OSK LIDER NAUKA JAZDY

 136 opinii w tym 123 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK LIDER NAUKA JAZDY
pl. Rodła 8 (19 piętro, p. 1903)
71-114 Szczecin

Kontakt

Opis

OSK Lider Szczecin powstała z myślą o ludziach ceniących najwyższą jakość metod szkolenia, które pozwolą na zaoszczędzenie Twojego czasu i środków.
Uwaga!!! Konkurs Darmowy kurs do wygrania, Szczegóły na stronie firmy.UWAGA JEDZIMY DO BARLINKA w ramach podstawowego kursu, lub na źyczenie kursanta.
Skończyłeś 18 lat i marzysz o kupnie swojego pierwszego samochodu? A może zmieniasz pracę lub zakładasz własną firmę i niezależny środek transportu jest dla Ciebie niezbędny do realizowania zadań zawodowych? Pomyśl o uzupełnieniu swoich kwalifikacji i skorzystaj z naszej oferty szkoleń dla kategorii B. Proponujemy Ci profesjonalnie przygotowany i przeprowadzony kurs nauki jazdy, który rozwiąże wiele Twoich problemów.

Kim jesteśmy i gdzie działamy?

Nasza szkoła nauki jazdy znajduje się Szczecinie i w jej obszarze realizujemy zarówno zajęcia teoretyczne, jak i praktyczne. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w szkoleniach kierowców dysponujemy wiedzą, która pozwala nam wyeliminować niemal każdy problem, jaki pojawia się podczas zajęć i w trakcie opanowywania rozmaitych umiejętności. Rejony, w których realizowane są jazdy to zarówno Szczecin Centrum, jak i Śródmieście, dzięki czemu zdobywasz większe doświadczenie w różnych sytuacjach drogowych. Proponujemy Ci doskonałe przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy kategorii B.

Na co możesz liczyć, wybierając nasz kurs?

Nasze kursy zostały przygotowane zgodnie z założeniami przepisów prawa oraz wiedzą z dziedziny dydaktyki, dzięki czemu możesz liczyć na najlepsze z możliwych efekty. Poza standardowymi zajęciami zapewniamy Ci szereg dodatkowych atutów, dzięki którym lepiej przygotujesz się do egzaminu.

Wykwalifikowani instruktorzy z dużym doświadczeniem zawodowym
Komplet materiałów szkoleniowych, z którymi samodzielnie udoskonalisz swoją wiedzę. (e-learning)
Możliwość wykupienia dodatkowych godzin jazdy.
Wsparcie na każdym etapie edukacji.
Z naszymi instruktorami zarówno poznawanie i zgłębianie teorii, jak i nauka jazdy są przyjemne, proste i efektywne, dlatego jeśli zastanawiasz się nad możliwością przygotowani do egzaminu na prawo jazdy wybierz nasz profesjonalny kurs.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jerzy Piotrowski

Ernest Troczynski

Jarosław Pituła

Grzegorz Kochanek

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

pl. Rodła 8 (19 piętro, p. 1903)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Roksana Czuchrowska

Roksana Czuchrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.04.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy mile podchodzą do kursanta, atmosfera jest jak najbardziej na plus co sprzyja podczas jazdy i oczywiście panowie dobrze uczą. Jestem jak najbardziej zadowolona ze szkoły jaką wybrałam i polecam każdemu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Szymon Staszak

Szymon Staszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK "Lider" prowadzoną przez Pana Jerzego. Wszyscy instruktorzy prowadzą zajęcia w bardzo profesjonalnej i miłej atmosferze. Dodatkowym plusem jest możliwość dostosowania grafiku zajęć, do potrzeb kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Zawadzki

Szymon Zawadzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam tą szkołę. Miła i bezstresowa atmosfera. Profesjonalne podejście instruktorów do kursanta. Elastyczność co do godzin jazd. Po odbyciu kursu czuję, że wiele się nauczyłem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Adrian Mrongas

Adrian Mrongas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze mogę polecić tą szkołę, atmosfera podczas zajęć teoretycznych z Panem Jurkiem jak i jazdy z każdym instruktorem przebiegały w luźny i profesjonalny sposób. Właśnie wróciłem z egzaminu państwowego, teoria i jazdy za pierwszym razem! Instruktorzy i właściciel szkoły z powołania, nauczą jeździć każdego, POLECAM.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Wojtkowska

Klaudia Wojtkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, instruktorowie bardzo dobrze podchodzą do kursanta, serdecznie polecam tą szkole!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Natalia Panicz

Natalia Panicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalni i sympatyczni instruktorzy. Pani w biurze bardzo miła i pomocna. Do tego korzystna cena. Polecam gorąco!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Oliwia Zamiela

Oliwia Zamiela
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.12.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szybki kurs, mili instruktorzy, bardzo pomocna Pani w biurze. Polecam serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabriel Prywer

Gabriel Prywer
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.12.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalni Instruktorzy. Dobra cena

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michal Krasowski

Michal Krasowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.12.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z OSK Lider. Bardzo przejżyste wykłady oraz wykwalifikowani instruktorzy. Cena jest także bardzo przystępna.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Kaliciuk

Dawid Kaliciuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalna obsługa oraz nauka, do tego przyjemna atmosfera oraz dobry kontakt z instruktorami . Sama przyjemność z kursów prawa każdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuza Neverauskas

Zuza Neverauskas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre podejście do kursantów, miła atmosfera, najlepsi instruktorzy(m.in. Super Pan Jarek!) oraz brak problemów z jakimikolwiek zmianami terminów jazd! Polecam;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Marta Warlińska

Marta Warlińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.10.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bezstresowe jazdy, miła atmosfera i pomocni instruktorzy, którzy na spokojnie wyjaśniają wszystkie wątpliwości. Serdecznie polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kuba Michalak

Kuba Michalak
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 25.10.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

OSK Lider jest świetną nauką jazdy, zapewniającą profesjonalne i rzetelne podejście instruktorów do kursanta, przy zachowaniu bezstresowej i przyjaznej atmosfery podczas jazd. Polecam wybór Lidera z całego serca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Martyna Augustyn

Martyna Augustyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.10.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, dobrzy instruktorzy oraz bardzo miła i pomocna Pani w biurze. Polecam!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Alicja Kisielowska

Alicja Kisielowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełne zaangażowanie i nauka na najwyższym poziomie. Przygotowanie nie tylko pod egzamin ale również do prawdziwej jazdy ;) Duży plus za jazdy z różnymi instruktorami, od każdego wiele można się nauczyć i z każdej lekcji wyciągnąć wnioski. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem co tylko potwierdza, ze OSK Lider.... Jest Liderem! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadydługi czas trwania kursu,
Julia Chudzińska

Julia Chudzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybór odpowiedniej szkoły jest gwarancją posiadania doskonałej techniki jazdy. Oni naprawdę są Liderem. Pełen profesjonalizm w każdej sprawie, przemili właściciele oraz doskonali instruktorzy. Aż żal, żę moja współpraca z OSK Lider dobiega już końca. .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Dymek

Julia Dymek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.09.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Efektywna nauka, przyjemna atmosfera, pomocni instruktorzy, którzy chętnie odpowiedzą na każde pytanie, możliwość dogodnego ustawienia sobie zajęć. Chętnie bym wybrała tę szkołę jeszcze raz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Śrutowska

Klaudia Śrutowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.09.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, dobrzy instruktorzy i mega miła pani w biurze !!!! Egzaminy zdawane za pierwszym razem ! Polecam!!!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Jakub Śledziński

Jakub Śledziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam, bardzo miła atmosfera, ciekawe i szybkie wykłady z teorii, możliwość jazdy z różnymi instruktorami.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Kaczyńska

Paulina Kaczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam naukę jazdy Lider , ciekawe wykłady , profesjonalne podejście do zajęć praktycznych , jazdy na bardzo wysokim poziomie , jazda z panem Jurkiem czy panem Grzesiem bez stresowa , potrafią bardzo dobrze nauczyć jeździć , ja jestem tym dowodem bo zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem , Paulina K.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Frąckowiak

Michał Frąckowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra atmosfera, instruktorom zależy na niezbędnych umiejętnościach, rzetelnym wpajaniu wiedzy teoretycznej na ciekawie prowadzonych zajęciach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Anna Górzycka

Anna Górzycka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.08.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z czystym sumieniem. Kurs bardzo profesjonalny. Indywidualne podejście do każdego kursanta, Pani Irenka bardzo pomocna w każdej kwestii nie ma problemu z dopasowaniem zajęć i jazd nawet u zapracowanych. :P Umiejętnie przekazywana wiedza z cierpliwością i zaangażowaniem instruktorów w miłej luznej atmosferze. Aż żal że tak szybko się skończył:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Juchniewicz

Szymon Juchniewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.07.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magda Dobrohorska

Magda Dobrohorska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.07.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam Lidera. To bardzo dobra szkoła przede wszystkim dzięki wspaniałym instruktorom. Są to pełni cierpliwości i zaangażowania ludzie. Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam akurat tę szkołę jazdy. Po pierwsze, wykłady były bardzo ciekawe, Pan Jurek nie tylko mówił to co powiedzieć musiał (swoją drogą bardzo prosto i zrozumiale), ale także od czasu do czasu dla rozluźnienia atmosfery rzucił jakimś żartem dzięki czemu atmosfera na zajęciach była taka jak przy zwykłej, ciekawej rozmowie. Po ukończonych wykładach przyszedł czas na jazdy. Pan Grzegorz z którym miałam pierwsze jazdy to naprawdę profesjonalny instruktor, a przy tym bardzo cierpliwy, uwierzcie na słowo, bo mojej pierwszej jazdy widzieć byście nie chcieli, naszczęście dostałam kilka dobrych rad które zdecydowanie pomogły mi zacząć jeździć dobrze. Polecam tę szkołę naprawdę wszystkim, tu nie ma się czego bać. Odpal silnik, puszczaj sprzęgło i gazuj zapisać się na najbliższy kurs :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kor Dian

Kor Dian
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna atmosfera :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Filip Huzarski

Filip Huzarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.07.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Grzegorz Stroka

Grzegorz Stroka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła polecam 100%

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciej Ratajczak

Maciej Ratajczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.06.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chciałbym serdecznie polecić całego Lidera świetni prowadzący Pan Jerzy cudowny człowiek z bardzo wielkim profesjonalizmem potrafi podejść do każdego kursanta. Pan Ernest wiele spokoju i cierpliwości do młodych kierowców dzięki niemu łuk wychodzi mi perfekcyjnie. Pan Grzegorz wysoki profesjonalizm wyłapuje wiele błędów co wychodzi na plus bo wiadomo co robimy dobrze co źle co warto podszkolić. Serdecznie polecam każdemu zainteresowanemu tą szkołą nie zawiedziecie się pozdrawiam były kursant.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Klaudiusz Knop

Klaudiusz Knop
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.06.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni, profesjonalni i cierpliwi instruktorzy, zawsze odpowiedzą na wszelkie pytania i szczegółowo je wyjaśnią. Dodatkowym atutem tej szkoły co wyróżnia ją na tle innych to fakt, że mamy lekcje nie tylko z jednym instruktorem, ale z kilkoma i w rezultacie każdy patrzy na nas „na nowo” co daje nam ważne informacje nad czym musimy popracować na następnych jazdach :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Osiniak

Magdalena Osiniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę w 100% !!! Super atmosfera , zero stresu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak