia Walkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemna atmosfera, nauczanie do egzaminu jak i później praktycznych rzeczy w życiu codziennym.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Patryk Bruch

Patryk Bruch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Robert Kubica

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Walczak

Michał Walczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę. Duża wiedza instruktorów, miłe podejście, brak stresu. Godziny jazd dostosowane do kursanta.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Monika Błażejczak

Monika Błażejczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Idąc na jazdy poprawia mi się humor, ponieważ nie dość, że czerpię przyjemność z prowadzenia auta to pracujący tam instruktorzy są niezwykle sympatyczni, cierpliwi oraz mają naprawdę wielką wiedzę, którą z chęcią się dzielą. Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły jazdy, na tyle, że mogę z czystym sumieniem ją polecać innym.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Sozańska

Martyna Sozańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Andżelika Sędek

Andżelika Sędek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.05.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tą szkołę z całego serduszka. Atrakcyjna cena kursu, profesjonalne podejście do kursanta miła atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak