OSK KUŚWIK

 709 opinii w tym 459 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK KUŚWIK
ul. M. Konopnickiej 14-16/30
62-800 Kalisz

  • Brak godzin otwarcia

Opis

Kurs nauki jazdy kat. B  -  TEORIA + PRAKTYKA

PŁACISZ NA KONIEC KURSU !!!   -  PAMIĘTAJ !!! (za wyjeżdżone godziny)

- szkolenie podstawowe (teoria + praktyka) i uzupełniające

- zajęcia prowadzone przez doświadczonych instruktorów: kobieta, mężczyzna (sponad 23-letnim stażem)

- cena dostępna – płatność w ratach – materiały do nauki gratis: książka + testy na komputer i telefon

- nauka ruszanie z hamulca ręcznego na placu

Najwięcej pozytywnych opinii 573

SZKOLENIE PRZEDE WSZYSTKIM PRZEZ DOŚWIADCZONYCH INSTRUKTORÓW :) 

PAMIĘTAJ!!!    Doświadczony instruktor, zrobi z CIEBIE dobrego kierowcę.

Przyjdź z koleżanką lub kolegą a otrzymasz rabat !!!

e-mail: hkuswik@wp.pl - kuswika@wp.pl

Hubert 602832854 - Agata 604886478 - Kacper - 888107899

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3000 zł

codziennie

ul. M. Konopnickiej 14-16/30

WIĘCEJ W cenie kursu: TEORIA + PRAKTYKA -
PŁACISZ NA KONIEC KURSU !!! - PAMIĘTAJ !!! (za wyjeżdżone godziny)
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio, Renault Clio 4)
Materiały dla kursantów gratis (książka + testy)
SZKOLENIE PRZEDE WSZYSTKIM PRZEZ DOŚWIADCZONYCH INSTRUKTORÓW :)

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 120 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Martyna Czubak

Martyna Czubak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fantastyczna szkoła! Serdecznie polecam

Odpowiedź:

Dzięki Pozdr ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Leon Grzegorczyk

Leon Grzegorczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjazna i miła atmosfera, instruktorzy bardzo cierpliwi wobec kursanta. Pełen profesjonalizm, jestem bardzo zadowolony. Polecam!

Odpowiedź:

Dzięki Pozdr:)

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Jakub Sołtysiak

Jakub Sołtysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.12.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjazna i miła atmosfera, instruktorzy przykładają się do swojej pracy oraz są bardzo cierpliwi wobec kursanta. Świetne przygotowanie do egzaminu oraz pełen profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolony. Polecam!

Odpowiedź:

Dzięki Pozdr ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Danielak

Oliwia Danielak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu praktycznego oraz teoretycznego. Miła atmosfera i profesjonalne podejście do kursanta. Polecam!

Odpowiedź:

Dzięki. Pozdr :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wawrzyniak Dominika

Wawrzyniak Dominika
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, super podejście do kursanta.

Odpowiedź:

Dzięki. Pozdr :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Paulina Z ......a ip: 37.47.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.11.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim z całego serca . Nauka przyjemna , wspaniała atmosfera i cudowne osoby pracujące tam

Odpowiedź:

Dzięki Pozdr :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina G ...... ip: 5.173.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam najlepsza szkoła jazdy super instruktorzy.♥️

Odpowiedź:

Dzięki. Pozdr :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksander Szymczak

Aleksander Szymczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, mili i dobrzy instruktorzy. Jestem bardzo zadowolony z kursu.

Odpowiedź:

Dzięki. Pozdr :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

izabella z ........a ip: 176.221.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła jazdy w Kaliszu.Trafilam do tej szkoły gdyż poszukiwałam instruktora z dużą cierpliwością.Wczytujac się w opinie znalazłam instruktora Kacpra.Czlowiek przesympatyczny,cierpliwy.Zawsze super atmosfera.Wszelkie nie powodzenia jakie miałam traktował z poczuciem humoru .Żałuję że tylko doszkalalam się w tej szkole a cały kurs wyjezdzilam w szkole ABC,która sprawdza się tylko w przypadku szybko ogarniających uczni.Jezeli pojawiają się mniej zdolni to nie potrafią się wykazać różnymi metodami przekazania wiedzy.P.Kacper strzał w10.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maria Maciejewska

Maria Maciejewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm, dobra atmosfera oraz świetne przygotowanie do egzaminów

Odpowiedź:

Dzięki Pozdr :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magda Woźniak

Magda Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dziękuję bardzo za świetne przygotowanie do egzaminu. Instruktorzy wszystko na spokojnie potrafią wyjaśnić. Atmosfera, doświadczenie i super podejście do kursanta, to coś za co warto wybrać OSK Kuświk! Polecam!

Odpowiedź:

Dzięki. Pozdr :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Laura Fiebig

Laura Fiebig
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, zostałam dobrze przygotowana do egzaminu przez sympatycznych i doświadczonych instruktorów.

Odpowiedź:

Dzięki. Pozdr :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Katarzyna Wawrzyniak

Katarzyna Wawrzyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam szkołę OSK Kuświk. Dziękuje Panu Hubertowi za naukę jazdy, za przekazywanie wielu cennych wskazówek, mnóstwo cierpliwości, oraz poczucie humoru, które rozładowuje stres. Jazda przebiega w miłej, spokojnej atmosferze. Elastyczne godziny jazy dostoswane do kursanta.

Odpowiedź:

Dzięki. Pozdr :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maria Karasińska

Maria Karasińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Lekcje w tej szkole jazdy są absolutnie rewelacyjne! Instruktorzy są nie tylko bardzo kompetentni, ale również niesamowicie cierpliwi i taktowni. Dzięki nim moja pewność siebie za kierownicą znacznie wzrosła. Te dodatkowe zajęcia dostarczyły mi nie tylko wiedzy praktycznej, ale także pewności siebie na drodze. Jestem bardzo zadowolona z możliwości uczestnictwa w tych lekcjach, które pomogły mi stać się lepszym kierowcą. Polecam je każdemu, kto chce doskonalić swoje umiejętności za kierownicą w miłej i profesjonalnej atmosferze.

Odpowiedź:

Dzięki. Pozdr :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Marcinkowska

Klaudia Marcinkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam tą szkołę jazdy!! Świetni instruktorzy, przyjemna atmosfera i pełen profesjonalizm. Jazdy przebiegały bez stresu :)

Odpowiedź:

Dzięki Pozdr :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Rataj

Paulina Rataj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Przyjemna atmosfera, porządne tłumaczenie oraz spokojna jazda, polecam

Odpowiedź:

Dzięki Pozdr :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Mati Nogaj

Mati Nogaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.09.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

Odpowiedź:

Dzięki Pozdr :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Oliwia Stachniuk

Oliwia Stachniuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy!! sympatyczna atmosfera, ze świetnym i profesjonalnym podejściem do kursantów, bez presji i stresu:) cały kurs przebiegł sprawnie i bez komplikacji. Polecam!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Oskar Klamecki

Oskar Klamecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo sympatyczni instruktorzy, pomocni i życzliwi. Elastyczne terminy, dostosowane do potrzeb i sytuacji. Kompletne przygotowanie do egzaminu praktycznego, jak i teoretycznego. Z Nimi nauka jazdy to sama przyjemność. Zdecydowanie mogę polecić!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julka Kędzia

Julka Kędzia
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Indywidualne podejście, luźne a zarazem profesjonalne podejście do kursanta

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Weronika Skowrońska

Weronika Skowrońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy i pełen profesjonalizm. Gorąco polecam !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Wojtaś

Agata Wojtaś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.08.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, profesjonalizm. Jestem bardzo zadowolona, zdecydowanie polecam!

Odpowiedź:

Dzięki Pozdr:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasia Tomczyk

Kasia Tomczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cudowna szkoła jazdy! Lekcje w miłej atmosferze, bez stresu! Super instruktorzy! Polecam każdemu ❤

Odpowiedź:

Dzięki Pozdr :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kasia Zgarda

Kasia Zgarda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy przyjemnie nastawieni, brak stresu, konstruktywna krytyka. Wiele porad jak się udoskonalić. Szczerze polecam

Odpowiedź:

Dzięki. Pozdr :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Matasek

Mateusz Matasek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Barzdo Super instruktor, ładnie uczy i w samochodzie jest miła atmosfera.

Odpowiedź:

Dzięki. Pozdr :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamila Białas

Kamila Białas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, pełny profesjonalizm i przyjazna atmosfera. Wykłady ciekawe i pomocne w nauce, a cały kurs przebiegł bardzo sprawnie:)) Polecam!

Odpowiedź:

Dzięki Pozdr ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Bartosik

Weronika Bartosik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam ????

Odpowiedź:

Dzięki. Pozdr :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Michał W ........i ip: 46.215.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła rodzinna atmosfera. Profesjonalni instruktorzy. Wysoki merytorycznie poziom. Jazda bez stresu. Polecamy tę firme!!! Michał Wierzbicki

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Clash Royal

Clash Royal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie jest to moja pierwsza zdawania kategoria , poprzednie B1 zdawałem prawie pół roku z braku czasu w poprzednim OSK. Do pana Kuświka trafiłem z polecenia i z ręką na sercu mogę polecić go dalej szybko wyjeżdżone godziny na czym mi bardzo zależało poprzednich nieprzyjemnych doznaniach pełen profesjonalizm i przyjemnie spędzony czas z każdym z instruktorów

Odpowiedź:

Dzięki. Pozdr :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Piotrowska

Natalia Piotrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, bardzo dobre przygotowanie

Odpowiedź:

Dzięki. Pozdr :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak