OSK Lajt Anita Szczyrba

 69 opinii w tym 52 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Lajt Anita Szczyrba
ul. Tarnogórska 12
44-100 Gliwice

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

73x xxx xxxPokaż numer
53x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@Ośrod....Pokaż adres
@osklaj....Pokaż adres

Opis

Ucz się z wczoraj!

Żyj dla dzisiaj!

Miej wiarę w jutro!


  

CZAS NA ZDOBYCIE WYMARZONEGO PRAWA JAZDY W 

 

OSK LAJT  !!

                                                                       

TWOJA PRZYGODA MOŻE ZACZĄĆ SIĘ JUŻ DZISIAJ !



OFERUJEMY  KURS JAZDY KATEGORII B  Z NAJLEPSZYMI INSTRUKTORAMI I W NAJLEPSZYCH WARUNKACH 


 

-  DZIAŁAMY PROFESJONALNIE , PEŁNI HUMORU I PASJI DO NASZEJ PRACY

PRZEKAZUJEMY WYMAGANĄ WIEDZĘ  I UMIEJĘTNOŚCI W SPOSÓB ZROZUMIAŁY PRZY LAJTOWEJ ATMOFERZE.

-  CIERPLIWIE WSPIERAMY WSZYSTKICH KURSANTÓW W REALIZACJI ICH MARZENIA O ZDOBYCIU PRAWA JAZDY OD POCZĄTKU TRWANIA KURSU,  AŻ DO EGZAMINU PAŃSTWOWEGO.

TWORZYMY NIEZAPOMNIANIE WSPOMNIENIA.

BUDUJEMY POCZUCIE PEWNOŚCI ABY PRZYSZLI KIEROWCY CZULI SIĘ BEZPIECZNIE I PORUSZALI SIĘ SPRAWNIE NA DRODZE.

 


… I PAMIĘTAJ : 


             MINIMALIZUJĄC STRES I ZDOBYWAJĄC UMIEJĘTNOŚCI ...


                                                                                                  ZDAMY TO NA LAJCIE!!!

 

                                        

            

 

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Anita Szczyrba

Anita Szczyrba

Ewa Sitek

Ewa Sitek

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2700 zł

codziennie

ul. Tarnogórska 12

WIĘCEJ -----> EKSTERNISTYCZNA TEORIA <-----
Biuro czynne w godzinach popołudniowych :(PON-ŚR) 15 - 16

CENA OBEJMUJE:
- 30 GODZIN ZAJĘĆ PRAKTYCZNYCH ( 60 MIN. )
- SZKOLENIE Z PIERWSZEJ POMOCY
- MATERIAŁY SZKOLENIOWE ( PODRĘCZNIK + PŁYTA )
- EGZAMIN PRAKTYCZNY

DODATKOWO PŁATNE BADANIA LEKARSKIE

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2800 zł

21.10.2022

ul. Tarnogórska 12

+1 inny termin
WIĘCEJ Biuro czynne w godzinach popołudniowych :(PON-ŚR) 15 - 16 ;

Wykłady odbywają się w lokalu nr.6 na ul. Tarnogórskiej 12 w Gliwicach : (PON-ŚR-PT) 16-19

CENA OBEJMUJE:
- 30 GODZIN ZAJĘĆ TEORETYCZNYCH ( 45 MIN.)
- 30 GODZIN ZAJĘĆ PRAKTYCZNYCH ( 60 MIN. )
- SZKOLENIE Z PIERWSZEJ POMOCY
- MATERIAŁY SZKOLENIOWE ( PODRĘCZNIK + PŁYTA )
- EGZAMIN TEPORETYCZNY/ PRAKTYCZNY

DODATKOWO PŁATNE BADANIA LEKARSKIE

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ PROMOCJA !!!! PAKIETY- JAZDY DODATKOWE


1. PAKIET - (10 godz.) - 700 zł ( 70 zł za godz. w pakiecie)
2. PAKIET - (6 godz.) - 450 zł ( 75 zł za godz. w pakiecie)


1 GODZINA JAZD DOSZKALAJĄCYCH ( PRAKTYKA) - 80 ZŁ

cena za pakiet: 80 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Martyna B ..... ip: 87.101.17.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam najlepsza szkoła i super instruktorki . Zawsze cierpliwe i miła atmosfera . Nie ma lepszej szkoły jak szkoła lajt !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ala Burczyk

Ala Burczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super atmosfera, zero stresu ! ❤️ Bardzo polecam ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Hor

Ania Hor
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Atmosfera bezstresowa , rzeczowo przekazywane zagadnienia związane z technikami jazdy, polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Anita Rychlewska

Anita Rychlewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła na jaką mogłam trafić!!! Dzięki CUDOWNYM instruktorką Anicie i Ewie????,które wierzyły we mnie nawet gdy ja wątpiłam (tłumacząc spokojnie i cierpliwie bez nerwowej atmosfery) zdałam za pierwszym razem.:-) Zero stresu na jazdach a jazda z dziewczynami to sama przyjemność(mogłabym tak wymieniać i wymieniać ich zalety bez końca ????). Naprawdę polecam i polecać będę z całego serducha. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY:-)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Szatkowska

Magdalena Szatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w mieście ! Super kobiety i zdecydowanie najlepszy klimat ! Polecam bardzo mocno bo z nimi zdajesz na LAJCIE!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ania Grad

Ania Grad
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach! Dzięki wspaniałym instruktorką Anicie i Ewie zdałam za pierwszym razem na Lajcie :) Zero stresu i nerwów podczas kursu tylko wspaniała atmosfera i dobrze przekazana wiedzą. Polecam z całego serca!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Skoczylas

Sebastian Skoczylas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szczerze polecam bardzo dobra nauka jazdy lepszej nie znajdziecie cudowna instruktorka zwłaszcza pani Anitka ❤❤❤

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Katarzyna Sąpór

Katarzyna Sąpór
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Fantastyczny kontakt z kursantem Bardzo dobre profesjonalne podejście Bez stresu Najlepsze instruktorki jakie mogłam mieć Bardzo Wam dziękuję

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

ip: 83.230.14.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serca instruktorki z szkoły jazdy Lajt. Szybkie wyłapanie dotychczasowych błędów, szybka korekta i do tego jazda na wesołym Lajcie! Dodały mi otuchy i przede wszystkim wiary w siebie i swoje możliwości. Bardzo dziękuję Pani Anice i Ewie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zofia W .....k ip: 176.102.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsze miejsce na jakie mogła trafić! Dziewczyny wprowadzają niesamowita atmosferę, przez którą nie można się doczekać kolejnych jazd. Nie mogła zostać lepiej przygotowana do egzaminu: tłumaczenie wszystkiego krok po kroku, dokładne zaprezentowanie i powtórzenie rzeczy, których nie rozumiałam, po prostu super!! A najważniejsze jest to, że wszystko przebiegało na lajcie :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Anita Jakubiak

Anita Jakubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziewczyny są po prostu FENOMENALNE… przeszłam dzięki nim od strachu przed wsiadaniem do auta do jazdy na pełnym LAJCIE ???? zawsze pełne uśmiechu i energii, ale równocześnie spokojne i potrafiace dosłownie rozrysować każdy manewr. Polecam z całego serca, trafiłam w 10 zapisując się do tej szkółki

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Wioletta Jadzikova

Wioletta Jadzikova
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super instruktorki dzięki nim nauczyłam się poprawnie jeździć. Kobietki są na pełnym luzie nie krzyczą, oazy spokoju wszystko wytłumaczą jeśli czegoś nie rozumiesz rozpiszą ładnie na kartce i pokażą jak wygląda to w teorii i praktyce. Polecam każdemu szkołę lajt!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak

Paweł J ........i ip: 89.64.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Genialna Szkoła Jazdy !!! Atmosfera na prawdę lajtowa ! ;p Instruktorki - matka i córka - to świetny zespół , nauka idzie szybko, na profesjonalnym poziomie. Szczególne podziękowania dla Pani Ewy za wsparcie i cierpliwość :) No i najważniejsze... zdane za pierwszym :) Gorąco polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta K ...a ip: 46.134.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzięki Anicie zdałam egzamin za pierwszym razem. Bardzo dobrze przygotowała mnie po krótkiej przerwie do egzaminu, wychwyciła wszystkie błędy, wszystko co robiłam źle poprawiła, dostałam bezcenne rady przed samym egzaminem, aby przyjść ze spokojną głową . No po prostu mega kobieta . ❤

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ewa Nieradzik

Ewa Nieradzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy, nie spotkałam sie jeszcze z tak fantastyczną atmosferą.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Beata K .....k ip: 37.47.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła na świecie, dziewczyny super potrafią wszystko wytłumaczyć nauka z nimi to sama przyjemność. Po 22-latach teorie zdałam za pierwszym razem, a praktykę za drugim. Naprawdę z całego serducha polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Izabela Jakubowska

Izabela Jakubowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serca. Dzięki Ewie zdałam egzamin bez problemu. Na jazdach nie czułam wg stresu. Wszystko mi wytłumaczyła tak jak należy !!!!!♥️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartek Hanula

Bartek Hanula
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Kiedyś te dwie Panie instruktorki uczyły mnie jazdy. Pani Anita potrafiła bardzo trafnie wychwycić moje braki, a Pani Ewa przygotowała mnie do egzaminu i jego zdania bezbłędnie za pierwszym razem. Warto słuchać ich uwag, gdyż teraz jestem pewnym siebie kierowcą.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Patryk Pszczółkowski

Patryk Pszczółkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po kilku latach przerwy wróciłem do jazdy, ale w tej szkole. Wszystko wytłumaczone w przystępniejszy sposób, każdy manewr opracowany i opisany do perfekcji i atmosfera podczas jazd genialna. Zawsze wychodziłem z samochodu uśmiechnięty i bogatszy o wiedzę, aż znów chciało się jeździć. Dziś egzamin zdany za pierwszym razem :). Polecam wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magda Kisiela

Magda Kisiela
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła, podejście do kursanta jak z bajki, żadnych stresów wszystko jest na lajcie, ilość rzeczy przekazanych mi w kilka godzin jazd poskutkowała zdanym egzaminem :) polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maja Fedorowska

Maja Fedorowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wspaniałe Instruktorki, super atmosfera, świetnie przekazana wiedza. Po 16 latach przerwy wróciłam do nauki i zdałam egzamin za pierwszym razem! Anita i Ewka dały mi taką wiarę w siebie, tak mnie wyuczyły i tak zaraziły swoją pozytywną energią, że do egzaminu podeszłam prawie bez stresu. Polecam z całego serca!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nina Gałeczka

Nina Gałeczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach! Po 6 latach od kursu w innej szkole jazdy dziewczyny podczas 13h mnie wytrenowaly, że egzamin to był pikuś. Nauka konkretna, świetnie tłumaczone zasady ruchu drogowego. Cudowna atmosfera i pełen profesjonalizm. Polecam z całego mojego wielkiego serducha!❤!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Chowański

Szymon Chowański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam. Luźna atmosfera na jazdach, rzetelnie przekazana wiedza i dużo cierpliwości do kursanta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Iwona Biruków

Iwona Biruków
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zajebista crazy instruktorka Super jazda Dobrze tłumaczy Cierpliwie jest super i wesoło Dziękuję Anita Szczyrba Polecam polecam polecam .

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Helena Kortas

Helena Kortas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dzięki Anitce i jej zaangażowaniu i jej tłumaczenia mi po kilkaset razy tego samego w końcu zdałam moje prawo jazdy Dlatego też z czystym sumieniem mogę polecić Anite i jej szkole jazdy lajt wszystkim i każdemu z osobna. Jeżeli chcesz się czegoś nauczyć to tylko i wyłącznie Anita Szczyrba i szkoła Lajt.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Oliwia Bartnik

Oliwia Bartnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.10.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wczoraj udało mi się zdobyć wymarzone prawo jazdy !!! ???? Wszystko dzięki Anicie, cudowne podejście do kursanta, luźna atmosfera i anielska cierpliwość ! ???? Będę polecać dalej z całego serca !

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Michalak

Wiktoria Michalak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetne instruktorki, bardzo polecam!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Karolina S ......k ip: 46.134.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy w Gliwicach!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Katarzyna T ..... ip: 212.106.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam! Ewa to najlepsza instruktorka na świecie (a z wieloma jeździłam w czasie swojego kursu). Wszystko zawsze dokładnie i cierpliwie wytłumaczone. Atmosfera na jazdach cudowna! Zero stresu, nerwów co przekłada się na wynik egzaminu - zdane za pierwszym razem!!!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Paulina Bujalska

Paulina Bujalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.09.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dwie najlepsze instruktorki na Śląsku !!!! Wiele można się tu nauczyć i przy tym mieć super atmosferę !! Polecam mocno ❤️!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak