OSK LIDER NAUKA JAZDY

 136 opinii w tym 123 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK LIDER NAUKA JAZDY
pl. Rodła 8 (19 piętro, p. 1903)
71-114 Szczecin

Kontakt

Opis

OSK Lider Szczecin powstała z myślą o ludziach ceniących najwyższą jakość metod szkolenia, które pozwolą na zaoszczędzenie Twojego czasu i środków.
Uwaga!!! Konkurs Darmowy kurs do wygrania, Szczegóły na stronie firmy.UWAGA JEDZIMY DO BARLINKA w ramach podstawowego kursu, lub na źyczenie kursanta.
Skończyłeś 18 lat i marzysz o kupnie swojego pierwszego samochodu? A może zmieniasz pracę lub zakładasz własną firmę i niezależny środek transportu jest dla Ciebie niezbędny do realizowania zadań zawodowych? Pomyśl o uzupełnieniu swoich kwalifikacji i skorzystaj z naszej oferty szkoleń dla kategorii B. Proponujemy Ci profesjonalnie przygotowany i przeprowadzony kurs nauki jazdy, który rozwiąże wiele Twoich problemów.

Kim jesteśmy i gdzie działamy?

Nasza szkoła nauki jazdy znajduje się Szczecinie i w jej obszarze realizujemy zarówno zajęcia teoretyczne, jak i praktyczne. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu w szkoleniach kierowców dysponujemy wiedzą, która pozwala nam wyeliminować niemal każdy problem, jaki pojawia się podczas zajęć i w trakcie opanowywania rozmaitych umiejętności. Rejony, w których realizowane są jazdy to zarówno Szczecin Centrum, jak i Śródmieście, dzięki czemu zdobywasz większe doświadczenie w różnych sytuacjach drogowych. Proponujemy Ci doskonałe przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy kategorii B.

Na co możesz liczyć, wybierając nasz kurs?

Nasze kursy zostały przygotowane zgodnie z założeniami przepisów prawa oraz wiedzą z dziedziny dydaktyki, dzięki czemu możesz liczyć na najlepsze z możliwych efekty. Poza standardowymi zajęciami zapewniamy Ci szereg dodatkowych atutów, dzięki którym lepiej przygotujesz się do egzaminu.

Wykwalifikowani instruktorzy z dużym doświadczeniem zawodowym
Komplet materiałów szkoleniowych, z którymi samodzielnie udoskonalisz swoją wiedzę. (e-learning)
Możliwość wykupienia dodatkowych godzin jazdy.
Wsparcie na każdym etapie edukacji.
Z naszymi instruktorami zarówno poznawanie i zgłębianie teorii, jak i nauka jazdy są przyjemne, proste i efektywne, dlatego jeśli zastanawiasz się nad możliwością przygotowani do egzaminu na prawo jazdy wybierz nasz profesjonalny kurs.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jerzy Piotrowski

Ernest Troczynski

Jarosław Pituła

Grzegorz Kochanek

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2300 zł

pl. Rodła 8 (19 piętro, p. 1903)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Kuba Michalak

Kuba Michalak
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 25.10.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

OSK Lider jest świetną nauką jazdy, zapewniającą profesjonalne i rzetelne podejście instruktorów do kursanta, przy zachowaniu bezstresowej i przyjaznej atmosfery podczas jazd. Polecam wybór Lidera z całego serca.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Joanna R ....k ip: 5.172.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.05.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z pełnym przekonaniem właśnie te szkołę jazdy.Zarówno teoria jak i praktyka prowadzona profesjonalnie.Właśnie dzięki takim instruktorom będziemy jeżdzić dobrze.Najważniejsze dla kursanta są bezstresowe zajęcia w miłej atmosferze i z poczuciem humoru.Tego doświadczycie.Pan Jurek jest żywym przykładem doskonałego i niepowtarzalnego instruktora.Jazda staje się przyjemnością a wydawało mi się to niemożliwe.Podziwiam ZA CIERPLIWOŚĆ na jazdach i wyrozumiałość.Każda uwaga jak i pochwała mobilizuje kursanta.Dziękuje bardzo !

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Hanna G .......a ip: 217.153.30.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.04.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z czystym sumieniem polecam szkole OSK Lider osobom kturzy cenia profesionalizm i doswiadczenie. Bardzo przyjazna atmosfera. Pani Irena, najbardziej ciepla i mila osoba ktora poznalam. A Pan Jurek najleprzy instruktor z ktorym mialam przyjemnosc jezdzic. Wszystkich poczatkujacych kierowcow zachecam do zapoznania sie z oferta tej wspanialej szkoly. Serdecznie dziekuje za pomoc i profesjionalne podejscie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper C .......i ip: 37.47.206.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy OSK Lider. Profesjonalne podejście do kursanta, bardzo miła atmosfera! Bardzo dobra organizacja oraz elastyczność. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Jacek p ...........i ip: 94.254.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.03.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Fajna szkola, zaluje ze nie robilem tu kursu od początku. Atmosfera ok i dobrze tlumacza

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

artur s .......i ip: 188.146.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.01.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mila atmosfera elastyczne godziny dopasowane do mnie, nauka teorii jak i jazd profesjonalna milo wszystkim polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta R ....r ip: 83.168.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła nauki jazdy godna polecenia,instruktor cierpliwy,wyrozumiały,miła atmosfera. POlecam z czystym sumieniem!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karol W ...........i ip: 83.11.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.12.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo miła atmosfera i bardzo duże wsparcie ze strony instruktora. Duża wyrozumiałość i profesjonalne podejście do kursanta. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna R .... ip: 83.168.111.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.12.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Nowa szkoła ale jaka wspaniała Własciciele bardzo się staraja wszystkie zawiłosci urzędnicze tłumaczą cierpliwie i dokładnie .Przystępna cena Jazdy nie odwoływane Pan Jurek doskonały instruktor.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

beata w ............ ip: 83.11.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.12.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

instruktor bardzo przystępnie i cierpliwie tłumaczy przepisy , przez co jazda jest przyjemna , bez ,,spiny,,.Rozpoczęłam naukę z tym instruktorem w innej szkole a kontynuowałam w OSK LIDER, ponieważ dla mnie ważna jest atmosfera na zajęciach i rzeczowe , spokojne podejście do kursanta .Bardzo polecam .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Daniel K ....l ip: 83.168.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.12.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo gorąco polecam tę szkołę jazdy z powodu korzystnych warunków jazdy, szybki odzew, komfortowa jazda, swobodna atmosfera podczas jazdy, szczegółowo omówione przepisy ruchu drogowego, oraz przystępna cena jazdy godzinowej.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak

Aleksandra Z ........a ip: 83.168.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.11.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zajęcia prowadzone w sposób zrozumiały i fachowy, Miła atmosfera, jazdy nie odwoływane, zawsze na czas, jazda bezstresowa, instruktor cały czas omawia przepisy. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomasz G .....k ip: 83.168.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.11.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Podczas jazd atmosfera w aucie jest "luźna" , jazda bezstresowa. Instruktor dobrze tłumaczy skrzyżowania, Serdecznie polecam OSK LIDER

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak