OSK LIDER

 370 opinii w tym 214 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK LIDER
ul. Solna 12 (Szkoła Muzyczna)
61-736 Poznań

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Pon 10:00

Kontakt

Opis

OSK LIDER Szkoła Jazdy Poznań oferuje kursy na prawo jazdy kat. B:

- Kurs na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów

- Kurs stacjonarny

- Kurs e-learning

- Kurs eksternistyczny

- Kurs na automacie

- Kurs ekspresowy

- Kurs w języku angielskim

- Kurs w języku niemieckim

- Jazdy doszkalające

- Badania lekarskie

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

Grąblewo 26/2, 62-065 Grodzisk Wielkopolski

tel: 732895351

Grodzisk Wielkopolski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne, Popołudniowy

3250 zł

codziennie

ul. Solna 12 (Szkoła Muzyczna)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie 150 zł

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne, Popołudniowy

3250 zł

codziennie

ul. Solna 12 (Szkoła Muzyczna)

WIĘCEJ Rozpoczęcie kursu w dowolnym terminie.

W cenie kursu:
E-learning przy własnym komputerze zamiast wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
kurs pierwszej pomocy
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie 150 zł

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne, Popołudniowy

3250 zł

codziennie

ul. Solna 12 (Szkoła Muzyczna)

WIĘCEJ Kurs eksternistyczny. Zdany egzamin teoretyczny w WORD. Rozpoczęcie kursu w dowolnym terminie.
W cenie kursu:
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
kurs pierwszej pomocy
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie 150 zł

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, J.Angielski, Raty własne, Popołudniowy

3650 zł

codziennie

ul. Solna 12 (Szkoła Muzyczna), kurs w języku angielskim, English Driving Course

WIĘCEJ Rozpoczęcie kursu w dowolnym terminie.

W cenie kursu:
E-learning w języku angielskim przy własnym komputerze zamiast wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
kurs pierwszej pomocy
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie 150 zł

kat. B, E-learning i praktyka

J.Niemiecki, Manualna skrzynia, Raty własne, Popołudniowy

3650 zł

codziennie

ul. Solna 12 (Szkoła Muzyczna)

WIĘCEJ Rozpoczęcie kursu w dowolnym terminie. W cenie kursu: E-learning w języku niemieckim przy własnym komputerze zamiast wykładów 30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio) kurs pierwszej pomocy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka materiały dla kursantów Dodatkowo płatne: badania lekarskie 150 zł

kat. B, Wykłady i praktyka

Ekspresowy, Popołudniowy, Manualna skrzynia, Raty własne

3550 zł

codziennie

ul. Solna 12 (Szkoła Muzyczna)

WIĘCEJ Ekspresowe szkolenie praktyczne w 20 dni. W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) 30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio) egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka materiały dla kursantów Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Popołudniowy, Raty własne

3550 zł

codziennie

ul. Solna 12 (Szkoła Muzyczna)

WIĘCEJ Ekspresowe szkolenie praktyczne w 20 dni. Rozpoczęcie kursu w dowolnym terminie. W cenie kursu: E-learning przy własnym komputerze zamiast wykładów 30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio) kurs pierwszej pomocy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka materiały dla kursantów Dodatkowo płatne: badania lekarskie 150 zł.

kat. B78, Wykłady i praktyka

Automat, Raty własne

3450 zł

codziennie

ul. Solna 12 (Szkoła Muzyczna)

WIĘCEJ Automat. Kurs prawa jazdy na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów oraz podstawienie auta na pierwszy egzamin państwowy.

kat. B78, Tylko praktyka

Automat, Raty własne

3450 zł

codziennie

ul. Solna 12 (Szkoła Muzyczna)

WIĘCEJ Automat. Kurs prawa jazdy na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów oraz podstawienie auta na pierwszy egzamin państwowy.

kat. B78, E-learning i praktyka

Automat, Raty własne

3450 zł

codziennie

ul. Solna 12 (Szkoła Muzyczna)

WIĘCEJ Automat. Kurs prawa jazdy na pojeździe z automatyczną skrzynią biegów oraz podstawienie auta na pierwszy egzamin państwowy.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Szkolimy w pakietach po dwie godziny.

cena za pakiet: 220 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Artur B ....a ip: 37.47.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jedyne problemy, które miałem, to wolno działający komputer podczas wewnętrznego egzaminu teoretycznego, oraz nieco wyrobione pedały w samochodzie (co chyba jest normalne w samochodach do nauki jazdy).

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadyproblemy z umawianiem na jazdy,

Aleksandra D ........a ip: 37.30.116.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szczerze polecam! Po 3 latach postanowiłam podjąć kolejną próbę zdania prawa jazdy. Trafiłam na OSK Lider przypadkiem. Zapisałam się na jazdy doszkalające do Pani Karoliny. Wspaniała atmosfera! Pani Karolina nie tylko uczy jak zdać egzamin, ale także jak jeździć już po zdanym egzaminie. Tłumaczy wszystko w sposób prosty i zrozumiały. Nie sądziłam, że Pani Karolina nauczy mnie w 1,5 miesiąca tego, czego inni instruktorzy nie potrafili w dwa lata. W końcu jazda samochodem przestała być stresująca. Jeszcze raz szczerze polecam :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klara Burandt

Klara Burandt
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

zdane za pierwszym dzięki panu Mirkowi Łoteckiemu, jego profesjonalnemu podejściu, dużej cierpliwości i ogromnemu wsparciu;)

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Daria Skiber

Daria Skiber
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

szkoła godna polecenia jazdy z Karoliną - mega, indywidualne podejście do każdego, dogodność w ustalaniu terminów, wszystko tłumaczone cierpliwie i fachowo, atmosfera na jazdach mega przyjemna, minusów brak

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Pszczółkowska

Martyna Pszczółkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę nauki jazdy a w szczególności jazdy z Panem Mateuszem ! Super podejście instruktora. Każda godzina jazdy w fajnej atmosferze pomaga w opanowaniu techniki jazdy i dodaje pewności siebie. Wykłady są przeprowadzane w ciekawy sposób, dużo dają szczególnie osobą, które nie miały wcześniej nic wspólnego z samochodami. Zdane za pierwszym razem :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Stepan K .....v ip: 85.221.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Great driving school! The only driving school in Poznan with the possibility to learn in English. Special thanks to the driving instructor Mateusz.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marzena B .......... ip: 78.30.83.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam Panią Karolinę, świetnie i spokojnie przygotowała mnie do egzaminu praktycznego. Kurs robiłam w innej poznańskiej szkole, tam zmieniałam instruktora, a Pani Karolina doszlifowała, przekonała, że łuk da się zrobić i nie tylko. Gdybym wcześniej wiedziała, kurs zrobiłabym tutaj

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kamila K .......... ip: 31.0.54.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałam dodatkowe jazdy dzień przed trzecim podejściem do Egzaminu Państwowego. Efekt świetny - egzamin zdany ☺️ Po odbyciu kursu w innej szkole zastanawiałam się czy taka opcja ma sens. Zdecydowane ma! Polecam jazdy u instruktora Mateusza. świetne podejście do kursanta, zero stresu. Instruktor jest skupiony na swojej pracy i zaangażowany. Można uzyskać odpowiedzi na pytania. Bardzo rozsądne podejście do wcześniej nabytych umiejętności. Instruktor nie zmieniał drastycznie wszystkiego czego zostałam wcześniej nauczona w innym miejscu. Podejście korzystne, by zdać egzamin, ale także by móc później jeździć. Otrzymałam świetne wskazówki, które mogłam od razu wprowadzić. Uzyskałam odpowiedzi na pytania. Jazda stała sie prostsza ☺️ polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia C .... ip: 79.163.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Przemili i profesjonalni instruktorzy, super atmosfera, łatwy dojazd oraz fajna możliwość wybrania sobie kursu (stacjonarnie albo e-learning) tak jak pasuje. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu państwowego. Zero minusów. Naprawdę warto ich wybrać - ani przez chwilę nie żałowałam swojego wyboru :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Bartek Malinowski

Bartek Malinowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkółkę jazdy, uczył mnie Pan Mirek - bardzo profesjonalny, sympatyczny i pomocny instruktor. Egzamin zdalem za pierwszym razem dzięki odpowiednim kompetencjom Pana Mirka, który w przeciągu moich jazd przekazal mi całą wiedzę potrzebna do zdania egzaminu. Jestem ogromnie zadowolony i wdzięczny, bo wszystko poszlo po mokek myśli! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Olena T ........ ip: 85.221.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę i wspaniałych instruktorów, pana Mirosława i panią Karolinę. Dziękuję za waszą pracę i cierpliwość.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Oliwia G ..a ip: 83.8.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam instruktora Mateusza, super uczy praktyki, na lekcjach panuje miła i wyluzowana atmosfera, widać że jest osobą z powołania, bezproblemowe terminy , egzamin zdany za pierwszym razem więc naprawdę polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oli Wiaa

Oli Wiaa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam instruktora Mateusza, mega dobrze uczy praktyki, jest sympatyczny i na lekcjach naprawdę panuje super atmosfera , zdałam bezproblemowo za pierwszym razem:)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikola Piechocka

Nikola Piechocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Pan Mirek to instruktor na złoty medal

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Przemysław B ........i ip: 37.47.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam instruktora Mateusza. Świetny instruktor widać, że z pasją do zawodu. Poczułem się przy nim pewnie i bezpiecznie za kierownicą. Zdałem bez problemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Igor Garbacz

Igor Garbacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Mega polecam Mateusza Naprawdę fajny instruktor I dwie godziny z nim i zdałem odrazu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mikołaj D .....l ip: 46.76.212.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy doszkalające z Panią Karoliną. Przyjazna atmosfera, zero stresu, pełen profesjonalizm, dbanie przede wszystkim o naukę i samopoczucie kursanta (a nie o samochód, co niestety zdarza się w innych ośrodkach szkoleniowych). Dzięki Pani Karolinie egzamin państwowy zdałem za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Roksana K ........k ip: 46.76.94.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani instruktor wyrozumiała, sympatyczna i przed wszystkim profesjonalna. Indywidualnie podchodzi do kursanta i wzorowo przygotowuje do egzaminu

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Mosińska

Julia Mosińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Profesjonalnie prowadzone zajęcia teoretyczne, ciekawe i przemyślane lekcje. Miałam jazdy z panem Mateuszem który ma super podejście do ucznia. Na lekcjach panuje miła, spokojna atmosfera, nie ma problemu z ustalaniem terminu jazd.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Mosińska

Julia Mosińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Profesjonalnie prowadzone zajęcia teoretyczne, ciekawe i przemyślane lekcje. Miałam jazdy z panem Mateuszem który ma super podejście do ucznia. Na lekcjach panuje miła, spokojna atmosfera, nie ma problemu z ustalaniem terminu jazd.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mikołaj Shakurr

Mikołaj Shakurr
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem po odbytym kursie na kategorie B, jazdy odbywały się w pełnym profesjonalizmie co dało mi efekt zdania obu egzaminów za pierwszym razem. Pozdrawiam panią Karolinę która jest bardzo dobrym instruktorem i z która miałem przyjemność zakończyć kurs.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Borodacz

Dawid Borodacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super! Gorąco polecam szkołe jazdy! Pan Mateusz jest wyśmienitym instruktorem, motywuje kursantów i podchodzi do nich z doświadczeniem! Nie mogłem wybrać lepiej!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Daawid

Dawid Daawid
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super! Gorąco polecam szkołe jazdy! Pan Mateusz jest wyśmienitym instruktorem, motywuje kursantów i podchodzi do nich z doświadczeniem! Nie mogłem wybrać lepiej!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Виктория Дегтярева

Виктория Дегтярева
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy. Cieszę się, że wybrałam tę szkołę. Uprzejmi, nauczyciele, profesjonaliści w swojej dziedzinie. Nie znając do końca języka, szkolenie odbyło się w przystępnej dla mnie formie, a szkolenie było zrozumiałe. Serdeczne podziękowania należą się nauczycielom tej szkoły, a w szczególności instruktorce Karolinie. Profesjonalista w swojej dziedzinie. Po raz pierwszy podczas studiów w tej szkole usiadła za kierownicą. Bardzo się cieszę, że trafiłam na tego instruktora nauki jazdy. Kierowała i korygowała moje działania we właściwym czasie i zawsze wyjaśniała. To był wspaniały czas i doświadczenie od profesjonalisty. Dziękuję!????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Ziemińska

Paulina Ziemińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam tą szkołę jazdy i instruktora Mateusza! Jazdy przebiegają w miłej atmosferze i dużo się można dowiedzieć. Polecam również Pana Mirosława, który prowadzi wykłady w szkółce. Bardzo mili ludzie którzy potrafią dużo nauczyć❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Florczak

Julia Florczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy! Egzaminy zdane za pierwszym razem. Instruktor Mateusz bardzo dobrze tłumaczy! 11/10:)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub Z ..... ip: 37.248.216.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Generalnie to super podejście instruktorów, dużo się nauczyłem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadydługi czas trwania kursu,
Aleksandra Przybecka

Aleksandra Przybecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo sympatyczny Instruktor Mateusz nauczył więcej przez 2h niż w mojej szkółce przez 30h ???? pokazał mi dokładnie krok po kroku jak parkować rownolegle gdzie miałam z tym problem, wskazał mi moje błędy , godny polecenia !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Agata Szczepaniak

Agata Szczepaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor Mateusz 11/10 ❤️ Nigdy nie sądziłabym, że w OSK spotkam się z osobą o tak anielskiej cierpliwości i spokoju ducha. Człowiekiem, który wkłada całe serducho do swojej profesji. Na każde kolejne lekcje przychodziło się z uśmiechem na buźce, wiedząc, że poczujesz się na poznańskich ulicach niczym na torze wyścigowym. Każde jazdy prowadzone w profesjonalnej, ale i luźnej atmosferze (instruktor Mateusz lubi zarzucić wysublimowanym żartem), ale to nie wszystko! Doczepmy się szczegółów- samochód zawsze czysciutki w świetnym stanie. Egzaminator w wordzie był pod wrażeniem umiejętności, więc to najlpeszy dowód na skuteczność przeprowadzanych lekcji (zdane oczywiście za 1-szym razem). W całej wypowiedzi grzechem byłoby nie wspomnieć o przewspaniałym p. Mirku, który przeprowadził bardzo trudny kaliber przez zajecia teoretyczne, przez co teorie udało się zdać za 1-szym razem! Podsumowując, jestem przeszczęśliwa z tej "przygody" i polecam każdemu kto zastanawia się nad wyborem miejsca, gdzie będzie się uczył umiejętności, które pozostaną z nim na cale zycie!

+ Zaletyinstruktor “z powołania”
- Wadybrak
Agata Szczepaniak

Agata Szczepaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor Mateusz 11/10 ❤️ Nigdy nie sądziłabym, że w OSK spotkam się z osobą o tak anielskiej cierpliwości i spokoju ducha. Człowiekiem, który wkłada całe serducho do swojej profesji. Na każde kolejne lekcje przychodziło się z uśmiechem na buźce, wiedząc, że poczujesz się na poznańskich ulicach niczym na torze wyścigowym. Każde jazdy prowadzone w profesjonalnej, ale i luźnej atmosferze (instruktor Mateusz lubi zarzucić wysublimowanym żartem), ale to nie wszystko! Doczepmy się szczegółów- samochód zawsze czysciutki w świetnym stanie. Egzaminator w wordzie był pod wrażeniem umiejętności, więc to najlpeszy dowód na skuteczność przeprowadzanych lekcji (zdane oczywiście za 1-szym razem). W całej wypowiedzi grzechem byłoby nie wspomnieć o przewspaniałym p. Mirku, który przeprowadził bardzo trudny kaliber przez zajecia teoretyczne, przez co teorie udało się zdać za 1-szym razem! Podsumowując, jestem przeszczęśliwa z tej "przygody" i polecam każdemu kto zastanawia się nad wyborem miejsca, gdzie będzie się uczył umiejętności, które pozostaną z nim na cale zycie!

+ Zaletyinstruktor “z powołania”
- Wadybrak