Liczba odwiedzin: 6509 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK "KARI"

  71 opinii w tym 51 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Mikołaj Musielak

Mikołaj Musielak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym, dzięki poradom instruktorów, cóż mam więcej dodać... ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.01.2020

Kinga Kordzińska

Kinga Kordzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkółki. Instruktorzy bardzo przyjaźnie nastawieni. Z jazd można bardzo dużo się nauczyć. Polecam .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2020

Ryszard Grzeszkowiak

Ryszard Grzeszkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczni instruktorzy!!!! znakomita atmosfera zdane za pierwszym razem bardzo mocno polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.01.2020

Angelika Kołtuńska

Angelika Kołtuńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

SUPER SZKOŁA! Świetnie przeprowadzona teoria. Instrukorzy bardzo mili, potrafią nauczyć i podnieś duchu. Jazdy to sama przyjemność, aż szkoda że się już zakończyły. Z całego serca polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2020

Dominika Kosman

Dominika Kosman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła perfekcyjnie przygotowuje do egzaminu państwowego w Wordzie , zdane za pierwszym polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.01.2020

Agnieszka Minkowska

Agnieszka Minkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, przesympatyczni instruktorzy, bez stresu, na luzie i z humorem, w końcu jestem kierowcą, mimo że nie zawsze szło najlepiej:)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.01.2019

Paulina Biedrona

Paulina Biedrona
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Halszka instruktorka z Osk Kari to czarodziejka z ogromna cierpliwością i wiedzą. Nie jestem mistrzem kierownicy i testowałam róźne szkoły i instruktorów i dopiero jazdy doszkalające z panią Halszką sprawiły że zdałam egzamin państwowy na prawo jazdy Bardzo dziękuję, polecam i pozdrawiam Paulina

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.12.2018

Piotrek Kulczewski

Piotrek Kulczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kolejna kategoria po kursie w OSK KARI zdana za pierwszym razem ;) Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.10.2018

Wojtek Jakubowski

Wojtek Jakubowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra szkola, mili i dobrze wyszkoleni instruktorzy, nowe, zadbane samochody i bardzo dobra cena. Dodatkowo, badania lekarskie na miejscu i ze.zniżką.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.10.2018

Hanna Borowicz

Hanna Borowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK KARI! Instruktorzy profesjonalni, cierpliwi i z poczuciem humoru. Egzaminy zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.09.2018

Marcin Gorzecki

Marcin Gorzecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Indywidualne podejście, możliwość jazdy na różnych motorach (robiłem A), bardzo fajne i bezstresowe przygotowanie do egzaminu. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.09.2018

Maja Markiewicz

Maja Markiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Życzliwość, spokój i doskonałe przygotowanie!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2018

Adrian Męcikalski

Adrian Męcikalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs świetny, egzamin kat A. zdany za pierwszym razem. Świetne przekazanie wiedzy od podstaw (siedziałem pierwszy raz na motocyklu). Szczerze polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.08.2018

Ewa Kupczyk

Ewa Kupczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna Szkoła Jazdy - polecam z całego serca. Instruktor bardzo fachowy i jednocześnie z życiowym podejściem. Atmosfera też bardzo fajna :) Zdałam za pierwszym podejściem co świadczy o rzetelnym przygotowaniu. Gdyby było więcej gwiazdek to też bym je przyznała :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.08.2018

Zuzanna Fot

Zuzanna Fot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni instruktorzy i swietna atmosfera :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.08.2018

Kamil Nowaczyk

Kamil Nowaczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ok

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.08.2018

Maria Zimoląg

Maria Zimoląg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Od początku instruktorzy prowadzą jazdy zwracając uwagę na zachowanie egzaminatora na egzaminie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.08.2018

Maria Majchrzak

Maria Majchrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2018

Damian Baranowski

Damian Baranowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

szkola bardzo dobra instruktorzy super atmosfera rowniez goraco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2018

Marta Klich

Marta Klich
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam O.S.K Kari szkola super mega fajni i kompetentni instruktorzy zostalam przygotowana idealnie czego potwierdzeniem jest zdanie egzaminu za pierwszym razem.Jeszcze raz polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.08.2018

Joanna Puziak

Joanna Puziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła ,fajni ludzie ją prowadzą .wszystko na spokojnie tłumaczone-to jest bardzo ważne ,elastyczne godziny jazdy .Polecam w 100 %

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2018

Asia Wojtecka

Asia Wojtecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jak najbardziej godna polecenia :D Godziny jazd łatwo dopasować do swojego grafiku . Egzaminy zdane za 1 razem, a nigdy wcześniej nie miałam żadnej styczności z autem :D POLECAM!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 28.08.2018

Marta Bryza

Marta Bryza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili i przyjaźni instruktorzy Miła atmosfera Bardzo dobrze przekazywana wiedza Nic tylko polecać znajomym!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2018

Agnieszka Jagodzińska

Agnieszka Jagodzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny ośrodek, gorąco polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.08.2018

Wojciech Piotr

Wojciech Piotr
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam. Bez najmniejszych problemów idzie dopasować dni oraz godziny kursu czy jazd dodatkowych. Kat A tylko z Bartkiem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.04.2018

Paulina Kasperczak

Paulina Kasperczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo gorąco polecam osk Kari świetni instruktorzy,pełen profesjonalizm świetne podejście do kursanta dogodne godziny jazd,mega cierpliwość ,jeśli zdawać to tylko w OSK KARI::)))))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.04.2018

Katarzyna Dzieciątkowska

Katarzyna Dzieciątkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo mili i sympatyczni. Podchodzą do kursanta z dużą cierpliwością. Warto wybrać tę szkołę. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.04.2018

Bartosz Gomuła

Bartosz Gomuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.04.2018

Emilia Komorowska

Emilia Komorowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Bardzo dobra nauka oraz wspaniała atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.04.2018

Marek Szafran

Marek Szafran
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Znakomite przygotowanie do jazdy samochodem. Wyrozumiali instruktorzy i miła atmosfera. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak