OSK Lajt Anita Szczyrba

 131 opinii w tym 103 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Lajt Anita Szczyrba
ul. Tarnogórska 12
44-100 Gliwice

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Pon 15:00

Kontakt

73x xxx xxxPokaż numer
53x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@Ośrod....Pokaż adres
@osklaj....Pokaż adres

Opis

Ucz się z wczoraj!

Żyj dla dzisiaj!

Miej wiarę w jutro!


  

CZAS NA ZDOBYCIE WYMARZONEGO PRAWA JAZDY W 

 

OSK LAJT  !!

                                                                       

TWOJA PRZYGODA MOŻE ZACZĄĆ SIĘ JUŻ DZISIAJ !



OFERUJEMY  KURS JAZDY KATEGORII B  Z NAJLEPSZYMI INSTRUKTORAMI I W NAJLEPSZYCH WARUNKACH 


 

-  DZIAŁAMY PROFESJONALNIE , PEŁNI HUMORU I PASJI DO NASZEJ PRACY

PRZEKAZUJEMY WYMAGANĄ WIEDZĘ  I UMIEJĘTNOŚCI W SPOSÓB ZROZUMIAŁY PRZY LAJTOWEJ ATMOFERZE.

-  CIERPLIWIE WSPIERAMY WSZYSTKICH KURSANTÓW W REALIZACJI ICH MARZENIA O ZDOBYCIU PRAWA JAZDY OD POCZĄTKU TRWANIA KURSU,  AŻ DO EGZAMINU PAŃSTWOWEGO.

TWORZYMY NIEZAPOMNIANIE WSPOMNIENIA.

BUDUJEMY POCZUCIE PEWNOŚCI ABY PRZYSZLI KIEROWCY CZULI SIĘ BEZPIECZNIE I PORUSZALI SIĘ SPRAWNIE NA DRODZE.

 


… I PAMIĘTAJ : 


             MINIMALIZUJĄC STRES I ZDOBYWAJĄC UMIEJĘTNOŚCI ...


                                                                                                  ZDAMY TO NA LAJCIE!!!

 

                                        

            

 

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2700 zł

codziennie

ul. Tarnogórska 12

WIĘCEJ -----> EKSTERNISTYCZNA TEORIA <-----
Biuro czynne w godzinach popołudniowych :(PON-ŚR) 15 - 16

CENA OBEJMUJE:
- 30 GODZIN ZAJĘĆ PRAKTYCZNYCH ( 60 MIN. )
- SZKOLENIE Z PIERWSZEJ POMOCY
- MATERIAŁY SZKOLENIOWE (PODRĘCZNIK + PŁYTA)
- EGZAMIN PRAKTYCZNY

DODATKOWO PŁATNE BADANIA LEKARSKIE

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2800 zł

15.12.2023

ul. Tarnogórska 12

WIĘCEJ Biuro czynne w godzinach popołudniowych :(PON-ŚR) 15 - 16 ;

Wykłady odbywają się w lokalu nr.6 na ul. Tarnogórskiej 12 w Gliwicach : (PON-ŚR-PT) 16-19

CENA OBEJMUJE:
- 30 GODZIN ZAJĘĆ TEORETYCZNYCH ( 45 MIN.)
- 30 GODZIN ZAJĘĆ PRAKTYCZNYCH ( 60 MIN. )
- SZKOLENIE Z PIERWSZEJ POMOCY
- MATERIAŁY SZKOLENIOWE (PODRĘCZNIK + PŁYTA)
- EGZAMIN TEPORETYCZNY/ PRAKTYCZNY

DODATKOWO PŁATNE BADANIA LEKARSKIE

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2900 zł

19.01.2024

ul. Tarnogórska 12

+2 inne terminy
WIĘCEJ Biuro czynne w godzinach popołudniowych :(PON-ŚR) 15 - 16 ;

Wykłady odbywają się w lokalu nr.6 na ul. Tarnogórskiej 12 w Gliwicach : (PON-ŚR-PT) 16-19

CENA OBEJMUJE:
- 30 GODZIN ZAJĘĆ TEORETYCZNYCH ( 45 MIN.)
- 30 GODZIN ZAJĘĆ PRAKTYCZNYCH ( 60 MIN. )
- SZKOLENIE Z PIERWSZEJ POMOCY
- MATERIAŁY SZKOLENIOWE (PODRĘCZNIK + PŁYTA)
- EGZAMIN TEPORETYCZNY/ PRAKTYCZNY

DODATKOWO PŁATNE BADANIA LEKARSKIE

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ PROMOCJA !!!! PAKIETY- JAZDY DODATKOWE


1. PAKIET - (10 godz.) - 900 zł ( 90 zł za godz. w pakiecie)
2. PAKIET - (6 godz.) - 570 zł ( 95 zł za godz. w pakiecie)


1 GODZINA JAZD DOSZKALAJĄCYCH ( PRAKTYKA) - 100 ZŁ

WYNAJEM SAMOCHODU Z OŚRODKA NA EGZAMIN PAŃSTWOWY - 300 ZŁ

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

+ szczegółowy cennik

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Marek Gral

Marek Gral
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam,osobiście jestem zachwycony jaka tam panuje miła atmosfera,i co dla mnie było dobre że nie było sztywno.Dzięki szkole zdałem za pierwszym razem czyli to mówi samo za siebie że bardzo dobrze nauczają nie stety skala mi się skończyła do oceniania tak to bym dał więcej gwiazdek. Pozdrawiam całą ekipę lajt Dziękuję że mi pomogliscie zdać

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Dąbrowska

Patrycja Dąbrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy. Instruktorzy są mega super, a do tego mają podejście i cierpliwość. Cudowna atmosfera i totalnie zero stresu. Polecam każdemu!! ♥️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Sułkowska

Patrycja Sułkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cierpliwość, odpowiednie podejście do kursantów i niezwykle ludzkie i ciepłe podejście do każdego Lajtowa atmosfera, super instruktorzy. Egzamin zdany bezbłędnie. Gorąca polecam wszystkim, którzy zastanawiają się nad wyborem OSK

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewa Ciecierska

Ewa Ciecierska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy"Lajt" jest najlepsza, dlaczego? Mają ogromne doświadczenie w nauce jazdy. Ewa - osoba bardzo ciepła, uśmiechnięta przekazuje swoją wiedzę teoretyczną (wykłady nigdy nie były nudne)i praktyczną. Anita nietuzinkowa instruktorka z długoletnim doświadczeniem, wiecznie uśmiechnięta, puszczająca dobrą muzykę( leciały same dobre kawałki). Olek który zawsze czuwa i mówi szczerze kiedy robiłam coś źle, wiecznie uśmiechnięty. Choć na karku 50 lat nauczyli mnie wszystkiego i zdałam za 1 razem nie obyło się bez stresu. Jazdy zawsze dostosowane do możliwości czasowych kursantów. Cena za kurs bardzo przystępna. Będzie mi brakować tych jazd i czasu z nim spędzonego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Władysław Kobierski

Władysław Kobierski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, a instruktorzy niesamowici. Atmosfera przyjazna i zachęcająca do nauczenia się. Zawsze znajdą dla was czas. Bardzo polecam!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kuba Makosz

Kuba Makosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła z najlepszymi ludźmi. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Otto

Magdalena Otto
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i super instruktorzy. Dzięki nim udało mi się zdać za pierwszym razem, bardzo polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Celina Bączek

Celina Bączek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, bardzo przyjazna i swobodna atmosfera Na jazdach. Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie . Zdane za pierwszym razem ! ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikola Kowalczyk

Nikola Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkółka do zdania prawo jazdy , niesamowita atmosfera i cudowni ludzie którzy kochają to co robą. Jest bardzo rodzinne i z uśmiechem przychodzisz do tego miejsca. Dużo pozytywnej energi oraz śmiechu a przedewszystkim czuć swobodę i zero stresu podczas jazdy . Wszystko bardzo dobrze wytłumaczone i po prostu z dajesz na Lajcie Bardzo polecam to miejsce dzięki tej szkółce zdałam za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Rafał Wacławik

Rafał Wacławik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Lepiej trafić nie mogłem. Teoria za pierwszym, praktyka za pierwszym. Jeśli się zastanawiasz nad wyborem szkoły, to już nie musisz. Minusy? Za krótki kurs, będę tęsknić za tymi jazdami. Polecam z całego serca <3

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Denis B ...... ip: 46.134.93.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam szkołę ❤️ dzięki nim udało się zdać za pierwszym

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alicja Semenowicz

Alicja Semenowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam. Instruktorzy bardzo profesjonali, zależy im przede wszystkim na tym, żeby wyszkolić dobrych kierowców. Ja osobiście bardzo się bałam prawka, myślałam że się nie nadaje, ale zdałam NA LAJCIE. Dziękuję za wszystko. Jesteście najlepsi ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maciej S ......a ip: 89.151.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo luźna atmosfera, bez spiny i na "LAJCIE". Profesjonalna ekipa, która perfekcyjnie przygotowała mnie do egzaminu państwowego!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hania Chwaliszewska

Hania Chwaliszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

wyluzowana atmosfera super skład wszystko na lajcie ,pieknie wytłumaczone dokladnie, odpowiedź na każde nawet najprostsze pytanie, wykłady świetne ciekawe bardzo bardzo polecam!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka K .. ip: 46.204.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołe jazdy nie tylko za dobre przygotowanie do egzaminu ale też ze względu na atmosfere, która tam panuje. Wszystko zostało mi dobrze wytłumaczone i nie odczuwałam stresu na spotkaniach. W tym profesjonaloźmie było również miejsce na rozmowy, które umilały czas podczas jazdy autem. Szczerze polecam ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Agnieszka Przepióra

Agnieszka Przepióra
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, instruktorzy to cudowni ludzie, którzy kochają to co robią. Na jazdach zawsze było duzo śmiechu i pozytywnej energii!!! Bardzo polecam wszystkim, dzięki nim pokochałam jazde samochodem, pokonałam stres i zdałam egzaminy na prawko za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwer Lipok

Oliwer Lipok
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w okolicy! Instruktorzy pierwsza klasa, nauczą wszystkiego, można z nimi pogadać na każdy temat i na lajcie! Przez nich zdałem prawko w Bytomiu za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Sąpor

Weronika Sąpor
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsze instruktorki na Śląsku - polecam z całego serca. Dziewczyny przekazują wiedzę z pozytywną energią i dają „kopa” do działania

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Eliza Kłoda

Eliza Kłoda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kocham te dziewczyny i tą szkołę !!! Super atmosfera,genialni instruktorzy i indywidualne podejście do każdego kursanta. Poradziły sobie nawet z moim skoplikowanym przypadkiem a mianowicie złymi nawykami po 15letniej przerwie w robieniu prawa jazdy. Moje podejście do teori i praktyki skończyło się wynikiem pozytywnym za pierwszym razem. Sposób w jaki przekazują wiedzę jest wyjątkowy i Lajtowy. Polecam z całego serca szkołę na Lajcie !<3

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Onuszczuk

Wiktoria Onuszczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, instruktorzy są mega i nie da się z nimi nudzić

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja
- Wadybrak
Michał Gładkowski

Michał Gładkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.08.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła .Egzamin zdałem za pierwszym razem. Instruktorzy w ciekawy sposób przekazują swoją wiedzę, a do tego cudowna atmosfera .Z nimi zdacie na LAJCIE !! POLECAM

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Сергей Герасимович

Сергей Герасимович
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy instruktorzy, dużo nauki z całego kursu, piękna atmosfera, wykłady i jazdy na lajcie, dlatego zdałem za pierwszym razem na lajcie w Rybniku,polecam OSK Lajt, dzięki bardzo wam za wszystko ☺️☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Grzegorz S ....... ip: 5.173.102.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdałem za pierwszym razem i bardzo polecam tą szkole jazdy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Bartek Wiącek

Bartek Wiącek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Szczepaniak

Jakub Szczepaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W Gliwicach lepszej szkoły nie znajdziecie tylko tam na laicie zdajecie. Najlepsze atmosfera tylko tam nigdzie indziej. Szkoła jazdy z powołania zero stresu Tylko jeździc z takimi instruktorami: EWA, ANITA i OLEK z nimi jazdy zleciały jak mrugnięcie okiem. Zdałem za 2 w Rybniku Teraz i czas na ciebie nie zwlekaj i zdaj na laicie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Wanclik

Oliwia Wanclik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, super atmosfera, instruktorzy są mega nie ma z nimi nudy. Zdajesz u nich na lajcie. Zdałam za 1 razem w Bytomiu!! Czas na Ciebie ty tez to zrobisz. Just do it!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Sadowski

Mateusz Sadowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz S ....... ip: 85.14.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Arek Pietruszka

Arek Pietruszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.06.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkoła jazdy na lajcie. Zero stresu. Pod okiem Pani Anity, Ewy i Olka zdałem egzamin w Rybniku za pierwszym razem. Mogę śmiało polecić każdemu jeśli chcecie zdać egzamin na lajcie ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Artur Nadzialek

Artur Nadzialek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, mega fajni instruktorzy, profesjonalne podejście, oczywiście zdaje za pierwszym więc nauka pierwsza klasa. Polecam z całego serca ❤️ i pozdrawiam serdecznie Panią Anitę i Panią Ewe.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak